VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaDa li koristite grinder?
LEGACY

Da li koristite grinder?

883 odgovora77,140 pregleda
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Ima dana kada me mrzi da manuelno spremim head za upotrebu...Tada koristim grinder/mrvilicu za ganju.Ubacim head,okrenem gornji deo grindera par puta,otvorim grinder i iz njega ispadne fino smrvljena ganja,spremna za flashiranje.Neki moji ortaci ne mogu bez njega,ja ga koristim tu i tamo jer vishe volim da mi ganja prolazi kroz ruke,a interesuje me da li Vi i koliko koristite te grindere?
ClarenceENTUZIJASTA

mar 2007.

nevolim koristit grinder jer mi je bezveze neki hedic mrvit s nekom spravom vise volim uljepit prste...
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2007.

Gore sam glasao za ne.. Iskreno nikad nisam ni imao grinder. Jednostavno nisam imao potrebu za tim.. Neznam... Mo~da stvarno ljudi nemogu bez toga ako toliko puae..
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

mar 2007.

Ja rijetko mrvim prstima, ali ako se radi o finoj masnoj onda koristim grinder jer dosta THC-a se zna izgubiti baa prilikom mrvljenja. A i taj grinder mi je prirastao srcu jer je proizaaao iz moje kune radionice... :)

mar 2007.

ja vise volim makazice ostre,grinder mi je malo sterilan
SchlomoENTUZIJASTA

apr 2007.

prije sam mrvio sve rukama, dok nisam poceo solo uzgajat. e tad su se pojavili problemi jer je trava stvarno jako masna iz mog domaceg uzgoja, i onda dok bi ja to sve rukama usitnio, prsti bi mi postali toliko ljepljivi da bi mi uvelike otezavali motanje, a i irtantan mi je osjecaj kad su mi ruke ljepljive. zato sam se pocastio najjeftinijim grinderom koji sam mogao nac i time donekle rijesio probleme. sad su mi prsti samo upola ljepljivi a i grinder mi je premali, ispada mi iz ruku :(
SarmaisterISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Nikad. , meni je guat motat ox i u~ivam sve vezano uz njega radit . prosto zato jer mi je onda veci gust zapalit.
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

ma prijatelju ja kad mrvim travu sav se zamastim i po ustima i po prstima hahah masna gandza :D
kateISTRAŽIVAČ

apr 2007.

koristim grinder...cisto radi peluda koji odpadne sa vrhova..inace bi ostali na prstima ruke

apr 2007.

vise volim personal conntact sa ganjom. veci je gust kad rukama razmrvim vrhove i polizem prste. njam!
pachaISTRAŽIVAČ

maj 2007.

kad je mnogo masan skunk grinderi su neupotrebljivi. jer pola ostane u grinderu pa se mora vaditi nekom iglom. smor :ohno:
StonerLEGENDA

maj 2007.

kad kod je mogue koristim grinder upravo zato ato skupljam pelud :icon_lol:
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

Meni je to obavezni dio pusacke opreme.
P.P.POZNAVALAC

maj 2007.

istina, istina... ja volim mrvit, motat, pusit, sadit....sve vezano uz vutru.... netreba mi to za mrvljenje...

maj 2007.

Koristim ga samo kad se jako naduvam pa mi se neda mrvit.
olidoboliLEGENDA

jun 2014.

Evo da temu dignem iz mrtvih.... Danas sam dobio poklon....vrh http://www.youtube.com/watch?v=z9-ID48nliQ
artisticLEGENDA

jun 2014.

prije nisam koristio grinder, jer mi je to bilo nekako glupo i bezveze, ruka je ruka, old school i to...onda sam sasvim slu ajno dobio od frenda grinder...uh, od tad mi je muka kad ga nemam i kad moram kiduckat 100 godina dok smotam pljugu...sad sam u meuvremenu i nabavio novi neki bijesni, iz Amsterdama...jedina mu je mana ato je dosta velik i onda izgubim pojam koliko stavljam, pa na kraju u mojoj pljugi ima za 3 pljuge :D
DomarPOZNAVALAC

jun 2014.

imam grinder al ga ne koristim, dobar je za skupljanje shita ali naviko sa skarama, sve je to stvar navike, nema dobar ili los nacin, grinder ili ruke, bong il rizla, vejp ili kolaci, svako ima svoj eif ;)
JackDanielsAMBASADOR

jun 2014.

Stalno ga koristim.Imam aluminjski i jako lijepo izmrvi sve i nije problem malo proi sa atapiem i izvui ono kaj se zaljepi. Jedino kaj ga stalno gubim.... Mo~da da instaliram na njega onaj privjesak kaj fu kaa pa se javi :) Sve u svemu,korisna stvar ica!

jun 2014.

je, je, rukama je guat, mo'a mislit... :icon_lol: rado bih vas vidio kako bi rukama ili akaricama mrvili neki kush. to jednostavno ne ide, ostaju cijeli komadii kao da mrvia stiropor i treba ti 15 minuta da smrvia za jednu pljugu. za to vrijeme smrvim u grinderu, smotam i popuaim... :)
Bruce BannerENTUZIJASTA

jun 2014.

Meni su te sve stvari, rukavice, grinder poput kurtona, ne volim ni da vidim a ne da koristim.
golub miraLEGENDA

jun 2014.

Kad se treba na brzaka smotat, dobro doe.

jun 2014.

i da i ne, nije nuzno, imam ga, koristim ga kad se sjetim, ne nosim ga sa sobom jer ono brzo se i prstima to sredi kakva god da je il imakazice neke ako smo na gajbi... a ovako kad se sjetim ubacim u njegada mi se kif skuplja pa nekad ocistim to sve pa u jednu posudicu gdje ima sada cca 2g prasine one sitne, ja je zovem vilin prah :dada to se pusi samo kad je teska nesanica ili ako sam bolestan, jer zakucava u roku 20min... bar mene :D al sada dal ima neke razlike u radu, ili smeku pusenja ako je izmrvljena rucno il grinderom, nema nikakve veze ne znam, sad sam grinder koristio cisto jer je bio pri ruci a igrao sam lola :pat:
mlstPOZNAVALAC

jun 2014.

Posto nista originalno ne pusim , a i nemam grinder, rukama se odradi posao . Dodjemo na lokaciju, stavi se kafa. Taman dok zakuva lonche smrvi se lagano uz pricu. Pa natenane sve ostalo . Verovatno kad budem imao svoje nabavicu jedan. Do tad makazice ako je sveze , a posto je vecinom suvo da dunem hed ima da se smrvi :D

jun 2014.

rukama rade amateri... :P znate kako se ka~e, bez alata nema zanata!

jun 2014.

Ma stavis cvit, zavrtis dva puta i gotovo.. mislin da je to jedan od boljih izuma u povijesti.. blagoslovljen onaj koji ga je izumia.. ajme kad se sitin prije.. uvik je neko mora drzat dlan.. drugi bi mrvia .. treci drza svitlo ako bi bija mrak.. pa bi pola poispadalo okolo.. ostali komadi ogromni jer bi prsti zabolili od kidanja i masnoce.. ajme smaranja :D
TarzanZMAJ

jun 2014.

dobar je grinder, al ruke su bolje..mogao bi i ja u skorije vrijeme nabavit jednoga :) @metalmaniac prije bi rekao da grinderom rade amateri, odlika pravog mota a joksa je dobro motanje rukama,,treba i to znati ;)
NoSeedsPOZNAVALAC

jun 2014.

grinder samo kad je veca kolicina mota to vece ili dan,i to nemam svoj vec posudim od drugara,inace ruke :D

jun 2014.

rukama nikada ne mo~ea izdrobiti tako fino. ako npr. puaia istak, pljuga e se gasiti zbog velikih komada.
mlstPOZNAVALAC

jun 2014.

Ma vi ste azdisali :D (sala naravno)
laubaZMAJ

jun 2014.

Reko bi da mi viae ovisi o raspolo~enju(napuaenosti) nego zbog toga kaj je bolje!! A i najbitnije je da to sve na kraju zavrai u rizli!! :spliff:

jan 2015.

Bud Bug, elektronski grinder. Buba koja izasere vutru :D eIo504UOPLE

jan 2015.

bilo bi bolje da sere shit :)
imenjakENTUZIJASTA

jan 2015.

to ti je fora, kad imaa onda samo bacaa u grinder i briga te, kad nemaa, kad je kriza onda vadia ono sljepljeno u grinderu, onaj ostatak unutra je valjda najkvalitetniji jer je sljepljeno, ona zadnja tanka koju smotaa od ostataka je i najja a, joa ako imaa onu reaetku pa se ona sol skuplja, nakon 100 grajndanja, pa posolia, ima da te samo jedan dim uhvati. ja bi reko baa suprotno, kad je vea koli ina onda mo~ea i ru no jer nije bitno, kad je deblji oint onda praata i loae izrezano, kad je manja teako je tako dobro sa akarama izrezati da se mo~e smotati, poslije grindera trava dobije vei volumen, bolje gori, lakae se smota, ajde smotaj dobru od 0.2 grama istaka, akarama rezana ili rukom, joa gore, neea nikako mo smotati nee na niata li iti niti e goriti kako treba.. baa tako, ko nema grinder neka obavezno nabavi pa proba, pa neka onda komentira, ja sam bio istog mialjenja dok nisam nabavio... neki metalni po mogu nosti sa malo gua im iglicama, nisu skupi neete propasti a ~ivot e vam biti lakai 100 puta.
RolipopLEGENDA

jan 2015.

nabavljam grinder ve godinama :-) hehhe, izgleda da mi nije suen,
revolucionarENTUZIJASTA

jan 2015.

hehe ja imam dva grindera jedan plasticni koji krti skroz na sitno i jeedan metalni i mislim da cu jos uzeti ovaj kako ga zovu grinder nove generacije v3 quick grinder ...p.s ova dva sto imam su narucena s ebaya oba su bila cca 100 kn i prezadovoljan sam bolji su od vecine ovih iz head shopova... evo slika metalnog
brujoAMBASADOR

jan 2015.

Zadnjih desetak godina, uvik koristin istu mrvilicu, drvenu. Iman i jednu novu, plasti nu, mrvi i bolje, ali nema duau, ka i ova stara, drvena, puna mirisa i okusa, davnih bitaka :)... Kad ima u njoj i manje materijala, ona to iskompezira dobrom vibrom (a i onim slijepljenim ostacima i smolom, koje je drvo, godinama upijalo ;)) ! upload a gif

jan 2015.

grindam vec godinama, grindat po eo kad mi je jedan filipinac na jadranu ostavio grind maainu, od onda ga grindam nemilosrdno, a i moram napomenuti da se puno ekonomi nije i kvalitetnije puai.

jan 2015.

32kn po smartshopovima obicni plasticki grinder. Radi izvrsno
imenjakENTUZIJASTA

jan 2015.

hoe li puknuti ako uleti kakva sjemenka ili gran ica?

jan 2015.

nee. meni se u mom drvenom izvadila jedna iglica jer sam previae trpao unutra, ali plasti nom ne mo~e biti niata.
imenjakENTUZIJASTA

jan 2015.

gledam baa na ebayu, plasti ni ispod 10 kuna se da nabaviti, a metalni 30-40 kuna, ovi u smartshopu deru
StipeZMAJ

jan 2015.

metalne sam ja kupio za 2.5$ (free shipping)

jan 2015.

Ja neznam u kojem smart shopu deru. Ja sam u Igrowu uzimao velike plasti ne po 30 kn, a metalne po 50. Imaa i metalne mlince sa ru kicom od 90 do 125 kuna. Mo~ea nai i online head ili smart shopove po HR koji ti imaju grindera od svih materijala u rasponu od 15 pa sve do 250 kuna. Tako da neznam baa da je neka razlika kod nas i na ebayu.
TarzanZMAJ

jan 2015.

meni je ovaj strasan, 270kn je kod mene i to ce biti moj prvi grinder ali pricekat cu prvo da nesto uberem da mogu po cijele dane grindat hehe :)
t@maraZMAJ

jan 2015.

Ja imam neki mali metalni sa ebaya i meni dosta,a za dobar grinder onome tko ga koristi netreba biti ~ao izdvojiti i 200-300kn. Sada gledam da si kupim neki drveni,bolje mi nekako izgledaju od metalnih i plasti nih :)

jan 2015.

Da ne bude zabune, niti jedan grinder nije "dobar" iliti zdrav po nas. Zbog nemogucnosti/stednje rijetkost tih proizvoda je zavrsna obrada. Rezultat su varijacija krhotina po trubama diljem svijeta, od drva do metala nista nije zdravo za pusit. Zato treba izdvojit masu para za sto kvalitetniji grinder a i to ti nije garancija. Ako te to zabrinjava onda koristi ugodne ostre skarice. A ako si lijena kurba ko ja onda trpaj u ovog za 30kn, nista mu ne fali i odlicno odradi posao. Cak stovise odradi bolji posao od dosta skupljih grindera koje sam imao prilike isprobati, uvijek kazem, najbolja investicija u mom zivotu :D 30kn. Tarzane, konkretno ovaj grinder ima manu skuplja se prasina izmedu pomicne plocice i kucista pa vise nije quick grinder nego annoying grinder ;)

jan 2015.

osobno sam isprobao puno grindera, a posjedovao 3. prvi mi je bio drveni, sljedeći je bio neki metalni za sitne pare, i sada imam Black Leaf koji sam platio 25€, i mogu reći da stoji ona "kol'ko para, tol'ko muzike". prijatelj mi isto ima BL, i rijetko koji grinder koji sam isprobao se može mjeriti sa njima. natrpam ga punoga, okrenem 3 puta i sve je savršeno smrvljeno. (naravno, treba ga redovito čistiti da bi tako radio) prijašnji metalni je bio solidan, ali je isto kao i većina jeftinjaka, drobio na krupno, tj. bilo mi je isto kao da sam škaricama obavio posao, samo je kraće trajalo. http://verdampftnochmal.de/images/product_images/popup_images/427_0.jpg sadašnji koji imam je ovakav i jede malu djecu, njega definitivno neću pokloniti kao prijašnja dva, ostati će kod mene još dugo dugo...

jan 2015.

nemoj drveni, po prirodi drvo uz drvo nedaje dobro trenje ato zna i da zapinje. budea izludila, ja sam svoj drveni nalo~io ;) ja imam velike ruke tako da mi bje~e iz ruke ako ga moram prstima hvatat. Mora biti velikog promjera, to je najbitnije.

jan 2015.

no joke, ima i za tebe kategorija. Black Leaf proizvodi mrcine od 90mm u promjeru... :D
t@maraZMAJ

jan 2015.

Hvala na savjetu,a tako mi se nekako topli ine ovako na slikama :) Ali ako u izludit sa njim onda je bolji ovaj metalni ata imam.
BassmanLEGENDA

jan 2015.

Mozda je u anketu trebalo ubacit i trecu opciju, skarice (il je i to u odabiru: ruke?) Meni je osobno to najbolje.Brzi si nego samo s rukama i nije 'robotski nehumano' kao s grinderom:)

jan 2015.

da metalac, tak neat meni treba, budem malo prosurfao o tim Black Leaf. starom sam nedavno kupio mlinac sa oatricama od neraju eg kirurakog elika i ludnica je. Melje ko lud, a cijena svega 125 kuna:

jan 2015.

ja moj stari vec duze vremena ne koristim ;)
revolucionarENTUZIJASTA

jan 2015.

cisto sumnjam da ce puknuti zbog sjeme ili grancice
revolucionarENTUZIJASTA

jan 2015.

Gdje ima za kuoit taj black leaf grinder jel ga imaju u smartshopovima... Evo jedno testiranje kratko Tli578MAC6Q
H2O888LEGENDA

jan 2015.

kamen,papir,akare:makaze:
SikSTiENTUZIJASTA

jan 2015.

Koristim... Ovaj zeleni na 0:11... :) Nije najbolji, al meni je OK... ...Prije 2-3 god (kad sam ga kupio), sam jednostavno odustao od muke sa masnim prstima i "bacanjem" vutre, skupljanjem iste ispod noktiju, unistavanja skara, itd. itd. ...
revolucionarENTUZIJASTA

jan 2015.

Po meni je grinder zakon jos mi je drazi kad ga treba cistit :D

jan 2015.

Koristim sharpstone vec par godina i radi samo tako :D Ma ne mogu zamisliti zivjeti bez te naprave
tman19ENTUZIJASTA

jan 2015.

Grinderom mrvit je puno lakse,brze a isto tako mi je i gust kao i prstima...samo nisam za ove plasticne ili male drvene,tesko snjima radit i kratko traju. Po meni ulozis jednom pare u jedan kvalitetni metalni sa mrezicom i miran si pol zivota :) isto tako mi je i lakse smotat kad je jednako nego kad sam prstima brljam :D

jan 2015.

Netreba ti mre~ica vjeruj mi, dok skupia neat u doljnjem spremniku trebaju ti godine, pa kad razmislia samo je suviaan dio i ini grinder debljim pa me udara po jajima kad ga furam u d~epu.
imamo dva graindera nekoliko skarica nije da se hvalim heheh :P mislim ekipa se skuplja tamo pa stalno neko nes donese i nema pravila nekad rukom,nekad skaricama,nekad grainderom a ovisi i kakva je vutra neka polu vlazna grainder,vlazna skarice a suha prsti ili skarice :) ili za palacinke obavezan grainder a to da je neko pusio ono ispod mrezice je ko neki mit svi pricaju o tome a niko nije prbao hah

jan 2015.

no joke mislim da sam negdje vidio fotku sa tvojim grinderom. igrow piae na njemu imam isti takav plastikfantastik majka svih grindera. lagan, fino rahlo izmrvi, najja i. i ne lupa po jajima hah

jan 2015.

ne mogu se baa slo~iti, ja svakih nekoliko mjeseci napravim plo icu koja je dovoljno velika za barem 2-3 puta iz bonga, u godinu dana sam skupio preko gram i pol... ova video recenzija mi se viae ini kao reklama za taj "diamond" grinder. veina metalnih grindera ima teflonske prstenove tako da se ne trlja metal o metal, samim time je i umanjena mogunost da se nae strugotine u vutri.
revolucionarENTUZIJASTA

jan 2015.

Vrlo lako moguce da je reklama no sto sam primjetio izmedju svog metalnog i plasticnog (ista velicina i jednak broj ostrica ) je taj da plasticni dosta sitnije izmrvi ali su zubi razliciti na plasticnom su piramidalnog oblika i sitnije izmrvi nego metalni al oba su odlicna lakse i prakticnije nego prsti

jan 2015.

ma jedinu su istinu u tom videu rekli za piramidalne oatrice da su najbolje kod plasti nih, al to i budala sku~i kad tad. ostalo ista reklama, joa sam taj dan htjeo rei da je ~eaa reklama.

maj 2015.

novi grinder.. ali nikad necu prezalit onaj crveni.. nemamo ga s im uprljati, al to je manje bitno. :')
VorkyISTRAŽIVAČ

jun 2015.

http://www.ebay.co.uk/itm/181657885776?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Najbolja stvar ikad, ja osobno imam isti ali od 5 cm, mada sam kupio ovaj za poklon i ispao je joa bolji... od 4 cm je. 4 djelni, ja do sad nisam ni jednom istio a imam svoj dvije godine i ne zapinje uope. Magnet koji dr~i poklopac je savraen i nema aanse da ispadne. Dosta je te~ak, definitivno neka legura i jako dobro le~i u rukama. Vrlo lako se mo~e kontrolirati veli ina mrvljenoga, ukoliko se ~eli ato sitnije grinder se samo okrene naopa ke prvo i par puta okrene i onda normalno tako se mo~e dobiti joa sitnije. Sve prolazi kroz rupice i nikad ne ostaje u gornjem dijelu ostataka. Vidim komentare da se kao jako loae skuplja pelud, iz mog iskustva baa nasuprot, puaim u prosjeku nekoliko puta mjese no i do sad sam skupljao pelud nekoliko puta u dvije godine, brzo se to nakupi. Mislim da je grinder najbolja stvar za one koji puae malo i misle na ekonomi nost, i kada je smrvljeno dobro u grinderu i malo mo~e biti puno i definitivno se lakae i ravnomjernije i mota i puai. Plasti ni grinderi, stvarno ovisi o kvaliteti ali vidio sam razne kugle i sl. ni jedan nije toliko ravnomjerno i brzo mrvio kao metalni, to kao prvo, uvijek su bile razli ite veli ine, nema mre~ice za skupljanje, lako pucaju ti zubii na plasti nima i ta plastika se uvijek troai i nekako mi sve jako loae. Aluminijski su poprili no ok, ali je mekai materijal i oni znaju zapinjat. Druga stvar, dosta pogotovo ovim jeftinijima, zna biti zavrana obrada loaa tako da se jako lako prilikom grindanja mo~e porezati na njima pogotovo ako je neki manji i sl, i magneti im znaju biti loai. Drvene nisam isprobao pa nemam komentara. Isprobao sam i metalne samo dvodjelne i to neke skupe direktno iz amsterdama ima frend i kupio ovaj isti ovaj mu stoji za ukras jer jednostavno ne obavi posao kako spada zapinje meu zubima biljka i sl, tako da definitivno preporu am bar trodijelni da biljka mo~e padati na ni~u razinu.

jun 2015.

E mrvilicu uvek koristim ne mogu bez nje naviko sam a i onako zaglavi se izmedju zubica i onda uzmem cackalicu pa sve to ocistim posle nekoliko korisncenja i onda popusim to i mogu da vam kazem ako ste mrvili dobru gandzu onda radi odlicno

jun 2015.

Koristim i to onaj sa mre~icom ato skuplja najsitniju praainicu dole, pa kad ponestane onda se razbijem sa meaavinom praaine od raznih sortica :)
mercijanaPOZNAVALAC

jun 2015.

grinderi su fora i mogu biti fora u kolekcijonarskom smislu
L0oDZMAJ

jul 2015.

Evo stigao danas,preko ebay sam ga uzeo 27€ sa postarinom...

jul 2015.

prelijep :)

jul 2015.

jel palo krstenje? ps ja imam neki plastikaner sto sam dobio od GHS i ono, kao, nisam nesto zadovoljan, krupno melje pa mora duze da se vrti
BladerZMAJ

jul 2015.

Ja koristim akarice ili ruke, meni bi trebao neki mini grinder za male komade...

jul 2015.

Za sada neki arot plasti ni koji poslu~i(kad ima ata) ali kupit u jedan prekokrasni, ~eljezo obavezno. ili stakleni ako postoji:)
BladerZMAJ

jul 2015.

Stakleni padne na pod i razbije se, a komadi ti glavu iskidaju..;) `alim se... stakleni dobra ideja.
SuperflyAMBASADOR

jul 2015.

Mo~ete se smijati koliko hoete, ja koristim BOSCH mlinac za kavu. Nakon ato 10 do 15 grama dobre vutra proe kroz njega ostaje ia enje plasti nog poklopca za koji se kristali i sitna praaina i svaata neato lijepe kao ludi..... I tako puaim masnu travu prete~no ili ponekad vla~nu...ne bih nikome preporu io svoj na in grajndanja sa mixerom za kavu ali sam se toliko navikao na njega da imam par naina...ili par kratkih pulseva...ili jedan ili 2 du~a pulsa (3 sekunde max) i gana super smrvljena, vrlo jednakomjerno a ve nakon 3 joxa pokopac plasti ni postane neproziran......ve 2 sezone ide sa mnom na more...ove godine sa 15g amnesie, widowa i i masterkusha (5 g svakoga) Pria je trajala oko 6 dana jer sam po obi aju pretjerivao...onda sam zaboravio na duvku do 3 dana prije polaska nazad u grad (15 dana bio ) i po eo istit mog Boscha..ima i na dnu ali poklopac je blago... ne smije se na ni im oatrim da se ne pljuga plastika ali i tu sam razvio sistem....poklopac je toliko bogat "praainom" da je za prvu pljugu dovoljno uzeti cigaretu i grudicu duhana od pol cigarete samo o eaati fino po plafonu poklopca....poslije toga samo lagano ~licom ili joa bolje a kalicom....na kraju ispada neato kao ait van...crno, masno ....e pa te pljuge /nekih 3 do 4 na 15 mia super gane/ -e pa tih 3 do 4 jointa su tako slatki i tako dobro i druga ije pucaju da ih obo~avam.... Eto uskoro sti~e nova tura masterkusha i amnesie....baa u puknuti fotku mixera (tojest poklopca) i kako se svaki dan puaenja na prozirnoj plastici skuplja "nektar"....nikad me nije iznevjerio, ve imam poseban odnos sa njime i slobodno mi se mo~ete smijati....da mi je to netko priao da u to raditi prije 3 godine i ja bih se smijao... btw-cijela pri a je po ela kada sam dobio neku ganu (malo viae nekih 25g) masnu i vla~nu za koju je akaricama 20 min trebalo i joa ne bi bilo prhko neko stalno neko grumenje...grinderi od frendova ili pucali ili je bilo opet 15 min jebade sve po upat van, uglavnom tlaka i rekoh dosta maltretiranja....uglavnom tako je Bosch dobio namjenu koju mu proizvoa nije ni sanjao...... Na kraju krajeva, kako se u naaim krajevima uvijek govorilo "avabo je avabo" :vutra:
d@niZMAJ

jul 2015.

Iznenadujuce dobar :spliff:
SuperflyAMBASADOR

jul 2015.

Ne vidi se super, ali ini se da ima romboidne ili piramidalne "ailjke"...dobro izgleda....joa da prefarbaa i napiaea "Medicine" umjesto "Poison"...:D...aalamala..dobar ...samo da je zaposlen ato viae :puuuh:: peace.... S.
Rope73ZMAJ

jul 2015.

"Do not touch the plant with your fingers!!!" Pise u upustvima za upotrebu "Magic Flight". Razlog,thc je masan,prsti tj koza masna lako prelako se vezu i dobar dio ostaje na prstima i to najboljeg od heda.Nemam grinder i sjeckam makazama (tako naucio) ali maximalno izbjegavam da je diram. Supruga nam je bila kupila onaj kao kolt a ja ga proslijedio drugu jer se jezim icega sto podsjeca na oruzje poslije svih ovih ratova. Ovdje sam sad vidio EXTRA grindere i cim prije cu ga nabaviti. Lakse,brze,KVALITETNIJE! :) Daaa,kakav poison MEDICINA,first aid...:)
SuperflyAMBASADOR

jul 2015.

@Rope73 ...hehe, kakv otrov, prva pomo....u kutiju za prvu pomo koju svaki auto mora imati, pa kad si nabrijan na cesti i "~uri ti se" i o ea da se utrkujea sa drugima fino stanea, zapalia jednog iz first aid kita u autu i viae nema nabrijane vo~nje nego cruising.....muzika...."e je nestala ~urba??????" :rasta: Peace brother.... S.
nostromoLEGENDA

avg 2015.

Prije par sedmica mi je stigao grinder. Od tada se stalno pitam zaato sam bio toliki levat i nisam ga joa ranije nabavio. Jednostavno genijalna stvar! U pitanju je metalni 4-djelni sa magnetnim poklopcem kupljen na kineskom sajtu za aaku dolara...

avg 2015.

legendado fqjcoTzhaIk

avg 2015.

ewo najbolji grinder....lako se isti i odr~ava a rezervnih djelova ima skoro u svakom du anu....ono najbolje ostane na no~u koji se samo postru~e direkt u rizlu ili se skuplja dok se ne nakupi zdravoselja ki ali brzo i efikasno

avg 2015.

JA volim kiduckat nekak mi to dodje kao ritual the proces...
d@niZMAJ

avg 2015.

trenutno najdrazi :D
d@niZMAJ

sep 2015.

:oops::D

sep 2015.

Jesu mekane bradavice, haha :)
d@niZMAJ

sep 2015.

haha nije ukrutila se za slikanje, ovisi koliko dobro grindas :D
RetroISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Ma kakvi crni prsti, mrvilica i rizle sa kartonima su najvei izumi koji su pogodili naa svet... i jako verujem da svi oni koji tvrde da je bolje prstima i jesu pri tome stavu jer nisu imali prilike da se osete sve prednosti koje donosi mrvilica... meni je to isto kao kada bi danas, umesto da koristimo maainu za mlevenje mesa, meso mleli ru no jer e nam pljeske tako biti so nije i ukusnije...

sep 2015.

Vidis kompa meni je to bas neki gust, ritual, kiduckam solim motam ...
RetroISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Eto... nekome je to zabava, a nekome prepreka... lepota je u o ima posmatra a... :D

sep 2015.

Upravo tako,svako ima svoj nacin zabave.Meni osobno nikako nije zabava patiti se sa ljepljivim vrhovima koje ne mogu nikad iskidati kao sto to obavi grinder. vs

sep 2015.

esto sam znao nac komadie metala u travi malo guglao i saznao da dosta proizvodaca ne brine o kvaliteti mrvilica pa dosta puta od previse vutre ili neceg drugog se zubi trose i odbacuju strugotine metala u ono sto pusimo...znao sam nac na nekim mrvilicama dno sloj citav skinut jer su zubi predugacki napravljeni

sep 2015.

Ili je grinder placen 11.99kn :D

sep 2015.

moze biti i to al evo moj grinder je placen 10E i ima isti problem.

sep 2015.

Moje ruke su djaBBa..
L0oDZMAJ

sep 2015.

Ja sam zadovoljan sa mojim grinderom... 4-delni... direkt iz Amsterdama... ima slija ovde okacena,jes postarina bila krupna,al je kvalitet vrh... ne zalim ni jednu paru...

sep 2015.

Ne znam stvarno,ja nemam tih problema. Ne znam koliko sam ovaj svoj platio ali melje vec neke 3godine bez ikakvih problema i sto je najbitnije nikad ne zapinje,bez obzira sto se ganja nakuplja na stijenke

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se