LEGACY
Hocu da budem "HIGH"
40 odgovora5,008 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#1
Pozdrav, Novi sam na forumu i zelim da vam ispricam moju pricu i postavim par pitanja...
Pre 2 dana ja i moj drug pozvali dilera i mi lepo narucimo 1 gram trave....
I tako mi ne iskusni smotamo 3 jointa i ispusimo sva tri i odvalimo se ko svinje...
Ja sam povracao on je spavao... u glavnom nije bilo nikakvih "tripova" niti mi se ista prividjalo
samo sam tesko hodao,spavalo mi se i osecao sam se lose...
sutra dan ja i on kupimo pola grama i smotamo 2 jointa... jedan ispusimo drugi sacuvamo sa sl put...
i tako mi izduvali taj jointi meni nista sve mi lepo super cak mi se ni ne vrti u glavi...
samo sam bio srecan ... bez razloga (super osecaj :D )
Sada mene zanima kako da budem "High" i da li je u opste istina da imas tripove (da vidis zmaja i te gluposti)
i zasto ja nisam imao tripove i ako sam duvao 2 puta u 2 dana... ?
Hvala u napred :)
0 REP0%
→ Istraživač
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#4
Malo se bolje informiraj.. koliko imas god btw..?
slijedeci put kad zapalis just go with the flow.. postat ce sve bolje i bolje..
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#5
imam 19 godina... ali zanima me hoce li biti halucinacija (u fazonu zmajevi i ta sranja)
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#6
Ma daaajjj..nemaa ti 19 god...i ko joa kupuje 1g trave brate mili i od toga slo~i 3 bukse....pa na kraju povraa i nije napuaen....
0 REP0%
→ Istraživač
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#9
Vjerujem da imaa 15 god...a toliko ima vjerojatno i vaa socijalni lerdi koji toliko dr~i do sebe da vam proda 1g trave...ajme brate mili......
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#10
brate to mi je jedan drug kod koga trazim koliko mi treba... on prodaje i pola grama... a moze da proda i 20 grama zato sto gaji u kuci
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#12
Mogu li bar dobiti odgovor na pitanje mre no sto dobijem ban... ?
Da li cu imati halucinacije i koliko puta dreba da se napusim ?
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#13
kakve halucinacije, kakvi tripovi, pa nisi uzeo lsd ili peyote, mlad si krenuo da vitlas haludze, uz to jos i lagis malo, nisi bas na dobrom putu. daj si jos koju godinu da odrastes pa razmisli sta zaista zelis, pravilnik je jasan, svrati za 3 godine, nadam se zreliji i pametniji, sve najbolje u zivotu al stvarno pripazi sta radis, pa jos si u pubertetu
JuicyJ
ISTRAŽIVAČ154 REP69%
→ Entuzijasta
JuicyJISTRAŽIVAČ
avg 2013.
avg 2013.#14
To su one dje
je' pri
e, ko duva zmaj ga
uva :) ... Zmajeve neea ugledat, bar ne od vutre, a ako je kakva dobra vutra, tripova e bit, al ne sa zmajem :D
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#15
Sve sam doziveo na ovom sajtu al' ovako nesto jos nisam, inace i ja sam u tim godinama tripovao zmajeve, danas haluciniram "vanzemunce" :D
Ma opusteno, kao sto power rece svrati za 3 godine sa dobrom pricom a ne da pitas za tripove i vatanje zmajeva, mene su u tvojim godinama lagali da ce mi se od vutre ulica kriviti, drvece obracati ali naravno od toga nije bilo nista, tako da iskuliraj, vutra popusis da se napusis i uzivas a ne kao da si na LSD :)
nox1cous
ENTUZIJASTA490 REP73%
→ Poznavalac
nox1cousENTUZIJASTA
avg 2013.
avg 2013.#16
Sparrow, kod nas je normalno da dileri rjesavaju po gram. Da rjesavaju najmanje 5g, mislim da bi propali. Neki cak i forsaju gram, jer im je bolje prodat gram za 100 kuna, nego 5 za 300. A ti malihacker, neznam ko ti je prodo pricu o zmajevima, ali imas jebeni gugl na kojem se nije tesko informirat o bilo cemu :)
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#17
Jack usput i da kazem da kod nas nasi lerdi isto tako rade, ako ces 1g to je 1000 dinara pa ti vidi, al bruka dobra dzidza bude, i momci tuku po 40-50 paketa na dan pa ti vidi jel se ne isplati, to je ono ( ko ima muda za kriminal ) ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#18
Opuateno ljudi :)
A ato se ti
e zmajeva,jedinog zmaja kojega sam do sada vidio je ovaj naa zmaj sa Vutra foruma :)
roguz2
ENTUZIJASTA251 REP13%
→ Poznavalac
roguz2ENTUZIJASTA
avg 2013.
avg 2013.#19
nemoj ti njih sluaati,...istina je da vidia poslje i zmajeve i divlje leptire i imaa teake shizofrene none more,bolje ti nemoj niata viae puait ili samo promjeni dilera...pozzzz
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
🔒 Ova tema je zaključana
avg 2013.
1 / 21
avg 2013.
avg 2013.