VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNa nargilu
LEGACY

Na nargilu

12 odgovora13,044 pregleda

feb 2010.

kako da koristim nargilu za pusenje trave? Pretrazivala net satima, nista...
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2010.

na isti na in na koij bi ju koristila za puaenje duhana
euforijaAMBASADOR

feb 2010.

stavis marihuanu u komoricu, iznad prekrijes s alufolijom, izbusis par rupica, zagrijes ugljen i stavis ga na alu.. i duvas.

feb 2010.

Jeste vi to sami napravili? Jer ja jesam i ne ide. Duhan koji se pusi na nargilu je vlazan i kompaktan, pa ne propada kroz donje rupice u komori. Probala sam i obican duhan, za probu da vidim kako cu s travom, i on je propao kroz rupice. Pa sam skuzila da bi bilo dobro dolje staviti alu foliju, na te donje rupice u komori i probusiti na njima sitnije rupe da trava ne moze upasti. Pa sam napravila tako, no ugljen nije uspio zagrijati travu. Pa se netko u ekipi sjetio da bi bilo dobro zapaliti travu direktno, no nismo, nego smo stavili ugljen direktno na travu, e to je radilo, ali je trava pocrnila u roku 20sek.
WeedeemerISTRAŽIVAČ

jun 2010.

ovak nesto je i mene zanimalo ovih dana... planirao sam staviti vutru izmedju dva tanja sloja mirisnog duhana (za nargilu) , prekriti alu-folijom(s rupicama) i gore bacit ugljen...
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

jun 2010.

potpis na ovo gore, jednom sam tako kod bratia puaio i bilo je super, aroma jagode i trave :D samo se potrudite da popuaite sve, do kraja :D
NikolicaISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ja sam skoro puaio travu na nargili u kombinaciji sa duvanom od suvog gro~a. Vrhunska je kombinacija i toplo je preporu ujem. Malo je te~e nai duvan, ovaj je stigao ak iz Mostara. Pomeaate vutru i duvan, stavite na vrh nargile, preko stavite foliju i probuaite par rupica, i preko stavite briket.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se