LEGACY
alergija?
32 odgovora5,124 pregleda
wee-doo
ISTRAŽIVAČ63 REP9%
→ Entuzijasta
wee-dooISTRAŽIVAČ
mar 2013.
mar 2013.#1
ovo mi je jako cudno, i prvi put mi se desilo. jucer sam bio jako nervozan, te sam zapalio s drugom poslije 3 mjeseca pauze...nista pretjerano, mozda 1 gr... uglavnom, bilo mi je super, smirio sam se momentalno, i kasnije sam izasao s djevojkom, jos uvijek napusen. to je bio prvi put da sam napusen dok sam sa njom. ona nikad nije pusila travu...sve je bilo fino i normala, jos smo i planirali da prvi put ispusi jo sa mnom...ehh jutros smo pricali i rekla mi je da je dobila blagi osip na usnama, vratu i rukama... je li moguce da je alergicna na marihuanu i kako to da provjerim?
wee-doo
ISTRAŽIVAČ63 REP9%
→ Entuzijasta
wee-dooISTRAŽIVAČ
mar 2013.
mar 2013.#5
imam druga koji je alergican na duhan, ali pusi i nema nikakve reakcije dok pusi. ali kad ima direktni dodir duhana i koze dobije osip...kontam da joj utrljam komadic vutre na ruku, pa da vidim je li fakat alergicna...ako dobije osip, jeste, a ako se nista ne desi, nije... sta mislis?
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
mar 2013.
mar 2013.#6
Ja sam alergi
an na travu,no sreom ne i na kanabis :)
Poljubac od ~ene koja je pljevila baa
u ne prestavlja mi problem :)
No sve je mogue,ko' e ga znat'.
usrname
AMBASADOR2.080 REP17%
→ Legenda
usrnameAMBASADOR
mar 2013.
mar 2013.#7
Mogue je biti alergi
an na suaene cvjetove cannabisa. Moja skvo redovito kiae kad nanjuai da mrvim, a i samog me zna
esto zasvrbit nos/o
i. Tog efekta nema ako je u pitanju haaia. Dakle mo~e biti, ali i ne mora. Testiranja radi, drugi put prije sastanka zapali, ali se obrij te smanji pritisak. ;)
roower
POZNAVALAC1.205 REP67%
→ Ambasador
roowerPOZNAVALAC
mar 2013.
mar 2013.#9
http://www.welt.de/gesundheit/article108905467/Der-unterschaetzte-Virus-Herpes-hat-viele-Gesichter.html
Procitaj i znaces od kuda joj alergija,,,
ja dobim cim iza nekoga (necije case) popijem nesto ,,,to mi je jedino logicno u ovom svemu
edit- ali i nemora bit da je to to ,,,:-)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
mar 2013.
mar 2013.#14
Jedna od stvari koje nesmijem joa je...ne ulazim u trgovini u red sa deterd~entima za pranje veaa..jer mi se za
epi nos :) a oprani vea u sli
nom od deterd~enata mi ne smeta.
Ti jedino ato ti preostaje je...poljubi ju opet al' s kontra strane pa ea vidjeti jel' to to :spliff:
mar 2013.
1 / 17
mar 2013.
mar 2013.