VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNabavka naphte
LEGACY

Nabavka naphte

18 odgovora1,673 pregleda

jun 2017.

drugari zna li neko gde bih mogao da nabavim cistu naphtu tj ono sto Rik Simpson koristi za dobijanje ulja. znam da moze i izo i obican alkohol itd ali bih probao i na taj nacin

jun 2017.

To ata on zove nafta je medicinski benzin.
BladerZMAJ

jun 2017.

Da li mora biti jestivi onaj koji je skoro 20 eura ili moze onaj od 7-8 nejestivi, kao za pranje povraina? kad vec tema ide na groblje da uletim :rolleyes:

jun 2017.

zbog cega, kolicine, lakseg doziranja? pogotovo ako znamo da med. benzin ne rastvara hlorofil iz biljaka, te dobijemo cistije ulje. taj momenat mi nikako nije jasan i dobro je da se otvorila ova tema ponovo, da priupitam.

jun 2017.

Ja kuham na benzinu za ciscenje vec godinama i nemam nikakvih zamjerki u vezi toga. Ali ako bi radio nekakvu kremu za nekakvu psorijazu ,ili sl onda bi koristio Etanol

jun 2017.

a sto se tice etanola dobro je da se i on i cvetovi stave u zamrzivac pre ekstratizovanja jel onda manje povuce hlorofila biljnih voskova itd bude cistije ulje sa samim tim i potentnije
4W4StPOZNAVALAC

jun 2017.

prosle godine sam pravio ulje sa medecinskim benzinom. bilo je tamno kao i ona sto vidjam po netu a napravljenia sa alkoholom. mozda sam ja nesto zezno, moracu procesljati forume u vezi kuvanja...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se