LEGACY
Vrste (joint)
42 odgovora8,042 pregleda
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2009.
mar 2009.#1
Evo nekih poznatih a i nekih nepoznatih....
SC7Tofl2BTg
BMlKw5I3j2I
40MfeJn0360
TK671nnWYl8
Ako netko zna za jos koju interesantnu shemu kako da si smotam kdju .... slobodno postajte ...:spliff:
3ananasa2
ENTUZIJASTA476 REP69%
→ Poznavalac
3ananasa2ENTUZIJASTA
mar 2009.
mar 2009.#2
po meni takve stvari su jedino ak imaa planta~e dumine pa se nemoraa brinit kolko i ata
ovaj tulipan sam par puta pravio joa dok su kese bile 300 kn i nakon par dimova je tolko vrue da dim doslovno pr~i grlo i plua , probo sam manji napravit da ~ar nebude velika ali ni to ne poma~e
ko voli nek izvoli , manje pljugice i bongovi su za mene :D
poljoprivrednik*
ENTUZIJASTA224 REP6%
→ Poznavalac
poljoprivrednik*ENTUZIJASTA
mar 2009.
mar 2009.#3
ja sam davno pravio nesto kao ovaj windmill samo sto nema ovih nastavaka od papira nego se buxna ugurne direktno u rupu, i sve se to veoma brzo raspalo :), a inace za zurke i takve situacije ovakve stvari su super :)
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
Eva Rain
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
Eva RainENTUZIJASTA
mar 2009.
mar 2009.#5
Iskreno da ti kazem da je meni to preseravanje sa jointima bezveze. Ako ti bong vec nije pri ruci smotaj obicni joint i vari. Koga briga mozes li srolati ovakav ili onakav joint, s deset rizli ili u dzepu, bez gledanja.
To samo vama deckima moze pasti na pamet da se na takav nacin dokazujete u drustvu :icon_biggrin:
TotalUnderground
ISTRAŽIVAČ176 REP84%
→ Entuzijasta
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ
mar 2009.
mar 2009.#7
eva nemoj tako..rolanje je egzaktna nauka,i iziskuje vreme,talenat i vezhbu..:icon_lol:
zajebavam se,ali meni je ta zajebancija sa budzenjem buxni zabavna...pimp my joint..
shto ne uneti malo mashte i kreativnosti u neshto..
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2009.
mar 2009.#10
kake veze ima motanje neobicnih smotuljaka sa preseravanjem ... ako imas vremena i volis motat ...zasto ne ?!
Ali ovo je vec Perverzija koja nema smisla ... je fora ali uzme puno vremena za nista ...
W6tBvyUbb8U
big buddha
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
DirtyD
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
DirtyDENTUZIJASTA
apr 2009.
apr 2009.#12
Super tulip joint je fora... ni tesko smotat... mislim da cak nisam travu pusio tak neg sam duhan smoto al cu bas jedan dan... dok obicni tulip zbog vrucine zapali onaj papir koji umetnem...tak da sam to sam 1x...trebo bi stavit neku staklenu cjevcicu il tak nest...
badger badger
ENTUZIJASTA362 REP41%
→ Poznavalac
badger badgerENTUZIJASTA
apr 2009.
apr 2009.#13
to je nes po meni za napravit jednom dvaput u zivotu cisto da vidis kak je...
ono gledo ljude kak tak udaraju i ono to nema sanse da gori ravnomjerno moras stano podpaljivat vamo tamo uvjek ce neko sranje bit s tim komplikacijama i sam se brines jel gori ovo ono ova ne curi dobro i take sheme...
nabolje srolas klasic frulu i opusteno udaras modjes i aevit usput... a sad ti probaj stim brodi
em isto :) mislim da bi se vise nazivciro neg nauzivo...
al eto svak ima svoje...
Noname_
ENTUZIJASTA485 REP71%
→ Poznavalac
Noname_ENTUZIJASTA
jun 2009.
jun 2009.#21
bong je carska stvar stvarno ono...nedavno sam kupio u zg u smart shopu bongi mali za 100kn prejeben za nosit ide i u ep i svagdje.Moje misljenje je:frula, obicna, car! prejebeno...najbolje mi je kad ju smotas i uzivaj...
Kreso1988
ENTUZIJASTA383 REP46%
→ Poznavalac
Kreso1988ENTUZIJASTA
jul 2009.
jul 2009.#22
NENENENENENE i ne nemoj stavljati staklenu cjevcicu.
da ti pojasnim ja i moji priajtelji potaknuti tim videom i prevelikom kolicinom chibe smo napravili tulipana i bio nam odlican ali isto papir izgorio onaj koji smo umetnuli
nabavili smo staklenu cjev ali nije pomogla jer kako bi pusili talozila se tekucina od dima u toj cijevi( to ipapir inace upija) i pocela abnormalno curiti i nismo mogli pusiti(e tu sam se sjetio da sam gurnio cackouaac u nju da ju malo procistim ali vjeruij mi nije vrijedno truda bolje zapali ovak^^ ili onaj vindmill
mar 2009.
1 / 22
mar 2009.
jul 2009.