VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKako smotati dzoint?
LEGACY

Kako smotati dzoint?

372 odgovora87,933 pregleda

sep 2005.

Znaci laik sam u owim stvarima pa bih molio da bi objasni neko kako smotati najobicniji dzoint.Znaci nikakve egzibicije nego onaj standarni...Znaci kod sebe imam "paklicu" koja je dovoljna ja mislim za 3 dzointa e sad da mi onjasni neko kako se smotava :) dal isijecem obican papir u obliku pravougaonika istresem vutre na njemu i savijem zapalim il kako vec?Uzmem obicne cigare ispraznim duvan i ubacim vutre?

sep 2005.

Imas li papire? Jedan trik kako dobiti dobar papir za motanje kad nemaš rizle: Uzmeš celofan iz unutrašnjosti kutije od cigara. Staviš ga pod paru ili neku vruæu vodu. I sa njega se može skinuti gornji sloj koji je veoma tanak papir. A onaj gornji celofan baciš. Naravno osušiš papir prije motanja. Veoma delikatno, pazi. Neko voli da smanji papire jer se lakše motaju. Znaci po želji možes smanjiti onu stranu što nema ono ljepljivo. Izmrvi dzidzu tako da ti granèice ne naprave rupe po papiru. Fino sve to poseješ. Napravis mali kartonèiæ i uvaljaš gafino. Od cigareta ili ne znam što. Samo neka bude tanak. I mozes ga malo dužeg i izbaci ga napolje malo tako da kasnije možeš da ga gurneš unutra ako budeš imao lufta izmedju kartona i trave. Strelice ti pokazuju kako da radiš sa prstima. Mada æeš to sam shvatiti. Neka bude sve dobro upakovano. Dosta ljudi se zezne u ovom stupnju pa vježbaj sto cu ti ja. Ola i spremno za pušit. Nemoj samo karton ispušit. ::super Slike pokrane sa concept420

sep 2005.

Ili ako ~elia da ti Bil Klinton poka~e kako?
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

au brate ala ti to studiozno ~~ i dobar to ovaj klinton

sep 2005.

Pa ili studiozno ili nikako. Nisam ja slike pravio pa eto mozda i nije toliko studiozno. Mada ko god je pravio slike valaaa kako mu se dalo....ne znam.

sep 2005.

Ok znaci papir iz kutije cigara..A jel moze bilo koji drugi papir?npr iz sveske neke il neshto slicno...onda kolko sam shvatio pushi se bez filtera znaci usnama direktno na papir :) E da owo me interesuje...Koliko treba ono da te fino "tresne" onda koliko traje dejstvo vutre...Kakvi su tripowi i koliko je silicno s pijanstvom...Stvarno nikad s owim nisam raqdio ali pijem ko smuk tako da me zanima ima li kakvih slicnosti :)

sep 2005.

ne moze obican papir, sjebaces pluca... idi na trafiku i trazi rizlu - najnormalnija stvar - niko nece da te cima
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

::histerija ::histerija ::histerija

sep 2005.

Pa kao sto rekoh... Uzmes kartoncic velicine jednog centimetra i od njega napravis filter. Ono sa strane cigareta je ok. A sto se tice koliko ti je potrebno da se puknes je do kvaliteta gandze. Uzmi pola ostavi da vidis kako te radi.

sep 2005.

ma nabavicu rizlu nije frka...sve mi je jasno samo mi nije jasno owo s filterom...gdje se tacno postavi filter...
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

pa neki put i to nije baš lako. Ja sam morao uvijati letos u prastare papirièe-one zelene brez lepka(tvornica papira Rijeka) :pivo
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

mislis one SELJANCHICA rizle
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Sa drustvom sam imao priliku da zarolam u list od svesek na linije.Uh kako odvratan osecaj.Nemojte nikad to da probate.Ili rizla ili u pljugu,a ko ne zna da rola neka napuni lulu i cao. ::h2o
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

ma najbolje uzmi pojedi. ::super

sep 2005.

Kako je bilo?Nikako....Dodushe bila su dva dzointa na nas 4-voro.Svima nam je bio prvi put...Mene je mozda mrvu klepilo dok owe tri drugarice nisu osjetile nista...moguce je i da sam pogresno nesto uradio... 1.skinuo sam filter sa cigara (lovcen) 2.ispraznio duvan iz njega 3.zamotao kraj i punio vutrom tacno do pocetka narandzaste linije za filter.. 4.izrezao kartoncic s vizit karte sirine jedan cent i smotao ga u malu rolnicu 5.tu malo rolnicu ubacio tachno u cigar s tim da viri malo napolje.... 6.zapalio s kraja i uvlachio...

sep 2005.

koliko sam na brzinu video ovo - dobro si uradio postoje 2 stvari koje mogu biti: - imao si sranje ganju - nisi izvalio rad* * - ne brini se, ovo se svima (vecini) desava prvih par puta... budi uporan, bice bolje - veruj mi
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

0019

sep 2005.

a?
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Pa sta god da se desilo coveku ... 0019 ~~
doomerLEGENDA

sep 2005.

e sad kako smotat joint ~) evo ja bi ti ovako probo objasnit 1. zavisi sta motas hash ili travu uzmes travu ako je djubre (sicha,piljevina,cedevita,prasina) ili kako to vec zovete onda je laski posao jer samo moras povadit sjemenje i granje a ako su vrhovi onda ih moras cupkati u sitne komadice pazi znaju bit masni sto je jako dobro onda ces se malo namucit s komadanjem 2. sad kad si to fino umrvio i izvadio sve smece, uzmes vutru i pomjesas s pola cigarete, rizle su ti obavezne nemoj se trudit u nista drugo motat, pogledas gdje je ljepilo i okrenes ga prema gore. filter ti ide s desne strane mozes ga odma stavit i onda fino posolis mjesavinu u rizlu. 3. uzmes rizlu s stola i pocnes ju lagano mjesit (ko sise :) i vutra u rizli ce se suzit i postat tvrdja bit ce fino valjuskasto , moras pazit moras mjesit s palcem i kaziprstom (s obje ruke). bitno ti je da je tvrdo kod filtera ako nema dosta vutre kod filtera onda malo poguraj tamo ti mora bit fino tvrdo 4. i kad si fino umjesio onda moras s donjim krajem rizle tj. onim blize tebi obavinut vutru onako ko palacinku probaj da nema lufta da je fino stisnuto kad to napravis mozes i maknut ljevu ruku rizla ce i dalje tako stajat bitno je da drzis kod filtera onako pola filter pola zizu znaas tamo i zalizes ljepilo sad zavisi imas slim rizle i king size preporucam ti king size jer su bolje morat ces 2x obavinut rizlu dok se ne zaljepi i dodje do kraja 5. eh sad si kao smoto joint. ali moras ga malo natuckat da padne dole ziza mozes malo i s cigaretom (onim filterom kojim si moto pogurat dole) i zavrnes gore da ne ispada , sad dosta ti je bitno i zapalit filter na kraju samo malo s plamenom ako ima viska papira da se kasnje ne naslini pa je fuj:) 6. ovako tekstualno gotovo je nemoguce objasnit kako se mota to su ti mjeseci i godine prakse. ali ako bar uspjes napravit mada i carapu od jointa mada bio skroz kvrgav i spigan onda ti je to to ovo ostalo je samo praksa. najbolje ti je uzet tanjur i u njega istresi cigaretu i pol mozes i jednu nije bed i kupis paket ili dva rizli i pocnes dok ne napravis joint potrosi tako 2 paketa rizli i sigurno ces smotat nesto :D dobro za pocetak, imas i foru posto ti je jako bitno kod filtera onda tamo mozes stavit vise duhana posto se on lakse oblikuje to rade profici hm eto , gl u motanju ja sam sad stoned btw zato sam se valjda i raspiso oO
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Ljudi sta fali srolati dzoint u cigari? Moze lep Dzoint da se srola u cigari. Samo prvo izmrvi vutru i i lebo je nabij u pljugu. Mene su dzointi od pljugu spasili u vojsci. ~) Samo ako ti se nije svido rad prvi put pokusaj da varis sa nekim ko je vari vec duze vreme, pa neka ti bolje objasni. I ne razocaravaj se, probaj jos jednom...
blackbringerISTRAŽIVAČ

sep 2005.

Ma sve je to ok, ali... Nema do bonga. Najbolji oblik konzumiranja je gravitacijski bong (vecina ljudi ga zna pod nazivom "ono s kantom" :D), a najfleksibilniji vodeni bong (klasicni). Kad li cu ja vise uhvatit' vremena pa da to sve napravim i poslikam... Ccc...

sep 2005.

kako je moguce ne izvaliti rad? da li se to i vama desilo prvi put? potpuno neznam nista, zato i jesam ovde, da naucim...lepo pise tamo desno, Apsolutni pocetnik.
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

prvi put vecina kada pusi brine hoce li mu se sta desiti i ne uzme dovoljnu kolicinu .ja mislim !~

sep 2005.

Cigare zderu gandzu. Znaci puno toga isprai vazduh i treba ti dosta vise gandze. A sto se tice prvog puta dosta puta se desava da nema rada prvi put. Sasvim normalno. Zasto raspitacu se...
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Prvo i osnovno od cega zavisi "rad" je kvalitet i kolicina vutre,trenutno mentalno stanje korisnika i okruzenje u kom se nalazi.I naravno svako od nas je drugaciji i drugacije se ponasa u razlicitim situacijama tako da je to najverovatnije individualna stvar. Postoje dve teorije (za koje ja znam) koje objasnjavaju pojavu da uglavnom kada prvi put pusite ne bude nikakvog efekta.* Prva teorija zove se "farmakoloska sensitizacija" ili sticanje osetljivosti na odredjene supstance.Sustina teorije je sugestija da,kad je marihuana u pitanju,centralni nervni sistem mora prvo apsorbovati izvesnu kolicinu THC-a kako bi stekao sposobnost da kasnije,kod sledecih upotreba,reaguje na ovu supstancu te joj "dozvoli" da privremeno suspenduje odredjene funkcije.Prema drugom nacinu tumacenja iste teorije,potrebno je da sistem apsorbuje izvesnu inicijalnu kolicinu THC-a,da bi presao neki "magicni" prag.Medjutim kada se prag jednom predje nikad vise nije potrebno prolaziti kroz "ceremoniju inicijacije".Naravno posto smo svi razliciti nekom je potrebno manje a nekom vise pokusaja da bi se "naduvao". Druga teorija se naziva "proces ucenja" i starija je od prve teorije.Osnovna ideja je slicna prethodnoj,medjutim,ona se oslanja na umne procese umesto na fizioloske.Saglasna je sa tim da THC privremeno urtice na odredjene funkcije,medjutim,prema ovoj teoriji do toga ne moze doci pre nego sto svest ne raspozna sta se dogadja i to ustvari ne dozvoli.A svest pocinje da prepoznaje prijatno dejstvo i da ga prihvata kroz odredjen proces obuke tj. ucenja.Da pojednostavimo,znaci treba nauciti kako se pusi,nauciti da se provali "rad" i na kraju nauciti kuliranje :). Moje je misljenje da je odgovor negde izmedju,tj. pomesan u ove dve teorije. * "Trava" - Paul Dennis,Carolyn Barry
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

pa meni je bilo bezveze prvih 4-5- puta... bile bi mi ''teske oci'' malo se spavalo i gotovo.... sranje... ne bi puno popusila i nije bila ekipa... pa se ne bi ni napusila... onda su mi dosla dva prijatelja sa pun kurac trave i pusili bi puno. i bila bi moja cijela ekipa tu... znaci, nas 6-7.. i bilo bi zajebancije i svega.... i tako sam se prvi put zdimila... da sam se smijala ko nikad u zivotu.. i tako mi je sad uvijek nakon pusenja... a i kad ne pusim sam happy..... vutra-zakon!!!! ~) zapravo me vutra skroz promjenila, sad se stalno smijem, a prije sam bila cijela sjebana i uvik namrgoðena... ::super
doomerLEGENDA

sep 2005.

ma da mi je vidit onog koji popusi fini joint s quality vrhovima i da se ne napusi lol ima da legne i ::balonja

sep 2005.

Procitaj GreenMan-ovo objasnjenje zasto se desava. I da, vecini se desilo to. @doomer: Otkud pocetnicima tako dobra ganja? Zar se ne secas kako si ti poceo (osim ako nisi izuzetak)?
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

kako je moguce ne izvaliti rad? da li se to i vama desilo prvi put? potpuno neznam nista, zato i jesam ovde, da naucim...lepo pise tamo desno, Apsolutni pocetnik. budi sa svojom ekipom s kojom si inace super i smotajte ih 4-5, ili vise... neznam kakva je vutra... i sigurno cete se zdimit....... ~) ::histerija ::histerija
embrlajzerENTUZIJASTA

sep 2005.

A kako èovjek nauèi da ga gandža loše radi? Eto meni se nije dešavalo to od kad sam prvi put provalio rad pa cijelo ljeto, istina znao sam da se isparanoišem ali ni taj rad mi nije bio neprijatan. A onda sam kod izvjesnog lika se prepušio (znaèi jaka gandža, ispušio pola komadine, loša ekipa i sve u svemu uzeo više nego što mogu podnjet) i imao jako jako loše iskustvo - fizièki drhtanje, ubrzan rad srca i to... psihièki - paranoja, gubitak samopouzdanja, posmatranje sebe iz treæeg lica... Od tada mi se poèelo sve èešæe dešavat da me gandža loše uradi... Razlog tome jeste okruženje i loše vibracije ali - toga je bilo i ranije a uvijek mi je bilo dobro, a ako bi mi bilo loše iskulirao bi i prepustio se lošem tripu (normalno ne mislim na psihodelièni trip) jer mi je jednostavno prijalo da budem naduvan... Ajde, kako to da mi se dešava da i od malih kolièina gandže (al uz kombinaciju s pivom) krene jeza kroz organizam , da mi se trese ekran, da mi motorika bude sjebana... Greenman, Avrame, gandža ne radi svakoga dobro. Znam ljude kojima jednostavno ne prija i prestali su je konzumirat (neki od njih sad konzumiraju samo alkohol, drugi su pak na nekim hemijskim drogama). P.S. Ovaj forum možda i nije pravo mjesto za ovu prièu, nego eto, inspirisali ste me.
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Ja nisam ni rekao da svakom bude lepo kad se naduva.Znam i ja likove kojima jednostavno ne prija,ne znam zasto ali ne odgovara im pa je ne puse.Ja sam pokusao da objasnim zasto uglavnom vecinu prvo duvanje ne "uradi".A sad da li se rad nekom svidja ili ne to je individualna stvar.

sep 2005.

embrlajz, promasio si temu nedovoljan 1 :D
embrlajzerENTUZIJASTA

sep 2005.

Jesam, al evo necu da sirim losu reklamu na udarnim topicima ::behehe Ko sto neko rece - nije ni Coca-Cola bas zdrava, al se svakom reklamom trude da nas ubjede da je valja pit. ~)
doomerLEGENDA

okt 2005.

Avram neznam , pa ono u svakom panju se nadje koji vrh pa to bi im trebalo biti dosta.. ja mislim da je greska posto niko nezna motat u drustvu pa su smotali 1 joint u cigaretu njih 5 i naravno da se nisu naduvali , treba da popuse cjeli panj (5-7 jointa) i to fino u rizli ja s mojom ekipom znamo zdimit 10g samo tak ~~
GreenManAMBASADOR

okt 2005.

Ma ako je prvi put mogao je da popusi sam 10 grama vrhunske vutre pa da mu nista ne bude,ili da ne skonta sta se desava.Prvih par puta je uglavnom svima bilo bezveze.

okt 2005.

Pazi svi mi znamo da je koka kola ne zdrava i nadam se da svi znamo da je i trava ne zdrava pogotovo u velikim kolicinama. Ali...ako pijem koka kolu necu zavrsiti u zatvoru i nece mi zivot propasti. Takodje Embrlajz unosenje alkohola pa potom duvanje nikako ne ide zajedno. Dolazi do malog blackouta posto se te dvije supstance vrlo lose podnose.

okt 2005.

ja sam imao lose iskustvo...napio sam se vinjaka a posle popushio travu...nisam se bash lepo proveo... :pegla
xarabasENTUZIJASTA

okt 2005.

Ajoj,brate,blago tebi ha ha ha ::gulp

okt 2005.

ali ako fali alkohola po mom iskustvu - 2-3 ispijene pive + 1 joint = isto kao 5-6 ispijenih piva!! ~) + :pivo
xarabasENTUZIJASTA

okt 2005.

Pa tu je to negdje :pivo
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ja nisam nikada imao los trip, ali apsolutno nikada. ponekad mi se desi da budem paranoican, vecinu puta i ne znam uopste gde se nalazim, ali jednostavno kazem sebi da je sve to ok i da treba samo da se opustim i uzivam. a sto se tice prvog puta-meni je bio odlican rad. moja drugarica je sinoc prvi out probala ganju i iskulirala. kaze da su joj bila suva usta i oci su joj bile crvene, ali jednostavno nista nije osetila.
xarabasENTUZIJASTA

okt 2005.

Ma prvi put trebas samo biti opusten i nema nikakvih losih tripova,a i osjeti se nesto.Svi pricaju o tim nekim losim tripovima,kad ja nisam za svoje 2 godine od tih losih tripova nista imao,nikad i necu.
embrlajzerENTUZIJASTA

okt 2005.

Ja medjutim znam za 2 osobe koje su u mom prisustvu probale prvu ganju i odradilo ih je... Ganje su bile vrhunske, domaæice... E sad, nisu provalile baš da je to taj rad, bilo im je èudno, a garant sa gandžama koje sadrže manji procenat THC osobe jednostavno ne mogu da prokljuve, dok s ovakvim ubicama ne možeš a da te makar malo ne klepi... I još nešto, i duvan klepa po mozgu, bar nas nepušaèe. ~~
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ja pusim cigare ali samo ponekad. mrzim duvan, ali mi nekada prija

dec 2005.

Poshto si toliko smorio da nemozesh da smotash buksnu najbolje da te nauchi maj ortak kermit(Zodra).

dec 2005.

::histerija ::histerija ::histerija
OresarISTRAŽIVAČ

dec 2005.

sve zavisi s kim pusis i sta pusis,meni je od vutre uvijek bilo super,je na pocetku sam znao i povracat i srce radi i sve negatvine posljedice,to su bili pocetnicki dani (isto ko sto ce se netko ispovracat kad se prvi put dobrano napije u zivotu ili ako se prejedete),sad kad vec malo duzem dimim,nikad mi nije lose,dapace super mi je,naravno,ako netkome neodgovara,bolje da ni neuzima

jan 2006.

ma samo je ekipa bitna. ako si sa nekim koje ne podnosis bolje nepusiti jer to bas zna da smori. :idea:
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

kad sam pocela pusit prvih 5-6 puta mi nije bilo nista... samo ko da sam popila 2 pive... a onda jednom kad smo se svi lijepo skupili u krug i zdimili se.... jaaaaooo kad sam se pocela smijat... i sad mi svaki put bude super...
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

:D

jan 2006.

Hehe.....najobièniji :wink: :lol: Inaèe, kod ovako velikih pljuga obavezno je napravit velik filter (oko 2 cm) i mora bit širi inaèe se ne može uvlaèit. p.s. Lijepo sfrljeno, brate :)

jan 2006.

e bas tako
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ma da, velike pljuge su sranje i za radit i za pušit i nisu previše zahvalne...više volim male cca 10-15cm... imam jednu sliku uploadanu veæ pa evo:

jan 2006.

o jesi ga dobro srolo

jan 2006.

Ajde molim te u detalje objasni kako smota onaj joint od po metra. I kako drzi balans dok ga pusis?
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

takve frule ne mo~ea normalno puait...nego ga moraa ili dr~ati/pridr~avati cijelom du~inom dlana ili ga pustiti za dole vertikalno...ili stavia preko krova od nekog auta, lol e da, motanje...mora ti neko pridr~avati jedan kraj (prednji) dok ti motaa... ...iako frend sam smota dosta du~e i bolje pljuge od te...

jan 2006.

Najgore zato kad su u ekipi svi lijeni i nitko ne želi držat taj drugi kraj dok se motaju takve autoceste :jebemo_tjelawe: ...mamu im, pušit a ne radit. Sreæom pa postoji uvijek onaj "Zadnji". :behe_hehe:

jan 2006.

Sto to pusite pelin?

jan 2006.

Oprosti, ne shvaæam te. Pelin sam u životu samo konzumiro u obliku alkohola i danas mi je to najmrskije piæe. Zadnji put kad sam ga pio toèno 25.2.2004., i to mrskog li "Labuda" (Imate u Hrv 4 osnovne marke pelina...ne želim nabrajat radi reklame, al Labud ima najviše alkohola: 31% i meni osobno je najnekvalitetniji), popio sam ga litru na ex i išo u zvjezdarnicu (imali školski organizirano), napravio skandal itd. da ne duljim... Godinu dana sam ga svakodnevno konzumiro, sve do tog 25.2. kad sam prestao pit žestoka alkoholna piæa, a 25.2.2005. presto i sa svakom konzumacijom alkohola. Rad na Sebi Braæo...i problem Riješen. Zato danas i sam miris pelina mi se gadi i ne podnosim ga. Kažem Vutragenjo da imaš onaj "popularni" cannabis bonton...Tko rola zaslužuje da puši prvi iz èistog razloga da je on najzaslužniji za moguænost konzumiranja. Tko mu soli je drugi, nakon njih ide onaj tko drži svjetlo ("svjetlaèa") i nakraju ostaje onaj "Zadnji" koji ništa ne radi il jednostavno zaboravi reæ "manjaèa" i gubi bitku s ostalim neradnicima :wink:

jan 2006.

Pa otprilike toliko pelina treba (koliki su oni joint smotali) da bih se naduvalo ma jednu zeru. Koliko ljudi duva to cudo? I nije ni cudo sto se u drugoj temi raspituje za lovu i placanje...heh...ja sam inace protiv prenaduvavanja...u svemu treba imat granice...
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ne znam ja ata je pelin...stvarno...

jan 2006.

http://vutra.org/forum/viewtopic.php?t=464&highlight=pelin http://www.herbateka.co.yu/pelin.html Kao sto rekoh ja i brat smo probali pusit pelin kad se nije bilo i mozes sam sduvat cjeli joint i samo malo osjetis razliku. To pomenuh jel pitanje je samo koliko vas pushi onoliki joint. Jer nekoliko ljudi puseci dobru ganju od onoga dzoka bi se razvalilo. Mene bih srce na pod ispalo.
OresarISTRAŽIVAČ

jan 2006.

jebiga,ja neznam rolat,sto i nije neki problem,jer svi u drustvu mom znaju a ja nikad sam nepusim
dombaPOZNAVALAC

jan 2006.

danas je bilo odlièno: Najme nas 3 nabaili pola! I ja kupio rips sive i plave,ali trebao je još doæi jedan koji zna motati jer mi neznamo, i onda on nije došo,pa smo uzeli bibliju i sa papirom od nje zamotali to sve....najme udarila nas je i tinta u mozak tako da je bilo ludnica! Ali pošto je to prvi put da motamo sami e možete zamisliti na šta je to lièilio!

jan 2006.

Ako ste imali 2 paketa rizla, zaato ste puaili sa papirom od Biblije??? :?
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2006.

Mozda je pocetnicima lakse motati u bibliju nego u rizle.. :) Bozja ruka pomaze

jan 2006.

:lol: :lol: :lol:
DomeISTRAŽIVAČ

jan 2006.

:roll: :D

jan 2006.

wahahahaha Bozja ruka pomaze.... hehehe

avg 2006.

EJ! mene zanina (na ovu temu :!: ) kako da stavim u svoj postiæ PDF doc. da ga ljudi mogu pogledati, uèitati.. :idea:
ReggaesaurusENTUZIJASTA

avg 2006.

Pa nadji neki sajt za besplatan upload fajlova, recimo: http://www.putfile.com/ www.rapidshare.de I posle jednostavno ulinkuj fajl :wink: ako si na to mislila :?:

avg 2006.

e, ovak; doc. mi sadr~i 10 MB ato i nije tak puno a upload-a mi 3% kroz pol sata :!: :? 50ta min. i 20% upload....... :x -prvi link je dosadan...i ta registracija..a 2...o.k. (nemam adsl...) :idea: KAKO da stavim zanimljiv PDF doc. (mrzim taj prog. jer je prespor i jadan..) :?:

avg 2006.

'jesam ga!' :D Da ne bi opet ispalo da 'post'am upload_link na više mjesta; stavit' æu samo ovdje.. pa tko bude tražio, naæi æe (valjda) :wink: ROOOOLLKA I 'MILIJUN' VRSTA KOMBINACIJA za bolji feeling :!: :D :banana_zelena: :banana_trance: :banana_shpaga: :banana_rasta: :dready_banana: :joint: :rofl: :sha: http://rapidshare.de/files/28935842/The_Joint_Rollers_Handbook.pdf.html :spliff: yu-hu! enjoying! :D :lol:
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

avg 2006.

U slucaju da imate koju kunu(dinar,marku,itd...)viska kupite u tobacco shopu aparat za motanje,tako smo mi poceli.Srlola jako dobro,a ne trebas se zajebavati sa pipovima,biblijama i inim glupostima.
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

avg 2006.

Otrgnes komad kartona sto pravilniji po mogucnosti(polizes i otrgnes,spalis mala vlakna koja su ostala) Napravis spiralu od njega(ponekad ponovis proces da bolje drzi) Imas filter,bibek,zohara,itd.. UZIVAJTE :lol:

avg 2006.

Inaèe ako nemaš rizle dobar ti je i papir od kruha predhodno ga malo zgužvaš, a umjesto ljepila (koje se inaèe nalazi u veæem ili manjem koncentratu na svakoj rizli) možeš pojesti nešto slatko ili malo šeæera otopi u ustima i s takvom slatkom pljuvaèkom zaliži joint, bit æe bolje zaljepljen. :twisted:
DimISTRAŽIVAČ

sep 2006.

ljudi mene nervira dobijem ganju super je samo nema sjemeki unutra jer je zelim posadit a meni dodje cisto bez sjemenki i sa hedovima vutre je super samo nema sjemenki :(
GreenManAMBASADOR

sep 2006.

Umesto da budes sretan sto nema semenki ti se zalis?!Ccc.Lepo kaze jedna izreka : "Das coveku kobasicu da pojede a on kaze KRIVA JE!". :lol:
Svizac_:)ENTUZIJASTA

sep 2006.

Mo~e razmjena....je tebi 50-ku ganje sa sjemenkama a ti meni 50-ku te bez sjemenki...i obadva zadovoljni...ja :banana_rasta: a ti :watch_plant: hehe!

sep 2006.

Ja sam to jednom probao, ali nije baa dobro zavrailo. Jednostvno nije htjela goriti. Da i je uspjeli odr~ati smo vukli ko manijaci pa nas je kasnije razbijala glava. Mislim da je greaka bila ta da smo stavili premalo duhana, jer ipak on gori bolje od trave.
Svizac_:)ENTUZIJASTA

sep 2006.

edited by admin: pravilnik, èlan 5. Pa koliko ja znam u vodenu lulu (bong) se ne stavlja duhan i nije potrebno da trava u luli stalno gori nego kad potežeš dim tad pališ upaljaèem vrhiæ koji si stavio u lulu ...

sep 2006.

Ne nisam mislio na pipe ili nargilu nego pravu lulu onu koji puae dedice :D
GreenManAMBASADOR

sep 2006.

Stavis malo vise duvana,i moras odgore da malo poklapas sa necim,prstom ako ti nije vruce,kutijom cigara,bilo cime malo poklopis,povuces,ona otklopis,pa povuces i tako sviruckas :lol:
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

sep 2006.

ako smijem još dodati, da bi trebalo koristiti baš pajp duvan, jerbo ovaj cigaretni je presitan, pa prolazi kroz mrežicu i prezasiti, zablokira filter, pa je protok zraka-dima znaèajno otežan, te kod pokušaja uvlaèenja dolazi do ekstremnog napinjanja dišnih organa... takoðer, treba kombinirati puhanje s uvlaèenjem... i prilièno zbiti smjesu... gritingz :wink: p.s. kod mene i sama gandža fino gori, ali pod uvjetom da nije baš prpa (sitna, prašna)

sep 2006.

Hvala na savjetima, ali nadam se da se više neæu naæi u takvoj oèajnièkoj situaciji da nema rizli ni za lijek. Uostalom umjesto lule æu skuhati nešto od ponuðenih recepata :D

maj 2007.

And if you go chasing rabbits And you know you're going to fall, Tell 'em a hookah smoking caterpillar Has given you the call. Call Alice When she was just small. When the men on the chessboard Get up and tell you where to go And you've just had some kind of mushroom And your mind is moving low. Go ask Alice I think she'll know. When logic and proportion Have fallen sloppy dead, And the White Knight is talking backwards And the Red Queen's "off with her head!" Remember what the dormouse said: "Feed your head. Feed your head. Feed your head"

apr 2008.

sil se naucio rolatu? ako nisi javi se na msn [email protected], poslat cu ti slike kako to vec ide,ili da se nadjemo pa cu ti ja rolati dan/noc. hehe najjeftinije ti je da vjezbash s duhanom!! sretno!

jun 2011.

brate kupis rizle one obicne ako oces zavisi,i iz kutije od cigara izvuces flop(stoji ti u otvoru od kutije)izmrvis travu u tu rizlu,i sa tim pomesas sa duvanom iz cigare(ja stavim malo manje od pola cigare)ali nemoj svu travu odma da stavis u rizlu!!! -zamotas to sto si izmrvio sa rizlom naravno i onda samo ''sipas'' ovo sto je ostalo i na kraju nabijes to! -i onda ti samo treba upaljac :D

jun 2011.

Sjedi, 3+:))
Big LLEGENDA

jun 2011.

WOOOOW, mislim da e ti mnogi koji tra~e odgovor na pitanje iz naslova biti zahvalni na slikovitom i nadasve jednostavnom objaanjenju..... Nego, 95 u tvom nicku je godiate jelda? PRIZNAJ!!!!! PO LANKU 8!!!!
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Ma pustite to,mene zanima mozes li da stavis sliku gde stoji taj flop? Trazio sam,nista ne nadjoh. :(
Big LLEGENDA

jun 2011.

Pogledaj sliku: http://imageshack.us/photo/my-images/88/marlborored1.gif/ Ovi sa X ozna eno su filteri... a ovaj dolje sa nekim drugim znakom ozna en je isto filter, ali ne preferiram te (ima i s druge strane isti al se ne vidi na slici), ali ako nema ova 2 gore, onda su i ti dobri.... HINT 1: Ova dva sa strane (manje dobra) imaa i na dnu kutije ispod svih cigara i one folije HINT 2: Ronhill nema ova dva gore (bolja dva) ali zato mo~e poslu~iti onaj komad kartona na kojem piae onaj korisni ki broj 0800, i naravno ovi sa strane. Ima joa cigara koje nisu weed smoke supportable, kao npr. Phillip Morris... Ali Marlboro zato zna ato radi, a i oka se uvijek s Marlborom soli... Eto, nadam se da sam pomogo ovaj ait me tako ailji pun sam snage za paint i ta sranja hahahha
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

BigL,veliko ti hvala. Jbt,dosadilo mi da uguravam vatu na dno rizle svaki put kad mi se riva. Iskreno razocaran zivotom. Ajmo sad bris-bris.
TarkiPOZNAVALAC

jun 2011.

Nemaa pojma :nana: Kakve su to aeme... Doea uzmea rolu stavia njegra tranu i smotaa, nema tu nuklearne fizike. I welcome back ;)

jun 2011.

mozete da pricate sta hocete ali vojnicka cigara bez flopa bez icega samo u rizli to je zakon svih zakona ali jbg moji ortaci svi vole da puse sa flopom pa onda i ja teram tako..... ako hoces moje licno misljenje kupi brate bluntove samo naguras koliko oces i pali..... a ako je potrebno uploadovacu ti snimak kako se pravi cigara :D
Big LLEGENDA

jun 2011.

A jbg, volim i ja stavit 3 komada istaka u dobar blant, al nema se stalno za to..... A puaenje obi ne oke bez filtera... neznam baa, ne zvu i mi kao neato ato bi volio radit stalno, al ako se nema filtera (znalo je i toga bit hahaha) jbg, MORA SE... hahahaa
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Ccc. Dok ja naucih kako da rolam,ovaj Tarkoni moder posta...Ipak cu Cak da poslusam Norisa Tarki,no hard feelings ;) Fala za dobrodoslicu!
GreenGOPOZNAVALAC

jun 2011.

1. otvoris paket (ako je vutra u njemu :D) 2. usitnis sadrzaj paketa 3. izvadis rizlu 4. napravis filter (karton) 5. posipas rizlu sa sadrzajem 6. stavis filter 7. zamotas 8. zapalis i uzivas

jun 2011.

block slika govori 1000 reci a video mnogo vise evo pogledaj ovo....i kad varis sve zavisi u kom si mentalnom stanju...na svakog gandza deluje drugacije...evo vidi pro rolanje.. YouTube - *Daily Smoker - How to Roll a Joint,‏
razmanLEGENDA

jun 2011.

naopacke,tak se naucio i tako vec godinama...sto manje papira to bolje.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se