LEGACY
Magic Flight Launch Box [MFLB] - Vaporizer
30 odgovora2,004 pregleda
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
feb 2012.
feb 2012.#1
Nabavil sam Magic Flight Launch Box za $120 s ebaya + spicili mi pdv na carini tak da je doslo negde 800kn. Osobno me malo razocarala spravica, vise sam ocekival i to zbog udizanja u nebesa od strane amera po forumima. Jos uvjek mi dosta smeta ako previse povucem, tjera me na kasalj brutalno, ali stvarcica je super pogotovo ako je bilje kvalitetno! Zbog tog kaslja sam izimproviziral nekvi bubbler koji ohladi malo pare, ali da se i bez toga. Inace bolje portabl od ovoga definitivno neide (sakrijes ga u saki), ima za naruciti i adapter za struju (inace radi na 2500mAh AA baterije) i prikljucki za bong.
DEDE
POZNAVALAC1.005 REP45%
→ Ambasador
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
mar 2012.
mar 2012.#3
Zdravo! Nominalno bi jedna trebala izdrzati 5min konstantnog zagrijavanja. Meni izdrzi jedno 2-3 punjenja (cca 0.2g jedno). Ak stavis 1 bateriju u punjac treba joj 40min da se napuni do kraja, tak da to nije problem osim ak nisi u prirodi. E onda ti nema druge nego da si nabavis vise baterija, po mogucnosti eneloop 2700 mAh. Za jos bolje zdravlje bateriji bi trebal imati punjac koji prije nego puni svaku isprazni prvo do kraja.
the Dreamer
LEGENDA5.861 REP9%
→ Zmaj
the DreamerLEGENDA
mar 2012.
mar 2012.#4
Ovo mi ne izgleda baa pouzdano (pogledala sam i video na YouTube). Voljela bih vidjeti neke recenzije razli
itih vaporizera iz prve ruke...
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
mar 2012.
mar 2012.#5
kak mislis ne izgleda pouzdano? ako pogledas po raznim forumima mislim da budes nasla da nema boljega pocket vapea. pitaj kaj te zanima...
the Dreamer
LEGENDA5.861 REP9%
→ Zmaj
the DreamerLEGENDA
mar 2012.
mar 2012.#6
Eto jednostavno zgleda kao neka igra
kica. Osim toga ovo sranje ato je stavio unutra na videu koji sam gledala je pola izgorilo, a pola je ostalo zeleno i da je to nastavio vape-at ovo prvo bi se ve valjda pretvorilo u
au. I naravno, kao minus dolazi i nemogunost reguliranja temperature, ali to je ipak mo~da malo pareviae za o
ekivat od pocket vaporizera...
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
mar 2012.
mar 2012.#7
gle, stvarcica jer stvarno mala i je zgleda kak igracka, al to je po meni velika prednost, a ne mana. cak mislim da organi reda nebi skuzili kaj to zapravo je. prijatelji s kojima sam to koristil nisu mogli verovati kak brzo se stvaraju pare (2s) kaj je neusporedivo s nekim stolnim vapeovima. ti reguliras temperaturu brzinom kojom uvlacis i razlicitim intervalima stiskanja baterije-zatvaranjem strujnog kruga. treba neko vreme da se priviknes, al onda je ok. neznam koji video si gledala ima ih miljon na jutubu, ovaj ocito nije znal kaj dela. meni nikad ne izgori niti je neujednaceno. bilje se izgrinda na najmanje kaj mores i nakon svakog hita protreses.
28 REP56%
→ Istraživač
mar 2012.
mar 2012.#8
Pozdrav maverick,
ja takoer ve neko vrijeme imam Launch Box. Isto tako mogu potvrditi da prilikom uvla
enja pare dolazi do nadra~ivanja u grlu, samo ato kod mene je to uvijek bilo malo i zanemarivo i joa me nikad nije natjeralo na kaalj. To je izgleda poznat problem sa MFLB-om a kao razlog navode usmjereni mlaz pare koji izlazi velikom brzinom kroz cjev
icu (usnik, kako bi se ve to zvalo kod nas?). Vidio sam dva savjeta kako umanjit taj problem, prvo je da vrh jezika postavis tako da razbija mlaz pare koji uvla
ia kroz cjev
icu (to i ja radim i uz to poslije nekog vremena dobijes osjeaj koliko je topla para koju uvla
ia, dakle da li je vrijeme da prekines kontakt s baterijom), drugi savjet je da koristis MFLB bez cijev
ice ve direktno vu
ea iz kutije (proba sam jedanput, ali mi je izgledalo nezgrapno i nepotrebno meutim neki ljudi se kunu u tu metodu).
Nadam se da e ti to pomoi kod koriatenja MFLB-a jer smatram da je spravica odli
na.
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
mar 2012.
mar 2012.#9
zdravo Zlikopera! znam za te oba dve metode, ova bez cjevcice tj. "native" mi se vise svidja. kak su ti baterije nakon duzeg koristenja? se smanjil kapacitet?
28 REP56%
→ Istraživač
mar 2012.
mar 2012.#10
Kapacitet se dosta smanji, ali joa uvijek su upotrebljive. Ja imam 4 baterije i gotovo uvijek ih punim poslije svakog koriatenja. Budem ih sigurno dr~ao joa neko vrijeme, a nakon toga vjerovatno budem uzeo adapter jer Launch Box veinom koristim za po doma.
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
mar 2012.
mar 2012.#11
je, trebalo bi to nabaviti, jos bi bolje pojednostavilo stvari. inace na mojem se vec vide ostecenja, neznam dal je zbog necije nespretnosti ili zamora materjala, al napuklo je drvo malo kod onog drzaca koji drzi poklopca. neda mi se slati natrag i placati postarinu (je kao imaju dozivotnu garanciju i dobis novoga) jer svejedno nesmeta.
the Dreamer
LEGENDA5.861 REP9%
→ Zmaj
the DreamerLEGENDA
mar 2012.
mar 2012.#12
Vidim da hvalite ovaj vape, a i sad kad sam pogledala malo viae videa ovog vape-a i ostale konkurencije, po
injem uviati zaato vam se svia :) ...dajte recite jel ima mogunost da se stavi na neki bubbler ili waterpipe?
28 REP56%
→ Istraživač
mar 2012.
mar 2012.#13
Magic Flight ima meu dodatcima i water adapter za Launch Box. Na ovom video mozes pogledat kako to funkcionira
Magic Flight Waterpipe Adapter - Round 1 - YouTube
Ja sam sebi napravi bubbler adapter za LB, pa evo i par sli
ica kako moj adapter izgleda
By zikopera at 2012-03-13
the Dreamer
LEGENDA5.861 REP9%
→ Zmaj
the DreamerLEGENDA