VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNapad panike, otezano disanje. Sta ciniti?
LEGACY

Napad panike, otezano disanje. Sta ciniti?

92 odgovora13,882 pregleda

avg 2013.

Pozdrav ljudi, s vremena na vreme dunem malo vutre i to je to, ne cinim to cesto zbog posla i obaveza ali kad imam priliku, duvam jer je veoma opustajuce i uzivam... Elem, pre dve veceri sam sa drugarim pusio "hibrid" neki uzasni i dobijem napad panike po ulasku u kafic jer sam istripovao da me svi gledaju (klasika) i nisam mogao da dodjem do daha, jako tesko sam disao itd...posle me je pustilo ali me je vutra drzala dobra 4,5 sata i nikad se u zivotu nisam tako prebio o.O Sutradan sam se probudio normalno ali sam i dalje osecao tezinu u grudima i malo teze disanje.... danas je drugi dan vec kako osecam tu neku mucninu u grudima...srce mi mozda za nijansu brze kuca ali nista strasno. Interesuje me da li se nekome isto dogodilo i sta je radio da to prestane? Evo dok pisem osecam kao da nemam dovoljno vazduha pa moram jace i dublje da udahnem i onda se malo smirim... Da li je moguce da je to neki veoma los hibrid bio pa je lose delovao na celo telo jer sam se "prepusio"... ? Da ne idem bzvz kod doktora :/ Hvala unapred :)

avg 2013.

sta je to ovih dana, smanjite malo dozivljaj na ove vrucine :) https://www.vutra.org/topic/10919-uplasen/

avg 2013.

Ma izgleda neki korov bio, od skanka kolko god da se prebijem, sve bude do jaja... Mene samo brine sto to traje dva dana, taj neki minimalni napad panike... :)

avg 2013.

moz da traje dan, dva, tri... zavisi od vise faktora al sumnjam da ti treba doktor, iskuliraj malo, bice bolje sutra

avg 2013.

Hvala na savetima i izvinjavam se na novootvorenoj temi, bio sam izgleda previse lenj za pretragu. Al moze da koristi nekome :)
DrOrangeAMBASADOR

avg 2013.

Uzmi pojedi malo lubenice i vidjeces kako opusta. :)
rKj420ZMAJ

avg 2013.

samo si se istripovo :D nista vise,dobar brid!
thc bossAMBASADOR

avg 2013.

Kao ata sam rekao ve na sli noj temi: ne kupujte od dilera jer o ito je nedozrelo. Efekt istog thc-a kad nema cbd-a i ostalih kanaboida da mu kontriraju. Ak hoea opuatanje ne kupujea niti sative, ali kako bi to neko znao kad kupuje od dilera, nee ga valjda pitat ata imaa sativu il indicu, nego daj ata daa.. Dakle primi se svog growa i vidjet ea ata je prava stvar. A ata raditi , niata pro e te za par dana taj bad. I onda uzgoji svoju biljozu.
doomerLEGENDA

avg 2013.

Presjeci sa zescom

avg 2013.

Evo ja ti mogu rei iz osobnog iskustva, uzeo sam jednom vutru iz nepoznatog izvora, i naravno nakon ato sam povukao 5 dimova moj debil od frenda mi ka~e ovaj zadnji dim zadr~i ato dulje. Tad sam tek bio po eo sam vutrom i nisam znao da je dovoljno 3 sekunde dr~ati u sebi i plua apsorbiraju THC.. zadr~ao sam dim koliko sam mogao, i odmah osjetio da neato nije u redu, po elo mi je zvoniti u uaima, vid mi se zamaglio nisam niata vidio sjeo sam na klupicu i po eo duboko disati i pio vodu, proalo je za 10 minuta ali to nikad ne u zaboraviti, zato ti preporu ujem da po nea svoj grow, jer nikad neznaa dali je neko svoju biljku apricao sa sredstvom protiv komaraca, ili je prerano ubrao ili je nea drugo sjebao, kod svog growa znaa ata puaia, i da nemoj zadr~avati dim dulje od 5 sekundi nema potrebe, samo si uniatavaa plua i mislia da si zbog toga viae napuaen... pozz

avg 2013.

gle.. nemora zna it da je odma loaa vutra ako je od dilera! puaila san i preloau iz tueg ali pouzdanog izvora tako da mi to viae nije nikakvo mjerilo.. neka~en da nebi tribalo svoje uzgajati, to je ipak vrhunac moi .. ali.. postoji mali milijun razloga zaato nekome doe zlo, muka i tako dalje.. to su malo slo~enije stvari.. mnogo je faktora.. najvei je po meni, tolerancija. dokraj i ona tebe ne ti nju..

avg 2013.

ma opuateno samo,to se desi ponekad :) dobro je to do~ivjeti,jer ea s vremenom nau iti kako da to savladaa,hehe najbolje ti je da se pokuaaa skoncentrirati u tome trenutku,uhvatiti dovoljno zraka i rei sam sebi;auuuu jesam se razvalio :)
chillmasterISTRAŽIVAČ

avg 2013.

ja sam jednom bio duvo s frendovima i kad sam povuko par dimova jedva sam diso :D i dan danas osjecam ko da malo teze disem...
MornarPopajENTUZIJASTA

avg 2013.

To se ti samo tripujes mnogo i nista vise, tako ja mislim.. A za ovo od dilera, brate ja stalno pusim od dilera i meni uvek do jaja, mada jesam par puta dobio losu, ali ono jebiga sta sad.

avg 2013.

Ma najbolje bi bilo gajiti svoju i uzivati ili znati nekoga ko to ima ali jbg ja nemam vremena da se brinem oko biljke niti imam gde da je drzim itd :(

avg 2013.

da, outdoor je toliko popunjen da nemas di ubosti biljku il dve... bitno da dilerima obezbedis platu, to zahteva manje truda i manje gubis dragocenog vremena u zivotu, al ako je ona ima se - moze se, da se ja ne meseam :)
MornarPopajENTUZIJASTA

avg 2013.

Nije to brate, ja sam radio ove godine outdoor i imo sam dve biljke, bile su nekih 50 cm i neko mi provalio u stek i iscupo, i sta da radim nego da od lerdia uzimam do sledece sezone. I ja sam za sopstveni uzgoj i da svoju travu pusim, nije ni meni lepo davati pare za vuju, i nisam pri parama tako da ni ne uzimam cesto vise, nego ono ponekad, kad mogu. Ali eto i prosle god mi propo outdoor, i ove, ali to sam sve sam sebi kriv, nisam naso dobar stek i eto. Sledece godine nadam se da ce mi uspeti, samo dobar stek mi treba a za ostalo se ne brinem, jer kod nas su ljudi ko lesinari samo grabe tudje, idu provaljivati stekove, gde god nadju cupaju i presadjuju sebi, a za indoor nemam uslove, tako da lerdi keva za sad. Edit: I bas nije ta brate "ima se - moze se", zato mi je i krivo sto mi je neko iscupo biljke, od tih biljki sam hteo i pocastiti drugare koji su mene castili i imo bi neko vreme pusiti svoju i ne davati pare dilerima, a ovako k****...

avg 2013.

Ne cepam je redovno (svaki dan) tako da nije da se ima i moze... Ali mozda si u pravu za outdoor, bas sam citao sinoc malo :D

avg 2013.

hehe, nasao si se prozvan mada se moj post odnosi na dekija, posle njegovog sam odgovorio i tada netreba citat, dakle odgovor se odnosi na post iznad mog, da sam se tebi obracao stavio bih citat jer izmedju mog i tvog posta stoji dzekijev post... tako to fercera na forumu ;) @dzeki, samo ti nadji zgodno mesto pa naredne sezone probaj, videces da sam u pravu za out, zabodi na par mesta par menki koje skupis tokom godine, bar jedno mora da te prijatno iznenadi
MornarPopajENTUZIJASTA

avg 2013.

Onda ok, konto sam da se odnosi na obadva jer smo rekli i ja i on da uzimamo od dilera :)

avg 2013.

ne stavlja se citat kad odgovaras prvi posle mog posta, podrazumeva se da odgovaras meni, bas to sam pokusao objasniti u tom postu koji citiras, eh... ti si bar pokusao, sledece godine vise srece zelim, i stavi par komada bar na dva mesta, skolu si ove godine prosao... sad bi bilo dosta off-a
MornarPopajENTUZIJASTA

avg 2013.

Jao eto vidis to je kad citam a ne razmisljam, nece se ponoviti :o :D Edit: Hvala, tako sam i planiro na vise mesta pa sta Bog da.
Moram da postavim ovu temu ,s obzirom na stanje od sinoc u kojem sam bio . Popusio sam pola jointa , SAM . bio sam sam gajbi . (duvao sam pre toga ,ali to je bilo vise ono ,nekoliko nas u drustvu ,pa vrtimo u krug,dakle nista toliko ozb. jedanput sam doduse sa drugom cepao 2 jointa ,ali efekat nikakv specijalan) nikad aapsolutno nikada nisam imao nikakve tripove niti bilo sta slicno,i mogu reci da sam,prilicno retko duvao ,jednom u par meseci ,i to kazem uglavnom sa drustvom ,pa ono u krug ,tako da tek par cimova uspem da uvatim,ovo je bilo prvi put ,da uzmem sam joint i da ga cepam ,misleci da ce mi doneti osecaj blazenstva i opustenosti ,kao ovi prethodni (uglavnom ) ,i osetio sam ga ,bio sam u fazonu jebote konacno to je to ,ono o cemu sam citao ,slusao ,konacno me uradila ,osetio sam se kao na drugoj planeti ,sve ful,relaksacija ,udara u glavu (onako ,fino ,pozitivno ,taman kako treba da bi je osetio ) medjutim u jednom momentu ,ne mogu reci posle koliko ali recimo 5-10 minuta ,gubim osecaj realnosti i racionalnog razmisljanja i padam u neko stanje koje nikada pre toga nisam doziveo ,jednostavno ,do pola sam bio u komi cini mi se ,i nisam uopste bio svestan gde sam i sta radim ,kao da je neko drugi zaposeo moje telo i moj mozak i kontrolise mnome,kao da sam u nekoj drugoj dimenziji ,an nekom drugom svetu ,i stvara se efekat slowmotiona ,gubim osecaj za sve ,en osecam ni ruke ni noge ,ni glavu ,niti bilo koji deo tela , imao sam trip kao da igram igricu ,i da sam ja taj igrac kojim upravljam (kao u kanteru kada urpavljas onim sto puca ) ,i u fazonu sam boli me uvo ako iskocim kroz prozor ovo je ionako samo igrica ,ne mogu da poginem u stvarnom zivotu ,i nisam uopste bio svestan sta radim ,krenuo sam ka prozoru ,i krenuo da se provlacim kroz njega ,ne bi li me taj deo razuma koji je jednim delom kontrolisao mnome (80 % gandza ,20 ja ,odnos u kontroli,u prvi mah je bilo 90 gandza ,10 ja , pa je vremenom spadalo imam utisak ) "alo idiote oces da pogines ,iskuliraj se naduvan si ne znas sta radis ,moras da istrpis ovo i da prevazidjes bez da napravis neko sranje " ,tako da me je taj deo racionalnog mene spasio dobrim delom da ne napravim neku opasnu glupost . Imao sam trip da je sve u sloumousnu ,sve bukvalno,od mojih pokreta rukom ,do mog hodanja ,i drugih stvari,izgubio sam kontrolu nad svojim telom ,i par puta sam se udario u glavu onako jako ,bez da sam ista jace osetio ,bukvalno nisam osecao ni ruke ,ni noge ,vec kao da je neko drugi upravljao mnome ,srce mi je lupalo trista na sat ,i bio sam siguran da cu umreti ,a opet dovoljno racionalan da ne pravim paniku ,ne zovem hitnu pomoc i sl.Srce mi je tuklo trista na sat ,i gotovo da sam bio siguran da cu umreti.Poceo sam kao zombi da setam gajbom ,sve dok se nisam umorio i seo ,pa onda ponovo .. Zvao sam ortaka i hitno mu porucio da dodje do mene ,da ne bi rikno ,ili napravio neko sranje tipa iskocio kroz prozor ili sl . jer se ta sila bori sa mnom za kontrolu nad mojim telom ,bukvalno ona 75 % ja 25 ,i borimo se ko ce da preuzme kontrolu nad mnome ,dosao je ortak blejali smo tu ,meni je postepeno bilo bolje ,iako sam i dalje imao odredjene tripove ,posebno one u vidu slowmotiona ,i to d ami ruke same idu gore dole ,da sam sebe mazim po kosi ,bez da to hocu ,vec da neko drugi upravlja mojim telom i radi to . Ono sto je zanimljivo to sto mi je koncentracija bila na prilicno zavidnom nivou i da sam bez problema mogao da pratim film,slusam sta mi neko drugi prica ,i da ga pritom savrseno raumem ,bolje cini mi se nego kada sam trezan .Efekat smejanja je izostao . Gadan trip u svakom slucaju ..Trajao je (iako sam dobrim delom izgubio osecaj za vreme) po mojoj proceni neka 3-4 sata . Interesuje me misljenje vas ovde ,koliko je sve ovo normalno i uobicajeno za nekog ko nije neki "duvandzija " , i da li je iko imao tripove ovoga tipa .. Sta je sa mnom bilo sinoc ?? I da li je iko od vas imao bilo kakvo slicno iskustvo tog tipa ?

avg 2013.

Ko zna sta si ti puaio. Ili si puaio neki dobar hibridi pa si pretjerao, ili si puaio neata oapricano pesticidima pa te tako izulo. Mo~da je i vrag uaao u tebe, pa nebi bilo zgorega posjetiti egzorcista da ga istjera. Sve u svemu ja bih rekao da je umjerenost majka solo duvanja. Oduzetost se zna dogoditi svakome ako je neumjeren posebice kod potentnih indika, ali to da netko upravlja tobom e to je stvar od tebe i tvoje glave pa bi mogao da posjetia psihologa. Usput a koliko ti godina imaa? I nadam se da se nisi registrirao sa pravim imenom i prezimenom. I najbitnija stvar je da nije bilo potrebe za otvaranjem nove teme jel ovakvih tema ima na pretek, pa bih mogao se upoznati i sa pravilima foruma prije svega :thumb:
22 godine ,duvam od 17e ,kao sto rekoh ne redovno,retko ,jednom u par meseci sa drustvom ,dakle nas nekoliko na jednu buxnu ,ovaj put sam uzeo sam i stukao 60 %. Nije mi pravo ime i prezime . Nikakav vrag nikakve gluposti ,niti verujem u to niti sam ikada imao bilo kakva slicna iskustva ,jednostavno sam se oduzeo i nisam osecao nijedan deo tela ..Gadan trip ,i s obzirom kakvo sam iskustvo imao sinoc ,jako bi mi znacilo da mi neko od iskusnihij duvaca i ljudi upucenijih od mene u celu pricu prokomentarise ove tripove ,koliko su oni uobicajeni kod duvaca "pocetnika" ,iako sam prvi put duvao sa 17 ,to je bilo prilicno retko i ne toliko puno . Sve to sto mi se dogodilo sinoc je iskustvo koje sam morao da podelim sa nekim a s obzirom na to kakav je forum u pitanju nisam mogao da nadjem bolje mesto, osecaj straha koji me je obuzeo je stvarno neverovatan , posebno onaj u prvi mah kada sam totalno "odleteo " u drugu dimenziju .Jebeno ,mnogo jebeno iskustvo ,ne toliko pozitivno ,verovatno pre svega zbog mog neiskustva i straha od osecaja koji me je obuzeo a koji je pri tom potpuno nov za mene , a koji ne moze ni sa cim da se poredi (a probao sam koku 2 puta ) . Svaki komentar na sve ovo bi mi znacio ,jer sam bio prilicno uplasen sinoc za svoj zivot ,kako zbog aritmije koja je bila brutalna ,koliko zbog tih tripova i celog tog efekta koji sam proziveo .. Kazem mozda su sve to normalne stvari ,i mozda gandza posebno ako je jaca stvarno ima takav efekat na telo i na mozak coveka (setio sam se onog vica kada naduvano pile prica kako ne oseca nista kada se naduva ,nista ,ni telo ,ni noge ,ni ruke , e u tom sam fazonu bio ja ,i stalno me je moje stanje asociralo na taj vic ),ako jesu napisite mi ,da znam ,da se ne brinem,da znam da nisam drugaciji od ostalih . ..
dizzeelandISTRAŽIVAČ

avg 2013.

nisi druga iji od ostalih..znam ljude sa puno gore do~ivljenim tripovima..(konkretno mislim na ovo ato si se htio baciti kroz prozor)..mo~da ti je pljuga to napravila jer bi se mo~da zapravo stvarno trebao baciti sa prozora..mo~da ea otkriti da si supermen..haha zebans.. a ovo ne osjeanje tijela i oluja ideja u glavi..sasvim normalno.. estitam ato si se prvi put kvalitetno zabio :D a shvati ga..vjerovatno mu se ~urilo doi do odgovora.. :D

avg 2013.

Mogla bi biti i Anksioznost. Vuta nije krivac za to, ona slu~i samo kao "okida ", a taj okida mo~e biti i loaa prehrana, na in ~ivota, stres..itd..itd.. http://youtu.be/p76AUDt5Jms
HookerLEGENDA

avg 2013.

Eto, sam si napisao da je sve bilo ok. Malo si se prepuaio i to je to. Ne pani i bezveze. A sad pogledaj koliko sli nih tema ima https://www.vutra.org/topic/10522-ljudi-upao-sam-u-los-trip/ https://www.vutra.org/topic/10604-tripovi-tripova/ https://www.vutra.org/topic/10847-koliko-brutalan-trip/ ima ih joa ... I upamti jednu veoma vaznu stvar a to je - VUTRA NIJE DROGA
Hvala na savetima i da pitam jos jednu stvar ,postoji li nesto sto neutralizuje sve te stvari,ako se naduvam ponovo tako da znam sta da radim da bi se koliko toliko doveo u normalu ?

avg 2013.

ako vutra nije tvoja nego kupujes, nikad ne znas na kakav ces kvalitet naleteti, moj savet da prvo uzmes manju kolicinu tek da je osetis, da znas sa cim se druzis, posle doziraj shodno utisku koji ostavi... a za neko dovodjenje u normalu, milsli pozitivno, pi sto vise tecnosti, sokova, uzmi i jedi, makar voca, nemoj sedeti i pustiti da te trip nosi nego setaj, aktiviraj se, radi nesto sto inace volis... i cekaj da prodje ;)
He-ManLEGENDA

avg 2013.

Skoro "identi an" trip se i meni dogodio kada sam solo roknuo osrednji vrhi Big Banga na bong. Slow motion, svi pokreti kasne, dezorijentiranost lagana, bauljanje i dr~anje za zid ... :D Jedino bez ovih suicidalnih primisli budui da sam bio potpuno priseban i svjestan da se niata ozbiljno ne mo~e dogoditi. Ono ato je Power napisao, iako mo~ea sam procijeniti ato ti je bolje, kretati se i raditi neato ili sjesti i mo~da prilei malo. Nau i i par laganih vje~bi disanja koje ti mogu pomoi kada te uhvati "panika" i ubrzan rad srca ...
rKj420ZMAJ

avg 2013.

Sto bi ja voleo da imam te tripove,izgleda da mi je tolerancija opako porasla :D Budi srecan sto je tako!

avg 2013.

danas popodne i mene tresnilo toliko :) u jednom momentu sam spojio pjesmu iz zvu nika sa pticom na nebu koja se glasala....zapuhao je vjetar odjednom i noaen vjetrom kobac je plovio i pijukao... bilo je momenata da uope neznam ni gdje sam,ni gdje sam bio....a sjedim na terasi :) osobno volim kad tako jako utripam,biti sam :) onda i zapleaem ako treba :) ne umire se tako lako,hehe
nenashPOZNAVALAC

avg 2013.

Hehe, Venlo uvijek ima do jaja postove u ovim " loae sam istripov'o" temama. :rasta1: A ima ih u zadnje vrijeme i previae. :shit2:
thc bossAMBASADOR

avg 2013.

thc brale, to ti radi isti thc. Ima neka usporedba na yubitou, dali su ~eni cbd-a i thc-a,svaki posebno, na istom cbd-u je bila happy, opuatena, smijala se stalno, dok na istom thc-u je imala je..nu paranoju i neugodna iskustva.. pretpostavljam da cbd poniatava efekte thc-a kao i dugi odreeni kanaboidi..e sad problem je ato neka trava ima viae thc-a, manje ovog drugog, ato je znak ili je nedozrela, tj trebala joa ostat da zreli, a uzgajiva je odrezao i diler ti je dao. Druga mogunost je da je to takva sorta (manja vjerojatnost), ovo lupanje srca 300 na sat kao ka~ea je isti efekt thc-a, pada naglo tlak, joa ak si niskotlakaa scrce po ne udarati br~e,ti si se prepuaio vjerojatno, a drugo paranoja je ubrzala rad srca,zna i umjesto da si legao i dao mozak na paau u tim trenucima ti si po eo multiplicirati taj loa film. Zna ti mo~ea birat kad ti po e navirat loa trip da ili krenea u tom smjeru i potenciraa to sranje ili ka~ea ma boli me k.. to je sve od toga i onda krene u nekom drugom boljem smjeru, ti si izabrao jbg-a loaiji smjer. Dakle ne puait nedozrelu travu od dilera i trebalo bi bit sve ok. uzgoji sam.
Nisu to bile suicidne misli u smislu "idem da se ubijem nesrecan sam svojim zivotom" vec sam bio u fazonu ,vau vidi kakva igrica ,upravljam nekim likom,(taj lik sam bio ja sam) kao u gta ,ili u kanteru kada vidis samo ruke lika i uzmes misa i upravljas ga .A jedan deo mog mozga je bio ubedjen da spavam.Tako da sam bio u fazonu ,ma jebe mi se iako iskocim kroz prozor ,ovo je samo igrica ,dobicu novi zivot i idemo dalje,ili ja samo sanjam sta god da mi se desi to je samo san ,nije stvarnost ,potpuno sam izgubio svest ,i bio sam u nekoj drugoj dimenziji,krenuo sam da provlacim glavu kroz prozor ,kada me je nesto tresnulo i reklo "alo debilu ,napusio si se iskuliraj ",dakle gandza je upravljala mnome 95 % ,a ovih 5 % je moj razum bio ,i on se jedno dobro vreme borio sa njom,i pocinjem da hodam kao idiot kucom ,i kaze meni stani ,stani ,ali ne mogu da stanem samo hodam i hodam ... POKRETI KRECU DA MI BUDU NEKONTROLISANI ,ruke mi se same pomeraju ,imao sam trip da moze da mi se desi da uzmem noz i pocnem da se ubadam ,ali sam ipak jednim malenim delom svog mozga ,bio svestan da cu se iskontrolisati,tj.da ce me taj deo zdravog razuma spreciti,ipak sam zvao ortaka ,hitno da dodje do mene za svaki slucaj da taj "nezdravi deo " ne preovlada pa da zaista napravim neku glupost .. Au ljudi koliko sam se uplasio sinoc pa vi niste svesni ,iskustvo koje nikada nisam doziveo ,niti bilo sta slicno ,potpuno odsustvo svakog vida shvatanja gde sam ,ko sam i sta sam,bivajuci u potpunoj konfuziji ,i u nekoj potpuno desetoj dimenziji ,gde sam izgubio skoro pa svakav vid kontrole nad svojim telom i umom .. U trenutku sam se video mrtvim i samo cekao trenutak kada cu da padnem u nesvest .. Haos bre ! Cini mi se da je moj strah i mala doza paranoje koju sam osetio sinoc posledica toga sto nikada ranije nisam doziveo nista slicno i sto nisam znao da marihuana moze imati ovakav vid efekta (uvek sam mislio ,naduvas se ,lepo ti i to je to ,tripovi ,halucinacije i sl. nisam nikada ni pomislio na to) ...
jesamZMAJ

avg 2013.

S.S., aokiraa me, majke mi. Ne ti e se samo to sad isklju ivo tvog posta, ima ih joa nekoliko bar. Meni se ini ipak sve to malo pretjerano. Puaim 20+ godina, i nije da nikad nisam imala neki bad trip, a i ja sam gledala svoj vlastiti crti, hehe, pa i osjetila veinu tih nekih senzacija o kojima ti piaea, i to mi se sve svidjelo, to je i jedan od razloga ato duvam, ali ovo ato ti navodia, i sama preciznost i mijenjanje postotka u raznim situacijama, kombinacije, pa i depersonalizacija.....da malo ne pretjerujea s do~ivljajem, ha? S druge pak strane, tvoj opis izgleda kao da si bio na LSD-u i da te je jako loae opralo. Pri a se da znaju malo zalit travu kiselinom, ali tu sam na vutri pro itala da je to kemijski nemogue, a i bilo je objaanjeno zaato, i to je vrlo logi no, zapravo. A mo~da je i "obra un sa samim sobom", al i to mi je too much pretjerano. Izgleda kao da si, Il jako destruktivan, a u tom slu aju, aanse su ti lapo-lapo da se jednom zaista bacia s prozora, jer te libo ona stvar, kad si ve u igrici, il sredia stvar sam sa samim sobom. Ovo drugo, s obzirom na 22 g. ini se malo vjerojatno, a prva opcija mi se ini joa puno viae nevjerovatnija. Uglavnom, da sam na tvom mjestu, tako mi se bar ini, sigurno bih zapalila joa najmanje jednom, ali mislim, bar, da mi se desi takav sli an loa trip, jako bih razmislila jel trava baa za mene. Il bi se pitala, iz mog ugla gledano, u em je problem, jer nije baa uobi ajeno. Eto, ne vjerujem da se takve trave nalaze samo tako na tr~iatu, ak su zapravo i izuzetak. Mogue je, ali onda joa treba spojit korisnika i takvu vutricu... Hehe, e jesam se naduvala, hehe :) Na kraju krajeva, sve je mogue...

avg 2013.

poz, prije par godina sam imao vrlo vrlo slicno iskustvo, bio mi je treci ili cetvrti put. Donio sam kui gram, ispusio pola na tarasi, tek sad shvatam koliki sam pocetnik bio..Inace, ulazim nazad u sobu, aritmija, panika, paranoja, izgubljenost, sm, pritisak u usima, bas kao sto ti kazes kao neka igra, mada sam ja imao osjecaj kao da glumim u filmu, da mi je ta cijela noc kao jedan film..btw, tada mi je malo trebalo da probudim starce da me vode na hitnu..xD xD Ne mogu reci da mi je to bilo negativno iskustvo jer sam u tom periodu bio posvaan sa starim nekih 2, 3 mjeseca i nesto me mucilo jako, nisam mogao odgonetnut sta je dok nisam imao to iskustvo, lezim na krevetu i odjednom mi pred oci doe on i kao da mi neko rece da bi se trebao pomirit s njim, da je to ono sto me u zivotu dosta koci, nevjerovatno je koliko sam tad shvatio stvari vezanih za prije svega starog, prijatelje, skolu i slicno.. Dobro se sjeam da sutradan nisam otisao u skolu jer sam mislio da neu biti straight.. Sve u svemu, jedno putovanje kroz koje sam prosao i koje je dosta traga ostavilo na meni, koja nesreca da sam bio potpuni pocetnik hehe
DomarPOZNAVALAC

avg 2013.

Nia se ljudi ne sekirajte sve je to normalno, pretpri i bok, ali ono ato e pomoi je buddy sistem, pusite u startu s ljudima koji puse i pratite sta rade, ako se pocnete cudno osjecat pitajte ih jel to ok, nek vas nije sram ispast papak jer svi u startu zatripuju na jedan ili drugi nacin,gledajte koliko oni stavljaju zize u buksnu, vi stavite treinu toga, ako vas i to na pola pljuge krene lupat jako, ostavite joint u pepeljari na pola sata, sam ce se zgasit pa kad se malo odmorite onda jos malo. Va~no je da si izbacite osjecaj pohlepe iz glave, ma nece me ovo lupit pa sam popusi 2 grama u jednoj buksni i veli da su ga zmajevi po kuci ganjali... Mene je tako isto spucalo kad sam se prvi put upoznao sa "skunkom", isto konjine mislili kaj to ima neke razlike, vuva je vuva, suni ti to sve u topa da smo mi sigurni da cemo se nafutat. Ljudi moji ja sam se non stop bez prestanka pol sata urnebesno smijao. Caka je bila da mi nije bilo do smijeha, zedan ko konj al se nemogu smirit dovoljno da popijem guc vode... Tako da ekipa bez brige svi imamo ovakvu pri u, nek vas to ne preplasi od daljnje konzumacije ;)
puRaISTRAŽIVAČ

okt 2013.

Ovako i ja sam doziveo neke strasne stvari po prvi put . Tipa da skratim otisao sa ortakom na buc i posle buca na pivo - uglavnom popio sam i pivo i odjednom me spucalo da sam izgubio vid poceo da pegliram da se preznojavam izbacio sam sve iz sebe a telo mi se i dalje napinjalo . znaci bukvalno sam skroz izgubio svest i bio kao u lucidnom horor snu. nikad mi losije u zivotu nije bilo . i sad me zanima zbog cega tako lose iskustvo . jel to bila prskana vuja pa zbog piva ili sta ?
bakalulaLEGENDA

okt 2013.

Malo te opralo, skinuo si junf :P

nov 2013.

Ko kupuje a ne gaji, moze da ocekuje uskoro da ce biti losih iskustava jer je kako kazu u novinama, potrovano mnogo ljudi u Albaniji zbog vutre odakle i dolazi svuda.....tako da, ko zna sta su sad prskali hahaha

nov 2013.

u kojim novinama to kazu, okaci link u temi vesti iz medija, ovako je to spam, prica bez osnove... a napad panike moz do dodje i od nespricane vutre

mar 2014.

Hoce nekog nekad na paranoju,meni se desavalo da se istripujem samog sebe zatrpam u glavi kontovima tamo vamo al nadjes nacina da manjom kolicinom ako je jaca vutrica krenes pa ja sam imao obicaj da i dzejom to pobijedim gledajuci na nju kao na lijek da mi je u tom procesu. biljka je cudo

mar 2014.

heh, udo da.. :D .. samo se triba u~ivit u ulogu.. rei paranojo - odje** .. zna i .. zapalia.. sku~ia da si napuaen ko aunka.. to si i htjeo.. i onda laganini.. u~ivia se u ulogu aunke.. :) gle.. znan.. kad po ne prati 98754578 misli.. apica.. srce.. teako se skulirati.. mislia da svi znaju da si high.. i da ku~e.. pa ata? jel to nekakav grijeh biti napuaen? nije.. puno puta san pri ala napuaena sa ljudima koji nebi tribali znati da san high, al su sku~ili.. i znan da ku~e u tom trenu, al koga briga! pravia se blesav.. ko ja? napuaena? ma je!! nikad.. i tako te spike.. okrenea sve na sprdnju i idemo dalje..
trubaizauvaISTRAŽIVAČ

avg 2015.

To se i meni deaava non stop al ne j.... }ivu silu,bmk,a imao sam jedan strah u diskoteci da necu moci niza skaline a na kraju sve normalno siaao.A no jednu kad je bila. Burgija na aanku sam imao filmove od rasvjete i efekta pustih da jw netko ugasio svjetlo na par minuta pa ih postepeno poja avao a prika mi ka~e da to nije bilo tako nego su se dosta brzo palila,dalje se sjeam da sam se. Tresao i jedva dr~ao za aank strava film!imam joa puno pri a a i ode sam vec napisao jules verna
mar1oPOZNAVALAC

avg 2015.

Ljudi bez panike i samo DcHKOC64KnE

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se