LEGACY
Snalažljivost
34 odgovora3,057 pregleda
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#1
Na ponudi je bila neka lokalna domaica. Nisam prezadovoljan al trenutno u nas nema bolje.
Ono ato je zanimljivo na
ini na koje smo spuaili ovaj zov. Ina
e ve
eras je bila subota, ne idem u grad, bolestan. Zovnem ekipicu sebi doma, lagano se namjestimo, nas 4. Vadi se vutra i kree se s motanjem. Upravo smo kupili neato vutre ali imamo samo jedan papir! Nabrzinu smotamo jedan obiteljski da se opustimo. :spliff:
Dalje prosvijetljeni u
inkom svete biljke kujemo plan kako popuaiti ostatak vutre. Na stolu stoji prazna velika boca od IsoSporta, penkalo i to je to. Uzimamo bocu, skidamo
ep, tr
im u kuhinju skidam poklopac od bo
ice soli, stavim u njega komad alu-folije koji izbuaim
a
kalicom. To savraeno pristaje grlu boce! Buaimo rupu na boci, uguramo penkalo, lijepimo ~vakom da ne puata zrak, uspemo malo ovde u bocu, nasolimo i zapalimo. Iznenadili smo sami sebe, napuaavanje je bilo na razini iako je naaa spravica za puaenje bila neka inovacija za nas. Nismo je ni sa
uvali, ve ve
eras je zavraila u smeu. Ali evo kako je to izgledalo, slika za uspomenu.
udno je
ega e se sve
ovjek dosjetiti kad mu se puai, ina
e puaimo joint i samo joint. Jeli tko ima sli
nih iskustava? U nedostatku opreme za duvanje da ste u MacGyverovom stilu iskombinirali neki novi ureaj za konzumaciju?
:RastaBong:
P.S. ak imam primjerak videa ovih dogaaja, ne znam zaato al kad sam god high meni je do snimanja i fotografiranja. :D
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#2
Na ponudi je bila neka lokalna domaica. Nisam prezadovoljan al trenutno u nas nema bolje.
Ono ato je zanimljivo na
ini na koje smo spuaili ovaj zov. Ina
e ve
eras je bila subota, ne idem u grad, bolestan. Zovnem ekipicu sebi doma, lagano se namjestimo, nas 4. Vadi se vutra i kree se s motanjem. Upravo smo kupili neato vutre ali imamo samo jedan papir! Nabrzinu smotamo jedan obiteljski da se opustimo. :spliff:
Dalje prosvijetljeni u
inkom svete biljke kujemo plan kako popuaiti ostatak vutre. Na stolu stoji prazna velika boca od IsoSporta, penkalo i to je to. Uzimamo bocu, skidamo
ep, tr
im u kuhinju skidam poklopac od bo
ice soli, stavim u njega komad alu-folije koji izbuaim
a
kalicom. To savraeno pristaje grlu boce! Buaimo rupu na boci, uguramo penkalo, lijepimo ~vakom da ne puata zrak, uspemo malo ovde u bocu, nasolimo i zapalimo. Iznenadili smo sami sebe, napuaavanje je bilo na razini iako je naaa spravica za puaenje bila neka inovacija za nas. Nismo je ni sa
uvali, ve ve
eras je zavraila u smeu. Ali evo kako je to izgledalo, slika za uspomenu.
udno je
ega e se sve
ovjek dosjetiti kad mu se puai, ina
e puaimo joint i samo joint. Jeli tko ima sli
nih iskustava? U nedostatku opreme za duvanje da ste u MacGyverovom stilu iskombinirali neki novi ureaj za konzumaciju?
:RastaBong:
P.S. ak imam primjerak videa ovih dogaaja, ne znam zaato al kad sam god high meni je do snimanja i fotografiranja. :D
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#3
nije ti bas zdavu pusiti tu plastiku samo da znas da si nastetio plucima mnogo bolje bi bilo da si izmislio nesto gde nema plastike ,, da to bude metalno ili stakleno ima slican tema na forumu postrazi malo da u buduce znas malo o stetnostima sprava na koje pusis..
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#4
nije ti bas zdavu pusiti tu plastiku samo da znas da si nastetio plucima mnogo bolje bi bilo da si izmislio nesto gde nema plastike ,, da to bude metalno ili stakleno ima slican tema na forumu postrazi malo da u buduce znas malo o stetnostima sprava na koje pusis..
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#5
Ja sam probo i nimalo me nije odusevio okus plastike u ustima:) ostav se toga:)
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#6
Ja sam probo i nimalo me nije odusevio okus plastike u ustima:) ostav se toga:)
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#7
Haha, mi nismo dobro isprali bocu pa se osjetio gorko-slatki okus IsoSporta hahaha.. al dobro je, nau
ila se lekcija, bez role papira viae nigdje.
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#8
Haha, mi nismo dobro isprali bocu pa se osjetio gorko-slatki okus IsoSporta hahaha.. al dobro je, nau
ila se lekcija, bez role papira viae nigdje.
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#9
mogli ste uzet jos jednu manju bocu i slozit na vodeni pritisak, po mom misljenju bolja solucija od ove
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#10
mogli ste uzet jos jednu manju bocu i slozit na vodeni pritisak, po mom misljenju bolja solucija od ove
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#13
fascinantno je koliko je covjek sposoban u tim situacijama
ja sam jednom nekako slozio pljugu od onog zadnjeg smedjeg papirica iz rizli, filtera od nekog kartona ( dobro, to je standardno :P ), dijela rizle od cigarete i spajalice,
al to je stvarno bilo kriminalno :icon_lol:
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#14
fascinantno je koliko je covjek sposoban u tim situacijama
ja sam jednom nekako slozio pljugu od onog zadnjeg smedjeg papirica iz rizli, filtera od nekog kartona ( dobro, to je standardno :P ), dijela rizle od cigarete i spajalice,
al to je stvarno bilo kriminalno :icon_lol:
30 REP60%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#15
Imam par pitanja
Sta i sjemenje motate?
Zasto ste stavili vodu u bocu?
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
maj 2010.
maj 2010.#16
:signs054::ludaci_lol:
Nikakvog efekta od sjemenja,osim ato ti svako malo explodira pljuga.
Voda je da bi se dim ohladio.
Jedino nisam siguran jeli u ovom slu
aju dim iaao kroz vodu,al to sad nije ni bitno...
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
maj 2010.
maj 2010.#17
ja izbjegavam pusenje sjemenja jer su kod nas kruzile neko vrijeme price, a ostalo je uvjerenje da uzrokuju impotenciju, a sad jel tocno ili nije nije ni toliko bitno al se definitivno isplati odvojit sjemenje od trave i pusit samo travu ( moje misljenje ) :pat:
30 REP60%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#18
Da znam, ja ih zovem prskalicama i osobno sam vec razvio alergiju na njih
pametnije ih bacit van na zemlju mozda naraste
a ocito nije dim iso kroz vodu vec je samo smanjio dimnu komoru
stoga neznam kako i koliko se smanjila temperatura dima
zapravo hocu rec da bi bolje bilo napravit deblju pljugu nego pravit ovakve PVC-lule
no offense
apr 2010.
1 / 18
apr 2010.
maj 2010.