LEGACY
Pomoc!!! Presušena marihuana
33 odgovora8,780 pregleda
29 REP58%
→ Istraživač
jul 2011.
jul 2011.#1
Dali itko mo~e pomo
i? Stavio sam stabljiku objeaenu da se suai ali kako je nisam stigao paziti ona se presuaila i sad je mrvia kad se stisne. Dali ima kakve pomo
i da se oporavi?
hazeboy
ENTUZIJASTA281 REP20%
→ Poznavalac
hazeboyENTUZIJASTA
jul 2011.
jul 2011.#2
Jel presusila cjela do srzi ili samo onako izvana.?ako je samo izvana stavi je u teglu ili plasticnu vrecicu na 24 sata i zatvori hermeticki.ak ti je cjela suha ko barut onda ja mislim kako sam citao tu na forumu da stavis u teglu i narezes jabuke malo unutra i zatvoris.
29 REP58%
→ Istraživač
jul 2011.
jul 2011.#3
`ta mislia da bi to s jabukama moglo pomo
i, da cijela se dobro presuaila!
hazeboy
ENTUZIJASTA281 REP20%
→ Poznavalac
hazeboyENTUZIJASTA
jul 2011.
jul 2011.#4
A Neznam.kolko ja znam a i pise negdje na forumu da stavis u teglicu travu i malo narezane jabuke i da pomogne al ne puno.probaj to i otvaraj svakih pol dana i vidi jel ima pomaka.pricekaj mozda jos necije misljenje mozda netko zna.il potrazi po forumu.
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
29 REP58%
→ Istraživač
jul 2011.
jul 2011.#6
Da isina neka se mrvi ali ovako nikako ne izgleda a prije neki dan , prekrasna i masna a danas katasrtrofa
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
jul 2011.
jul 2011.#7
stavi malo kore od naran
e u teglu sa tim barutom, i promijeaaj malo za 15 minuta, u roku pola sata do sat vremena e ve biti "pre"mokra
Parazyd
POZNAVALAC669 REP8%
→ Ambasador
ParazydPOZNAVALAC
jul 2011.
jul 2011.#8
Racunaj da ti je to isto kao i duhan za motanje. Kad se osusi i pocne mrvit, stavis koru od narance unutra. Kora joj vrati vlagu, a i da joj aromu ;)
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
jul 2011.
jul 2011.#9
Da, slazem se, nikako s jabukom (probao), daje los miris. Ja stavljam krisku limuna.
33 REP66%
→ Istraživač
jul 2011.
jul 2011.#10
iam slican problem, osusili su mi se kifovi, koje drzim u kesi, sta da napravim i di da ih drzim ( osim u tegli ) da se ne osuse ponovo?
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
SenzaPietaPOZNAVALAC
jul 2011.
jul 2011.#11
Najbolje je staviti par komadica mrkve ili ti sargarepe...nema nikakvog mirisa(tojest ostaje onaj od ganje) i lepo je ovlazi. Samo ne treba preterivati....
28 REP56%
→ Istraživač
jul 2011.
jul 2011.#12
Ja imam samo iskustva sa duhanom. Tamo je preporuka da se ne koriste ove metode sa voem i povrem jer mogu ostaviti mirise itd. U tobacoo shopovima postoje neke spravice koje namo
ia u vodu, one upiju tu vodu i preko noi ih se stavi u kesicu sa duhanom da povrate vlagu, mislim da se zovu humidroll ili tako neato. Joa jedan savjet koji sam
uo je da tijekom tuairanja dr~ia duhan unutar kupaone negdje i da tako dobije natrag vlagu. Navodno i komadi kakve stare cigle isto djeluje kao ovi humidroll, tj. upije malu koli
inu vode i onda je lagano otpuata kao vlagu, ali to nisam nikad isprobao.
Sada neznam kako bi takve metode djelovale na travu s obzirom da vjerovatno postoji vea mogunost nastanka plijesni.
mali.medo
POZNAVALAC669 REP8%
→ Ambasador
mali.medoPOZNAVALAC
jul 2011.
jul 2011.#13
u jebbbem ti muke...slatke!!
ovo s kupaonom ao
ovik kaze ti je najbolja preporuka ako te veseli da bude mokra pa da je
reckas akarama al......ata re
!??!
Parazyd
POZNAVALAC669 REP8%
→ Ambasador
2 REP4%
→ Istraživač
avg 2014.
avg 2014.#16
neznam ako se smo
e masni kifovi dal istu kvalitetu zadr~e nakon ata se opet osuae....sko
io sam drugi put u bazen a
prvi put sam naao vutru u wc-eu i odmah sam malo opro i stavio skupa s duhanom.....bo
udne stvari.....malo se napio i odmah se sve okrene....
uglavnom ako ko zna nek ka~e dal da prestanem o tome i svu smotam ko da se nia nie desilo il da pri
ekam frenda pa da onda il da naem frendicu....stvarno me zabolila glava od ovog.....znam da se radi o la~i al nemogu podnest da sam upropastio tako dobre kifove zato ata se samo okupala malo i dobila novu crtu ...ma dobro uglavnom par gram
i
a nia viae al nema veze to tu koata 5g 200kn na malo a na veliko ni ne
u riskirat.....zato
ata sam ilegalan i ovako i onako samo ata pokuaavam napraviti vlastitu po drugi put zato ata sam prvi put izgubio ~ivce tako da sad ve
neki du~i
period ona raste i polako ide uz osnovnu lampu od 1200lumensa ata koata 5 eura do Sunca kad god mo~e da bude ispod. neki kompot za rast i neznam nadam se prvom masnom kifu :-)
jul 2011.
1 / 18
jul 2011.
avg 2014.