VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaodrzavanje kvalitete
LEGACY

odrzavanje kvalitete

66 odgovora7,592 pregleda

maj 2009.

kako najbolje sacuvati kvalitetu vutre, da se ne osusi? ja prakticiram drzati u najlon vrecicama ali nakon par otvaranja bude presuho..
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2009.

U teglama vrsto zatvorenim, one "hermeti ke" mo~da ak. neki su pri ali da kad im se presuai vutra da ju ostave malo u kesi s kriakom limuna pa bude bolje nakon toga

maj 2009.

da da limun obavezno i malo leda i odli no thc-e osvje~enje aamane ne seri ako ne mo~ea u zamrziva u onda u tegli ali mnogo bolji je zamrziva
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

ovo sa limunom je istina. ista fora kao sa kriakom jabuke u duhan...

maj 2009.

Tko uzgaja ili ima doma icu a ho e Lemon Skunk,mislim da ima rijeaenje:abducted: :rofl:

maj 2009.

budem probao i to,,naime kad imam malo vise kod sebe se ne isplati svako malo iz kese za top jer se brzo susi i mrvi. to sa teglicama mi izgleda takorec isto jer cim se otvori udje zrak i dode do susenja.,
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2009.

Tupperware posude...po meni naj. :)
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

koji si ti lik... pa ne pri amo o okusu...

maj 2009.

to jednostavno ne valja nije vutra duvan a limun se prska raznim sranjima i nema potreba da se to radi ako je tolika frka onda list kupusa je bolje unutraanji ne onaj prskani :icon_lol:
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

pa nije baa ni da je zamrzavanje dobro rjeaenje, kako si spomenuo... Zapravo je jako loae rjeaenje, jer zamrzavanjem se trihomi kristaliziraju i jako lako otpadaju sa biljne mase... Tako da je tanka fetica jabuke joa i prihvatljivo rijeaenje... :sun2: edit: kupus?... nisam tu da osuujem tue ukuse, ali zar tebi stvarno guata puaiti ganju sa okusom i mirisom kupusa?... :ohno:
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

maj 2009.

lol gerilac..lepe su te tvoje zamisli,ali to ne funkcionishe tako..btw,navikni se na njihove zajebancije,nemoj sve shvatati ozbiljno...
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

:rofl:

maj 2009.

neiskustvo je na tvojoj strani samo kupus je neutralan i ne ostavlja ni miris ni ukus a nema boljeg na ina od zamrzavanja ni gluplje stvari od mrvljenja zaleene
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

ooo de ko, de ko. Vidim ja da treba tebi joa puuuno palente...

maj 2009.

verovatno je gerilac pomislio na kiseli kupus..
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

da. :icon_lol:
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

E za to sam cuo... Ali balcan smoke kako je samanu labuda dao xD

maj 2009.

malo dalje od de ka ali to nije mjerodavno mjerodavno je ato je moj friz sa uvao viae vutre no ato si ti palente jeo ali ti to nisi nikad probao pa te razumijem da jesi ne bi ti trebalo mnogo da shvatia da sa uva sve i bude kao tek osuaena tako da je jako smijeano da komenteriaea neato ato ne razumijea ali jednog dana ea vidjet,ako niata iz inata neea viae mijenjati na in uvanja i ovo e ti biti smijeano ato si zborio
Eva RainENTUZIJASTA

maj 2009.

Ti Balcane stvarno imas problema u toj svojoj lijepoj glavi :icon_lol: Pusti ljude na miru vec jednom. Na um pade mi stih od TBF kad kaze pristojan momak a lud u mozak :icon_mrgreen: No moram priznati da je Balcan u pravu kada kaze ovo sa kupusom, stvarno jeste neutralan sto se tice arome, ali sto se pesticida tice nije vazno da li su listovi unutrasnji jer je svejedno, ako je kupus prskan onda je apsorbirao kemikalije citav. Zato gledajte da nadete onaj koji nije. Sto se mene tice ja ne zamrzavam vec cuvam u malim hermeticki zatvorenim teglicama tako da svaku otvaram najvise dva ili tri puta prije nego njen sadrzaj iskoristim :icon_lol:

maj 2009.

rjesenje za vece kolicine moze biti i vakuum ali ta masinica za vakumiranje je dosta skupa a za krajnje korisnike se ne isplati
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Ajde balkane ata se odmah ljutia...:icon_lol: Uostalom nije do tebe da procjenjujea koliko sam JA iskusan, kao ato nije do mene da procjenjujem koliko si TI iskusan... :sun2: To je neato ato ne mo~emo znati jedan o drugome, jer se ne poznajemo... Pa ti mogu re i da JA sebe smatram iskusnim. A ato se kupusa ti e,... ma joh zajebajen se! :icon_lol: , zaato ne, zvu i logi no. A ato se ti e onog limuna, nisam probao, ali ako mi se baa desi da nehermeti ki zatvoreni paket treba pri ekati neko vrijeme, onda prakticiram isti trik koji koristim sa duhanom... tanka feta jabuke. :smoke18: P.S. Jesam, naskrivao sam se svega po kosi...

maj 2009.

friz=frizhider...:icon_lol:
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

a-ha... lapsus... Svejedno je masa ~i~e proala kroz moju silnu bujnu kosu...:icon_lol:

maj 2009.

ada nisu u aumi ? ili im kosa odr~ava kvalitet? ja vam pri am jedno vi ka~ete da nije tako a niste niata probali od istog ko je ovdje lud ? ja odavno ali za ovakve krivine joa ne uh:ohno:
ChehehePOZNAVALAC

maj 2009.

balcan moram priznat da si u najmanju ruku uporan.... pa reci im vec jednom da Ne Mogu naci bolji nacin od zamrzavanja zato jer trazis vec godinama i nisi nasao bolji..... JABUKA LIMUN i slicne stvari nemaju sto raditi u istoj posudi kao i trava i to zbog svih kiselina secera i ostalih kemikalija u sebi. kupus stvarno pomaze sacuvati nesto vlage uz najmanju opasnost za travu... Kad bolje promislim tek sada vidim o cemu je ovdje rijec kada balkan cuva on cuva vecu kolicinu i ne misli tako brzo to trositi , zato mladosti ako zelite sacuvati onu sacicu koju ste si sredili za ovaj mjesec bit ce dovoljno da to ljepo zavezete u dvije vrecice i sve 5 ali opet cim otvorite vrecicu prvi put vise nista nije isto zato popusite tu sacicu sto ste kupili i ne brinite netreba to ni cuvati.

maj 2009.

pa valjda su to ukapirali :icon_lol: ili da po nem sa crtanjem ili da se vratim pjesmama

maj 2009.

Vrati se pjesmama ipak :)
Teglica_UnkaAMBASADOR

maj 2009.

stvarno ne znam sta vam nije jasno...? prvan da meseca u tegle sve preko toga zamrzivac.
euforijaAMBASADOR

maj 2009.

a space bag??? - Pametno rjeaenje za spremanje previae stvari u premalo prostora. Nije ni udo da je viae od sto milijuna originalnih Space Bag vrea prodano diljem svijeta.
AFGHANISTRAŽIVAČ

maj 2009.

ne znam baa, space bag je velik, nije da imam par kila trave doma, ali treba probati =)

maj 2009.

jel radia za tele aop keve ti ro :icon_lol:
ChehehePOZNAVALAC

maj 2009.

ili radi za njih ili mu je lakse peglat sa glupom vrecicom koja uvjek nadje nacina da pukne ili ... cu ja postati bezobrazan pa bolje da stanem .

maj 2009.

hahahahahahaah...el dobijemo i gratis neki uz space bag??tipa uputstvo za upotrebu...?? prodato je milion svugde oko sveta jer ti na reklami naprave ko da je nemoguc zhivot bez neke je.bene plastichne kesice,a tupost preovladava tako da super ide..:common053: :rofl::rofl::rofl::rofl:
euforijaAMBASADOR

maj 2009.

ma sam se zajebavam s reklamom... a frend mi bas i ima s kolicinom problema pa smo se zajebavali nes oko toga... al sam svejedno cuo s vise strana da su ful oke te vrecke..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se