VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPar Pitanja Od Momka Koji Nikada Nije Duvao
LEGACY

Par Pitanja Od Momka Koji Nikada Nije Duvao

80 odgovora5,872 pregleda
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

|Ne morate citati,nesto vise o meni| Pozz svima!Iz Srbije Sam,nebih da stavljam svoje ime:),ako nekoga bas zanima neka me pita poslacu mu PM.A ovako...Ja sam celu noc citao po forumu,gledao,ucio,upoznavao se sa drugim problemima,mogucim i izmisljenim.Ali nigde nisam nasao ono sto me konkretno zanima..Da se vratim na pocetak sto se tice Srbije i Hrvatske -nisam bio u ratu bio sam klinac i nisam kompetetntan da sudelujem u svadji izmedju necega toga,takodje nisam ni nacista a ni rasista i molim da mi se ne prebacuje za to- e sad :) 1.Ako probam Gandzu koje su sanse da predjem na nesto vise?Heroin ili tako ness... 2.Koliko trebam da pravim razliku znaci pusim jedno vece pa ne pusim par nedelja pa jedan dzok pa par nedelja ne pusim itd? 3.Da li cu u tim pauzama osecati neku zavisnost?Fizicku,psihicku kako god bilo kakvu zavisnost za Marihuanom? 4.Ne zelim bas ness da kupujem od ovih dilera po kraju,ne izgledaju mi prijateljski :S video sam da je lik u Srbiji zasadio svoju gandzu,kako je to moguce?Koliko im sunca treba?Da li moram da ih zalivam?Da li treba neka odabrana zemlja?Da li se prskaju?Koliko im treba da porastu *extra bitno pitanje*: Da li mogu zimi da ih stavim pod neko staklo i zastekujem negde gde ce imati sunca ali tako da ih sneg nece unistiti,da li ce ih to uciniti srecnim?I jos jedno bitno pitanje - od cega se mota u rizle,da li od lista ili od grancice? Znam da je previse,ali jednostavno je to jedan vrlo bitan korak u mom zivotu!Ja zelim to da probam ali samo gandzu ne zelim nista vise od toga,duboko sam siguran u sebe!Hvala svima koji mi budu odgovarali! Pozdrav. P.S. ako nekoga stvarno mrzi da mi odg na pitanje neka mi odg samo na jedno pa neka mi neko drugi odg na drugo itd...:) ne znam gde da nadjem ovakve stvari valjda me razumete i vi ste nekada bili u ovom stadijumu .:vb_wave:

okt 2011.

vidi momak, pod 1. je ne, ako ti to neces, pod 2. treba sam da procenis kada ti prija, neko dune samo vikendom a neko svakodnevno, nema nekog pravila (sem kada ti eventualno doktor prepise :), pod 3. ti je isto ne a pod 4. sve mozes naci na forumu ali moras malo investirati u vreme (da pronadjes i procitas) p.s. pod 4. odgovor na prvo pitanje ti je upravo svrha postojanja ovog foruma i da, welcome, (i samo citaj forum i prati teme koje te zanimaju)
Z&NZMAJ

okt 2011.

`to se odgovora na pitanja tie, kolega je sve rekao :) Ja bih ti joa predlo~io da se upoznaa sa pravilima foruma. Tamo ea nai i pravilo koje govori da vjerske, politi ke i rasprave na nacinalnoj osnovi nisu dopuatene, tako da se ne boj napada :) Ovdje nema neprijatelja, bez obzira na proalost ;) https://forums.vutra.org/content/220-Pravilnik-Vutra-Organizacije
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Forum je divan.Divno ste me primili i zahvalan sam vam na tome:).Sve sam nasao,ostavicu utiske posle mog prvog duvanja,bas me zanima.E da jos nesto posto nisam hteo da stavim ni pravo godiste u profu a takodje nebih da govorim koje sam god da li ja mogu da dobijem neki napad?Nesto na srce,mozak otkud znam.Inace sam pusac pusim duze od 3 godine i ne skodi mi cak mi ni prvi put nije skodilo :). E jos nesto da li mogu moji da me provale?Msm osim mirisa da li se provaljuje po zenicama,ili po rukama ili noktima,zubima nesto slicno bilo sta?

okt 2011.

Ako je trava dobra o i su obi no crvene i blago stisnute i bazdia po travi. Kapi za o i i ~vaka e i manje se ku~i, ako ne lupetaa nepovezane gluposti:)) Dobro je za testiranje samokontrole;)
Z&NZMAJ

okt 2011.

Prijatelju, viae si atetia puaenjem cigareta nego ato si mo~ea naatetiti puaenjem kanabisa. Ja osobno viae uope ne troaim duhan, ali vutre se nisam odrekao. Puaenje je atetno (zamisli, tko bi reko) i to je jedina stvar koja te treba zabrinjavati. Ako ne ~elia brinuti o tome hoe li te netko sku~iti, ne pojavljuj se meu ljudima nekoliko sati i u~ivaj sam. Relax man :banana_rasta: A sad dosta baljezganja,jer nije ovo pitanja i odgovori forum :icon_razz: Ajmo na itanje :read:
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Vrhunska stvarcica... Ako sam dobro razumeo samo jos ove dve stavke i napustam vas idem do grada nesto: 1) Nemam fizicku Zikru? 2) - Kada od dilera kupim gandzu jednostavno je stavim u saksiju sa humusom i dalje proces radim? Eto necu vas vise gnjaviti :) EDIT: Jedno malo smotanije pitanje XD da li se ja secam svega dok me vutra drzi?Znaci sve ono kako sam je popusio gde sam je bacio kako se se osecao sa kim sam pricao itd?

okt 2011.

Izvadia sjemenku iz trave koju si kupio(ako je uop e ima) i posadia...onako kako piae tu po forumu. Ima unutarnje i vanjsko uzgajanje. prema tome se ravnaa i po tome itaa ono ata te zanima. I da, na travi se sje aa svega. Nije to pijanstvo s 2-3 promila. Mo~da se ne es sje ati neke iluzije i misli koja ti se motala po glavi, ali ako nekog poaaljea u picku strininu sje at ea se, mo~da jer ea dobiti razbijenu arkadu:))
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Ti si car e..Strava si i forum je strava!Nije kao dosadni ostali forumi koji seru o modi,manekenstvu,stanju u drzavi koja je propala odavno.Ovde mozes nauciti nesto vise o zivotu,i to je za 1 veliki respect!A i ljudi su ljubazni,na forumu o kompovima kada pitam nesto prozivaju me ovde sam postavio milijardu pitanja na svako sam dobio odgovor iako vec to sve pise na forumu a da ugl respect za forum,respect za tebe :]]
Sensi*JanaAMBASADOR

okt 2011.

:signs046: Experience is the mother of knowledge probaj ,nece te ubiti :icon_lol:
SiDAMBASADOR

okt 2011.

imaa ti 18 godina??
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Zar je to bitno?Kod mene u kraju klinci duvaju sa 12-13 godina moram imati 18 godina da bih se naduvao,cuj... Sensi Jana hvala ti :]
SiDAMBASADOR

okt 2011.

bitno je da.. ne za klince s tvojeg kvarta nego za forum, pa molim te odgovori.. p.s. tema premjeatena
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Da,imam ..Pre 11 dana sam napunio 18 ....Jel to dovoljno ili da sacekam jos godina dok budem smeo da duvam? A ako mislis da sam klinac jer pitam sve ovo?Hah pa prvo mi je duvanje,trema ce me pucati ne znam ni sam sta cu trazim savete zelim da sve detaljno saznam razumes?:]
SiDAMBASADOR

okt 2011.

ne, ja samo pitam, imamo pravila koja moramo poativati.. a tu smo da se brinemo da nas drugi "neobrazovani" ljudi, roditelji i ostalo pu anstvo nebi gledalo krivo, zato pitam, i zato je zabranjen pristup maloljetnima.. ina e sve 5.. ako si odlu io puait, zapali si, probaj, sve e bit ok.. nemoj se sad pretrgati.. uzmi par dimova, vidi kako e ti biti, ako mislia da trebaa/mo~ea joa, onda uzmi joa par.. eto, to je za po etak po mom mialjenju to... nemoj cijeli joint popuait odjednom... p.s. lanovi vutra organizacije te ne nagovaraju da puaia, samo ti govore da probaa ako baa ti to jako ~elia!
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Bas mi je trebalo to :) ...Razmisljao sam da to pitam al sam ga preterao sa pitanjima xD ...Ok uzecu dva - tri dima pa mogao ili ne ugasicu ostavim za sledecu nedelju tako cu ceo dzok da razvlaacim mesec dana :D
SiDAMBASADOR

okt 2011.

nema problema, samo pitaj, tu smo da pomognemo i savjetujemo koliko smo to u mogu nosti.. ja bih osobno preporu io to, da ispo etka krenea lagano, pa vidia kako ea funkcionirati,.. nemoraa cijeli joint razvla iti mjesec dana :icon_lol: ali ti ea najbolje sam vidjeti kako tebi paae.. u~ivaj, nemoj se bedirat, i nemoj na po etku pretjerivati.. vidjet ea, sve e bit ok.. po mogu nosti puai sam, nemoj troaiti novac previae na vutru sa ulice, kada budea spreman, pro itaj si vodie za unutarnje i vanjsko uzgajanje i uzgoji sam svoje, isto, prirodno,... sretno ti bilo dalje, u~ivaj i pazi se ... pamet u glavu prijatel :icon_lol:
popajISTRAŽIVAČ

okt 2011.

FirsTime vuja je Toksicna,ako popusis 700kg za pet minuta...zamisli
dr.manijakAMBASADOR

okt 2011.

Cudo da neko sa 18god nije dovoljno obrazovan oko trave, cak sasvim za nepoverovati!

okt 2011.

Mo~da je policajac, doaao na posao u 7 i otvorio temu u 7.08:icon_lol:
Sensi*JanaAMBASADOR

okt 2011.

ako je i policajac,nek i on zapali :) zgodna pitanja, bas sam se lepo nasmejala, mada neverovatno da ih neko postavlja sa 18,mada ko zna ... ps. imala sam i ja nekad gomilu pitanja ,al tada nije bilo neta :)
sharpLEGENDA

okt 2011.

mislis da je i u vezi sexa na istoj razini???:sun2:

okt 2011.

Gledaj to ovako...konoplja je stara biljka i koristi se u razne svrhe hiljadama godina..jedna od sfrha je i psihoaktivno dejstvo.. ne postoji ni jedan zabelezen slucaj smrti zbog konzumiranja iste, tako da je mizerno mala verovatnoca da ce bash tebi neshto da se desi...(i ono sto si cuo po skoli i sve nije bash sve istina koliko je panika, neinformisanost i biznis(vremenom ces skontati))... ja sam svoje hronicne glavobolje iz detinjstva tim sanirao(osim ako se popije malo vishe piva pa ujutru glava pulsira....xD) E sad sto se tripova tice postoje razlichiti, a i na svakog razlichito deluje...ja bi ti preporucio neko kul drushtvo i neke ljude koji vole da se shale i sprdaju...tako ces se vrv pokidati od smeha(ali opet kazem zavisi od biljke do biljke...)...ako je dobra dzidza utrnucesh i rasplinucesh se na sve strane...(tipa: ne osecam ni nogice ni kljun ni krilca)..xD Chula ce ti se pojachati verovatno (zato pribegavam slusanju muzike kad sam sam (preporuka: Jazz, Reggae, mada je sve stvar ukusa)...eventualno neki film(preporuka: Smoked Up, Pineapple Express,How High,)...) I josh jedna stvar...osecaj je prejebano dobar kad izvuchesh svoju biljchicu...samo se pazi...u srbiji je to josh ilegalno(savet: niko ne zna osim tebe...NIKO!!!) I josh jedan savet...nikada nemoj da prodajesh dzidzu...greota brate...ulozish ljubav a dobijesh novac???a i nema razloga veruj mi...mada mnoge povuche kinta pa eventualno najebu...a i bicesh izbacen sa foruma ako neko namirishe komercijalu... Ganja spaja ljude ali kao i bilo shta u zivotu ... ne treba preterivati...obavi sve obaveze koje imash...onda sedi, pozovi curu,ortaka, spurnjaj...ostalo znash...DRUZENJE!!! Pozdrav juniore, i samo polako...koliko volish marijanu toliko ce i ona tebe... peace & love
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Ajde ljudi oladite se zezanja malo, nek bude drago da se covjek uopce zanima za istine, ne da izraste u dosadnog roditelja koj ce drzat prodike svojoj djeci zbog vutre :)
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Ae nebitno.Svi su prosli kroz period sprdnje na forumu:)
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

Brate, gotivno je sto se jos drzis i nisi na bendzosima i pored svih sranja u zivotu...Ono, svaka ti cast, majke mi! Moj je stav samo prirodno, nista hemija...Ali opet, posto nisi nikad vario, ne znam kako ce da dleuje na tebe, to je opet i individualna stvar...Zavisi sta tebi znaci vutra i kako je shvatis... Jedino sto mogu da ti kazem je da ne koristis vutru da bi pobeogao od problema i sranja, posto se je to vrlo cesta pojava...Msm, nemoj pogresno da me shvatis, nisam rekla da ces ti to da radis, samo ti dajem savet za svaki slucaj (: Sve najbolje! Blazze it, pa javi kako je :banana_rasta:
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Poslusaj ju :) Ima pravo :)
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Ma videcemo.Hvala ti na ovome na pocetku uliva mi samopuzdanje.A sto se tice sranja,jebiga.....ja sada da se drkam na drugim ljudima samo ce mi jos vise i vise problema naneti umesto da uzivam u zivotu.DA,pokusavam da upotrebim travu kao izlaz i situacije,barem da nadjem mir u tih sat dva tri koliko ce me vec drzati...Ima dobrih ljudi,istina je! :) Sve najbolje i tebi,javljam cim zavrsim :) EDIT: ChasedByDevil ako ti kazes tako onda cu tako i uraditi:]
He-ManLEGENDA

okt 2011.

I joa jedna bitna stvar koja ima velik utjecaj na rad vutre ti je kako bi rekli Amerkanci, "Set and Setting". Zna i stanje svijesti i okru~enje, budui da Kanabis spada pod "mood enhancer-e" veoma je bitno ato ti se vrti po glavi i kakva su ti o ekivanja. Pa ak i na podsvjesnoj razini neki strahovi i sli no. Zato treba nastojati biti prirodno opuaten i na lokaciji na kojoj se osjeaa potpuno sigurno i u miru. have fun ;)
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

First Time, nisi je jos probo, a mozes vec bit doktor kolko si komentara dobio :)
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

ChasedByDevil Samo hocu da naucim sto vise!Da znam sta treba da uradim,valjda za to i sluzi forum:]...A zahvalan sam svima tebi Chased najvise :]
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Jedno me brine to za dilera..Znaci neki lik iz moje skole moze da mi sredi kako da znam da me nece zajbeati kao 7e je ja mislim gram ili kako vec :S.Kako je najbolje da sredim cuku?Msm necu da ako padne da ispadne da sam ga ja druknuo :S

okt 2011.

Kakvo je ovo sranje dijete? Oprosti na izrazu, ali tvrdnja ti je poni~avaju a za biljku. Kao da ~elia sve frustracije prebaciti na nju. E pa ne ide baa. Kad puaia trebaa u glavi biti dobar, onda je najbolje... O ovom zadnjem tvojem postu ne ~elim raspravu, ne ja nego se ne zamaramo s tim.
FirstTimeISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Brate nemam iskustva.Valjda sve to ide samo..Msm popusim valjda sam treba da znam kako je najbolje da se osecam i da se prilagodim uz biljku.../na neki nacin\...Nisi razumeo svrhu zasto planiram da pocnem da duvam :S ..Planiram da pocnem da duvam da bih se osecao bolje,mislim da je to bolje nego da gutam anti-depresive i lezim u krevetu po ceo dan...Ako sam na bilo koji nacin 'uvredio biljku' ja se iskreno izvinjavam:]..

okt 2011.

Zdravo svim clanovima... interesuje mi koliko ce mi se psiha promeniti pri prvom konzumiranju Marihuane? Kako cu reagovati na svet oko mene...Strasno me interesuje..unapred hvala...:b_jump:

okt 2011.

kad ne bi postojale individualne razlike jos bih ti i mogao odgovoriti, ovako, javi nam kad probas
Z&NZMAJ

okt 2011.

Ajme koliko filozofiranja :ohno: Sad se lijepo uhvati itanja, jer na OVOM forumu imaa sasvim dovoljno informacija. Educiraj se :read: https://forums.vutra.org/content/410-sadrzaj-portala.html
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Kad se sjetim svog prvog gensa i usporedim s njegovim (First Time) buducim prvim gensom..mislim, kakva su ovo pitanja..pa ako si toliko procito o vutri sta nigdje nisi naso da te nece ubit i koliko je ta biljka pomogla ljudima?? Tvojih 18 god je propalo u vodu s prvim pitanjem, pa postavio si 8 miliona pitanja za vutru..di ces ti nac muda piknut se u venu..neznam, bolje da vise nista ne napisem! Bar sam zicer da nie pandur..dete 100% Odma se ispricavam zbog malo grubosti u postu :P
SiDAMBASADOR

okt 2011.

klju am.. malo je prevrailo mjeru.. nisam ope vidio koliko ovdje ima nebuloza.. prvo narasti, pusti bradu, brkove, seksaj se, onda zapali joint.. netreba ti joa sada.. ipak mislim da nemaa 18..
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Kljucaj buraz odma..treo si jos juce :D
SiDAMBASADOR

okt 2011.

ups, mislio sam da jesam :icon_lol:

🔒 Ova tema je zaključana