LEGACY
Dnevnik
12 odgovora1,434 pregleda
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
NikolicaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#1
E ovako,
Noviji sam
lan na forumu ali moram priznati da me je isti jako oduaevio svojim sastavom. Meutim u ovom delu sajta gde je forum moram rei da nedostaje bolja organizacija. Sve je nekako izmeaano i ima mnoatvo tema, tako se gubi red i pravi kupusara. lan sam mnogih foruma, ali jedino na ovom joa uvek ne mogu da se sastavim gde, ata i kako. Zato sam hteo da predlo~im jednu novu temu u kojoj bi mogli da prebacite mnoge teme.
U ovoj temi bi stajali postovi ljudi koji su pisali svoje do~ivljaje, avanture pod dejstvom THC-a. Ima previae tema na tu temu, ja sam pokuaao da ispratim ali nisam uspeo do kraja. Dakle, mo~emo pisati sve naae do~ivljaje koje smo imali, kakve smo tripove imali, kakvu smo travu puaili, prakti
no tema u kojoj e se nalaziti razna iskustva ljudi koji su bili pod uticajem THC-a. Prva asocijacija na tu temu mi je bila re
"Dnevnik", ali ako moderatori imaju mo~da bolju ideju za naziv neka je preimenuju, ili ako se ne sla~u mo~da sa idejom neka obriau temu.
Pozdrav, a uskoro postavljam i prvi odgovor na temi... :sun2:
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
NikolicaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#2
Pa...
Inspirisan ju
eraanjim danom reaih da otvorim temu na ovom forumu, ali rekoh glupo e biti da posle toga tema izumre, a otvori se novih 5 u istom fazonu... Tako reaih da otvorim temu u kojoj e se ljudi moi nadovezivati i postavljati nove zanimljivosti.
"udan dan"
Ju
e popodne ubila neka kiaa. Nema ljudi na ulicama, svi se razbe~ali na svoju stranu, a ja gde u, ata da radim, rekoh daj da se
ujem sa ortaima pa da zablejimo negde. Naemo se nas trojica kod ortaka i kao da smotamo neku travicu iz kraja da se is
iliramo malo. Napravismo dve fine pljugice i ispurnjamo jednu, onako fino se odu~ila poato je lepo bila smotana. Poato ortak ~urio negde za ve nekih pola
uke, reaismo da zapalimo i drugi, meutim ka~e jedan drugar da bi bilo dobro kada bi mu pomogli da izvu
e itison iz kuhinje da ga odnese na pranje. Svi smo dobri drugari tu, i jednostavno mora da se izae u susret da se reai svaki eventualni problem. Uosmo mi tako u kuhinju, kad sam video onu gomilu nameataja (jako teakog i kabastog), odmah mi se sloailo. Rekoh, ovde nam nee pomoi joa ovoliko ljudi, jer sve je nekako sku
eno, usko, puno stvari, jednostavno mnogo teako da se zavrai posao. Joa po
e da voznjika onako baa fino ona buksnaja od malopre, pa po
e neka bla~a paranojica, ali iskustvo ka~e da mora da se iskulira i da se krene br~e bolje na posao.
Krenusmo mi tako, ma odmah problemi, peripetije... Sve smeta, sve teako, i nekako proe neko vreme da skratim pri
u, izborismo se mi nekako sa itisonom i svim onim stvarima, pomogli
oveku, a na satu proalo 15 minuta. Tako da smo imali vremena sa drugarom koji ~uri da ispuaimo i onaj drugi d~oint ato smo smotali. Izvrtimo ga, iskuliramo se malo, ja vidim da sam ve po
eo da haluciniram. U
ukava me
ove
e na sve strane, sabija me onako na levo pa na desno, dok sedim nekako mi se vrti kao da sam pijan. Ali potpuno opuaten fazon, nisam dozvolio da se prepustim nekom loaem oseaju i da bez veze napravim sebi komplikacije. Tako se mi rastali, napolju duva jak vetar, baa smara. I ja odem poslom da zavraim neato u gradu. ekam u nekom redu za neato, i sve oko mene postaje klasi
na video igrica. Gubim predstavu o prostoru i sebi, i sve se deaava nekako mnogo
udno. Svi zvuci koje
ujem postaju drasti
no izrazitiji. Ne znam kako da vam objasnim, ali kao da
ujem 10 puta bolje i uspevam da se skoncentriaem na svaki zvuk pored mene. A ina
e je tiaina, gde se
uje tek kad progovori neko ili pomeri stolicu ili ve tako neato. Imao sam utisak da su svi provalili da sam se napuaio kao zmaj. A i kako da ne pomisle, kad su mi o
i pukle samo tako. Sve se tako odigrava jako brzo, ne znam, bez ikakvih problema,
ak ata viae sve ato sam imao da zavraim tog dana, zavraio sam lagano bez problema. Seo na bas, doaao kui, jeo i legao da odspavam. Kad sam legao nekako sam osetio jak puls u vratnom delu koji nije mogao da se ubla~i. Ubrzo sam zaspao i super spavao cele noi.
Sve u svemu, jako
udan dan za mene. Nisam bio loae istripovan, bilo mi je jako dobro, samo malo
udno. Video sam stvari nekako drugim o
ima tako da mi je sve bilo dosta zanimljivo, a dan ostao u jako pozitivnom seanju. To je joa jedna avantura u nizu mojih koje sam imao od kad konzumiram gand~icu.
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
maj 2010.
maj 2010.#3
Najjace ! Sjedes na balkon (ili negdje gdje ti niko ne smeta) i pratis sta se desava,ljudi doalze-odlaze,dovoze-odvoze (a obicno uvijek se nesto "cudno" pocne desavat :D ) itd :D
Lagana paranoja da su ljudi skontali,a ustvari nisu,i onda skontas da niko nije skontao,i boli te :D !
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#5
Par savjeta:
Puai kad se osjeaa sigurnim da mo~ea provesti sat-dva negdje gdje ti je zajebancija i lagano.
Sve je u glavi, najbolje paae muzika kad si high, a ja sam sad trenutno ugasio foobar, smotao neki ljepljivi smee-crni haa i sluaam vani kako kiaa pada i gledam kako New Blue Diesel klija u kutijici za cd u WC papiru natopljenom vodom na idealnoj temperaturi. Eto kad si upljugan takve stvari su extra.
Malo is
iliraj filmove u glavi i skoncentriraj se gdje si i kaj radia, meditiraj, zajebavaj se kad si u *****riji, keep it green mofo!
4. irie!
boz :spliff:
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
NikolicaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#6
Hehe. Kapiram skroz. Meutim, imao sam neke neodlo~ne obaveze tad, a nisam verovao da u se toliko napuaiti od dva d~ointa trave koju redovno puaim... Evo recimo sino sam se manje napuaio, a ispuaio sam 4 d~ointa te trave i joa bar 5 nekog opasnog skanka. Jeste da nas je bilo petorica, a ne trojica kao u prvom slu
aju, ali dosta je viae. Valjda nema pravila...
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
NikolicaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#7
Uh, zamalo da overim od vutre pre neki dan. Ne vredi, moram da izbegavam zatvoreni prostor, pogotovo kola. Isparanoiaem se mnogo, ne znam, tipa treba da stignemo kolima do jedne kafane u okolini grada i meni postaje onako teako, i rekoh dobro je evo je kafana. Ali istripovao sam uopate nije to ta kafana, i valjda moj organizam koliko je razo
aran tom
injenicom da ima joa da se vozimo samo pada u neku depresiju. Po
inje da mi se manta i samo
ekam da izaem. I onda kad sam izaaao, bio na sve~em vazduhu i zakucao u kolima jedno sat vremena sam spavao.
maj 2010.
1 / 7
maj 2010.
maj 2010.