VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaGdje nabaviti vaporizer u HRV?
LEGACY

Gdje nabaviti vaporizer u HRV?

26 odgovora6,884 pregleda
seedersAMBASADOR

feb 2010.

Pro a kao sam forum i ve je bilo postavljeno pitanje, ali nije odgovoreno na njega. Gdje bih mogao nabaviti vaporizer u Hrvatskoj? Ako vam bed napisat tu, napiaite na PM.
CAMENTUZIJASTA

feb 2010.

Napravi sam, zaato bi troaio novce na vaporizator koji koata po 300dolara , kad za par kn napravia sam....
seedersAMBASADOR

feb 2010.

Hm, brijem da nije isto kad napravia sam i kad kupia.
CAMENTUZIJASTA

feb 2010.

Kanabioidi sublimirau na odreenoj tepmeraturi tada korisnik inhalira totalnu mjeaavinu kanabioida kod vaporizatora, da li to posti~ea sa elektri nim grija em ili self made ako ga znaa koristit ne vidim razliku,samo ato izgledaa kao crack pipe korisnik bez dima ali inhaliraa jedanput. ili dvaput.. Naru i ga online , nije ilegalan.
Big LLEGENDA

feb 2010.

A di su upute kako napravit vlastiti?
CAMENTUZIJASTA

feb 2010.

na youtubu i na forumu .... search opcija vaporizator
krasta-zgPOZNAVALAC

feb 2010.

Ja sam probo napravit nedavno sa zaruljom i predobra stvar je to...:)
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2010.

Ja nisam neato osobito uspjeaan sa ~aruljom, a i jako mi neprakti no to. Planiram si kupiti jednoga sun anog dana neki elektri ni vaporizer.
seedersAMBASADOR

feb 2010.

A namjeravaa to tu kupiti ili gdje vani?

feb 2010.

Naru ia preko neta ... Oprema nije ilegalna , a ako si blizu granice sa slovenijom ili maarskom mo~ea i tamo ...Jer u Mariboru i Pe uhu imaa grow shop ...
seedersAMBASADOR

feb 2010.

Mo~da sko im do Slovenije ovih dana pa si uzmem. Ako uzmem, stavljam slike.
He-ManLEGENDA

feb 2010.

Ajd pa se rapitaj kojih sve Vapeova imaju u SLO i kojih bi se moglo nabaviti tamo. Konkretno mene zanima Silver Surfer Pa nam javi. thx ;)
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2010.

A da u pe ehu imaju growshop? Jer imaju stranicu mo~da na netu?
Pozdrav! :) Dobrodoali na internetnu trgovinu vaporizer.hr - Mjesto ugodnih nakupa originalnih vaporizera. - Besplatna poatarina (Za PayPal i Trr) - Gratis poklon (grinder) uz svaku narud~bu - 100% Sigurna kupovina - Poznate robne marke vaporizera (Volcano, Davinci, Arizer...) http://vaporizer.hr/
sstipISTRAŽIVAČ

nov 2019.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se