VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKoliko pušite???
LEGACY

Koliko pušite???

641 odgovora44,829 pregleda
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Peace ljudi! Imam jedno pitanje: koliko se vi puta napusite od jednog grama mene je sad pola grama sastavilo ko nikad u zivotu i to jos na nas dvojicu znaci nikad vise tripova,odlican gotovo savraen osjecaj, koliko smotate u rollu da vam bude taman?!
ubica zmajevaPOZNAVALAC

apr 2018.

ja pusim dok nepadnem u nesvest::ludak::::ludak::
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Haha ja sam se tek sad smirio znaci ova je savraena imam dva sjemena iz nje trebat ce mi. A koliko joita smotas za samo sebe od 1 grama.

apr 2018.

1 mgra 1 joint, prije sam ga palio u 2 frule, sad su se kapaciteti prosirili i maznem sigurno 3 mica solo dnevno...malo previse al jbg, tak sam trenutno u mogucnosti, sad kad pocne sljaka, bit ce mali rez
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Samo budi oprezan kad napravia pauzu ja imao pauzu od 2 mjeseca i nabavio neku jaku znaci nakon 0,25 g nisam znao gdje sam. Jel ti uzgajas svoje ili cim toliko imas?

apr 2018.

haha pa to mi i treba stari, ma evo jos nisam zavrsio prvi grow, zato sam i poceo sadit, radi svoje potrebe i jer doma ukucani imaju probleme koje ciba lako rjesava
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Sretno sa growom,nadam se da neces imati dosta staklenki!! Imas li dnevnik,ja cu jos malo otvoriti outdoor dnevnik. Ona sve probleme rijesava meni je rijesila tesku depresiju sto svojim djelovanjem sto time sto se trudim oko sadnje. Blago tebi za ukuane moji su zestoki protivnici:let:

apr 2018.

hvala ti, ja se isto nadam haha ::banjahanje:: aa i moji su doma ista stvar, marihuana ti si krimos, doci ce mi policija itd...jbg bile su to duge godine prkosenja i pusenja doma u inat svima, polako sam dokazivo svoje, aa kad je stara koja ima astmu prodisala od svjeze iscjeenog soka od listova marihuane, vise im nije trebalo dokaza ::listomahanje::
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Hahaha ja cu saditi outdoor imam neke domaice volio bih narucit koji automatik ali moji mi nedozvoljavaju pa se i ja nadam da ce popustiti kroz neko vrijeme. P. S. Iz koje si zemlje ako smijem to pitati?

apr 2018.

ja isto rarzmisljam zabost jednu menku u outu, da je viksa blize bili bi samo outovi...hrvatska, ma samo pricaj o tome non stop, kad vidis na vjestima da je policija zapljenila 100 kila odi i pokazi majci kak se ekipa izljecila, jbg znam ja kak starci razmisljaju, problem je kaj je vlada imala prednost ispred nas pa je naciji nasrala glupost, treba ljude samo upoznat sa onom pozitivnom stranom, mada one negativne i nema vec ju opet vlada stvara...
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

I ja sam iz Hrvatske, kad si narucio sjemenke jesu ti bas dosle kuci i jel mogue naruciti nekako da nedodju kuci. Pricam stalno o lijekovitosti ja se do nagodine nadam da cu kuci saditi nego su moji poludjeli kad sam prije dvije godine na krovu supe posadio pa su rekli da nesmijem nista dok nisam punoljetan tako da sam lane napunio 18 pa nebih sad ih odmah iznenadio vec cu im polako puniti glavu s tim P.S steta samo jednu zabost

apr 2018.

Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Jako vazan!!:vutra::joint::zvizd::gled:
formZMAJ

apr 2018.

@grouchy partibrejkeru:lol:baa sam se bio unio u itanje:cool:
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Mozete i vi napisati koliko pusite!! Nadam se da nisam sta pogrijeaio s otvaranjem ove teme jer mi to nije bila namjera. Peace and stay high i ja cu uskoro da zapalim jedan!!
formZMAJ

apr 2018.

Uzdravlje Spidermanu:joint2: puaim nekad viae nekad manje, cilj je pronai optimalno rjeaenje koje uklju uje sve ~ivotne procese koji su u tijeku::lulamira::
Ig0rLEGENDA

apr 2018.

Pusim cisto bez duhana iz razloga jer sam prije bio ovisan o cigaretama , pa ako pusim sa duhanom vuce me ponovno sutra dan na cigarete . Ovako kada pusim cisto puno je bolji rad nego kada se mjesa sa duhanom , puno je cisci high , znaci zamotam navecer nakon svih obaveza pola one rizle RAW king size i to je moja doza koja mi savrseno odgovara . Znaci moza 0,3g vutre dnevno :)
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Isti si ja i ja sam muke mucio da se rijesim cigara pa nemijesam s duhanom ja mjesam sa mentom obicnim cajem odlicno gori blag je i super okusa bas mi pase.
crnicarLEGENDA

apr 2018.

Vlada? Koja? ja pusim kolko imam :banana_rasta:...kad nemam onda ne pusim :objesen:
Ig0rLEGENDA

apr 2018.

Nikada mi nije bio problem to dali gori ili ne , ako je trava dobro posusena i iskjurana kako treba , goriti ce dobro nema tu rijeci :) Ljudi motaju one ulicarke pljesnjive pa im ne gori pa im cudno haahaha :)
Spiderman666ISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Ali svejedno meni je bolje da necim promjesati iako i meni gori sama bez problema

apr 2018.

hahaha pa koja ne
karamelaAMBASADOR

apr 2018.

Kod mene zavisi od toga ata puaim. Ako je neato ja e, po tome si i doziram, ako je neka lagana Sativa - diva, onda mo~e i eae, esto i po danu. Teake Indike si ostavljam za uve er i pred spavanje. Koristim bong i rolam bluntove/d~oksove. Kad punim bong, za jednu sesiju mi bude dosta pola napunjeno, ne znam, to doe mo~da 0.3 grama i bude mi taman. Kad motam stavim isto ili malo viae, ovisi ako je neko od ekipe tu. ::listomahanje::
ivangrgicISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Pusim 2 jointa dnevno, to je neki prosjek. Sada trenutno pauza nekih par dana dok frend ne donese. Inace dosta cesto pusim u drustvu mada mi je draze sam zapalit jedan da mi mozak ode fiju na miru. 0,5g dnevno. Pozz

apr 2018.

ha jbt, kad citam ove komentare osjecam se ko goran bare, majke mi, sta sam ja jedini tolki potrosac cibe?
ivangrgicISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Haha frende kamo srece da mogu vise duvati. Posao me sprjecava, inace mi je zelja da barem jedan citav dan samo pusim buksne i chillam. Peace

apr 2018.

Trenutno 0gr dnevno, na pauzi sam jer se ne osecam dobro kad zapalim, samo mi podstakne neke crne misli, prvo moram sebe dovesti u red pa makar to trajalo i godinama, ali uvek je imam u steku u koje god vreme da pozelim zapaliti, druze ja sam pusio i po 5gr dnevno verovatno sam zbog toga i poremetio psihu malo, u svemu treba biti umeren, bila to hrana, pice il vujka u ovom slucaju, ne krivim travu zbog stanja u kome sam trenutno ona je u mom slucaju samo okidac, nasao sam posao pa i nemam bas vremena za nju, planiram da growam naravno ali vise zbog toga sto ne moze proci ni jedna godina a da bar jedna ne bude u outu, jer volim kanabis kao majku i oca :D Kao sto rekoh, kada sebe i svoju psihu i generalno kad poradim malo vise na sebi onda cu opet zapaliti ali u umerenim kolicinama, sigurno ne kao pre, jer u travi treba znati uzivati a ne da se jede kao zelena salata, to je bacanje trave i unistavanje samog sebe, ja sam naprimer imao problem kad sam uzimao tolike kolicine bio toliko lenj, nemaran, neodgovoran prema sebi i drugima, nisam tudje vreme znao ceniti, apsolutno sve negativne stvari, opet kazem NIJE trava kriva nego ja koji se nisam znao kontrolisati, sada radim na sebi, a zivot je predamnom pa Boze moj, bice nje u zivotu, Boze zdravlja i srece, zivi bili braco moja, voli vas Monster ili Mary Dzejn :D
ivangrgicISTRAŽIVAČ

apr 2018.

Ne bih se mogao suzdrzat da imam u steku vutre haha, sretno sa "rehabilitacijom" prijatelju

apr 2018.

pazi imao sam pre tih problema i kad sam hteo prestati, ali naterate te to duvanje iz dana u dan, taj nerad, los zivot i to sve vremenom ti dojadi, pocnes zrelije razmisljati, totalno sam poceo ziveti kao da sam na dopu a ne da pusim travu, ja sam to dopustio jer nisam imao obaveze, sad taj posao imam pa mi je lakse mnogo, imam neku zdraviju i normalnu sredinu oko sebe, vecito nesto radim, krecem se, nemam vremena za duvku i da hocu nasao bi ali mi ne prija, ne osecam se kao da sam na ,,rehabilitaciji,, nego mi se organizam previse umorio i treba mi pauza da se ocistim od nje, mene i 0.1g radi, imam u steku skunk#1 ali mi ne pada napamet, ja sam toliko duvao da nisam jeo redovno, jedan obrok za ceo dan, smrsao sam i sve to zbog preterane kolicine trave i zbog toga sto nisam imao nikakve obaveze, citao sam godinama i ovde sam vec 7 godinu, dosta starijih clanova sto mi mogu mozda i djedovi biti su prolazili kroz te neke faze, msm da je ako se ne varam i Jack Sparow clan naseg foruma pravio duzu pauzu, ne znam iz kog razloga al se secam da je pisao bas on, dosta jos ljudi pored njega, jednostavno mora covek odmoriti malo od nje, uglavnom raja nemoj da preterujete i cuvajte psihu i samo da imate neke obaveze, da ne dzabalebarite po ceo dan i onda ce vam trava prijati i nece imati nuspojave, ajde srecno svima braco i naravno srecno u novoj sezoni out-a, to nisam napomenuo..
karamelaAMBASADOR

apr 2018.

Hvala @Mary_D~ejn ato si podijelio ovo s nama. Meni je stvarno super vijdeti koliko ovdje ima razuma i odgovornosti. Ovaj forum treba ljudima izvana, koji nisu stoneri i koji se ne lije e kanabisom, dati na itanje zarad edukacije. Mi nismo hrpa klinaca koji zgubidane i koji nemaju ~ivote, poslove, obitelji i odgovornosti, ve odrasli ljudi koji znaju ata ~ele od ~ivota i koji znaju kako odgovorno koristiti kanabis u terapijske i dr. svrhe. Sla~em se apsolutno s Mary D~ejn, kada se organizam zasiti, treba ga sluaati i praviti pauzu, onoliko dugu koliko ovjek osjea da mu je potrebno. Opet ponavljam, kao i na drugim threadovima - mikrodoziranje je klju terapijskog efekta i rekreativnog benefita. Ako se dr~imo mikrodoziranja, logi no, doze se s vremenom poveavaju kako i sama tolerancija raste, ali to mene osobno dr~i u fokusu i svjesnosti o koli ini i efektima koje ~elim postii. Redovni tolerance break-ovi e zasigurno pomoi u uspostavljanju balansa i prevenciji kreiranja izvjesnog osivni kog paterna. Happy 420 Day svima :spliff:

apr 2018.

Ha, kaze kad krenem da radim manje cu :D sa gazdom na poslu spizdimo 2-3 mica i kuci sa zenom isto toliko...:D Tjes to je bilo do pre mesec dana, bilo je ili zeni sut ili gazdi :D iii zajebah se. Ostado s zenom, pusim idalje ko da radim :D

apr 2018.

.....da puno ne seruckam....pusim kolko stignem.....ne pusim samo kad spavam....prije i posle.... da

apr 2018.

to je to imbra kad god se stigne i ima se vremena onda se i dimi :D
hazeriZMAJ

apr 2018.

5 grama tjedno..pusim:):spliff:

apr 2018.

ovo kao neka ispovedaonica? he, he, oke ondaK, ne'am pojma, smotam kol'ko smotam, 3g nedeljno, valjda; + onaj munrok posolim.

apr 2018.

Ne pitaj me nishta, kilo granja leshim brate :D bwStzmj-XBs
Kakadu063LEGENDA

apr 2018.

itam pa da se uklju im. Konzumiram isklju ivo na bong. Izmrvim od 6 sorti po 1 gram i to mi bude dosta za mesec dana, otprilike dva cima dnevno, jedan kasno popodne jedan uve e. Ne volim da budem prenaduvan. Neki dan se desi da presko im zbog obaveza, bude mi kasno pa mi ne odgovara.:rasta:

apr 2018.

A ja puaim dok imam,kad nestane radi suailo za kosu jer dok god ima ata za suait dobro je,inace pusim cigare al mrzim kvarit dobar dim duhanom pa mi to radi probleme kad ostanem bez i treba razgodit malo pa pocnem stavljat duhan,samo osjecaj da je previse duhana,makar trun bila..fino kurjan dim,tanke rizle..nikakvi dodatci..u nargilu volim stavit 3-4g al tako tegla ode za 7dana
laubaZMAJ

apr 2018.

Evo da se i ja javim u ovoj temi!Trenutno 20. dan da nisam zapalio.Ina e sam puaio kad god sam stigo,al sam na poslu dobio odgovorniji posao pa si nemogu priuatit isto kao prije,a prije sam duvo kad god bi stigo.Mislim da je uvijek najbolje pratit sebe.Prije sam znao imat pauze od 15-30 dana i brzo se vratim na to da puaim kad stignem,a to je po cijeli dan,tak da sad ide pauza od 6mj pa onda probat prestat puait cigarete koju su ~ivi otrov.Malo samokontrole treba bit:thumb:.Niata, ekam 3. nedjelju u 11. mjesecu!:D

apr 2018.

Ja evo vec malo fali da bude 3 mjeseca od zadnje sprave. :idea: Ono kad ispraznia sve tegle a grow tek krene. :grob: Sve je ovjeku u glavi. Kad nemam onda se eka,a kad imam onda ne atedim. :D

apr 2018.

he, he, he https://www.vutra.org/threads/dnevnik-nekonzumacije.8404/ ono kad matori posenile :D

apr 2018.

Ja kad odradim grow i kad se skine dima,onda dok to sve ne satrem ne micem se.Svaki dan savijem petardu dima,bio on smece il brutalan,al ja volim izmisljat,pa pravim maslac i idiotarije,nema indooa a da ne napravim led hasha.I tako vec godinama izbijam se ko stoka,a zdravstveno iz inata nisam vadio vec 15 godina,jer mi nije ama bas nista,osim sto sam puknut u glavu mal zesce.
karamelaAMBASADOR

apr 2018.

@Immortal Bitch samo gruvaj dok god si dobro sebi i drugima. u~ivaj u svome growu i poato vidim da ti je lijepo, podijeli nekad s ekipom. hehehe , pozdrav ::listomahanje::

apr 2018.

20g na tjedan
BadiZMAJ

apr 2018.

Onako kad god mi doe...joint (slojkica) je moja cigareta:D...kao sto neki svako malo pale svoje cigarete, tako ja kad mi doe :spliff: ...bilo to prije posla:kafa::razvaljen::, na poslu poslije gableca:cool::cool23:ili u slobodno vrijeme::grupnjak:::joint2::joint:

apr 2018.

jelo?
NogudAMBASADOR

apr 2018.

u askari sam imao drugara koji je za marendu vikao gablec
BadiZMAJ

apr 2018.

pauza/gablec/marenda/u~ina
hazeriZMAJ

apr 2018.

Kobasice,hamburgr,kapula,ajvar,litra vina:D:thumb:

apr 2018.

pff nakon takve klope mogu samo ubit oko, ko je vidio radit...
BadiZMAJ

apr 2018.

tko radi, ne boji se gladi:D
NogudAMBASADOR

apr 2018.

mislis, ko se radi ne boji se gladi..

apr 2018.

:rofl:
marijo211POZNAVALAC

maj 2018.

Iskreno da ti ka~em, kad se ima stavlja se k 0.7-0.8 po joxu, kad se vreica po ne prazniti onda se i doza smanjuje
h0ndaZMAJ

maj 2018.

Dok se ima dimi se, kad se nema ne dimi se :D::lulamira::

maj 2018.

Sa koli inom tj sa zalihama nemam problema :D Ali gledam u zadnje vrijeme da malo popustim pa samo uve e se zarola ili vikendom se onda ubijaju mo~dane elije.. Ne znam za vas, ali ja ne mogu non-stop biti napuaen, ne svia mi se to nikako, a i zavisi sve od strejna.. npr Critical 2.0 za adim, i nema me viae.. dok Ak47 pravo fino doe preko dana, nit jako nit slabo, pravo ono sredina, ato meni paae, zato sam i izabrao ak47 automate i fotuae u zadnjim kultivacijama.. dok ove ja e sorte ostavim samo za neke feate, roendane il kad se roatilja.. p.s Ina e ovako je zamialjam sebe i @grouchy hahahahaha

maj 2018.

ali samo na WHITE STRAWBERRY SKUNK aka erdber :lol: bas ga sinoc smotao, berba 2016, malo vise jer je kao slab/dnevni strejn i onda se odvalio na klupi, a i komsija mi :D

maj 2018.

Neka bruder, idem idueg mjeseca za `vicu, pa u dole pronjuhat da nema ta kakva joa erdber sorta, ima jedna ali je cbd strain ::sex:: 8_2WWJdtaKg:481
Kanabis_kidAMBASADOR

maj 2018.

Otprilike jednom tjedno, 0.25-0.3 na pajp
MaystorPOZNAVALAC

jun 2018.

Popusim joint i narednih 3-4 dana budem napusen. Joint od cca 150-200 mg. Tako da nema smisla pusiti svaki dan :D samo bezveze trosim travu a sigurno cu se manje nadimiti. A ako otkinem kriglicu shita onda sam tjedan dana totalno u zoni. A mislim da narednih tjedan dana jos dolazim sebi. Ti koncentrati su sjebani. Ulovi me neka smijalica od nikud usred niceg.I tako sa zakasnjenjima .... odnosno u valovima. Zato nije dobro redovno pusiti jer ne primjecujes gore navedene stvari. Ne znam kad sam zadnji put pusio, prije 3 4 tjedna... Da ono gore je 150 200 mili grama xd

jun 2018.

Spuaim koliko osuaim i to je to :)::listomahanje::::listomahanje::::listomahanje::::lulamira::
jopezgZMAJ

jun 2018.

Frula dnevno i to predvecer ,vikend dani 2 do 3 , ne motam ubojice,frulu je zamijenio vap al i dalje laganini,trenutno 3 tjedna ni dima ,nema se :gled:
ZodraZMAJ

jun 2018.

Bog je rekao grehota je da ko ima, a ne da...:DJa imam pa reko da se ne ogreaim, rolam kako kad!:DNekad 1, a neka 5...Valjda u da izdrzim do sempembra, dok ne pustim u pogon svetleu kutiju!
formZMAJ

jun 2018.

Uzdravlje ekipa::lulamira:::)

jun 2018.

Dnevno dva-tri grama :joint2:

jun 2018.

pola grama max u 2 jointa ,mala rizla jedan odmah kad doem kui sa aljake drugi nave er nekad i manje stavim
.i.ZMAJ

jun 2018.

amer ujutro uz kavu (mala rizla), posli posla jedan od pedlja, pa jedan do ve ere, jedan posli ve ere, jedan prijespavanja i jedan u gluho doba no i ako se probudim
ZodraZMAJ

jun 2018.

Kod mene je zeznuto!Ja 15 dana u mesecu radim, a 15 ne!Pa ume da se otrgne kontroli u tim slobodnim danima!
VujsprerAMBASADOR

jul 2018.

Ovako... bio mlad i lud pa bilo svega... sad kao malo stariji umjerenije... Hyperaktivan sam i mo~da malo anksioznost pomogne pa kad ne zapalim znam biti nervozan. Imam 30 a puaim 16... Od 05. do 10. mj radim bez jednog slobodnog dana i to 12 - 13 h dnevno... Ponekad srokam lajtia pod pauzom od 2 h... 0,5 cca max Kad doem doma oko 22:00, prvo srolam pa se skinem :p Slijedi top naravno... Eh... onda doe zimaaaa... Duga zima... 3 mjeseca "godisnjeg odmora" pokrivena pla om skoro kao i u sezoni... dakle... kad poskidam svoje... ide 60 do 100g ali samo na mene :) Edit: mjese no. Nisam antisocijalan (barem mislim):D ali jednostavno obo~avam gejmanje... Kad spojia 24h slobodnog vremena + "neograni enu koli inu" + gejmera... Dobijea cca 12-15 sati gejmanja dnevno:eek: Znai nema veze koje je doba dana/noi... Kad god se probudia, samo ga sljepia i nastavia gejmati... Crni zastori na prozorima, kompletna soba crna od stropa pa do svakog pojedinog elementa u njoj... Sad me ve vata euforija!! Obo~avam Vutru a po eo sam i :vutra: Mislim da u i ostatak ~ivota provesti uz njih! ;)
marijo211POZNAVALAC

jul 2018.

Hm ostatak ~ivota? Malo daleko za gledati unaprijed. Kad smo kod toga ja sam svojoj curi/buduoj ~eni ;) obeao da s tim prestajem onog dana kad doe beba i boga mi u tako i napraviti ;) Nakon svega ovo je ipak skup hobi :D
VujsprerAMBASADOR

jul 2018.

Neke stvari jednostavno znaa ;) Treba svakako znati prioritete i svaka ti ast na tvojoj odluci ali sve ovisi kako i zaato to koristia... Ne mora zna iti da je to loae samo zato ato je protiv zakona itd. - "dok se ljudi ne probude" Mislim da ima viae pozitivnog kod nje nego negativnog. Ako se razumno koristi naravno. Meni je jednostavno uz nju najbolje i jednostavno se ostali moraju prilagoditi tome...

jul 2018.

Kod mene je uvjek isto mrak,znao sam lola odigrat po 72 sata u sutu iako sam stariji tip,bio sam platina 2 i dobio ban radi abusea sad novi profil opet imam XD.AL kad krenem duvat i igrat lol,onda si smotam jedno 15komada da mi stoje pri ruci i gram po 3 dana ne spavam sam motam i kad se srusim onda odspavam XD,Evo trenutno ranked udaram dok udaram neviles haze i imam filing da ce mi srce prsnit XD.
VujsprerAMBASADOR

jul 2018.

Hahahahahaha kao da mi je poznat taj scenarij od nekud smiley9934 Ja sam se kanio wowa i lola da ne ostanem tamo cijeli ~ivot jer sam takav, ali nije bilo ljepaeg nego za vikend 2 tice i onda SC2 maratoni. Sad se druzim samo sa naaom curom i laganica RTS i gas. Viae sam fokusiran na posao jer sam se do sada bukvalno zaje***** pa je vrijeme da zaradimo za zimu dok joa traje turisti ka sezona.

jul 2018.

Ja predvecer. Lagano legnemo i fino srolan ceka cistak.. I A nekad ako je dobraa onda i preko random dana. Pustim samo isto bez imalo duhana.. I fino par dimova i taman sam.

avg 2018.

Kako mozes tako?
ŠEksISTRAŽIVAČ

sep 2018.

Pozz, da se informiaem jer sam samo par puta probao vutru, kad imam stresan dan npr po vama ata je najbolje, mjeaati 50% vutre 50% duhana ili smotati cistak? :mad:
GertnerAMBASADOR

sep 2018.

Ima kod nas :p 100% vutra, mani se otrova Ja pusim i ne mislim o tome...

sep 2018.

Cistak samo druze. Bjezi od duhana :)

okt 2018.

030-050 tobi mi bila mera

nov 2018.

Naravno, u mlaim danima, palili smo jednu na drugu. Bacanje trave! Sada zapalim dvije pljuge dnevno, a kao radim nocnu, onda samo jednu, jer ne puaim prije posla. Sada sam na kraju 30'
Mo1ZMAJ

nov 2018.

Od kad se dignem dok ne legnem a i kad legnem neki puta :)

nov 2018.

Cistak slabo zapalim, mora malo duhana biti...zadnji put zapalio cistak kad sam bio u Amsterdamu, prije 2 mjeseca...i zakasljao se od prvog dima kao da mi je tek prva truba bila...a decenijama se silji vec::listomahanje:::spliff:sad moram jedan smotat:rasta:
nesalaLEGENDA

dec 2018.

kak uspijete srolat upce bez duhana? ili srolate pa ispusite 1/4 onda ostalo poslije? ja sam volio na bong pusit... presto sam pusit cigare prije 10god. i sad bi najradje izbacio duhan i iz motonja s travom... trenutno ne pusim, ne da mi se kupovat ulicno smece, a domace nemam... inace znam pusit po 5g dnevno, a znam i da ne zapalim kolko dugo nemam... sad nisam zapalio neka 2-3 tjedna... mislim da ni necu jos 3 mj...dok mi grow ne zavrsi...

dec 2018.

Ja istka smotam pa ga skurim na 2 puta :) Fino se izmrvi i smota se bez problema

dec 2018.

zadnje vrijeme puaim dok se ne sruaim :)
Skywalker007ENTUZIJASTA

dec 2018.

Skoro svaki dan, jedva ekam doci doma nakon sljake, smotat i izai u aetnju s psom. Ponekad zabrijem da se ni njemu neda toliko pa izbaci jezik i nee da ide dalje. Haha Ovako to izgleda u prilogu..

dec 2018.

Ja pusim taman toliko koliko imam... Ni manje, ni vise. Uglavnom je taman. :razvaljen::

dec 2018.

ahahahaha, ja ne moram vise ni to, ovaj sensi skank utice na centar za ravnotezu nekako??? nisam jos pao doduse ali se tokom influenca par puta zanesem kao da cu! shit. :D @Skywalker007 rdrgjX5SLls
Kanabis_kidAMBASADOR

mar 2019.

U prosjeku mi 5-6 grama traje oko mjesec i pol. Ne forsiram se, zapalim tu i tamo laganini kad bacim neki ir po aumi ili uz more. Uvijek istak u malu rizlu. Meni dovoljno.

mar 2019.

Ne zna se gdje prestajem ja a gdje po inje bong.

mar 2019.

za pocetak? diskutabilno. ne bih vise od 0.3g. znaci ako si sam imas za tri komada.
flop87ZMAJ

mar 2019.

mene je znalo da uradi i 0.1 gr, podrazumeva se brendirane robice :)
bubinhoAMBASADOR

apr 2019.

koliko god mogu :D
RichairoISTRAŽIVAČ

maj 2019.

24/7 :razvaljen::
rKj420ZMAJ

maj 2019.

trenutno na pauzi silom prilika :grrr:a obicno po ceo dan i noc...rekord je bio 17 komada 100s cistaci...to cemo oboriti za koji dan bez problema :D :zvizd: :crazyd:
El_seeñoPOZNAVALAC

maj 2019.

Ovog smeca od albanuse mogu popusit kilu kad ne radim... A dobrog dima 5,6 na dan, to mi je okej, isto kad ne radim. Preko tjedna nakon posla pa koliko stignem dok se ne srusim hah.::listomahanje::

maj 2019.

To u danu ili u seansi 17kom?? I sta je 100s? Meni se nazalost opet odvalila tolerancija pa smo opet na 4 ciste haubice prije spawanja /navecer..:vozdra:::vapor::::kauboj:: Treba mi cca 90min da sve 4 popusim..:(:clap:::whato:: P.s: me znam kako vi al meni nakon 2ge sve ravnanje..:))
flop87ZMAJ

maj 2019.

100 s dzoint = 100 s cigara , naravno mislim na velicinu

maj 2019.

@flop87 E da nisi napiso jel to 17kom u seansi il tokom dana??? :D Ja misLim da cu od danas pauzu nabacit.. Nema mi smisla ovo...:idea::fuck::plac:
likfrikLEGENDA

maj 2019.

ja nastojim da to bude 2 puta dnevno. Kroz jutro jednom i uve e. po joksa. Kad je kakav loa dan ili dosadan i koju viae. Sve viae od toga ne funkcionira. :confused: tolerancija naraste i mogu puaiti koliko hou nema efekta. Zavidim ovima koji pale svako malo i radi ih uvjek. Sad je kiaa ova, dosada pa neu ali ve bi mi trebala pauza.

maj 2019.

Pretjerujete ljudi. :cool: Neznam kako tko moze u~ivati i gustati ako popusi dnevno 10 g xD

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se