VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaTune filteri s aktivnim ugljenom
LEGACY

Tune filteri s aktivnim ugljenom

54 odgovora4,691 pregleda
Big LLEGENDA

jan 2014.

Kupio sam kutijicu 10 komada Tune filtera i zanima me dali mogu jednoga koristiti viae puta, i ako mogu, koliko? Svi koji ste koristili ove filtere, recite pokoju pametnu. Evo slika:
DJFlyHighLEGENDA

jan 2014.

nemoj vise od 2 puta koristiti , to je koliko ja znam , inace odlicna stvar, ne osjeti se bas jako dim, manje grebe i tako :)
magni4icent7ISTRAŽIVAČ

jan 2014.

a cemu je ovo? sta je poenta u koja svrha se koristi?

jan 2014.

Sla~em se sa Herbalistom,mo~ea ih koristiti do 2 puta...mo~ea i tri puta,no nije to to...prvi puta je idealan filter za puaenje marihuane :spliff: Meni je poklonio moj drugar Bozga par komada :thumb:,pa su mi se jako dopali te sam kupio do sada 3 kutije od po 100 komada :) Jedna bila za mog drugara Meskalita ,hehe ...nadam se da su mu se svidjeli. :banana_rasta:
Big LLEGENDA

jan 2014.

Ven, normalno stavljas duhan i vutru jel? A ato je sa haaiaom? Imam neki ait pa neznam, dali ima smisla puaiti ait na to

jan 2014.

stavim da,duhan...jer ne mogu puaiti istaka smanji snagu duhanu jako a sa druge strane dim perfekt :D ali,nekakav blunt,ganja i tune filter...jako dobro,navu e se na filtere,kao da te gledam :D
Big LLEGENDA

jan 2014.

Jos samo da mi das svoje misljenje o pusenju hasisa na to... posto trenutno nemam trave a bas mi zelja probat to, pa neznam dal da motam ait.... Ma motat cu nemogu nis izgubit
cro_botaničarISTRAŽIVAČ

jan 2014.

emu taj filter slu~i,prvi put ujem za njega??

jan 2014.

Tune carbon filters allow for more smoking enjoyment due to activated carbon! Tune activated carbon filters can be used for joints or for the TUNE-IN wooden pipe. The activated carbon in the Tune activated carbon filter filters most of the harmful condensates out of the smoke, leaving it in the Tune activated carbon filter and can easily be disposed. Makes the smoke very mild without impairing the effect. The special end cap of the Tune activated carbon filters does not get clogged in joints in contrast to customary activated carbon filters and keeps the condensation liquid away from the mouth! Other advantages of the Tune activated carbon filters: [*]improved taste [*]less affected lungs [*]the pipe stays longer clean [*]harsh blends become milder [*]easier pure smoking How Tune activated carbon filters filter without impairing the effect: When you smoke a certain amount of active agents and/or pollutants remains clinging on the surface of the lungs, there is still rest smoke when you exhale. Therefore, the composition of the inhaled smoke is extremely important. In the case of smoke containing "special substances" the Tune activated carbon filter filters predominantly the harmful condensate from the smoke and changes thereby the condensate-"special substance" ratio in favor of the "special substance"
Big LLEGENDA

jan 2014.

LJUDI KUPUJTE OVO!!! Nemam daljnih komentara osim ocjena 120/100... :D :D :D :D :smoke18:
cro_botaničarISTRAŽIVAČ

jan 2014.

pretpostavljam da se to mo~e kupit u smartshopu?
Big LLEGENDA

jan 2014.

Pa trebalo bi bit u svakom dobrom SS-u

jan 2014.

online 40 kom. 3.99e u head-nature, u garsscity isto za $9.55 ;)
weedoyeLEGENDA

jan 2014.

hehe, slucajnost, danas sam bas gledo to posto sam osto bez flopova, i hteo sam da nadjem trajnije resenje al kad se koristi samo 2-3 onda je skupo. kod nas su 400 din 10 komada. kurs evra je oko 115 :D
FantomSBAMBASADOR

jan 2014.

A ata se neza epljuje filter kad se pusi sa duhanom.
Big LLEGENDA

jan 2014.

ne...blokira duhan i pusta samo vutru... prefino je..uvijek je hladan dim i nema peckanja i odvratnog okusa duhana ima na kanabisu 10kom 14kn ili 100kom 83kn isplati se.. i bolje se napusis
GreenRyderLEGENDA

jan 2014.

.....ja sam ih kupio prije godinu dana kad ih je Ven nahvalio, al eto meni nisu nesto, nit me jace pucaju pljuge nit mi je dim nesto bolji tako da i dalje koristim klasicne filtere a kad ostanem bez njih onda koji put znam zapalit sa tune-om......

jan 2014.

Ja sam provao i predugi su ako se nema rola, okupira pola rizle :rofl:
Otto GrunfLEGENDA

jan 2014.

Viaak izvu ea, barem pola fltera da viri van...
Big LLEGENDA

jan 2014.

da ful je cudno motat na poetku zbog airine i duzine filtera (ja sam naviko na one od marlbora sa kutije hehe)

jan 2014.

za rizlu 100-tku idealan za male rizle do pola van pa i mali joint izgleda kao veliki :D

jan 2014.

kad se mota istak onda nema premale rizle, a jedino istak ima smisla puaiti na ove filtere jer se fino osjeti okus i miris...

jan 2014.

Prije par miseci imala san priliku susresti se s tin.. sad cu se izrazit malo glupo, ali cila san se izlipila s onin sta je izlazilo iz rupica.. :vb_kez: usta, prste.. I znan da san jedva jedvice povlacila dim.. nekome to paae.. meni bas i ne :)

jan 2014.

ma carice,hehe izlipila se sa onin ato je izlazilo iz rupica ...ata'li je izlazilo,sada sam znati~eljan :D
Big LLEGENDA

mar 2014.

mozda si naopako okrenula filter jer je jako bitno da bijeli dio (keramika) ide unutra, a crni tebi u usta ( hahahhaha )

mar 2014.

vrlo mogue da je to, jer crni dio je plastika... :)

mar 2014.

Neznan.. nisan ja rolala.. but good 2 know :) pretpostavljam da je bia ispravno postavljen.. :) :P al mozda i nije..
Big LLEGENDA

mar 2014.

ma dobro je i od sprida i od zada..... necu vise dosta je hhaahahaah

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se