VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPomoc!!! Presušena marihuana
LEGACY

Pomoc!!! Presušena marihuana

33 odgovora8,780 pregleda

jul 2011.

Dali itko mo~e pomo i? Stavio sam stabljiku objeaenu da se suai ali kako je nisam stigao paziti ona se presuaila i sad je mrvia kad se stisne. Dali ima kakve pomo i da se oporavi?
hazeboyENTUZIJASTA

jul 2011.

Jel presusila cjela do srzi ili samo onako izvana.?ako je samo izvana stavi je u teglu ili plasticnu vrecicu na 24 sata i zatvori hermeticki.ak ti je cjela suha ko barut onda ja mislim kako sam citao tu na forumu da stavis u teglu i narezes jabuke malo unutra i zatvoris.

jul 2011.

`ta mislia da bi to s jabukama moglo pomo i, da cijela se dobro presuaila!
hazeboyENTUZIJASTA

jul 2011.

A Neznam.kolko ja znam a i pise negdje na forumu da stavis u teglicu travu i malo narezane jabuke i da pomogne al ne puno.probaj to i otvaraj svakih pol dana i vidi jel ima pomaka.pricekaj mozda jos necije misljenje mozda netko zna.il potrazi po forumu.
SekachAMBASADOR

jul 2011.

Neka se mrvi...lakse ce goriti... :thumb:

jul 2011.

Da isina neka se mrvi ali ovako nikako ne izgleda a prije neki dan , prekrasna i masna a danas katasrtrofa
SiDAMBASADOR

jul 2011.

stavi malo kore od naran e u teglu sa tim barutom, i promijeaaj malo za 15 minuta, u roku pola sata do sat vremena e ve biti "pre"mokra
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Racunaj da ti je to isto kao i duhan za motanje. Kad se osusi i pocne mrvit, stavis koru od narance unutra. Kora joj vrati vlagu, a i da joj aromu ;)

jul 2011.

Da, slazem se, nikako s jabukom (probao), daje los miris. Ja stavljam krisku limuna.

jul 2011.

iam slican problem, osusili su mi se kifovi, koje drzim u kesi, sta da napravim i di da ih drzim ( osim u tegli ) da se ne osuse ponovo?
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Najbolje je staviti par komadica mrkve ili ti sargarepe...nema nikakvog mirisa(tojest ostaje onaj od ganje) i lepo je ovlazi. Samo ne treba preterivati....

jul 2011.

Ja imam samo iskustva sa duhanom. Tamo je preporuka da se ne koriste ove metode sa voem i povrem jer mogu ostaviti mirise itd. U tobacoo shopovima postoje neke spravice koje namo ia u vodu, one upiju tu vodu i preko noi ih se stavi u kesicu sa duhanom da povrate vlagu, mislim da se zovu humidroll ili tako neato. Joa jedan savjet koji sam uo je da tijekom tuairanja dr~ia duhan unutar kupaone negdje i da tako dobije natrag vlagu. Navodno i komadi kakve stare cigle isto djeluje kao ovi humidroll, tj. upije malu koli inu vode i onda je lagano otpuata kao vlagu, ali to nisam nikad isprobao. Sada neznam kako bi takve metode djelovale na travu s obzirom da vjerovatno postoji vea mogunost nastanka plijesni.
mali.medoPOZNAVALAC

jul 2011.

u jebbbem ti muke...slatke!! ovo s kupaonom ao ovik kaze ti je najbolja preporuka ako te veseli da bude mokra pa da je reckas akarama al......ata re !??!
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

To s komadom cigle provjereno radi...

avg 2011.

Majmune jedan mama ti se mrvi

avg 2014.

neznam ako se smo e masni kifovi dal istu kvalitetu zadr~e nakon ata se opet osuae....sko io sam drugi put u bazen a prvi put sam naao vutru u wc-eu i odmah sam malo opro i stavio skupa s duhanom.....bo udne stvari.....malo se napio i odmah se sve okrene.... uglavnom ako ko zna nek ka~e dal da prestanem o tome i svu smotam ko da se nia nie desilo il da pri ekam frenda pa da onda il da naem frendicu....stvarno me zabolila glava od ovog.....znam da se radi o la~i al nemogu podnest da sam upropastio tako dobre kifove zato ata se samo okupala malo i dobila novu crtu ...ma dobro uglavnom par gram i a nia viae al nema veze to tu koata 5g 200kn na malo a na veliko ni ne u riskirat.....zato ata sam ilegalan i ovako i onako samo ata pokuaavam napraviti vlastitu po drugi put zato ata sam prvi put izgubio ~ivce tako da sad ve neki du~i period ona raste i polako ide uz osnovnu lampu od 1200lumensa ata koata 5 eura do Sunca kad god mo~e da bude ispod. neki kompot za rast i neznam nadam se prvom masnom kifu :-)
StipeZMAJ

avg 2014.

:signs053: :ohno: smotaj tu vutru iz wc-a i opusti se...sa frendom ili frendicom ili bez njih, pa onda sastavi suvislo pitanje ili tezu.
DrOrangeAMBASADOR

avg 2014.

al ti lutko varis :smoke18:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se