VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaearth pipe
LEGACY

earth pipe

30 odgovora2,198 pregleda
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

maj 2008.

http://youtube.com/watch?v=nGI2VbnBGVQ zanimljivo...
CasperENTUZIJASTA

maj 2008.

fora stvar ako ima viska trave... cini mi se da previse toga ode u vjetar

maj 2008.

prejaka stvar! super je ,ali samo za one koji imaju viaka trave kao ato ka~e Casper hehe
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

U jbt,ja mislio brainchip se vratio...:popworm:
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

dada, treba imat dosta trave, a mo~e se to napravit prenosivo, problem je na takvu zemlju onda mora bit joa i mokra i onda sve to kopat, stvarno je ako se ima vremena, ono za penzionere
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Ma ne kuzim zasto mislite da treba imat puno trave?? Ovo je veoma ucinkovita stvar, i ako je moguce napravit jos dulji tunel kroz zemlju da se dim bolje ohladi super.. Ne kuzim sta to odlazi u vjetar? Stavi li se kolicina trave na kamencice koja inace ide u bong moguce ju je povuci u jednom hitu bez vecih problema.. tako da su gubitci ravno 0 sto se tog djela price tice..
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

ja smatram da se onime ata su oni napravili dosta pogubi, zemlja je vla~na dosta ato je u jednu stranu i ok, a u drugu stranu - nemogu dobro isprat kamencice, a i da su kamencici neznam kakvi uvjek imaju probleme, ako su vulkanski pjesak tipa (radi termike, imam ga doma par kila) pregusto je pa treba drena~u pregadnu radit do cijevi, ako su preveliki sve propadne i nemo~ea upalja em sve pohvatat zato smo rekli svi gore da se dosta izgubi, da je to bilo napravit negdje unutra, i sve napravit kontrolirano, par vrsti pjeska, tunel s zavojima, tj par S tako da je du~i, jefan filter od vune u onoj zavranoj komori da se slu ajno ne inhalira zemlje, a thc prolazi u +95% kroz bilakakav klasi ni filter, e o tome bi se dalo razgovarat, iako i dalje mislim da je prevelik trud za dosta vutre pogubit i quicky se ubit ko voli nek izvoli P.S. kome se nesvia moj referat neka napusti sahranu
iDEATHISTRAŽIVAČ

maj 2008.

joj mislim da su gubitci veliki...ali ako neko ima vutre za bacanje...:banana_dred:
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Ma stavis komad heada, ili citav head na vrh kamenja i zapalis??? Kakvi gubitci o cemu ti pricas??
bongashLEGENDA

maj 2008.

I meni je to palo na pamet, nek njubi pod hitno mjenja avatar ... da nam ne kvari uspomenu na odbjeglog supermodera. :evilking:
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

maj 2008.

je moram promjenit avatar il?
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

ne ti.. bongo
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

maj 2008.

aha. jebote
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

A di je uope brainchip nestao? KAd je on oao i hoe li se vraati?

maj 2008.

Rekao je da mu je pun ***** saman sandora i njegovog homosexualnog cvijeca :) Salim se jebiga nestao je...i mi se pitamo dje :icon_confused:
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

Ja neznam aat je to svi zabavni mi nestaju najviae mi cannebosanac fali njega ve jako dugo nema

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se