VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaMješanje trava
LEGACY

Mješanje trava

66 odgovora5,918 pregleda

avg 2007.

Kad bi pomjeaali istu kolicinu ciste Sative i istu kolicinu Indice jel bi onda efekti bili kao od nekog 50%-50% hibrida? U istom panju se zna dogodit 2 sorte......i ne bude nista cudno....bar mislim... Ma neznam nekak mislim da je to neka velika zavjera sa tim pol vak pol nak.....Nak"on.... :-) :-) :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
Silent BobPOZNAVALAC

avg 2007.

Ja eto volim da mjesam razne trave (cannabis), kao i ostale, kada motam. Nekoliko puta sam stavljao u bong smjesu od salvie, ginka i trave. Rezultat je bio jak za grlo, ali i jako strefi. Dosta ti se prispava od ginka... ali sam osjecao i efekat salvie. Nemoj je stavljat previse, ja sam stavljao 1/4 salvie, 1/4 ginka i 1/2 trave, a cinilo mi se da sam previse stavio. Nakon toga stavlja 1/8 salvie, 1/8 ginka i ostatak trave. Znao sam ranije kada mi se nakupi da izmjesam i 5 vrsta trava. To je bilo ravno ubistvu. :)
Svizac_:)ENTUZIJASTA

avg 2007.

Mislim da i nema baa nekog smisla mijeaati trave pogotovo ako se puai neato kvalitetno. Svaka sorta ima svoj rad i puaia onu koja ti odgovara u odreenom trenutku, a ato se zabijanja ti e....ma ako je kvalitetna zabija ona kako god okrenea samo (bar meni) se zna desiti da me zaboli glava ako popuaim previae razli itog. Zna se npr. desiti da zapalim pe neke fine trave i baa me lijepo digne i onda doe frend i dofura neato drugo i isforsira da zapalimo i onda si samo pokvarim feeling... To je moje mialjenje i iskustvo sa mixanjem grassa....
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

ja sam jedino mjeao haa i travu bilo mi je odli no ina e od haaa se ne smijem a od trave mi zna bit neugodno i budem malo hiperaktivan tako da je haa smanjio neugodu i smirio me(i joa potako neke standardne tripove) a od trave sam se cereko i bio u zajebantskom raspolo~enju . dobra kombinacija :-D
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

joa da je bilo za dodat kapljicu haaiaovog ulja :D kojeg ne mogu nabavit pa u ga sljedee godine kad budem uzgojio mo~da napravit
lazarISTRAŽIVAČ

avg 2007.

Ja to mesanje radim u zavisnosti od raspolozenja. Ako je neka suvise jaka indica u pitanju, volim da je presecem sa malo sative, da bih izbegao couchlock efekat. Ali neki to rade i zbog ukusa, tj. arome, pa pomesaju i po nekoliko vrsti trava, sto i nije tako lose :) Stari i jako poznati breeder Soma to zove salad, tj. salata :) Mozete to da shvatite kao koktel, ima dobrih (od kvalitetnih sastojaka) i losih (pokusajte da pravite neki koktel sa domacom tekilom, rumom ili vermutom, pa cete da vidite). Tako je i sa travom. Ako ste u posedu nekoliko kvalitetnih vrsta, slobodno ih izmiksajte i pronadjite onu vrstu high-a koji vam najvise odgovara. Mada, ja Haze nikad ne bih mesao sa nekom drugom vrstom... Ili ipak...
LucidDreamAMBASADOR

avg 2007.

Ja se slazem sa svizcem,nije znaimljivo mesati.Ovako znas sta pusis i znas njegov efekat....to je moje misljenje...peace & respect
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

pa od ovog neznaa...ata nije to bolje kad neznaa kakav ea high dobit?
LucidDreamAMBASADOR

avg 2007.

Sta?Ti bi rizikovao npr. imas dogadjaj na kome se moras lepo provesti,medjutim ti eksperimetises i stondiras ili dobijes neki bas trip-taj dogadjaj ces po tome pamtiti a ne po dobrom provodu koji bi mogao da imas ako bi konzumirao samo jednu vrstu ganju za koju prethodno znas kako radi,i za koju znas da je savrsena za taj dogadjaj????Razmisli malo pre nego sto otkucas nesto...peace & respect

avg 2007.

Najidealnije bi bilo imat nekoliko osobno provjerenih sorti. Jedna il 2 (da se mene pita 90%) iste iste sative, 1 polu-polu i jedna ista indica. Kad bi bilo vremena za pri u il kad bi bila masa onda grunea sativu i meljea, ska ea, veselia se zajedno sa svima i svi sa tobom. Kad ~elia zabijenost al ne i da klonea, onda ovu pola pola..to za trenutke kad se za~elia opijenosti vutrom ili sa laganom kombinacijom 2-3 pive pa pljuga. A indica kad doea u neku ekipu ili ona do tebe, i vidia nekog tko se prepucava kako njega vutra ne zabija itd aatro spike, samo fino dobro dobro posolia pljugu i daa mu da veinom on puai, pa kad se zavrti i zalijepi na pod i ne mo~e se ustat, onda ti ino zapalia sativu i smijea se:))) Ovo zadnje bi bila brutala, ali ima i svojih ari, niata zlonamjerno naravno a i pouka se izvu e. Indicu bi joa kad ne bi puaio jedno vrijeme, bio u stanu, htio mir, dan naporan, mukotrpan, pa onda fino zapalia jednu indicu da te opusti i makne misli s uma da ne optereuju... Sve ima svoje ari, kao ata ka~u mnogi ve u ovoj temi. Ja osobno preferiram iste iste sative i ne bih ih volio mjeaat sa indicama. No svatko ima neato ata mu najbolje odgovara...ako je doaao probavanje mogunosti do ne ega ata mu odgovara, dapa e, zaato ne...
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

pa da... ako je bit u provodu onda se mogu puait obi no suho liae pa se provest... a ionako mrzim duvat u druatvu uvijek uzimam ili sam ili sa jednim frendom. ako uzimam u nekom druatvu onda uvijek popuaim malo i to ato slabije trave... jer me na jakoj opali neki trip pa me druatvo samo frustrira i to obi no ispadne loae. to je individualna stvar meni viae paae eksperimentirat tebi ne. ali ionako ne radim to previae (samo s ostatcima pa ih pomjeaam. to obi no bude interesantno)

avg 2007.

Takvi su mi najjaci 'mene to ne puca' a ne prestaje hodat po sobi i blebetati gluposti bez pazuze, zapravo ne hodat, nego lebdit... A kad mu das nesto sa down radom, indiku... onda je to 'prskano' :icon_lol: Drzite se alkohola ako ste se pronasli u ovom opisu :icon_lol:
bozgaLEGENDA

avg 2007.

apricana trava je jeeeeeebenaaaa lol:sun2:

avg 2007.

Kako se puai hashovo ulje?

avg 2007.

Stavi se jedna ili vise kapljica ulja u joint ili cigaretu...
PampersPOZNAVALAC

avg 2007.

tako da se plasticni stapic umoci u ulje i premaze se gornji brid cigarete/jointa, al to je luksuz brate... i ubije caroliju
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

si puaio to kad? ja to nigdje ne mogu na o ito u bit sam svoj majstor... ali tek za godinu dana :sick: i zaato ubije aroliju? ja itam da na tom dobijea svakakve spoznaje i halove
PampersPOZNAVALAC

avg 2007.

Nisam probao, al sam vidio u coffieshopu kako se to radi, izgleda i mirise... za hale neznam i iskreno, ne vjerujem... A ubije ceroliju kad uzmes cigaretu i namazes s uljem... di je rolanje, mrvljenje... to je predigra koja fali;)
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

a jeb ja tu aroliju ionako nikad ne osjeam pa i ne nedojstaje. ali zamisli kako bi mogo podjebavat policiju s tim, otkud oni znaju ata si ti nakapo na cigaru mo~ea se napuait ispred policijske a oni ti nia ne mogu...ja bi onako namjerno uaao u postaju pravio bi se da idem prijavit neku krau i onda bi se napuaio ispred njih :rofl: to je po meni vei guat od motanja. o i nakapaa s onim kapima protiv crvenila i nemaju argumente da posumnjaju osim ato si malo mutav :-D aa ja mislim da bi imo halove od ulja jer sam ih ja imao kad sam popuaio puno trave... (negdje 30-ak dimova neke jake trave iako nije skunk)ata bi tek bilo od ovog
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2007.

pa najbolje bi ti bilo smotat joint shita i onda prek njega premazat ulje xDDD ako oces predigru motanja xDD ja se tak nebi s murjom igro...nemogu ti nista al svejedno..nikad dosta opreza...mislim ne sad biti paranoican nego uzet sve u obzir i onda se zajebavat kad si 100% siguran... sumnjam da imas halove ali si gro upljugan to je ziher....shitovo ulje je uzasno potentno... meni je frend jedan rekao da je probao...nije da je imao halove nego ti se onak vid skroz zamagli...pa imas prividjenja dok se ne fokusiras...nisu to hallovi...
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

e da to sam imao... jebote ovo tvoje je najbolji opis mog iskustva... :D ali s obi nom travom (ovo je mo~da sa temu trip iskustva ali u ipak stavit tu) vidio sam hrpu malih jecajuih lica na prijateljevoj glavi uo sam pla u valovima i u pozadini glazbe stare babe kako nea akulaju :D ak mi je kad smo se vraali putem kroz aumu frendu je nestala glava ruka i komad noge :D a na sva jeziva iskustva sam ostao potpuno ravnoduaan... cilj nam je bio suo it se sa strahom jer smo iali kroz aumu u pono u takvom mraku da kad smo iali ne napuaeni smo hodali etveronoake... za udo kad smo se vraali uope nismo morali gledat put samo smo hodali bez razmialjanja i doali do kraja frend je zabrijo na neke castanedinske spike iako ga nije ito a ja sam bio sna~no uvjeren da sam nau io hod moi :D no to sam si samo umislio(imali smo osjeaj katarze kad smo izaali iz aume) (no udno je kako nisam uope zapeo a nisam ni gledo put) sljedei dan nismo mogli vjerovat kolko su nam intenzivna iskustva bila vjerojatno jer smo puaili na onaj improvizirani pajp od boce ledenog aja :rofl: (sa foruma)
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

lol haaia natopljen sa haaiaovim uljem na bong :D to bi trebala bit neka extreme disciplina napuaavanja :rofl:
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2007.

ja mislim da bi ovo sto sam ja smilio bilo najaca disciplina.... napravit tulipan,od 10g-20g izmiksanog Skunka,Hasha i Ganje(neke dobre Sensi)..i to umakat u hashovo ulje... i onda napravit tulipana,tulipana isarat s hashisovim uljem tak da cijeli bude premazan....s imenima ljudi koji ce taj tulipan pusit... eto ja mislim da bi to efektivno bila najaca kombinacija svega,sad sjebano bi bilo jer unutra bi bilo i indice i sative i 50/50....bog zna kako bi netko tko bi to pusio izgledao :)
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

trebaju se skupiti ljudi s foruma. svako donese para mogli bi kupit trave za neku veu svotu. a opet kad bi podjelili tu travu svi bi dobili viae nego da su pojedina no kupovali. organizirat... extreme napuaavanje :rofl: jedino je problem za haaiaovo ulje to neznam dali se uope mo~e kupit kod nas u hrvatskoj. i moramo imat sudce..svako izmiksa svoj... i neka napuaavanej po ne.... jedini je problem ato su ljudi razli ito osjetljivi pa neemo znat ija je najja a ako budemo prosuivali po tome kako se ta napuaena osoba ponaaa.
ClarenceENTUZIJASTA

avg 2007.

skunk je dobra ganja sensi...ostalo sto si reko necu ni komentirat...
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2007.

neznam...meni su ljudi rekli da je pravi sensi bas ganja ganja,ne skunk....ona uzasno jaka...tako da sry sto neznam,ali ima toliko informacija o toj ganji,i pravih,krivih,globalnih,lokalnih...tko ce vise znat sto je istina sto nije... sta sam krivo dalje napisao?
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2007.

PA jel nije sensimilla bilo koja trava koja je uzgojena i nije oploena tj. nema sjemenki a to mo~e biti bilo koja vrsta skanka ili obi ne trave?

sep 2007.

pa to je stvarno nekakav gust
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Evo, ovih zadnjih par postova.... je ustvari razgovor izmedju 2-3 korisnika!!!! Zar to ne mozete u Shout-u obaviti.... Nego ostavljati postove???... Ne znam emu ovo, ali ako ovako se nastavi... sve se brise!!!!
TripcoPOZNAVALAC

sep 2007.

X puta sam bio u situaciji da puaom sve ~ivo pomeaano kad se sretne viae ljudi iz razli itih ekipa pa svako izbaci svoje karte na sto. Em ato se puai jedno pa drugo pa tree, em se na kraju vade neki ostaci i sve se to zajedno smeaa u jedan d~okavac ili u lulu, bong. I ata si na kraju puaio, pojma nemaa, kako ti je - tako ti je, tj. svakako ti je. Joa ako ima i alkohola uz to (a obi no je bilo), ma raspad sistema. To je samo umrtvljivanje mozga i svih nerava, niata drugo, nema tu pravog feelinga kao kad radia sativu, pa posle ispuaia malo indike da te spusti (ili obratno) i toliko. Jedan moj prijatelj je svojevremeno stalno dobijao pakete od razli itih growera na poklon (kao da proba i da im ka~e mialjenje). Posle izvesnog vremena je po eo da meaa sve to i napuai se ka zmaj pred izlazak u grad. E, onda ga neki sretnu, pa pitaju "kako ti se ini ono ato sam, ti dao" a ovaj ka~e "ma super, looodilo pravo", a u stvari nema pojma ni ko su ljudi koji ga pitaju. Nije loae po nekad ispromeaati karte, ali mislim da je ipak bolje dr~ati se po jedne stvari za odreenu situaciju.
TripcoPOZNAVALAC

sep 2007.

X puta sam bio u situaciji da puaim sve ~ivo pomeaano kad se sretne viae ljudi iz razli itih ekipa pa svako izbaci svoje karte na sto. Em ato se puai jedno pa drugo pa tree, em se na kraju vade neki ostaci i sve se to zajedno smeaa u jedan d~okavac ili u lulu, bong. I ata si na kraju puaio, pojma nemaa, kako ti je - tako ti je, tj. svakako ti je. Joa ako ima i alkohola uz to (a obi no je bilo), ma raspad sistema. To je samo umrtvljivanje mozga i svih nerava, niata drugo, nema tu pravog feelinga kao kad radia sativu, pa posle ispuaia malo indike da te spusti (ili obratno) i toliko. Jedan moj prijatelj je svojevremeno stalno dobijao pakete od razli itih growera na poklon (kao da proba i da im ka~e mialjenje). Posle izvesnog vremena je po eo da meaa sve to i napuai se ka zmaj pred izlazak u grad. E, onda ga neki sretnu, pa pitaju "kako ti se ini ono ato sam, ti dao" a ovaj ka~e "ma super, looodilo pravo", a u stvari nema pojma ni ko su ljudi koji ga pitaju. Nije loae po nekad ispromeaati karte, ali mislim da je ipak bolje dr~ati se po jedne stvari za odreenu situaciju.
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Da, to je sensimilla (sensi) - vutra, hedovi bez ijedne sjemenke!!! Tj. skinuta biljka u pravo vrijeme ;) Skunk je vrsta vuve, a sensimilla (sensi) bilo koja vrsta, koja u svojim hedovima nema ni jedne sjemenke, drugim rjecima skinuta "na vrijeme" :) Manje se dobije sensimilija vuve, nego kad skroooz do kraja ostavimo da cvjeta. Tad svakako bude sjemenki (ali su neplodne, bijele skrooz i sitne) ali i vise uroda.

sep 2007.

Kao sto pise na pocetku teme dobijete 2 sorte , ja sam sa kolegom roko i nista 2 pljuge mi drapimo i nista i zagrabim ja nakon nekih 2 il 3 sata ruku u kesu dublje dam njemu on srola i to je nas tak zatalebalo da je to strasno :sick:...

sep 2007.

Ne dobijea 2 sorte ve 2 vrste, tj. 2 razli ite biljke (obje su sative domaice) od koji se jedna esto zna dodat drugoj jer ili jedna ne valja ili je ve stara pa doe opet na isto da ne valja:D Zna se mjeaat esto vutra jer 1 bude starija i ve suha, pa dodaju malo nove ture...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se