VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaSa koliko ste godina prvi dzoj zdimili?
LEGACY

Sa koliko ste godina prvi dzoj zdimili?

404 odgovora33,146 pregleda
AkardoENTUZIJASTA

nov 2015.

Novi na forumu,pa me zanima sa koliko ste popusili prvi joint?
Ajme meniAMBASADOR

nov 2015.

18. :spliff:

nov 2015.

im su mi prve dlake na jajima izbile :D
LillyPOZNAVALAC

nov 2015.

U prvom srednje, davno to beae... :djede:
L0oDZMAJ

nov 2015.

Sa 14 leta sam osetio cari prirode :cool23:
xcxAMBASADOR

nov 2015.

Prvi srednje i bilo je odli no:), sto puta bolje od alkohola :).
rKj420ZMAJ

nov 2015.

Marke su bile u opticaju, cuvena clara schumann, a ja 15dina i mesec mi se smeje smiley9934
nerpZMAJ

nov 2015.

Sa 40 godina, kada sam sve u zivotu stavio na svoje mesto i zivotne planove ispunio. Pusio bi ja verovatno i ranije, ali okolnosti: posao, porodica, drustvo koje ne pusi.. :)
SmellsZMAJ

nov 2015.

15 :) Nije da se ponosim...zbog dima,uniatavanje plua itd...tu su i cigarete uletile,kao i alkohol itd. Sad je ve 15 godina puaa kog sta~a iza mene,ato je loooaaaeee brate...
baobabLEGENDA

nov 2015.

Ne mora biti da je lose,jest da je dim sam po sebi stetan al kad pogledas sta danas nije stetno... Ja sam prvi put zapalio sa 14 sad imam 26. Od tih 12 god, 10god pusim 350 dana godisnje i nikad nisam imao nekih zdrastvenih problema, (ni opcenito problema u skoli ni poslije u zivotu) najveca bolest koju sam imao je gripa. :) Da li cu kad u buducnosti osjecat posljedice tog pusenja, vidjet cemo...ili necemo ;)
BladerZMAJ

nov 2015.

14-15 god. Iako tada sam bio mlad, lud ~ivio sam daleko od roditelja i nisu me poroci zaobiali skupa sa jako loaim druatvima, ali sada sa 29 , sidim u svojoj ku i u ogrta u i sada u slo~it neki bong i bacit dotu. Prije sam se uniatavao, sad u~ivam.Isti postupci -velika razlika

nov 2015.

U prvom srednje ekipa skupili smo neato love izmedu sebe i skontali da ako to popijemo nikome niata.Uzeli dima,mo~da ko vrh palca za tu lovu i odvojili se od zemlje.Od tad pa.................

nov 2015.

a kad pocnes ovako nesto i pitas onda prvo reci svoje a i vi, ... grrr
ivan8AMBASADOR

nov 2015.

Osmi razred. 14 god hah
KlikLikPOZNAVALAC

nov 2015.

Zapalio sam ko fetus i 13godina poslije..:rasta:

nov 2015.

Osmi razred, malo nakon prve cigarete.... ne daj Boze da mi sin koji sad ima isto toliko godina, ovo vidi :D
person76ISTRAŽIVAČ

nov 2015.

39. prvi put a od kada sam uzgajio svoje skoro svako vece supruga i ja podelimo dzoks,imam MS i veoma mi prija:let:
w33dguyISTRAŽIVAČ

nov 2015.

10 godina, ja sam vjerojatno jedina osoba koja je poslije trave pocela pusit cigarete. :)
klada1115POZNAVALAC

nov 2015.

Intenzivno i pravo gruvanje je pocelo sa 19godina, prije toga sigurno neka sitnica i glupost i prava rijetkost

nov 2015.

Nisi ,moj kum isto je tako :)

nov 2015.

Ja nezz mislim da sam sa 16 ili 15. Nisi ... samo neki su i prestali (cigarete) :D
Turf.POZNAVALAC

nov 2015.

1 razred srednjeee :joint2::wave:
fortunatoAMBASADOR

nov 2015.

12 :D
Rope73ZMAJ

nov 2015.

13 god,7-i razred,shit... Svi drugi opijati su samo dolazili i odlazili ali ganja je tekla i tece uporedo sa mnom...
PalacZMAJ

nov 2015.

Kraj osnovne skole davne 1999.
boss117POZNAVALAC

nov 2015.

Ne sjecam se :cool23:a sa 18 sam poceo pusiti redovno
SuperflyAMBASADOR

nov 2015.

Sa 15 godina, dosada do 50, nikakvih smetnji za prijavit :rasta:

nov 2015.

prvi dzoint sam napravio u 7mom razredu osnovne :D i nastavnica me uhvati tako naduvanog hahaha :D i tuzi me direktoru,ja pobegnem iz skole kuci okupam se i kazem roditeljima da me je nastavnica lazno optuzila za vutru hahahaa i otac je odma otiso do skole i jebo mater nastavnici :D hahaha IZVUKO SAM SE :D i tako do dan danas par puta mesecno se teshim sa moju domacicu :D

nov 2015.

Sa 12 sad imam 19

nov 2015.

imao sam 10 godina, nisam znao ni tko sam ni sta sam
smileeeeAMBASADOR

nov 2015.

Sa 22. Doduse, bilo je to pre skoro jos toliko..
person76ISTRAŽIVAČ

nov 2015.

znam da nije mesto za pitanje ali imali razlike kada se pusi sa filterom od cigarete,dali drugacije deluje nego kada se mota u rizlu.
RetroISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Drugi srednje... dakle sa nekih 17 godinica...
FroggyLEGENDA

nov 2015.

Sa 15 sam popuaio prvu pljugu, a poslje prve odmah i drugu :rasta:
Sasko420ISTRAŽIVAČ

nov 2015.

s 13 u 7 razredu cca. mozda jedanput u dva mjeseca :rasta: Sa 18 poceo redovno jedanput tjedno obicno pola grama .Pricam kada dvoje puaimo...A kad grupno purnjamo onda nepitaj :ajnstajn: Peace:joint2:
savagestrainAMBASADOR

nov 2015.

Mi smo kao djeca u 6. ili 7. razredu htjeli probati cigarete, a druzili smo se sa starijom ekipom i jednom su nam podvalili travicu umjesto duhana, ali ja se toga ne sjecam nego su mi rekli nekoliko godina kasnije :P
KlikLikPOZNAVALAC

nov 2015.

Gledam koliko je ljudi napisalo da su zapalili kao maloljetnici.. i onda razmisljam i zapravo znam cemu je to razlog.. kad si pubertetlija gledas na koje se sve nacine mozes zbrojit i oduzet.. ja sam recimo ko balonja satrao pol litre brlje (rakije) na ex.. zapalio cijeli panj u pljugi.. a sa kemijom sam se strpio do mladjeg punoljetniatva.. rock n roll :mario::
wuvuzelaAMBASADOR

nov 2015.

ja ga zapalih prvi put sa sretnih 13 na petak 13. :D
nesalaLEGENDA

nov 2015.

sa 12, nedugo zatim sam puaio godinama svaki dan :)
Ajme meniAMBASADOR

nov 2015.

Tribalo bi slabije djelovat jer je filter za cigarete pregust tako da bi u njemu osta dio onog ata vridi ali i dio ostalih nezdravih stvari. ;)

nov 2015.

Maturalac spanjolska hasis smo pusili,meni prvi put..od 5 veceri 3 sam prespavo... 100ka bio 100ka osto: :D
AkardoENTUZIJASTA

nov 2015.

Pa zavisi experimentisi ako imas onu masinicu za motanje duvana probaj ;)

nov 2015.

prva pljuga sa 16 godina.....viae lia a nego vrhova.....devedeset i neke....... od tog dana sam imao jedan period od 3 godine da nisam zapalio a sve prije i kasnije bez pauze svakodnevno....danas imam 37 na grbi

nov 2015.

Prva godina srednje :spliff:
JamrockPOZNAVALAC

nov 2015.

Prvi srednje kao i vecina :D mada od drugog srednje je svakodnevno :rasta::rasta:

nov 2015.

Osnovna akola,na svoj ro kas..Ogromna pljuga ali ono...nisam znao sta ocekujem pa sam na krive stvari obracao paznju :)

dec 2015.

par mjeseci poslje srednje.od tad sam imao 3-4 puta da sam prestajao pusit po pola godine kako od nedostatka vutre kako i od testiranja da vidim jesam li navu en(test je reko mozes podnjet da nepusis godinama :P ).

dec 2015.

2. srednje ujedno i najbolja, ali valjda to nostalgija pri a, svatko se sjea prve ljubavi, ne :) nakon toga sporadi no do pred nekih 7 godina otkad ~ivim ~ivot :P
[Manijak]ISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Sa 13 godina sam prvi put zapalio.A sa 15 sam aktivno po eo puait :rasta:

dec 2015.

U sestom razredu, nisam ponosan, ali sta je tu je... :)

dec 2015.

znam, naterale te barabe :)
brkshaISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Pozz... upravo si vrtim po glavi datume i godine i dolazim da aokantnog podatka da u kroz neato manje od deset dana obilje~iti 30-tu godianjicu prve pljuge. Bio je Badnjak 85. Nakon toga kroz akolovanje sporadi no ili vikendaaki, od faxa do danas - redovito. `ta god to zna ilo. Mo~da je zanimljivo da do prije 10 godina sam redovito odbijao pljuge od grasa, jer to liae koje je bilo dostupno tijekom 90-tih nije imalo veze ni sa im i definitivno nije bilo "pualjivo". Uglavnom sam puaio fine Charase, de-lux Mazarce (mo~da najbolji haaia koji sam ikada imao priliku puaiti), te u nedostatku istog neke jeftine marokance. Prije 10-ak godina sam probao gras od frenda koji je sam uzgojio i od tada mi se slika i percepcija drasti no mijenja... da skratim danas ve i sam growam etvrtu godinu (BTW imam 43) i u periodu kad ostanem tapija izmeu dvije runde - nemrem se napljugat od shita, a da pri tomu ne mislim na neke komercijalne "sapune" ili "ribe", ve fakat vrhunske charase (krema)... Eto, sorry ako sam zadavio, ali nije mali jubilej, a i ne piaem baa esto, tako da... Svako dobro svima za predstojee blagdane...

dec 2015.

obrcem malo teme pa reko da se i ovdje upisem..imao sam 15 godina zavrsio prvi razred srednje..ljetni raspust dosla rodbina iz amerike i mi djeca napravimo neki family reunion i tu noc su poceli prvi dodiri sa darom prirode..ispusile se cetiri dobre frule u krug za tu noc osjecaj je bio fantastican + ekstra atmosfera = luda noc koja se pamti za cijli zivot.. veliki pozdrav :))
weed123bobISTRAŽIVAČ

dec 2015.

U prvom srednje prvi put sa nekim momcima iz cetvrtog posto smo bili ista smjena trazio od njih par dimova a ustvari sam uzeo koliko i oni bila dobra frula a dobra i godina 2008 bila me opucala smijalica ja sam se naredna 2 casa samo smijo sjecam se kao da je juce bilo a u drugom srednje sam poceo pusit aktivno i sve do dana danas cekam sezonu outa pa valjda na jesen bude sta god plodova da se ne moram zajebavat sa ovim smecom sa ulice :rasta:
truareZMAJ

dec 2015.

Sa 13, i bilo je to davne 93. ali se nije radilo o jointu ve o flaai i to je bio tada ritual barem svaki vikend. Ako se dobro sjeam prva frula je pala tek 2 godine nakon toga. I prvih par godina nisam ni znao ata je vutra ve se samo haaia puaio.. i to jako dobar haaia kakvog danas viae ne vidim nigdje. Joa mi u glavi nadimak ziro ziro za tip okoladice ata je bila vrhunska, makar najboljeg sam puaio '98 u apanjolskoj od nekog marokanca, prvi i jedini put u ~ivotu da sam halove imao od pljuge.
brkshaISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Brutalna aufla... Niti ja je nisam zapalio od 95-96... Znam da smo "svi" na dnu nogavica sa unutarnje strane nosili zihericu (za probuaiti foliju kamina) sa maticom broj "osam" sa kojom se najbolje razbijala rupa na staklenoj boci... trebao je i grif za razbiti bocu kako treba... sad bi se na tu zajebanciju odlu io samo iz zajebancije... pre brutalno je za plua i grlo, ali da aljaka - aljaka...

dec 2015.

Na kraju osmog razreda,frendu starci otiali na more i on nabavio od kuma nisam znao di sam,a trebalo je joa nazad do kue voziti na tomosu automatiku :D Kasnije klasika,prvi srednje i svakodnevno,kvalitetne vutre ko u pri i,a jeftina,ne ko danas skupa ko dragi kamen,a o kvaliteti da ne govorim,u~as.
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Bila je Novogodianja no, a ja sam imao 20 godina. Cijelu no sam govorio kako mi nije niata... "nije mi niata, nije mi niata", a onda sam.... Nasuo drugu cijelu limenku koka-kole za vrat... ovaj je takoe bio odvaljen, pa nije niata osjetio dok mu niz lea nije sklizala do dupeta :D Tad se okrenu maj in sin, pa me opali pesnicom iz sve snage u jaja :zvezda::Noge su mi se ispravile dok sam bio u vazduhu, a ja sam se opru~io u onu dolje kaljugu na podu, u svom novom Boss-ovom odijelu :confused: Dogaaj se zbio u prepunoj diskoteci ! A onda sam, u nastavku ve eri... igrao kao manijak, plesao kao vra nekog Afri kog plemena :skot:: urlao kao majmun kad mu je vrijeme za parenje :D , a onda .... onda sam, pred zoru, nakon jedno asovnog askanja, plesanja i muvanja sa prezgodnom i preeeesexipilnom evojkom, rijeaio da ubrzam stvari :whato:: tj nijesam niata rijeaio, bio sam totalno otka en, ili kako se stru no ka~e "privremeno neura unljiv"smiley9934.... U sred razgovora sa njom, ja sam joj zavukao ruku u gaice :ljubav: a bila je u farmerkama, pa vi vidite kakav je to desant bio :crazyd: Ona zavriska, po e da ci i kano zmija kad je ~ivu pr~ia na vatri.... ato je bio dovoljno dobar znak ostalim napaljenim majmunima da krenu u akciju.... te nakon koakanja i prepiranja svakog sa svakim nastade opata tu a :udarac::udarac: Ja sam dvojicu izuo iz cipela, tada sam bio na vrhuncu boxinga... al sam onda dobio barem dvije flaae po glavi :zvezda:: ato je za rezultat imalo 3 kop e na mojoj glavi, u predjelu tjemena. Slavlje, tj tu u je prekinula interventna, a ove budaletine, kao ni damu, viae nikad nijesam vidio. Ako sam ih kad i vidio, nijesam ih poznao :D jbg, BG je ogroman grad. Ovako se odvijalo moje prvo duvanje :joint2:
oDin.ENTUZIJASTA

dec 2015.

prvi put u petom razredu probao.....a aktivno pusim posle osnovne :)

jan 2016.

S 15 godine. Sjemenjaru neku :D
vagerAMBASADOR

feb 2016.

s 14 probao ali mi nije bilo nista zanimljivo... uvjek je na stolu bilo dima pusilo se tu i tamo ko hoce ... starija ekipa opium kucne radinosti mi klinci gongali ljepilo i pazili na njih... znao sam se uljepit od uha do uha... tek s 16-17 sam progledo ili prodimio i odbacio sve kemije svjeta i ostale gluposti... dobro priznajem volim nekad povuc nesta ali u rjetkim prilikama al dim stalno ijako sam imo fazu bez dima ali onda se gaadno navuko na alkohol... pa se zacjelio dimom i sad samo dimim i sve prirodno i pozitivno...

feb 2016.

pasivno prvi put pusio valjda sa 7 ili 8 god a mozda cak i ranije , bratova ekipa uvijek dimila u sobi a ja im dosadivao naravno pa pasivno malo vukao .. sa 11 zapalio na nekom rostiljom sa ekipom ..ali nisam pusio cesto .. tek u srednjoj sa 15 poceo intenzivno.. sa 20 se odvikavao od bijelog ..najvise mi vutra pomogla.. i od tad eto godina dana.. ne pusim cigare nego samo djoks, oko peticu tjedno.. :)
ZinjoPOZNAVALAC

feb 2016.

8. razred 14 god, skolsko dvoriste... Bilo je to nesto mozda i najbolje sto sam ikada probao. Zdimili buksnu i krenuli na Biologiju. Secam se da sam imao trip da svi vide i znaju da sam napusem i da zele da mi postave nogu da padnem. Usao sam na cas, sacekao nastavnicu i lepo uzeo torbu i pobegao sa casa! Istripovao sam se da me juri sa dnevnikom (naravno nije). Bilo je extra kada sam otisao kod ortaka i zabo se na kauc, tada sam se skontao sa radom Bozije biljke :) 16 godina staza od tada :)
21 gramLEGENDA

feb 2016.

Prvi put sa 16 na ekskurziji, al' me niata nije radilo. Doduae nisam znao ni pljugu kako treba povui jer nisam puaio, pa me je ortak pola sata pre zakazanog duvanja u io kako da uvu em i zadr~im dim!:lol: Posle radio joa par puta, al' onako ve odvaljen od alkohola, pa se ni ne seam najbolje. Aktivno sam po eo sa 18. Seam se da sam u po etku imao neku gri~u savesti, sve sam neato kontao da to nije u redu, pa sam govorio sebi ok je par puta, pa je onda bilo ok dok ne dajem pare za to, pa je onda bilo ok da dajem pare, ali ne da se ja sam cimam oko toga, pa sam na kraju rekao sebi: Saberi se ove e, ako ti se duva, onda duvaj i ne jedi govna viae... I tako i bi.

mar 2016.

Prvi dzoint sam popusio sa 13 godina u sedmom razredu,secam se bio sam sa tecom u stanu,tetka je otisla kod njene drugarice a teca je cesto znao zadimiti ganju ,pritom dosli su neki njegovi drugovi iz Rusije,jedan Srbin jedan Rus,Preneli su preko granice nesto vutre i izvadili su da smotaju,svi smo bili u istoj sobi,a uvek sam voleoi slusao rep pa sam cuo mnogo stvari o ganji pre tog dogadjaja.Zanimalo me je kako je to napusiti se.Teca je rekao "Hajde necemo mtati sad,imam lulu pa cemo tako".Meni vec bale krenule kao svakom znatizeljnom klincu koji prvi put uzivo vidi travu.Zapalili su,vrteli 2 kruga bio je skoro cistak,jako malo duvana.Teca je rekao "Vidim ti oci i da zelis,cemu odugovlacenje kad svi znamo da ces kad-tad probati".Dao mi je lulu,prvi put sam uvuko,nista nisam osetio,drugi put jace,opet nista i treci put sam povuko najjace sto mogu i krenuo da kasljem ko konjina,rad je bio neverovatan,pocepo sam se ko racun za struju.I uvek mi je drago pricati o tome i tom dogadjaju.Pre sam ganju poceo pusiti nego cigare.Iako sad imam 18 godina i ne puno iskustva za ovih 4,5 godina koliko pusim ali za mene ce ovo iskustvo uvek biti medju najdrazim. :spliff::lol::let:

apr 2016.

17,relativno kasno :watch:
formZMAJ

apr 2016.

Bijaae to negdje po etlom 90-tih. Tip me ponudio i ja prihvatio, nekoliko dimova me je smantalo i kako sam bio blizu stola samo sam se "skljokao" na isti. Oporavak je trajao kratko i nakon toga smo se smijali dugo mojoj reakciji, ali tad sam upoznao neato ato nikad neu zaboraviti jer je rad biljke neato nenadomjestivo i uvijek e mi biti zadovoljstvo konzumirati ju ne sve poznate na ine.
killahillmissISTRAŽIVAČ

apr 2016.

Prvi srednje, veliki odmor, skolski wc. Frendica imala komadic shit-a, a mene tesko nagovoriti:razvaljen:: malo paranoje, malo smijeha od gradiva nista:D
paswordAMBASADOR

apr 2016.

14 godina, nije me uradilo nista.. ko zna sta sam tad i pusio. ali zato u srednjoj na ekskurziji sam se razbio ko guzica... sledeci joint tek na faxu i tad sam se zaljubio :)
hazeriZMAJ

apr 2016.

Propusio sam kada je kila vutre u Stolcu bila 200 maraka.:)
FrizhideronAMBASADOR

apr 2016.

Al' ste svi ranoranioci.... :D 23 ovde... Jednostavno, uauakana sredina, atreber, mamin sin i, nisam imao kontakt s tim... bio sam izolovan. ak sam neke drugare terao od sebe koji su to ranije radili u mom stanu/prisustvu i satanizovao sam celu tu pri u oko ganje... :/ (ono, standardne isprazne pri e koje sam progutao tipa: TO JE SVE DROGA, PUT KA JA IM DROGAMA, SMRT itd xD ) I onda kad sam se prvi put malo po eo raspitivati na faksu, kad sam malo svojom glavom krenuo da razmialjam, kad sam shvatio da to nije nista, probao na 23. rousu. Prvo iskustvo je bilo bo~ansko, stondirao u sred svog rodjendana s drugarom gledajui animal planet iz lazy bag-a... a onda kasnije posle proslave iaao naru iti giros, i smejao sam se kad sam birao krastavce, jer mi sama re "krastavci" bila smeana sama po sebi :D Prodava ica se smejala sa mnom, da li je kapirala ata i kako nebitno je... al' znam da sam se tad zaljubio u tu nestaanu, benignu biljku i ve mnogo godina eto od tada lomim. P.s. O ekivao sam neke zmajeve, navu enost fizi ku, apstinencijske krize i svaata neato sto sam prihvatio ranije zdravo za gotovo. A ono, kao da sam spurnjao zelenu salatu :) I realno, nije da se kajem ato nisam ranije probao. Tek kada proea malo ~ivota, imaa kapacitet za fore, iskustva, tad je najlepae. I ato du~e puaim i ato sam stariji/iskusniji u raznim sferama ~ivota, to je nekako bolje. Love will never stop. (dobro, tek kad umrem) :)
BinatonePOZNAVALAC

apr 2016.

16 :D:gled:
13 i joa se nedam,33
PoluAmaterAMBASADOR

apr 2016.

Ju buraz hahahahaah sta je ovo. :Dsmiley9934 EDIT: Nije u redu da ne ucestvujem u temi. Sa 15 sam se upoznao sa njom, a sa 19 sam je smuvao. :)
Ig0rLEGENDA

apr 2016.

Evo da se i ja upisem . Sa 14 godina , kraj osnovne , nakon toga svakodnevno do nedavno kad sam radio duzu pauzu . Nije mi niceg zao i da mogu nebi nista mjenjao , jedino mi zao da sam se tek sad sjetio da mogu sam uzgojit i da sam sve te godine kupovao smeca i pusio govna od albanaca hahaha :) od sada pa nadalje pusit cu samo svojih ruku djelo :)
HosimirAMBASADOR

maj 2016.

15 godina prvi srednje, od tada nema mi kraja
nikolausENTUZIJASTA

maj 2016.

sa 16, drugi srednje
Turf.POZNAVALAC

maj 2016.

15 godina,na raspustu prije srednje skole :rolleyes::lol::joint2:

maj 2016.

na pocetku prvog srednje,dakle s 14,iako od 14 do vojske znaci do 18 je to bilo povremeno,a u vojci san se skroz zaljubio,i btw tada je 50g bilo 250kn,i eto znaci punih 17 god uzivanja,alkohol san prije pio samo vikindima na izlascima sad i to ne,samo marica...

jun 2016.

Prvi srednje, 14-15 nisam siguran, a zadnjih 10-ak ~ivimo u simbiozi;)
H2O888LEGENDA

jun 2016.

sa sedamnaestak,i do dan danas zapalim tu i tamo:D
i33iAMBASADOR

jun 2016.

nesjeam se to no godine (94-95) al znam da smo iali sa akolom u meugorje, imao sam valjda 14-15 god
JusufijovičPOZNAVALAC

jun 2016.

Ja sam imao 16, zapalio sa starijim roacima, znam da sam otiaao da kupim sok i kad mi je prodava ica rekla "Izvoli", samo se okrenuo i izaaao :D Aktivno sam po eo puaiti sa 21, al ato bi ola reko: Svaki put kao da je prrrviiii :razvaljen::
/retardISTRAŽIVAČ

jun 2016.

1993, prvi put i to svoj Trud!:banana123::bocni:::makaze:
thai_stickISTRAŽIVAČ

jun 2016.

sa 13 -14 g. Frendica iz razreda ukrala starijem bratu. Profesionalno smotala hahaha glupace dimile na javnom mjestu ispred kluba. I tak je bivalo mic po mic stalno. Al prva prava vrijedna spomena roba je bila na maturalcu u Amsterdamu. Znaci svojih 3-4g kasnije.Nemam ni 1 sliku. Samo one u glavi :):let:
lisac_bgENTUZIJASTA

jun 2016.

Jedan sam od retkih ato je prvo saznao ata je vutra pa onda smotao, ina e sa 17 godina otprilike

jun 2016.

15 god i to pred zgrade ekipa 6-7 frenda ranih 90tih i svaki je usao u svoj trip posto je bilo pre zore svaki u toj tisini je video i cuo razlicno od smejanja po 5min onako bezveze u horu do razne zvuke eh prvi put uvek se pamti ....
zxwLEGENDA

jul 2016.

Prvi put sam se susreo prije nekih 4-5 godina kada sam se intenzivno druzi sa starijim rodjakom u njegovom stanu ipak nisam probao mada me je on neprestano nagovarao. Tada sam se prvi put susreo i sa grovanjem. Tek sam probao prije 2 godine i popusio nesto najlosije sto sam ikad probao neka hemicarka do bola i sad se najezim i od tad zadugo nisam zapalio. Tek prije otprilike godinu sam pronasao ponovo ljubav za pusenjem i za grovanjem i od tad se intenzivno bavim u oba pravca mada malo intenzivnije sa grovanjem nego sa pusenjem sto nije uobicajeno :) znaci probao sa nekih 17 god.
GoodfellaISTRAŽIVAČ

jul 2016.

Jako zanimljiva tema :) ubiti p oeo sm puaiti 10/2011 kraj osnovne onako , ekipa se skupila kampiranje na rijeci :mario:::skot:: i tako nailazi moj brati i njgv frend ,(tada sm joa vijerovao u sranja da je atetno XD) i tk ubiti poato su me pozvali onk nisam mogao odbiti onk i frendica je zapalila pa sm se htio ubacit u shemu :love2:ahah i tk sam se pretvorio u peter toaa jbt :rasta: :clap::
banovan240LEGENDA

jul 2016.

pa ne znam,al mislim.. da sam overio prvih par puta kad sam uspeo zapravo da se naduvam :D dosta puta nisma uspeo da se naduvam,al..kad sam uspeo..xD
amrildoooLEGENDA

avg 2016.

Moj naj drug u to vrijeme je duvao i dosta moje raje je duvalo, a mene bilo strah da probam, vidjao sam one propale narkomane i mislio sam ako probam i ja cu nako da zavrsim. Tako smo ja i taj drug izlazili s nekim djevojcicama, njih troje duvaju, a ja uporno odbijam. Da bi nakon par dana djevojka koja mi se svidja rekla, nemoj bit pi.. ja mogu i evo nije mi nista. Povukao sam 3-4dima dok sam isao prema skoli bojao sam se da cu pasti, koljeno mi desno drhtalo. Poslije tog me grizla savjest i nisam zapalio do mature. Imao sam 18 kad me ta bitch nagovori i ako slucajno cita ovim putem joj se zahvaljujem. Rastamanjana liberta :banana_rasta::puuuh:::thumb:
Ja sam 14 poslje toga sam godini danja poslje i sve nadalje :)
orange-lionENTUZIJASTA

avg 2016.

smiley9934

nov 2016.

14 :D

nov 2016.

Sa 14 godina sam probao i evo proslo je dosta vremena ne znam da li je prosao 1 dan a da sa ekipom ne zavarim joint .. 420

nov 2016.

Ja sa 39. Nikad nije kasno poceti.:D
Space_LuluLEGENDA

nov 2016.

sa 24 po svemu sudei za 10 viae od proseka :D
1310ZMAJ

nov 2016.

Drugi srednje, prije 33 ljeta, nakon konzultacije s enciklopedijama zaklju ili smo da mo~emo probati, nas tri. :):p:DTravu smo kupili preko starijeg frenda pred Kavkazom. Nismo znali frkati pa smo praznili cigarete, mjesali i natrag punili, oprezno po malo puckali, kad je krenuo smjeh :lol: baa tako, jos je i baka uletila smiley9934 na seansu,:joint2: njoj nismo dali i ovako je opicena, jos je ~iva ne dimi i zna za moj hobi, ova dvojca danas se iscudavaju ato dimim, ozbiljni ljudi, ja se pak njima udim :whato:: ozbiljno!
artisticLEGENDA

nov 2016.

ja negdje u 7 razredu osnovne...klinci, to je bilo woow...ma da je vjerojatno bilo neko smece, prasina....nismo imali rizle pa smo pravili rizlu od unutrasnjeg dijela kutije cigara...drama...i nista mi nije bilo o_O dalje je sve to po malo islo, svojim tokom valjda :D
michael10AMBASADOR

dec 2016.

Sa 17-18, zet mi je doneo za rodjendan, ja okupio oko sebe "proverene" drugare. :D Posle toga svi junaci nikom ponikose a ja sa zetom nastavio, do dana danasnjeg (12+ godina).
thugsta187ENTUZIJASTA

jul 2017.

Sa 14-15 godina,sama mi dosla ideja htio da probam i nabavio od druga.Tad sam je zavolio a i dosta vise mi je prijala nego alkohol,good times :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se