VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebariganje??
LEGACY

riganje??

92 odgovora8,189 pregleda

jun 2006.

uboli smo 2 panja i u došli u naku buksu smotali nekih 3 i to popušuli bilo nas je 6 i onda bong je došo uzel sam kojih 3 dima onon normalno al onda sam napunikl cijeli i steplo me u mozak pocelo mi se jako vrtit nisam osjecal ruke i noge objeval me hladan i vruc znoj i pocelo mi se rigat i pobljuvalk sam se i to tak cijelu vecer.....to mi nije bil prvi put a onda za 2 tjedna smo išli i popljugali 2 panja i bilo mi je normalno i to mi se desilo jednom istzo kad sam uvuko cijla pluèa jel mozda zzbog toga ili....? :?
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jun 2006.

Ljudi razlièito reaguju na takve stvare, ko zna zbog èega je. Možda :? Moj ti je savet kad je muka, probivate hladan znoj... izaði na èist vazduh to zna da pomogne. Ili još bolje naði granicu. :wink:
GreenManAMBASADOR

jun 2006.

Preterao si pa je bilo

avg 2006.

Ja sam isto u pocetku se prezapucavao od vutre ali posle nekih 10ak puta bude do jaja.

avg 2006.

Neznam zasto uzimas toliko vutre 8) ako ti je dovoljno 1-2 dima zasto uzimati vise ? isti je osecaj. Pazi ova recenica gore deluje na prvi pogled naivno ali nekom moze znaciti mnogo toga pa cak u nekim slucajevima spasiti coveku zivot.
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

avg 2006.

Naucio sam nekoliko stvari o Biljci,a to je: -nemoj prvo piti,a onda pusiti.rigoleto -ne forsiraj se i nadi si granicu do koje je ugodno -ne balavi pljugu -pusi u dobrome drustvu :D
Hehehe...meni je to opak osjecaj...zapaliti tek kad se napijes... totalno odlijepis! :banana_jea:
gensAMBASADOR

avg 2006.

Dobro je ako si pripit, ali ako si pijan onda je pizdarija, par puta sam se zayebo i ne bi više ponovio... dosta ljudi riga u tim situacijama. Znam nekoliko ljudi koji su zamrzili vutru zbog toga... pogotovo jer je to veæinom bila ekipa koja je iz nekiih razloga bila u strahu od vutre "droge" pa su pijani bili hrabriji i išli probati... i tako se u biti zeznuli... trebali su zamrziti alkohol.
ClarenceENTUZIJASTA

avg 2006.

neriga se od vu nego od dima...da povuces istu kolicinu duhanskog dima isto bi se izrigo' zato sto ti dim koji ne stane u pluca ide u jednjak...i normalna reakcija je riganje...
DA GURUISTRAŽIVAČ

avg 2006.

bong te sredio :lol:

avg 2006.

Nikada nisam rigao od trave, osim kada je u prisutnosti bio alkohol tj kada sam se napusio i napio istovremeno...
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

sep 2006.

ovo bi stavio na vrh liste kao zlatno pravilo... o tome ovisi i cijeli konacan efekt i let. Sto se tice kolicine pak, treba mi skoro cijela dzoksa za ugodan let, bar kad je u pitanju ova nasa siptarka... mada je cesto znalo biti seansi kroz cijelu noc, i mota se od 8 navecer do 8 ujutro :D i uglavnom svi znaju motati jer kako se jedan srusi drugi preuzima :banana_rasta:
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

:? :? :? Lol, ja pusim svaka dva mjeseca,i to popusim samo dva dimica, toliko da niti nemam suha usta niti krvave oci nego samo da mi se osjetila poboljsaju, vid, sluh, repanje i ostala sranja :lol: :lol: A ubio bih se da je moram pusit svaki dan, pusim dva-tri dana zaredom i uopce ne mogu skuziti koji je dan i ne mogu normalno pisati na tipkovnici, kao lik koji je ovo postao evo primjera: popušuli :? - popušili onon :? -ono napunikl :? -napunio steplo :? - ??? objeval :? -dobro da nisi napiso odjebaval oblijevao pobljuvalk :? -pobljuvao istzo :? -isto cijla :? -cijela pluèa :? -pluæa ... uostalom kada se navarim kao majmun onda me hvataju paranoje, i ponasam se kao retardirani majmun kada netko ugasi svjetla a ja navaren :P :P

sep 2006.

je istina uzel sam prevelik dim pa sam progutal malo al sad ide ko po apagici!! jebeno!! :banana_jea:
gensAMBASADOR

sep 2006.

Steplo ili streslo... to ti je hrvatska sjeverozapadnjaèka spika ;) (zagorje, podravina, meðimurje...) A ovo ostalo ne mora biti znak napušenosti... samo ljudi brzo pišu pa ima greški... jedini je problem oèito što ekipa ne provjerava što su napisali... Paranoje su èesta pojava kod nekih ljudi... opet sve ovisi kakav je high... možda bi ti neka druga sorta bila bolja. Mene neke znaju "stepst" tako da sam paranoièan... i èudno nabrijan... dok druge djeluju potpuno drugaèije. Ima još dadatnih èimbenika... ovisi gdje si, sa kim si....

okt 2006.

bili jednom kod frenda, spremao se on u vojsku a istovremeno drugi frend došao iz vojske pa mi napravili tulum. kako je ovaj koji je došao cijelu veèer govorio kako se on napljugavao u vojsci zapalili mi s njim jednu, drugu, treæu, na èatvrtoj smo završili. trajalo je to sve skupa oko 2 sata. kartali smo cijelo vrijeme kad odjednom ovaj koji je došo iz vojske ne baca više karte veè ih samo drži u rukama, mutavo se smije i ne govori ništa. bio je bljed ko krpa a pošto smo svi bili dosta sjebani, smijali se ko mutavi. digne se on sa stola i krene van iz prostorije no, kad se digao sa stolca jedino šta je uspio napravit je da se zarotira i padne ko daska na pod, mi smo krepivali a i on s nama. došo je do vratiju i sjeo na prag sobe i tražio vode. digla se frendica da mu donese vode no nije donjela vode veæ žlicu punu kinderlade i krene prema njegovim ustima. neznam zašto je on opæe otvorio usta kad je vidio šta mu nosi, možda nije ni vidio a možda instinktivno - hranaaaa, slatko mmmmmmm. i tako on to proguta a mi gledamo i nevjerujemo. nisu prošle ni dvije sekunde i on je poèeo da riga u hodnik tako sjedeèki na dupetu na izlazu iz sobe. rigao je kroz nos i usta i prdio istovremeno od muke. mi smo krepavali od smjeha jedno 15min donjeli mu kantu i tako je on rigo jedno 3-4 sata. na izlazu iz sobe, ostali smo imali upalu trbušnih mišièa 3 dana kasnije.
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

rigam samo kad se napijem pa zapalim... a pijem samo kad nemamo za pusit... jednom nismo imali, pa smo kupili alkohola, ja sam popila svoju bocu vina, doso ovaj tip kod koga inace nabavljamo, dao za jednu dobru i jaku, zapalili mi to lijepo, uzela ja i shat od prijatelja i ostatak veceri rigala...hehhe... neka 3-4 sata sam rigala... heh...jako ljepo....

okt 2006.

ja sam samo jednom rigao kada zapalimo.ali to je bilo totalno unistenje a moze da je bilo i od alkohola :lol: a mozda obje skupa. inace nikada me nije tjerala na riganje ili nesto.

okt 2006.

meni se je samo jednom rigalo i to kad sam pojeo neki glupi sladoled od leda "irish cream"..nakon tog sam iao puait i skoro sam rigo...al mi frend ka~e da sam ja 3 osoba koja je skoro rigala
dali si ti normalan èovjek???
vecISTRAŽIVAČ

dec 2006.

nikad od vutre nisam rigo. proslo ljeto nas cetvoro nalilo se absinhta i onda otisli van i na parkingu ispred kluba zapalili joks. svi zeleni em od absinhta, em od vutre. jedan je rigo 7 puta, drugi triput, treci jednom, a meni bilo super pa nisam ni jednom :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Nikad nisam povraèao samo od vulje. To mi se znalo dogoditi samo onda kad sam se prije znao naliti ko stoka pa onda zapaliti. I znam da mi neæe biti dobro, ali kad se napijem, svaki put mi se abnormalno puši... Ali pošto u zadnjih 2-3 godine u jednom navratu nisam popio više od jednog piva uživam ko èovjek i samo gospodski èilam...
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Pridružujem se smijehu...hihi hihi hihi hihi hihi hihi... :lol: :lol: :lol: :lol:
dombaPOZNAVALAC

dec 2006.

niste navikli na žižu,ja sam rigo samo jednom i to kada smo skurili 3 panja negdje ja i moj lega sami,onda nisam znao za sebe cijelu noæ i samo rigo.. inaèe sve je ok :D ali najgore je alkohol + žiža ...odeš u 43 p. ljepe materine :P
da, ako veæ mislite iæi na te kombinacije onda se prvo napušite pa idite piti...drugaèiji redosljed samo može završiti jako lošim provodom...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Kad se nadimim...jednostavno ne mogu smisliti alkohol. Ako i otvorim pivo, najèešæe ga ne popijem ni do pola. Alkohol mi jednostavno ne paše...jek-bljek...
ni meni isto, pogotovo pivo jer kad sam nahaljen mi je jednostavno pregorko...eventualno mi može proæi koja RedBull vodkica ali više da me razbudi nego napije...
2fingaISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Kad se nadimim...jednostavno ne mogu smisliti alkohol. Ako i otvorim pivo, najèešæe ga ne popijem ni do pola. Alkohol mi jednostavno ne paše...jek-bljek... Meni paše bambus, juice vodka i sl., al pivu ni gutljaj nemrem popit.... bljak. Ja nisam nikad rigo od vutre, a samo jedanput od alkohola... ima dosta otporan organizam, al kad sam se jednom dobro napil te zatim napušil nisam znao di sam... nikako ne preporuèam.

dec 2006.

dosla kod prijatelja, (m.m.-zero logic) i jos nekoliko prijatelja.... i zapalila sam nakon mjesec ipo dana...zapalili smo 7-8 masnih, i ubila se ko stoka...hehehhee... rigala maloprije, pa opet pusila, i sad sam cool,, a ono u pocetku super, i naglo mi doslo, rigala valjda sat vremena i sad ko nova, ali nisam nista jela, pa je gadno malo.... sad cu ja nabavit hrane... pozzz... toliko o riganju.... e da i opet sam zaboravila napisat da sam ja P.P. hhhheeh...pozzz

dec 2006.

Ne znam ful mi to sve cudno zvuci, meni se nikad, al bas nikad ne riga od dima... naprotiv, ako mi se riga, kad zapalim, mucnina skroz nestane... Sta vi pusite ljudi??? :lol:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Da, ni ja ne razumjem te spike o "riganju". Pa kolko god da sam znao popuaiti, nikad mi se nije "rigalo"...

maj 2007.

Nikad mi se od dima nije rigalo, do zadnje subote. Nisam mnogo popio, nekih 6-7 piva, da bih nakon zapaljenog d~oksa skoro pao u komu. Izrigao sam i srce i duau. :ohno:
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

samo ako mi zar iz shata uleti u usta...al onda se izbljujem i nastavljamo :)
LucidDreamAMBASADOR

maj 2007.

od pica cesto ali od ganje nikad.Najvise sam se razio jednom posle samo jednog dugackog jointa i pao sam u krevet u 11h uvece i probudio me cale fono u 5 sati.Ja sam mislio je mozda 11:15 ili najvise 12 ali nisam ni slutio da je 5 ujutru.To je bila kuca od 300kvadrata.Ne zelim da vam pricam koliko kosta jer neznam stvarno.To je kuca mog tece koji dodje jednom godisnje iz insostanstva i to na 5 dana.Svi me znaju po poznatim nocnim zurkama.Ali u okolini te kuce nema ziva dusa.Medjutim tu nema muzike i svetlosti to je dark sound zurka,cela kuca se dimi i na krevetima jedni drugima pricamo i pijemo i duvamo i lupamo gluposti...Ako budete dolazili do krusevca zovite me!!!

maj 2007.

Ja sam rigo samo jednom i to jako davno.Kolko se sjecam trava je bila O.K ali sa groznim okusom/mirisom a i prejeo sam se prije puaenja.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Ja sam dva puta i to je prvi puta bilo jer sam uvuko ko budala na ru no raeni pajp koji je smrt a ja sam dosta osjetljiv na dim jer nepuaim cigare a i nedimim svakodnevno. Drugi puta sad nedavno neznam ni ja to no zaato ali dosta sam popuaio i mal mi lagano sam mu nina bila i ja puaio joa pa se mal zabljuvo i dobro. Ma kontam si ja da je to zbog duvana djelomi no jer kad probam dim od cigarete osjeam takvu mu ninu a uvjek mjeaam duvan i vutru, a mogue je i da gutam dim iako to viae ne radim jer sam se naviko viae manje na dim dosad i nau io puait kak mi najviae odgovara. Prije kad su mi bila ono prva pljuganja znao sam podrigivat dim, to je bila koma od smjeha uvjek.

maj 2007.

:ludaci_lol: :ludaci_lol:

maj 2007.

meni se jednom desilo to riganje od trice,ali to je sve bilo zbog preterivanja. mada uvek je najbolje kada se rastajem od zhivota.
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

ja sam znao i od jedne pljuge rigat,jednostavno me neka slabost uhvati i nemoa niata,probljedim...a to mi se dogodilo jedno 3-4 puta...s vremena na vrijeme me uhvati
hahISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Meni se nikad nije dogodilo da sam rigo, ali 2 dana prije sam u skoli zapalio joint s frendom, i pozelenio pa probljedio, pa tak nekih 3 sata mjenjao boje...
hahISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Meni se uzasno cesto dogada da si zabrijem da mi je npr. upala muha u oko, ili da me boli koljeno, najgore mi je bio kad sam si zabrijo da mi je nesto upalo u oko i to me skaklalo ful je iritiralo...

maj 2007.

meni se isto dogodi da zabrijem da me komarac ugrize pa se stalno eaem
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Ja si esto umislim da piaam po sebi. Bude prokleto smjeano
Ras TafariPOZNAVALAC

maj 2007.

I meni se to isto zna desiti, jedanput samo umislio da sam se posrao popisao i izrigao po sebi, samo nije smijesno, sranje i pisanje umisljam najcesce kada sjednem negdje.
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

mene je to pralo u pocetku takvi osjecaji...sad je sve na mjestu onak kako si ja to u glavi zamislim :)

maj 2007.

nije zajebancija...al kad ujutro zapalim i odem radit(radim u kuti) i protegnem se ,kita mi se digne :2flip: pa nemogu hodat nekih 5 min,al samo kad sam nagruvan :ohno::ohno::ohno:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se