VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaGranica upušenosti
LEGACY

Granica upušenosti

38 odgovora1,955 pregleda
BachaISTRAŽIVAČ

jun 2011.

e ovako,mene zanima,prilikom konzumacije izvjesne nam bilj ice,dali postoji odreena granica do koje se mo~e upuait(pa je sve daljnje puaenje prakti ki bacanje vutre) ili vrijedi joa joa i joa???:icon_mrgreen:
He-ManLEGENDA

jun 2011.

Postoji, i prili no je individualna te ovisi o masu faktora.

jun 2011.

Meni se desi da ima joa 1-2 cm i po~elim odustati jer mislim da sam pretjerao. Uglavnom idem do kraja, nije nikog joint ubio:) Ali par puta je ostalo jer bi high bio prejak, iznenadan i nagal:icon_mrgreen: Skoro uvijek puaim sam, i volim dozu ljeka svaka 24 sata. Ne volim velike pauze jer se u tim slu ajevima obi no i deaava da mi ostaje i tripujem kao da sam na white & yellow, barem kako su mi prepri avali. Ne volim teake droge. Dat u karton sam sebi:angry015: Dakle imam granicu pogotovo kad je dobar dim, ne ~elim pretjerati, ne ~elim se prepuaiti. Imam svoju mjeru. Ponekad me sram u druatvu, svi 100 na sat ja 20 vozim:sick:
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Svakako individualna stvar. Pre par godina bih tu granicu nazvao imenom: stond. Sada,to mo~e biti samo malo kuliranja nakon buxne. Ta nije,ako me dobro oboji jedna buxna,nema potrebe za drugom. Ali ne postoji opcija Zagasiti. @Green I mene bi bilo sram ;D
alabama_kushENTUZIJASTA

jun 2011.

Dim koji sam pusio u zadnje vrijeme je bio preprepredobar. Kada rolam buksnu, uvijek srolam neku vecu malo i sam je popusim na 2 puta(neznam zasto ovo radim ali naviko sam na to :D) uglavnom, kada dodjem negdje otprilike do pola buksne pocinjem zijevat i pocinje mi se spavat(ovo mi se desavalo svaki puta kada sam zapalio ovaj dim) e onda fino ugasim pljugu i znam da ce mi bit dosta. Budem bas onako taman haj :D Znao sam ponekad skurit cjelu i ono, prestoned budem da bi izlazio uopce iz sobe. Neznam mozda ovo cudno zvuci ali po ovom zijevanju sam znao kada pocinje rad i kada mi je dosta. To mi se desavalo samo sa ovim dimom. Zato mi se i dopado i to mnogo :vb_kez:
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Kada se zagasi,pa odstoji malo,dim je druga ije ukusa nakon drugog paljenja. To mi ne prija. Upravo sam se setio jednog od va~nijih razloga zaato ne gasim.
alabama_kushENTUZIJASTA

jun 2011.

da da, malo sheban okus bude..al kazem, naviko sam na to :D
MeskalitoLEGENDA

jun 2011.

Naravno da postoji granica , samo je ne vidi bas svako Situacija : U drustvu vas nekoliko posle sat vremena frend mota drugi dz . Osecate se odlichno vec ,vozi vas bas taman , da li cete prihvatiti kad dodje dim do vas ?
ZeleniISTRAŽIVAČ

jun 2011.

ak i spavanje i ljubav dosade ako ih je previae.
alabama_kushENTUZIJASTA

jun 2011.

mislim da me nebi dugo nagovarao :D :smoke18:

jun 2011.

hh ja mislim da nakon jedne prave nema smisla 4 sata niata puait haha
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Nije 4,ali barem 2 nema potrebe. Dobra gand~a i dobra vuspra,odrade svoje baa kako treba.

jun 2011.

popusio sam skank prije 4 sata...jos me roka ko pomahnitalo. dali je to normalno? :D huhu
EtajglechaAMBASADOR

jun 2011.

hahahhaha normalno ili ne It's oke hehehe ja licno ne volim kad nas ima mnogo i samo se pusi bez ikakvog cilja, i samo ono, roll roll roll idi bre moram da iskuliram pluca malo hehehe a i apsolutno ne potrebno bacanje vutre (moje misljenje) nego lepo kad krene da pusta (od vutre zavisi kad ce) ako ocu jos cool ako necu isto cool hehehe

jul 2011.

ja volim pusit ***** nakon pljuge...prejebeno bude...uzivam pun ***** ! probajte i vi
Dr GrowENTUZIJASTA

jul 2011.

Brijem da se nema smisla toliko odvaliti da padnea u komu!Jbg nema guata..
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Meni licno ako popusim dobru pljugu da sljaka 2-3 sata,nema smisla odmah nakon pola sata,sat paliti drugu.Nikakva korist,nikad me ne digne vise nego sto sam vec bio,cak naprotiv,smori me ili baci u stond,a stond ne volim :snupi: Moj trenutni best recept je 1 dzoks 1 pivo,ladno ko zmija i to je to show must go on :happy031:
SekachAMBASADOR

jul 2011.

lightthatshit, jesu prva i druga cenzurirana rijec jednake? I ako jesu, kojeg si spola? XD
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Pazi kad nisam ni skontao :) Ako su prva rec i druga iste,a jos uz sve to spol bude B :signs053:prestajem da duvam vutru dok je vreme :assshaking:

jul 2011.

zensko sam

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se