VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaMarihuana s mlijekom - savršeno
LEGACY

Marihuana s mlijekom - savršeno

348 odgovora52,126 pregleda
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

evo ovako....................sportaa sam i nevolim piti ni puaiti.......... ali marihuana s mlijekom je zakon.............savraeno...... i dakako puno puta isprobano: dakle recept: STAVITI 1 DECILITAR MLIJEKA I EKATI DA UZAVRIJE - KAD UZAVRIJE SKINUTI S PLO E,STAVITI TRAVE KOLI INE JEDNOG IPO JOINTA I POKLOPITI - DR}ATI POKLOPLJENO 25 MINUTA I POVREMENO PROMIJE`ATI - PROCIJEDITI.......I POPITI DJELUJE NAKON SAT VREMENA ....................LIJEPO I BLAGO SAVR`ENO...I ISPROBANO MNOGO PUTA................. NEMA DIMA,NE`TETI PLUIMA...SAVR`ENO MO}ETE DODATI I KAVE .......PA POPITI KAVU S MLIJEKOM
CutkiISTRAŽIVAČ

nov 2007.

mlijeko ti bas nije najzdraviji napitak inace... al dobro... osobno mi je vec gust zapalit taj joint nego ga strusit u neku tekucinu i pit :smoke18:
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

yep.. dobro kaze kolega cutki.. danasnje mljeko je veoma lose kvalitete i nepovoljno utjece na organizam u vise oblika.. ali najizrazeniji problem se javlja sa sinusima. Mljeko je pozeljno zamjenit jogurtom obicnim sa probioticima u svakoj prigodi kad je to moguce. Sta se tice konzumiranja marihuane u obliku nekakve hrane radije bih ti preporucio da napravis maslac.. mislim da je bolja iskoristivost THCa ali za taj dio nisam siguran..
doomerLEGENDA

nov 2007.

ajde ajde, mljeko je super ne pricat svasta hehe.... da ste za mcdonalds rekli da ne valja ili za coca colu ok al mljeko ?? grrrrr a ti sportas ak oces pravo zdravlje onda pij kozje mljeko.
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

pa znam da je jogurt zdraviji,...... ina e nepijem mlijeko al ovo s marihuanom je odli no.... pijem jogurte... mlijeko samo s marihuanom...
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Istina da je kozje mljeko fenomenalno.. pogotovo ako mozes domace nabavit, al tu pricamo o svakodnevnom mljeku sta se u trgovinama kupuje. dobrodoso na forum triorio.. nemoj shvatit kao pametovanje.. samo diskutiramo, a svatko ima svoj nacin sta mu pase najvise :thumb:
doomerLEGENDA

nov 2007.

thc se oslobadja u masti i mora bit podgrijano tako da teorija s jogurtom ne stoji.... ja bi probo s cokoladnim mljekom ha ha !! samo steta sto zeleno mogu konzumirat iskljucivo u rizli...
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

znam ja da sam doaao meu stare puaa e....:)) osjea se zadah dima u vaaim postovima:)) ali ja sam sportaa,treniram svaki dan..... ovo znam da neateti mom bo~anstvenom tijelu:)
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

baa mislim probat napravit puding okoladni....
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

ma nisam ni mislio da stavi travu u jogurt.. nego sam govorio generalno o prehrani :icon_lol:
doomerLEGENDA

nov 2007.

necu ici u offtopic ali hm.... kakva je to izjava pobogu ha ha ha... ajde ajde popi malo mljeka i bit ce sve ok : )
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

vjerojatno je napuaen pa te nije shvatio:sick:
nobodyENTUZIJASTA

nov 2007.

Jel mozhe malo detaljnije o ovome, kako puca, jel isto kao kad se pushi, jache, slabije, posle kolko vremena te pukne, kolko drzhi..bash me interesuje
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

pa piae ti na po etku: puca isto samo se umjeto jednog stavi 2 jointa....puca nakon sat vremena.....traje malo du~e 3-4 sata
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

evo baa sino shuhao ludotravu i otiaao bildati u teretanu osjea se svaki miai.....precizno
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

To cu i ja pocet praksirat... ko swartzie.. odradi seriju na utezima a onda za nagradu povuce 2 dima i ajmo dalje :rofl:
TripcoPOZNAVALAC

nov 2007.

Ta no, a posebno dobro u mle nim masnoama. Uostalom indijski Bhang se spravlja sa mlekom a Indusima treba verovati, ipak oni imaju tradiciju od 2500 godina koriaenja.
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Ne znam, al' ja vjerujem samo rizla (tj. rolnu preferiram....) i naravno BONGGGGGGG! malo vuve a "razobadaa" se :) (jooo rje i heheheheh)
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

probat u s maslacom sutra i okoladom
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Imaa na forumu upute, mislim za puter, "Marihuana Puter".... iiiii ako bih u ista drugo "bacao" vuvu, onda je to puter!....mada bong, rolna (rizla), su tito... Pogledaj, imas upute sve kako nappraviti...

nov 2007.

koliko ja znam (a nije sigurno jer nisam u estvovao u nau nom ispitivanju) mlijeko je jedina supstansca koja apsorbuje THC ovjek je jedini sisar koji pije mlijeko poslije dojenja i to kravlje ? nikakvog smisla nema kozje i valja ali ne puno za odraslu jedinku ljudskog aaa nedeljno je sasvim dovoljna jer je mlijeko blagi otrov,joa kada ga pasterizuju neznam ata ostane sem masti koje dodaju na kraju i sto ima manje masti to je atetnije jer koriste neke bolesne kisjeline koje atete srcu da bi nivelisali koli inu mlije ne masti stvarno nismo normalni to je kao da popuaia kravi sisu radi gutljaja mlijeka eto ime se tovimo baa smo telad
klorofilISTRAŽIVAČ

nov 2007.

da ne otvaram novu temu.. zanima me jel se isplati kuhati aj ? :hippy:

nov 2007.

ako ti je struja jeftina ako ne dinstaj
klorofilISTRAŽIVAČ

nov 2007.

tenks! :wave:
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Znam da cudno zvuci ali ubaci u caj barem zlicu maslaca jer se thc ne vezuje dobro na vodu.. Ja sam probo sa maslacem i medom i ispalo mi je jako ukusno..
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

mislim da kuhanje vuve je "bacanje" iste.... ok za one koji imaju 10kg u ateku negdje... pa da experimentisu....
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Slazem se Bezze.. jetra filtrira i do 50% thca.. tako da jeduci travu doslovno pola se baca za razliku od vaporiziranja ili pusenja gdje je iskoristivost potpuna.

avg 2012.

Pozdrav ekipa, evo samo da napiaem svoje iskustvo sa mlikom: JEBENOOOO DOBRO:bananica kad sam radio prvi put bio sam skepti an al od onda samo mliko radim jer mi je feeling neato izmeu vutre i gljiva plus efekt iznenaenja jer nikad neznaa kad e to no po et djelovat. `ta se procedure ti e, zna i u vodu ubacia cvit ( ako ne ~elia mo~ea i listove samo malo viae) pustia da voda skro prokuva i ispari. onda to lipo procidia, pribacia u mliko i cca 25 min. miaaa na lagano. na kraju opet procidia i eventualno stavia malo kraaa da ubijea okus i miris. I onda lagano pa pla~u usrid bila dana... bomba:matrix:
Z&NZMAJ

avg 2012.

Ja sam tako radio prije, ali bolje mi se svia kad samo stavim da odstoji u zakuhanoj vodi Kao aj :) Dalje je postupak isti-procjedim, prelijem sa mlijekom i stavim kuhat.
weedoyeLEGENDA

avg 2012.

a zasto ne stavljate direktno Vu u mleko nego prvo stavljate u vodu, jel je voda prvo procisti ili??
dinosaurAMBASADOR

avg 2012.

Da, u vodi se ne rastvara THC, ali je ona o isti od svog ubreta
AlcatrazISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Ljudi ko nije probao neka ovo obavezno proba -nakon dobrog napuaavanja kupite sebi okoladni kola a i zalijte sa hladnim Sprite-om ,prejebenoo zna i,poslije orgazma def. najbolji osjeajj,sve je tako lijepo,zivot dobija smisao :smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::smoke18::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt:
iprezimeAMBASADOR

sep 2012.

trava se kuha u vodi i dodaje se maslac za kuhanje, maslac apsorbira thc, nemojte previse da stavite trave, prije nekih 10-12 god. igrom slucaja ekipa i ja smo nabavili oko pola kile i mislili industriska ali ispostavilo se da smo nekom obrali plantazu, zavrsili u hitnoj pa na psihijatriji, dva dana odgulili, jedni od rijetkih na ovim prostorima koji imaju papire da su se otrovali thc-om, sto se tice osjecaja preje..., prvo nebo se savija kao u kupoli, pa boje i zvukovi nemoze se ni opisati a onda hitna i hieroglifi :bale
EdDeenISTRAŽIVAČ

okt 2012.

kakvo smece? klorofil ili....od gnojiva....?
WildernessPOZNAVALAC

okt 2012.

:samojaOVO JOS NISAM PROBAO AL ZA KOJI DAN CU NA GODISNJI PA CEMO DA VIDIMO,STRASNO ME ZANIMA KAKO PUCA :dada
marydzejnISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Ja cu probat danas cisto sa mlijekom i sutra u kolac, ajmooo
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

sa mlikon je ludilo :D
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2012.

Jel zna itko, frend mi je rekoa da je n avutri org procitao kao neki trip report di je ekipa radila mlijeko a mislili su da ga rade od industrijalke a ono bila prava i kao su se malo"predozirali" i neki zavrsio na psihiijatriji navodno. TO sam tako uo nezz jel istina, dali netko zna?
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

ja sad pusim joint i morat cu na psihijatriju nema mi druge, odnilo me u PM. aalalalalalallal
Rasta ManPOZNAVALAC

okt 2012.

Ovo nije to no. THC kao takav se razgrauje u dosta stvari, no, neke viae neke manje "izvuku" molekulu thc-a. Sad da ne ulazim u detalje i molekule, ovo je dovoljno. Probaj nabaviti domaeg mlijeka i probati s njim, ono ne bi trebalo biti napunjeno raznim glupostima, pa vidi.
Mozda vam je glupo, ali jel probao neko da pije mleko nakon popusenog dzoka? Osecas kako ti se blazenstvo razliva telom........Najaca stvar!
artisticLEGENDA

mar 2013.

ako mi uspije ovogodisnji grow i budem imo svoje vuve, isprobat cu i ovaj recept, i jos neke sa foruma...recimo kola e, puter i tako neke zanimljive koji mi se svide...ovako mi je skupo da bacam na takve stvari, pa da mi jos ne uspije hehehehe
doc_docENTUZIJASTA

dec 2013.

btw ja sam isto sportas i radim sa tezinama vecim od svoje ali konzumirat vutru prije treninga je dosta glupo ubiti nebi nikome savjetovao jer thc opusta misice i moze lako doc do grcenja napuknuca i ostalih ozljeda. nego se zapali (ili popije) poslije treninga, i, onda je to to ;) ja obozavam mlijeko i pijem ga iako kravlje mlijeko nije recimo magarece koje je najslicnije majcinom ali magarece mnogo cepa, to se kupuje na deci. mlijeko ima proteina preko 30g/l

mar 2014.

:lock: za ideju! prije posla kavu s mlijekom u termosicu i eto finog pocetka dana :dada

mar 2014.

I think I'm gonna throw up.. :D Mliko me neprivlaci ni u najveoj gladi.. :D Ali vrua okolada i kanabis.. :bale:
vedranSTENTUZIJASTA

mar 2014.

neki shake ne bi bilo lose napravit ,izmislit npr marihuana koji dalmatinsko zacinsko bilje , psenicne klice i vlasi jecmene trave i sve to pomjesat .,
RolamPoKrajuENTUZIJASTA

mar 2014.

Meni su padale ideje za ovo mleko sa ortacima, ali ostajem pri rolanju daleko zanimljivije i to mi nekako trend, a uostalom ne pratim trend nego ne znam pravljenje mleka mi izgleda kao bacanje vuve. `ta mislite o tome da se dimi i uz to aolja toplog mleka se pije? Meni mleko ide uz SVE, obo~avam ga kad sam kui samo obilazim fri~ider, volim ukus mleka i ne bih ga meaao sa vuvom, jer imam neku filozofiju da jedno drugom kvari ukus. Isto tako i kad jedem hranu niata ne meaam prvo pojedem npr. meso sa hlebom, onda jedem salatu :knockknock:

mar 2014.

a sto jedes meso sa hlebom
Modesty BlazeAMBASADOR

jun 2014.

Pravila sam par puta kakao s travom: zagrijea malo maslaca i dodaa usitnjenu travu i mijeaaa i na kraju dodaa mlijeko, kuhaa neko vrijeme i dodaa kakao u prahu.. Djelovalo je tek nakon sahatak vremena i to baa neko blago djelovanje.. Sve u svemu skontaa da je ateta tako konzumirati jer trebaa staviti malo veu koli inu a velike su aanse da userea sve ako ti trava zagori ili ako ne aktiviraa THC.. a i ono.. gadno mi piti mlijeko s maslacem..

avg 2014.

Pozdrav, nov sam ovdje. Prvi post :) Dakle, htio bih napraviti okolodani puding. Gledao sam po netu na ine, recepte i sve mi je viae manje jasno. Ali kako ne raspola~em s velikom koli inom ne bih htio napraviti nekakvu greaku pa da mi propadne :) Roendan mi je uskoro pa sam si htio to pokloniti. Zna i zanima me procedura s mlijekom.... Da li je dosta 2 grama i koliko mlijeka bih trebao za to. Koliko dugo se mora kuhati, znam da je na laksoj, da treba mijesati svakih 10 min, ali ne znam koliko dugo, neki kazu 5 min, neki 30-45, neki 2 sata.... Nakon ato sam odradio mlijeko, dalje idem po uputstvu koje piae na pudingu? Nadam se da nisam neato zaboravio :) Unaprijed hvala na pomoi.
t@maraZMAJ

avg 2014.

Ja ti mogu rei iz iskustva sa trimom i stabljikama,sa vrhovima nisam radila.Uglavnom procedura je ista.Ja sam uzela punomasno mlijeko cca 0.5l u njega sam stavila ~licu maslaca i sav trim i kuhala uz stalno mjeaanje na laganoj vatri cca 45 min.Ispalo je savraeno :) .Sad koliko vrhova to ti nebi znala,to e ti netko drugi mo~da znati.

avg 2014.

Bolje da uzmea viae i da budea siguran nego manje i kasnije popi#"a kad te ne pukne. Tamara daj mi molim te reci treba li liae biti suho ili svje~e. I kada mlijeko zavrije, koliko joa poslje najbolje da se ostavi na vatri? Treba li prije toga prokuhat svu tu masu u vodi dok voda ne zavrije ili bolje ne?
t@maraZMAJ

avg 2014.

Moje je sve bio suho skroz,sa svje~im nisam radila.Sve izmrvia ato sitnije,ja sam stavila na dasku za rezanje i no~em usitnjavala i liae i stabljike.Prvo zagrijea mljeko i stavia sve unutra i dodaa ~licu maslaca kada po ne kuhati smanjia vatru i mjeaaa svako malo i tako 40-45min.Nakon toga sam samo dobro procjedila i dodala ~licu kakaa.Ja sam stavila sve od jedne biljke i prevarila se moglo je i na dva puta.Za sat vremena me okrenulo skroz,previae mi je bilo.I Nikakvo kuhanje u vodi ti netreba samo ovo ata sam ti napisala.

avg 2014.

Hvala na odgovoru Tamara :) Danas sam odlu io pokusati napraviti puding. Da li moze ovako onda, posto nemam maslac? 0.5 L Mlijeka, 2 grama usitnjeno, stavim to da se lagano kr ka kad mlijeko provrije, cca sat vremena mijeaati svakih 10 min. Kasnije s tim mlijekom napraviti puding?
t@maraZMAJ

avg 2014.

Ma mo~ea ali maslac ti ima ukogu da skuplja thc na sebe..neznam dali e samo mlijeko imati dosta masnoe....stavi bar margarin ako nemaa drugo

avg 2014.

U meuvremenu sam ostao bez omlijene nam biljke. Ali uskoro stize nova tura, trenutno sam u srbiji i zanima me kakav maslac preporu ate da se kupi, citao sam da ima nekih razlika koji je bolji.

avg 2014.

ima razlike izmedju maslaca i margarina, a razlike u maslacu... ne znam na sta mislis, uzmi bilo koji (maslac = maslac ili ti puter, buter). maslac treba da ima najmanje 80% mm, sto veci procenat nadjes to bolje za konkretnu pricu ;)
t@maraZMAJ

avg 2014.

Upravo tako,velika je razlika izmedu maslaca i margarina.Ja sam ti napisala kako sam ja osobno pravila i to ti je provjereno dobro.Svako mijenjanje recepta opet eksperimentiras i moze a i nemora ispasti doro.

sep 2014.

Uzeo sam 250g maslaca, megle, stavit cu 3 grama, i radit cu po tvom, i onda od tog mlijeka nakon 45 minuta raditi puding. Ti si rekla jednu ~licu maslaca. Dakle to stavim zajedno u lonac, ili prvo samo mlijeko pa onda maslac? Molim za pomoc, ne bih htio bacit 3 grama solidne vutre :)
TarzanZMAJ

sep 2014.

pa zajedno sve stavis i kuhas..

sep 2014.

devojka lepo napisala dva puta:"punomasno mlijeko cca 0.5l u njega sam stavila ~licu maslaca i sav trim i kuhala uz stalno mjeaanje na laganoj vatri cca 45 min.Ispalo je savraeno" ... "Prvo zagrijea mljeko i stavia sve unutra i dodaa ~licu maslaca kada po ne kuhati smanjia vatru i mjeaaa svako malo i tako 40-45min." i sad pitas da li zajedno il sta prvo da stavis... :icon_question: mislim da ne moze jasnije ni da nacrta :)
t@maraZMAJ

sep 2014.

Tarzan ti je rekao kratko i jasno.Evo joa jednom: zagrijea mlijeko,u toplo mlijeko stavia ~licu maslaca,mijeaaa da se rastopi,dodajea travu i kuhaa 45min na laganoj vatri.Zna i kada mlijeko prokuha smanjia vatru i polako mijeaaj.To ti je to! Evo nisam vidjela da ti je i Power zaljepio moj post,samo treba itati niata viae!

sep 2014.

Upravo sam po eo raditi :) Oprostite na mojoj zbunjenosti :) I hvala vam na pomoi, javim kako je bilo... :D
t@maraZMAJ

sep 2014.

Ajde baa javi i napiai koliko si stavio

sep 2014.

Evo puding je stavljen u frizider da se ohladi, nave er planiram isprobati.... Stavio sam odokativno izmedju 2,5-3 grama, a pudinga sam dobio cca pola litre sto sam podijelio u dvije doze :)

sep 2014.

ii... ? piai nam, valja li iata ? :D
t@maraZMAJ

sep 2014.

Da baa... Stvarno bi bilo fer da bar ka~ea kako je ispalo nakon toliko truda da ti objasnim.Mislim briga mene ja znam kako je ali ima joa ljudi koje zanima i to je poanta svega da si meusobno poma~emo i airimo znanje..eto

sep 2014.

s domaim mlijekom il iz trgovine?
t@maraZMAJ

sep 2014.

Pa tko bi radio sa kupovnim ako ima domae,bolje je i masnije.Ali za mene koja nemam dobro je i ovo.
manilaAMBASADOR

okt 2014.

Pozdrav, mo~da je ovo pravo mjesto da pitam, dali mogu staviti tj dali se stavlje svo liae sa biljke ili samo onaj trim s vrhova? ;)

okt 2014.

Mo~ea i cijelu biljku sa stabljikom staviti, ato da ne! Sve se mo~e, nije da se ne mo~e, ali ja mislim da je pravo pitanje koje tebe zanima oce li znacit sta ta stabljika u loncu ili ce se kuhati tu tek tako samo da pusti boju? Ku~ia stari moj! Svo to vee lisce ima u sebi thc-a ali u manjoj mjeri nego ovo sto je bilo kraj hedova i sto se sjaji puno kristalica. Stavis ga, zasto ne.
t@maraZMAJ

okt 2014.

Ma naravno da mo~e,ja sam sve trpala.Od viaka glava ne boli :)
Game_OverPOZNAVALAC

okt 2014.

izvinjavam se ako je odgovor vec negdje bio ali ja ga nisam uspio pronaci a zanima me sljedece: O mlijeku znam dosta toga i ovo kuhanje listova i cvjetova mi je interesantno jer je cinjenica da sastav (1000ml) mlijeka cini 88% voda dok ostalih 12% cine bjelancevine, ugljikohidrati, masnoce, masne kiseline, seceri... Ako znamo da sirovo kravlje mlijeko sadrzi izmedju 3,6 - 4,2% mm a preradjeno odnosno pasterizovano mlijeko uobicajeno sadrzi 1,5 - 3,2% mm., i jos se u ovaj recept dodaje i kasika putera (maslaca) cija masnoca iznosi 82% mm (naravno kad je rijec o prirodnom puteru) dok ovi preradjeni maslaci sadrze vecinom od 30-60% mm. Prilikom ovog kuhanja masnoca i temperatura su glavni cimbenici koji pomazu razlaganju THC. Ako moze neko od iskusnijh strucnjaka na forumu da odgovori koliki je minimalan postotak masnoce potreban na recimo 100ml mlijeka da bi se thc uspio apsolutno razgraditi a vjerovatno da i vremenski okvir ima ulogu u svemu ovome tj. sigurno je potrebno i neko minimalno vrijeme i temperatura kuhanja? Jos me jedna stvar zanima a povezana je sa ovim iznad pitanjem a to je; Da li se u kipucoj vodi 100C+ razlozi uopste i 1% thc ili mozda cak i vise ili se ne razlozi apsolutno nista? Mozda je pitanje tesko jer treba biti vrhunski laboratorijski tehnicar :D da bi se sve ovo tacno utvrdilo a pitam najvise iz razloga sto mozda negdje vec imaju ti podaci ali ih ja jos nisam uspio pronaci. Ako sam pogrijesio temu nek moderacija prebaci, jer ja na trazilici zaista nisam nasao odgovarajucu a nisam od onih koji vole pokretati nove teme. :vutra.org:
manilaAMBASADOR

okt 2014.

Bome onda e biti kuhanja ovih dana.... ;) Hvala na odgovorima!
t@maraZMAJ

okt 2014.

Neznam dali baš netko točno zna koliko je masnoće potrebno za koliko grama trave kada niti neznaš koliko je thc-a u kojoj travi pa to varira od vrste do vrste stoga ti je taj podatak skroz nebitan a evo ti jedan copy-paste za drugo pitanje: Phytocannabinoids, their boiling points, and properties Δ-9-tetrahydrocannabinol (THC) Boiling point: 157*C / 314.6 degree Fahrenheit Properties: Euphoriant, Analgesic, Antiinflammatory, Antioxidant, Antiemetic cannabidiol (CBD) Boiling point: 160-180*C / 320-356 degree Fahrenheit Properties: Anxiolytic, Analgesic, Antipsychotic, Antiinflammatory, Antioxidant, Antispasmodic Cannabinol (CBN) Boiling point: 185*C / 365 degree Fahrenheit Properties: Oxidation, breakdown, product, Sedative, Antibiotic cannabichromene (CBC) Boiling point: 220*C / 428 degree Fahrenheit Properties: Antiinflammatory, Antibiotic, Antifungal cannabigerol (CBG) Boiling point: MP52:confused: Properties: Antiinflammatory, Antibiotic, Antifungal Δ-8-tetrahydrocannabinol (Δ-8-THC) Boiling point: 175-178*C / 347-352.4 degree Fahrenheit Properties: Resembles Δ-9-THC, Less psychoactive, More stable Antiemetic tetrahydrocannabivarin (THCV) Boiling point: < 220*C /

dec 2014.

ja bi kupio domae nemam kravu ;)
DzparanojaLEGENDA

feb 2015.

Sinoc sam prvi put pokusao kombinaciju mlijeka i marihuane,dakle utisci su svjezi :) i podijelio bih ih sa vama ! Dosao sam do dede na selo,tu mi je stash iliti zaliha,pa rekoh da iskoristim izobilje domaceg kravljeg mlijeka. Slatko mlijeko (vareniku), nasuo sam u serpu cije sam dno prekrio vutrom,kolicinom za 2 dzointa odprilike! Serpu sam stavio na tihu vatru jedno 45 minuta. U serpu sam dodao mladog kajmaka,tek skinutog sa mlijeka,da bih pojacao udio masnoca radi boljeg apsorbovanja THC-a. Mlijeko sam pustio dva puta da potpuno provri,skoro do kipljenja....ostalo vrijeme kuvanja je konstantno krckalo,dakle lagano ga zagrijavao do maximuma,pa ga micao sa vatre....zatim ga vracao i tako u krug...45 min! Posto sam zavrsio sa kuvanjem procijedio sam sadrzaj serpe,dodao kakao i secer i popio :) Ukus je sasvim ok,vutra se nista narocito ne osjeca,tj niceg neprijatnog u ovakvoj kombinaciji nema!!! Milk report :) Popio sam bijelu kafu u 18 i 20,i bio razocaran skoro.Nista se nije desavalo, osim sto sam stalno razmisljao ima li ikakve promjene. I onda odjednom,oko 20 i 15 baaam :) konstatovao sam da sam potpuno "naduvan",kao da sam na daljinskom promijenio kanal,sad sam trijezan,sledeci cas se cerekam ko lud. Bas ta nagla promjena mi je prijalaa,kao i iscekivanje sta ce biti,pa ce svakako ubuduce ovo biti moj wepon of choise.Nema kaslja,nema smrada,tako da ce pljuga malo na odmor ;)
t@maraZMAJ

feb 2015.

Uh.. Hvata me nostalgija kad itam ovo, im zavrai grow sav trim opet u mlijeko :) Stvarno je osjeaj poseban,dobro mo~da sam ja malo i pretjerala sa koli inom proali put ali svejedno :banana123: A sa domaim mlijekom i kajmakom Mmmmm...
DzparanojaLEGENDA

feb 2015.

Jedina mana u mom kuvanju je to sto sam koristio moju vutru koja je prskana sa vjestackim djubrivima. Od sada Boze zdravlja samo organik,djubrivo od krava u vutru,vutru u mlijeko sa kajmakom od krava :) i nema brige za zdravlje. Ne przim dimom pluca,sve mi vise vutra smeta,tj kasljem... a ovako je jos ok za stomak. I osjecaj mi je fenomenalan,nagli prelaz na high stanje,bez omamljenosti i "opijenosti" . Jednostavno ste cool,sa blagim strujanjem kroz noge i ruke,i fenomenalnim raspolozenjem. Kako naslov kaze SAVRSENO

feb 2015.

[bez sadržaja]

apr 2015.

Nabavio sam skank , skuhao s mlijekom , i popio i finnooo pegla , ali kad sam cijedio kroz cjediljku smjesalo mi se vrhnje ono od kuhanja sa vutrom , prije sam to odvajao pa bi pojeo vrhnje a vutru bacio . Danas sam reko , daj furaj s tim , svo smjesano sam pojeo i travu i vrhnje i popio mljeko . Ne znam je li to smjesano ok pojesti ili treba odvajati ?
BizzzoZMAJ

apr 2015.

Nema bacanja! Tako mi baka znala govoriti. Pa i jesam nabio 130 kg :D

apr 2015.

Bizzzo kralju !
t@maraZMAJ

apr 2015.

Haha baa si me nasmijao :) Drugi put ocijedi dok je vrue pa se nee niata mjeaat. Ina e meni to mlijeko ima odvratan okus,kada sam pila morala sam exat da manje osjetim a mogu mislit kako je tebi bilo haha

apr 2015.

Cuj zlato ja ne znam sta ti kuhas , hi hi ali meni je okus jebeno dobar .
t@maraZMAJ

apr 2015.

Niata onda morat ea mi recept napisat :) Ja sam kakao dodavala i onda bi bilo neato malo bolje ali i dalje ufff.... Ali eto svako neato voli :)

apr 2015.

Gle golupcicu , ja ti to ovako radim . Uzmem hladnu rajnglicu i stavim na pec elektricnu onu plocu , stavim na jedan i pol i kuham dok mlijeko ne zavri i mjesam pomalo i stavim za 2 do 3 frule i kuham pola sata povremeno mjesajuci nakon toga odvojim i pusti pola sata sa poklopcem da odstoji i to poslije roknem i okus mi je ok , i nakon pola sata nekad 45 min me opegla. Imas i ovu foru ako ti okus ne pase : zacepis nos i popijes i dalje drzis zacupljen nos i uzmes zlicicu meda i to promljckas i progutas i onda otcepis nos i imas sladak okus u ustima . Pusa
blackbettyENTUZIJASTA

maj 2015.

Ako nakon kuhanja posudu s dobivenim mlijekom zastekam u zamrzivac, jel gubi dejstvo nekon, dan,dva mjesec ?
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Svaata i ti pitaa :whato:: Pa nije ti ovo biohemijska laboratorija!?! Probaj, pa javi.... podijeli iskustvo! Ako ve moram da nagadjam, onda tipujem da ne... jer koliko sam ja shvatio zamrzavanje joa bolje formira strukturu trihoma, izdvaja ga. Tako se radi kada pravia haaia... Zamrznea pa sijea, a ata e biti u mlijeku ne znam. Mlijeko svakako gubi dio proteina, tj nutritienata uopate. Ja bih ga odmah popio, i no sikirejaen :cool23:
t@maraZMAJ

maj 2015.

Mene samo zanima zaato bi ti kuhao pa onda skladiatio??....pa mlijeko je samo po sebi kvarljivo, emu riskirat. uvaj travu a kuhaj onda kada mislia konzumirat :)
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Xaxa :D Sluti oek crne dane .... Ja t@marice imam u planu da pravim sir sa vutrom...sve sam razradio u glavi,pa javljam rezultate.... Samo nikad nijesam jeo vutru, strah me da ne zabodem u nekom jarku :confused:
StastopojoAMBASADOR

maj 2015.

Ja sam je jeo jedino u kolacima, ajde pravi sir pa javljaj rezultate :D
blackbettyENTUZIJASTA

maj 2015.

Razmialjo sam neki sladoled da napravim :D
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Reci mi kakav je rad u kola ima, jel to body ili brain high.... stvarno me je strah da se ne pomamim pa da napravim bruku medj narodom :D I ne samo sir, ve i kisjelu surutku,kajmak i svaata neato....pudinge, okolade,bla bla blaaa, ali samo ako mi neko potvrdi da neu silovati neku kozu poslije :D Ili da krepam u jarku, sam bez idje ikog svog
Z&NZMAJ

maj 2015.

Jok! Ali ato T@mara re e... Eeeee, a sladoled! E to bi ti ve bio potez i pol ;) @Dzparanoja Tebi dobro?
StastopojoAMBASADOR

maj 2015.

hahaha Dza care, pojeli ja i drug po pet mafina ali nam se nije dalo cekati da pocne djelovati vec smotamo jos i dzoint, znam samo da je picilo na svim frontovima sljedecih 4,5 sati. A dali smo ovom jednom drugu tri komada, nismo mu rekli sta je a on inace ne pusi al je nas :), i vracamo se mi poslije par sati, ulazimo u kafanu a on odma s vrata vice manijaci jedni cim ste me nahranili, hahahahaha. Kaze on, ja radim kad odjednom neka vrucina i poce u glavi goriti i sve nesto mislim o milion stvari a tjelo mi samo skace. Kaze, moro sam popit koju rakiju da dodjem sebi hahahaahahahh. Ja se bojim sebe kad budem imo vece kolicine, siguran sam da cu hraniti narod sa tim hahaha :D
t@maraZMAJ

maj 2015.

Haha za sladoled joa i jesam,ali ti ea joa od trave i sarmu motat haha:p
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Yaa man, gut gut... al ne volim da krenem na nepoznat teren nepripremljen. Prosto i jednostavno. Kada sam polokao vutra milk ista stvar kao taj momek... vruina, neki nemir u cijelom tijelu,kao da lebdim.... Srea da sam malu dozu vutre stavio, ina e bruka pu e. Poslije mi je bilo fenomenalnoooo :banana123: Moram da znam doze ovo ono... prati li ko od Vas Stoner Cookbook ???

maj 2015.

evo pesmica za tebe 5k5LaIVQq34

maj 2015.

Ja sam prije mjesec dana cini mi se , kad sam se ovdje zadnji put javio , skuhao za dva puta . Ostavio sam u frizideru za drugi dan jednu dozu , tri put me jace opralo . Dakle moj zakljucak je da je drugi dan kad izvadis iz frizidera barem duplo jaca .
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Eee baka, ostavio neprocijedjeno, sa vutrom u mlijeku... ili si po kuvanju procijedio??? Ima smisla svakako, posebno ako je bilo neprocijedjeno

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se