VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNakon prekida
LEGACY

Nakon prekida

10 odgovora1,728 pregleda
zadnji put sam se napljugala prije nekih 4 mj, znam da je do sad sav thc otiao a.. zanima me kako mi bude kad ponovno po nem duvati.. dal bude isto ko prvi put ili???
DomarPOZNAVALAC

sep 2013.

jednostavno zapali i uzivaj, svako iskustvo je samo po sebi drukcije od onog zadnjeg, ali je svaki put zabavno, bar meni, zapali i uzivaj ;)
GagibaAMBASADOR

sep 2013.

"Samo prvi je prvi, svi su ostali drugi!" ;) U principu prvih par duvanja i ne budu prili no fascinantna dok se ne "provali" rad. Tek kasnije se korisnik mo~e potpuno opustitu u mentalno-fizi kim aktivnostima izazvanim THC-om. A kad je dobra vutra svako novo duvanje bude kao prvo!!! :dada `to se ti e pauza, one su izmialjena stvar. Kad god vutra po ne slabije da te radi - odmah pauza!!! Ja li no nikada ne vezujem viae od 3 dana uzastopnog koriaenja a povremeno se bacim u apstinenciju i po viae meseci. Sve u svemu, sad kad je zapalia, bie vatrometa!!!! :facesjump:

sep 2013.

kako da ti ka~emo, kako e ti biti, kad neznamo kako ti je bilo...

sep 2013.

ma zapali buksnu i uzivaj, nakon svake pauze je predobro.. znam po sebii :D :rasta1:

sep 2013.

Isto kao u sexu. Prvi put izgubis nevinost i jedino je po tome specifican taj "prvi put", ostali ce biti isti, losiji ili bolji od prvog, bez obzira na apstinenciju :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se