LEGACY
Pusenje na "kantu"
40 odgovora4,413 pregleda
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#1
Pozdrav svima...
Evo vidim da ima dosta nacina na koji pusite,pa da dodam i ja jedan svoj nacin...
Potrebno:
1.Flasa od 2L
2.Kanta 10-20l
3.Alu-folija
Uzmemo flasu od 2L i odrezemo joj dno (samo "sise").Napunimo kantu vodom,bas toliko da u nju stane ta podrezana flasa ali da grlo flase viri.
Zatim uzmemo foliju od koje napravimo "glavu" na flasi,odnosno napravimo novi,udubljeni cep za flasu i probijemo ga na nekoliko mjesta iglom (uglavnom isti sistem kao na bongu).
Eh sada najosjetljiviji dio...
PRVO GURNEMO FLASU U VODU,A ZATIM STAVLJAMO GLAVU U KOJU SMO PREDHODNO STAVILI VUVU (sorry za caps ali ako prvo stavimo "glavu" pa tek onda flasu u vodu,sva vuva ce odletiti od pritiska).
Uzimamo upaljac i dok lagano izvlacimo flasu iz vode,palimo "glavu".Kada smo dosli do vrhunca izvlacenja flase iz vode,onda drzimo flasu jednom rukom a drugom odvrcemo "glavu" sa flase.
Zatim stavljamo usta na grlo flase i dok udisemo blago flasu vracamo u vodu dok voda ne dodje do pola flase i tada izvlacimo potpuno flasu iz vode i "izvucemo" ostatak dima.
-Mozda djeluje prekomplikovano,ali poslije 2-3 puta postajes profesionalac :D
-Sorry ako sam prekrsio neko pravilo o postanju na forumu,ipak mi je ovo prva tema :D
GL HF
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
weedoye
LEGENDA6.540 REP15%
→ Zmaj
weedoyeLEGENDA
maj 2013.
maj 2013.#5
ovo bi bilo dobro kad bi moglo da se prikaze videom ili bar nekim slikama.
Ja sam sa flashom plasticnom pravio neke pajpove al ovo tvoje je bas komplikovano :D
MornarPopaj
ENTUZIJASTA418 REP55%
→ Poznavalac
MornarPopajENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#6
kod nas se to drugacije radi, proces je isti samo sto umjesto kante koristimo flasu od 2L (znaci prerezemo je na pola i napunimo vodom), a umjesto te flase od 2L kod vas, kod nas ide flasa od 0.5L (i nju takodje prerezemo na pola, samo koristimo gornji dio flase) i dalje je sve isto i sa folijom, i proces koriscenja. mislim da ste me skontali, nisam bas dobar u objasnjavanju (kad pisem :D)
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
maj 2013.
maj 2013.#7
Ne svidja mi se ni malo, imam trip k'o da krek ili met pusim...Ako nemam zleri pri ruci, bolje sacekat (o bongo bongu necu ni govorit) ;)
MornarPopaj
ENTUZIJASTA418 REP55%
→ Poznavalac
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#9
SoStoned, u moje doba se nekad puailo tako kad se ekipa nae pa
uda izvodi. Ovaj tvoja stavka 2. "Kanta 10-20l" kod nas je bila kada, ono ato imaju svi u kupatilu koji nemaju tua. E princip isti samo napunia kadu u kupatilu i udri, pa si to zamisli. Nije to niat novo, ja oprobao joa krajem devedesetih,
ak mislim da ima u par filmova ta aema. `to je je ti si ga zakomplicirao u objaanjavanju pa mislim da je najbolje da se ti snimia da mi vidimo di ti ata turaa. :ludak
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#10
Ok vama za volju.Danas cu postaviti neke slike ili cak video.Uglavnom kao sto sam i napisao na kraju posta:"Mozda djeluje prekomplikovano" ipak nije.
viner
POZNAVALAC1.063 REP51%
→ Ambasador
vinerPOZNAVALAC
maj 2013.
maj 2013.#11
Ma, rizla majka,sve ostalo uguai,poslje nemrem ni pljugu puait zato ne ne ,,, kof,kof kof,,,,,,,,,, :joint:
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
maj 2013.
maj 2013.#12
imam ortaka koji samo na "bucket" puai
ina
e sam probao SVE mogue kombinacije puaenja(konzumiranja) d~id~e,i moram priznati-"bucket"je prili
no za'eban metod,mada je meni uvek bio omiljen "voni pajp" metod
ali sla~em se sa drugarima-rizla je zakon,i ato sam stariji-sve viae odbijam iata drugo.
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#13
Kanta :icon_lol:
Jednom sam tako puaio, ima mo~da i 10 godina.... i prebio se :icon_lol: Moram priznati da je bilo zanimljivo, ali ne ponavljam to viae :icon_lol: To je za klince, ja sam ipak u malo ozbiljnijim godinama ;)
Btw, ata nije lakae izbuait rupu u
epu od flaae i zabit okavca?
iprezime
AMBASADOR2.130 REP18%
→ Legenda
iprezimeAMBASADOR
maj 2013.
maj 2013.#14
pusenje na kantu, pusili smo tako prije mnogo leta, dobra fora je u tome sto se dim ohladi pa ni neosjetis kad ulazi u tijelo ali zato stondira, ali s obzirom da sam stariji jbg. godine cine svoje ili rizla ili u cigaru(motam inace duhan)
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#16
Ova slika me podsjetila na moju babu kad je vukla iz nargile :rofl:
beštija
ZMAJ165.637 REP
beštijaZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#17
kanta razvaljuje samo nije za svakoga,vidao sam svasta,pogotovo kako face padaju sa nogu uz onu 'nije mi nista' ahahaha
kad povucem dim iz boce onako na eks,imam osjecaj kao da mi je stokilas na prsima :D
ovo je strogo za kucnu uoptrebu jer nije bas zgodno da ides tako razbijen u grad :)
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
maj 2013.
maj 2013.#18
Uh ja sam jednom pio "dum dum" (vodka i sprite), poslije povuko
ep na kantu, ubio sam se kao zmaj, klonuo hahah iako sam i prije pusio tako....ubija, ali nije mi bas drago...bolji su frula i bong :-)
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#19
Al' brate ovaj bestija je bas pokodio u detalje,inace izgubio sam 1 godinu zivota zbog bucketa i takvih prepusavanja. ;)
s0va
AMBASADOR1.697 REP6%
→ Legenda
s0vaAMBASADOR
maj 2013.
maj 2013.#20
Ja sam se raspucao samo tako sa ovom metodom samo sto je bila flasa od 1l u flasi od 2l. 10min posle toga sam krenuo na put :pilot
Taksista me vozi na stanicu i oce da prica, a ja ne vidim na oci :D
go_green_foundation
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
go_green_foundationISTRAŽIVAČ
maj 2013.
maj 2013.#21
Nisam nikad probao ovu metodu puaenja, ali neato sli
no jesam. Uzmem obi
nu alu foliju i od toga napravim "ru~u" sli
no kao kod bonga, zna
i da stane vutra u rupu, ali opet da ne bude prevelika rupa da ne upada. Zna
i imam nargilu i pripremim ju za puaenje, samo ato skinem keramiku i stavim ovi ru~u od alu folije. Princip puaenja je isti kao kod bonga, palia upalja
em i vu
ea kroz crijevo nargilu. Dosto dobro bude, preferiram ovu metodu viae od puaenja s duhanom, zato ato imam astmu i jako mi ateti ako puaim duhan cigarete. Proali put smo ja i lega ovom naaem metodom (iako je u biti on to smislio, njegova ja bila prvobitna ideja) puaili, i mogu re da sam se odvalio. joa smo sluaali cypress hill hits from the bong, i kreveljili smo se kako imam wanna be/ home made bong. hehe..
maj 2013.
1 / 21
maj 2013.
maj 2013.