VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKad najviše pušite u toku dana*?? i gdje??? (Za one koji puše dnevno 2-?? joint-a
LEGACY

Kad najviše pušite u toku dana*?? i gdje??? (Za one koji puše dnevno 2-?? joint-a

120 odgovora8,614 pregleda
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Zna i kad najviae volite zapaliti? Dali postoji neato ato morate dnevno uraditi, al' da to ne mo~ete zamisliti da uradite prije nego ato zapalite joint!!!!???? Evo npr: moj primjer Ja uglavnom puaim 3-6 joint-a dnevno. To je ono kao neka mjera.... Znam sad e pola raje rei :"`ta ti je, to je bezze, toliko puaiti itd itd) Ujutro kad ustanem, OBAVEZNO tad smotam i uz kaficu, taj joint obi no je malo vei nego uobi ajeno, i on mi najviae zna i- Sve poslije 3-ceg (normalnog) nekako je "smaranje" puaiti dalje, osim ako je atmosfera extra tj. dobra raja sa kojima se moe popri ati, a ne neki "smorovi"... takoe izbjegavam puaiti napolju... Majke mi, ne pamtim kad sam zadnji put smotao vani joint. :) Kad se popije jutarnja kafica, odem (ako je taj dan pa moram) po terapiju i kad se vratim opet stavim kaficu, malo oko kompa i to je to. `to se ti e kompjutera, bilo ata da radim volim zapaliti naravno! Drugi volim zapaliti tamo negdje poslije ru ka (od prilike), kad se ono doobro najedem tad i dva (uzastopno) smotam i ispuaim odmah... Ako se zadesi pa na kaficu ono odem posljepodne i tad se isto zapali, ali to ne ra unam jer nas prete~no bude 2-5 na 3 d~oje, tako da to i ne ra unam nikako. Ja najviae volim sjesti, fino uz TV ili neku dobru emisiju, bilo kojeg tipa i zapaliti veeelika dva... Trei se mota ono pred spavanje. Taj i ovaj ujutro uz kaficu se mora jednostavno zapaliti. Ovo ostalo kako - kad... zato kad me pitaju koliko puaim... ka~em od 3 (jer ispod 3 nikad ne prodje dan a da imam vuve, ili nema problema u nabavci. Mislim svako voli poslije ne ega da zapali, pa bilo to poslije kafice, ili poslije partije aaha (sa nekim penzijama :icon_lol: ) itd itd....
Silent BobPOZNAVALAC

sep 2007.

Bezze, ti ne radis. U tome je razlika, zato mozes toliko da pusis. Ja ne bih mogao nista da uradim na poslu i na faxu da sam naduvan. Par puta mi se desilo i bio sam besposoban. Cak ne mogu ni da sviram nesto najbolje kada sam napusen. Ali kao kompenzacija super se osjecam napusen, obozavam jesti i gledati filmove. ;) Preko radne sedmice zapalim uvece malo na bong poslije svih odradjenih obaveza. Vikendom isto uvece... ali napolju.
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Ok, u pravu si... mislim ne radim, ali zato uvam malog tako da imam posla iiitav dan. Kod mene nije samo radno vrijeme..... Sad kako mi se rodio mali, sad su mi se rituali poremetili. Ostao je isto onaj prvi uz kaficu, i zadnji pred spavanje.... sad preko dana, ako ugrabim tad i zapalim, ali bude dana kad nisam nikako zapalio....
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Sta ja znam al meni je najveci gust pusiti kad mrak padne znaci po noci.Najvise volim otici u grad u 8 i pusiti cijelu noc mislim potkivati se(popravljati) to mi je nesto najzesce i tako dok ne zaspem.Za mene je definitivno najveci uzitak noc; Mada volim i po danu ali rijetko samo kada je lijep dan jer vrijeme na mene jebeno utice i ako je kisa ili oblacno kada duvnem osjecam se smoreno i sjebano,ali noc je noc:sun2:

sep 2007.

Hahaha sad kad si spomenuo sah, inace jako volim igru. Znao sam cesto zapaliti koji sa ekipom, pa otici na pice do ribarskog drustva jednog tu u blizini. Ajme sto bi radio jadnim penzicima u sahu, matirao u par minuta. Ma zakon je sah kad se navaris, a ljudi kazu da nije dobro jer ode koncentracija, ma gluposti totalne. A meni bas suprotno sav se unesem u igru, nema niceg drugog, samo vidim poteze svoje i njegove po ne znam koliko unaprijed... ma zakon je igra I da, to isto, ni ja ne znam kad sam zadnji put vani smotao, tlaka je...
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Sla~em se u potpunosti sa tobom, ina e ja sam sudija (koaarkaaki :icon_lol:) i svaki put kad se "navarim", kad zapalim d~oju, bolje odsudim utakmicu nego onako suh.... Doduae pauziram dvije sezone, iii pretezno sam isao na utakmicu doooooobro napuaen, mislim ne ono jedan za redom, ali dva komada doobre vuve, i to me razguli (tad sam morao stavljati Prokulin ili Visine za oci, jer nekad crveeene do bola pa da me ne izofiraju. A pauziram zato sto zadnje dvije sezone ne mogu da istr im fizi ku spremu. Jebi ga, dodjem do zadnje dvije minute i tu hoe duaa na nos. Tu izlazi na vidjelo i cigare i alkohol (ne pijem, al' ono ponekad), vuva i naravno najgore metadon! Tako da sad pauziram, a ina e sudim A1 ligu ovdje kod nas. Dogurao sam do dr~avnog sudije :) heheh ... oooodo ja u OT (ina e velika mana kad se "navarim" ujutro ovako :) heheheheh
BugiPOZNAVALAC

sep 2007.

meni je najdraze ili kad se probudim rano u zoru...ili kasno navecer... popodne onako nikako mi ne prija... jer tada zavrsava posao ili ako nema posla to je vrijeme kad se razbudim... i ako tada zapalim noc dode brzo, i cila u magli prode... zato mi nije drago tada zapaliti.. ako zapalim ujutro...do rucka sam ko nov...pun energije.. znate dignete se ujutro puni energijije...onda zapalite i smirite se...i onda akumulirate energiju..jer trava smiruje... i polako nakon nekoliko sati...sva ta energija ponovo vas probije...i onda sam kao nov...kao da sam se tek probudio...svjez za nastavak dana... ma koliko se umorio tog jutra ako sam zapalio kasnije cu biti kao nov..i fizicki i psihicki... navecer volim jer je to vecer, vrijeme za cuda, vrijeme za zabavu...

sep 2007.

Veina ljudi koja ili ima stan/kuu ili ima drugare koji to imaju, naviknu se puaiti u zatvorenom prostoru i to im prija. Nema straha i panike da e te netko vidit, da e ti netko slu ajno/namjerno uletit u bux ili da e naletit patrola pa da ea morat sve bacat i bje~at ili se pravdat. To su ogromni plusevi i esto kod mnogih i presudni za izbor mjesta puaenja. Ja osobno zatvoren prostor volim kad ima ekipe i kad je ~ivo...idea od osobe do osobe, sa svakim se zapri aa, zabavia, pa onda do drugoga/drugih, pa svi do tebe, svi kod svih :) Ali ak i bit cijelu no/dan u prostoru je tlaka i dosadi jer si non stop u istom fixnom interijeru i dobro bi doala promjena izazvana kretnjom. Takoer, ako su u stanu/kui 2 ili max. 3 drugara, to zna bit poprili no dosadno i veoma brzo izgubi svoju ar. Joa ako se gleda Tv ili tako neato bezaktivno, sve nakraju zavrai na prepuaavanju a kod nekih i na kljucu. Otvoreno je meni majka kod puaenja. Ne vidim smisao 4 zida kad svijet le~i izvan njih i on je taj koji je bitan i koji daje ar i smisao sinergiji ovjeka i trave. Promatraa ljude koji dolaze i odlaze, prirodu kako diae i ~ivi, biljke, ~ivotinje, dogaaje kojima i sam pripadaa u datom trenutku sudjelovanja. Meni 4 zida i prostorija s druge pak strane omoguuju da npr. 1. ili 2. pljuga bolje "zabi" jer logi no, mozak nije pod utjecajem do~ivljaja koje sam gore naveo i ima viae vremena i mogunosti da se posveti i da osjeti prve dimove trave i prvu pljugu uope. Zato u zatvorenom, barem meni, pljugu bolje osjetim, ali puno gore izbrijavam. No kao ata sam rekao, prostorija nema mogunost kretanja, ukidanja rutine, izazivanja spontanosti... Kad je ovjek vani, bude na 1 mjestu pol sata-sat (koliko mu se prohtje) i onda kree u potragu za novim mjestom koje e mu opet pokloniti svoju ar dolaskom u njega. Za mene je to najvei plus, jer me bit u zatvorenom ili da se sve non stop isto dogaa, tj. da nemaa mogunost mjenjanja lokacija/dogaaja, veliki minus i spuatalica. A i bolesno je za re, ali istinito, da puaenje na otvorenom na~alost sa sobom nosi rizik, ali taj rizik proizvodi i adrenalin i ukida pasivnost iz rituala puaenja... mnogi moraju priznat, da iako u jednu ruku zvu i bolesno i glupo (jer nije pametno), adrenalin zbog rizika uvijek je ogroman plus:))) No svatko ima svoj guat...netko voli otvoreno, netko zatvoreno... Nije uope bitno:) P.s. Prije sam viae volio puaiti po noi, ali zbog 2 godine ata se uvijek i isklju ivo puailo po noi a nikad po danu, no mi viae za travu ne odgovara previae (ako je u pitanju neka tamna skrivena i izolirana buxa)... dan mi je sad majka i trava me sad uvijek bolje opere po danu... jednostavno, svetlost da ar i drugu perspektivu stvarima, a i razina energije je tad vea...
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

Zadnih par tjedana mi je ritam sljedeci... 1. Ujutro gica na prozoru - sjednem na prozor i gledam na cestu promet, busnu, smijesne ljude itd. 2. Takom dana 2-3-7 gica okolo - kod frenda doma, na terasi u parku, u autu 3. Navecer ili kod frenda sa ekipom pusenje ili doma solo (mozda sa jednim ili dva frenda) pusenje i igranje razno raznih pizdarija, brijanje po netu itd. Varira od 1-10 Ali buduci da se sad cura vraca i uskoro pocinje fax, nista vise od ove ljetne chill sheme...
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Evo kod mene se u kvartu nalazi jedan vrti.... ja bas ne pusim puno jer nisam u izobilju ali najbolje sta mi je bilo je kad sam s frendom lepo u vrtic otiso (parkic u vrticu :P) I popusili par jointova, legli se, slusali mjuzu i gledali zvjezdeeee.... i tako mirno navecer bi cijelu noc mogo ostat... (da nema staraca xD) Napusen gledat zvjezde i zapitat se o zivotu i razmisljat o sebi i drugima..... jaaaako duboko xD

sep 2007.

Pazite se murje vi koji pusite kod vrtica i skola. I onaj najgluplji policajac zna da su to najcesca mjesta za pusenje/droksanje u nocnim satima.
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Ja ba, joa ete fasovati krivi nu prijavu, kao dilate oko akola itd itd... Toooo nikako nije dobra kota za puaenje. Ako se ve puai vani, onda idite negdje, gdje nema raje, gdje nee doi niko i onda ete tek fino moi da se opustite i kad zapalite ima da u~ivate, a ovako samo stvarate paranoju jedni drugima.... bilo kad neko negdje proe (ima i pravo gorih slu ajeva, ali to je druga tema skrooz). Zato pazite gdje puaite.... Sretno i pozz
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Evo ata ja puaima nave e pogotovo :), uslikano prije sat najviae :icon_lol: Eto, ne koristim rizlu ve du~e vrijeme, sad je lakae.... hehhehe, ovo nave e a i ujutro uz kaficu isto ovakav mora se smotati :)
The-ProdigyISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Ja sam novi ovde i prvo da vas pozdravim sve i da vam kazem da nisam verovao da postoji ovakav forum, znaci najaci je!! Ja najvise volim da pusim cim ustanem, Posle dorucka , Popodne , Posle rucka i tako ceo dan , ali jbg nema se toliko para, Zbog toga zavrsim paket i od toga napravim 2 kom , jedan izvarim popodne najvise volim kad je lepo vreme pa negde u prirodi da se izvalim na livadi i flesiram , a ako nije lepo vreme onda kuci na prozoru uz ziku. Drugi uvece oko 23-24h kuci i posle toga sednem da cepam neku igricu onako razvaljen, ili se ubacujem sa devojkom experimentisem poze i td. Nadam se da iduce godine pored ovog foruma ima da uzgajim dobre biljke pa da nemam problema sa parama za vuju, i da varim po ceo dan. Jos jednom pozdravljam sve!!!!!!!

sep 2007.

jel znate onu pjesmu: "Two Joints"... e pa tako ja to.. :D
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Ja volim da pusim kada se probudim to mi je gust,onda jedna dobra pljuga poslje rucka,i onda navece sa ekipom par jointova nas nas par i sve 5!! Al kada nemam vutre onda ide barem jedna na dan to ono popodne poslje rucka da bi bude dobro:) Al jbg ima i tih dana kada nezapalim ni jednog jer nemem para ili nemogu da rijesim,al srecom nisu ti dani cesti:):):sick::rofl:
rizlaISTRAŽIVAČ

sep 2007.

pratim...hm..smota li netko onaj zadnji navecer malo deblji i masniji...? rekao bih za polovicu i viae nego ato ti treba pa kad odlazia na spavanje i pogledas ga u pepeljari i ka~es mu ...mljac biti cea za doru ak... baa me zanima... :icon_lol: pozz...
Yami_RazielAMBASADOR

sep 2007.

Neam neki ritual sto se tice pusenja,ako imam zapalim kad mi dodje :)))) ali sto se tice najludjeg ambienta za pusit...onak nakon cijelonocnog tulumarenja...sva ekipa zaspala,ostanete vi i jos 2oje ljudi jedini zivi,mrtvi umorni, i smotas pljugu taman kad se sunce onak dize...predobro je tad pljugat....onak totalni chill,mir,nema potrebe za razgovorom,samo uzivas u tom beskrajnom trenutku...predobar osjecaj...jos ak je fini hashish :)))) po mom najbolje tad zapalit...ali bilokad je dobro covjece,bilokad...
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

Ja zapalim na svaka 2-3 meseca,zato sto nema nigde da se nadje...ovde su vecina groweri pa imaju na pretek,ali pocecu i ja tako...A kad ima onda 3 joxa na dan,jedan ujutru,jedan PRE rucka i jedan uvece...peace70
dr_biberISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Ja stvarno nemam nista vise da dodam, osim... Ne nemam nista da dodam, niti oduzmem!

okt 2007.

Svi ste ludi ko struje...sami popusite cjeli dzoint pa ja bih kolabirao... bezzetov joint je meni za 8 ljudi ccc...ne kazem da ja ne volim ujutro zdimit ali brate imam staklenu lulu pa imam takodje water pipe da preciscava i hladi dim...ubicete grlo i ostalo sa tolikim jointima....bezze spasavaj se jeben je joint jer za razliku od cigare drzi se duze u plucima i uvlaci jace i gori pod vecom temperaturom...znaci ljudi pazite se nemojte reci da niste bili upozoreni :icon_lol:
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

EHhehehehhe hvala Vutragenjo na bri~nosti :), naravno, ailjio bih ja na waterpipe, ali jedino imam u kui rizle (negdje....) i rolnu. Ta rolna me ubi (fakat), imam osjeaj da svaki dan d~oja sve vea i vea... mislim mahinalno... a i skonto sam da duplo viae stavljam vuve nego prije i to tek kad sam ju e ( ini mi se...) smoto u rizlu,.... isfuro se pravo, isto mi minijaturni joint ispade, a joa sa haverkom jednom puaio... mislim dugo duvam na rolnu, (a imam duge prste :icon_lol: hehehehhe ) tako da kad smotam, taj joint je 15-tak cm najmanji Hitno moram prei na rizle, ak popijem kaficu a joa puaim d~oju.... mislim vremenski :)
meni najvise paae navecer, makar da se nade viae...i da se nae vremena puaio bi i ja ujtro pa popodne i uve er, al nemam. Lijepo prije spavanja kod frenda oderem dvije tri frule skunka i spreman sam za spavanje.
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Eee haveru, upravo pusim ovaj, al' ovaj je poseban, "posolio" ga sa haa-om...imao neku kockicu ) (btw: eih kako je leg'o----- ko budali aamar (sviju mi mrtvih.... :icon_lol:), evo koja slika od maloprije: Ne znam vidi li se na prvoj slici... :), ina e ja zadnjih (ihhhh....) xxx mjeseci ailjim na rolnu, a poato imam malo du~e prste :) hehhehe onda d~oja ispadne malo vea :icon_lol:. Neki dan sa haverom na rizlu mot'o, prvo ato sam stavio duplo viae vuve, a drugo, sto se sjebo kad sam smoto, isto minijaturni joint, (majke mi...) heheh ja se nasmij'o pravo, naviko na rolnu i kad motam, (moram jednom izmjeriti :icon_lol:) .... ispadne velik pravo... aaa ato i ja serendam (jelde?) naailjiio se pravo ba... :) Ma ne ka~em ja, ali neam niata osim BONG-a, kooji "razbaca" okolo sve ko puai na njega... Ja jedno vrijeme (7 dana (plafon) puaio na njega i nema aanse viae da se mo~e, to plua bole, noi se budia mokar sav... znoj... sve mokro, i taman presvu ea se i nakon 20min opet sav mokar i tako nekoliko dana...) mislim tad sam baa pretjerao... prvo ato sam "puaio" mnogo i non-stop na njega, (ono manje vuve mi treba, tamo vamo....) kad klinac, to ba, .... ma razvaljuje, joint je mila majka .... ina e ovo sve iz dosade, majke mi... Volio bih da imam WaterPipe, ali vidi, ne volim "homemade", a nea se ba gdje kupiti ovdje, nea aanse.... mislim jedino da mi neko sa vana donese, ali takvih nema :rofl: Nije zdrav onaj bong, majke mi... ok za nekad povui... opet zavisi od veli ine... moj ima "roru" isto REMUS :icon_lol:, to raja pada.... jer ono manje dima, a razvali me ko 5 d~oja, a ne zadimi toliko prostoriju kao joint, kontaa? KA~em ti, jednom zaredo ono 7 dana (mislim) i nisam viae moga, a puaio sam malte ne svaki sat po par "punjenja - ReCharge!!!!" hehehehe Aaa jes me zdrmo, vidim ja, raspis'oo se isto .... hehehe

okt 2007.

Ve viae od 12 godina puaim vutru i to minimalno 1 dnevno, ne sje am se kada je bio dan da nisam zapalio, a najslaa su mi 3 dnevno. ina e gajim svoju robu outdoor radim i svoj haa i imat u po prvi puta svoje f+ gljivice i obo~avam prirodne droge i ne smeta mi biti napuaen i ako treba cijeli dan na poslu u pauzi doma poslje ru ka ili nave er uz film a ujutro je naj slae kad me na bok okrene odma je dan ljepai. jednostavno to volim i guat mi je
PampersPOZNAVALAC

okt 2007.

Eee, kad se probudis i znas da ces chadit hardcore cijeli dan, ne zarolas odma joks. Ustanes se, pojedes bananu, otusiras se, skufash kafu, pogledas hed u oci i onda voda nosi. da si mogu dopustit svaki dan, pusio bi samo poslje 8.
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Znaci budilica zvoni u 7:55? :rofl::hehe:
PampersPOZNAVALAC

okt 2007.

Mislio navecer, 8 p.m. Mdaj, frula ujutro je smrt. Cijelo jutro tulis. Istina, cijeli dan bude onda aareniji. Al ovisi sto si naumio.

okt 2007.

Lud si Pampers, wake and bake je zakon tko si moze priustiti taj luksuz. Ali obavezno sativa, za energican high i dan ce garantirano biti dobar :))
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Ma znam sta si mislio.. malo te cimam :vb_whip: wake and bake rula ponekad :sun2:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2007.

Ako imam obaveza, onda ili ne puaim ili u krajenjm slu aju zveknem jednog prije spavanja. A kada sam slobodan ko pti ica, onda puaim kad mi se pripuai...ujutro, popodne, nave er...:icon_lol:

okt 2007.

e ovisi. najcesce je to od 4:20 nadalje B) ponekad mi je kul "wake and bake" ali najcesce prva pada (tek) nakon ru ka, i onda ravnomjerno rasporedjene do kasno nave er. uvijek su prve petarde, a kasnije slabije solim. najsladja je kad se ide na more, pa kad sidjemo s asfalta i po bijelom putu idemo do nase plaze zapalimo topa uz naravno moju reli voznju .. eh da mi je lada niva

okt 2007.

:sick: gori sve

nov 2007.

pusim prosjecno svaki dan po 1... to je prosjek... zato jer nekad ne zapalim al jako cesto pusim i kda se ima popusi se 2-3 il jedna dobra baklja... ugl. doaa sam do faze kad mi je marihuana "saveznik" i odkad redovito puaim sve u zivotu mi ide bolje, bolje se osjecam i tako... nisam vjerova ljudima kad su mi to pricali... svak moze doc do ovog stanja samo treba imat dobar i pozitivan stav prema toj svetoj biljci!
doomerLEGENDA

nov 2007.

zna otic i po 10g dnevno..... al to su rekordi...
ZmijugaLomaAMBASADOR

nov 2007.

Eee haj kad ea biti kui, odo nam ja uzeti neki sok, pa u naletiti.... btw: sestra ti je na telefonu, zauzeto ima pola sata!!!!

nov 2007.

Ja isto pijem heptanonsku terapiju samo ato ujutro ne puaim jer ima dosta ljudi i onda me ~ivcira neda mi se smarat sa ozbiljnim spikama u selu, ali zato nave e uz telka obavezno prije spavanja zapali se travica, ne znam ali na hepu to je tako eufori no da vam ne mogu opisati ja sam prije imao problema sa dopom i sad sam na terapiji i pljugam i super mi je
RadeAMBASADOR

nov 2007.

Od 6 popodne pa nadalje do 2-3 palim. Ujutro samo kad nemam nekih ozbiljnih planova, postome smori kad se napusim ujutro i izadjem medju ljude nekako mi sve crno..........
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Doduae, ja sad trenutno pravo slabo izazim (kako sam dobio sina... .tako da sam sa njim non-stop....) zato zapalim ujutro obavezno i isto tako nave e... (ok preko dana... kako - kad)... al' poslije hep. terapije (14tbl. ili 70mg) i poslije kafica i dzoja i ja sam koo piataaa... :) naravno da vutra ovo sve "pogura", tako da se zna desiti nekad da "zakljucam" (zbog hep-a (metadon)) Al' ujutro i navece ono bas gledam da imam tad zapaliti... Poato sam ovako navikao ve dugo, tako da ujutro i kad zapalim, ono nije da me "smori" (ok kad je fuj vuva)... al djeluje extra extra opuatajue .... bolje i d~oja, nego da rokam apaurine.... (ato sam dramati no smanjio....sa 120-150mg na 40-60mh) i to sve zahvaljujui vutri...!!!
triggerISTRAŽIVAČ

nov 2007.

meni se najja e dobro nakuriti poslje jutarnjeg treninga(za bolji apetit) i onda udri po aerpama! ako sam slobodan popodne onda jednog debelog s pajdom uz pro evolution socker, i nave er prije spavanja:spliff: sjednu 2-3 ovisi o raspolo~enju! :spliff:
gargamelPOZNAVALAC

dec 2007.

ja novi ovdje, pa prvo da vas sve pozdravim. bok. eto sad mogu dalje.. najveci gust mi je prije spavanja, u krevetu, onak zavaljan, uvijek si dofuram vode, 2-3 upaljaca, sve moguce samo da se vise nemoram ustat. taj prije spavanja je obavezan, i za to uvijek ima. a inace pusim kad rjesim sve obaveze za taj dan. na faxu bas i nemrem skontat nes naduvan, a nemrem ni radit nes pametno, tak da tek kad sve prodje, sjednem i u miru zapalim, nekad i zaredam po par pljugi jednu na drugu, al ne vise tak cesto ko prije. mozda ak krene neka proizvodnja....

dec 2007.

najvise purnjam na probi.. onda.. kad sviram negde, obavezno pre svirke i ako ostane nesto i za posle svirke.. a inace.. danju.. kad naleti nesto.. ispurnjam naravno :)
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Ja puaim prvi joint oko 16-17 sati,onda poslije toga stoniram uz muziku ili neku dobru emisiju....Pa se onda izadje i sa druatvom se ispuai 6-7 rora....i kod kuce naravno jedan "za laku noc" u krevetu uz tv..haha... ja sam novi ovdje... pozdrav svima....odlican sajt...
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

:signs046: dobro doaao ti nama :), koliko mogu da vidim iz ove teme, mnogo raje u zadnje vrijeme puae vuvu iz jednostavnog razloga da bi ih uhvatila "kljuca..." :) tj. da bi postigli "stoned feeling".... Ja li no takve (indica hibride) ailjim kui i sam... ili predvece (kad je dobra za spavanje) Mislim da niko nije toliko blesav da sativaste biljke puae navece (pred spavanje) ili indicaste hibride u jutro.... Onda ste "slomljeni" citav dan .... iiii meni sativasti hibridi otvaraju apetit :chef2:, dok indice ne!!! Mada naravno 90% raje puai ata ima.... nema tu gledanja sta je sta....
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Sad u zadnje vrijeme ovdje u Zenici nema tog staffa da ga biras..Jednostavno pushi se sta se moze prvo naci..A ne mogu nigdje da nadjem te HPS sijalice pa da pocnem sa uzgajanjem...Bezze_Sa ako ti znas gdje ima u blizini u Zenice javi Pozdrav
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

A zato ja kad se ubijem ovih sativa ko deva nave e ujutro se probudim napuaen i jop uz to onako pretjerano opuatenog tijela i niat mi e neda i samo bi spavo pola dana A ateta ali indika se ne da nabaviti

dec 2007.

Pushim 2-3 puta sedmichno. Tek odnedavno sam krenuo, tako da cu polako povecavati upotrebu, ali sve u svojim mjerama, naravno. Obozhavam guju, tako me lijepo opusti, i uz pravo drushtvo... Ma milina! Aaaa, I wanna get hiiighhh!!! :smoke18: Pejsss...

dec 2007.

Najbolje je poslije dobre zderacine, onda se napusis pa onda opet po slanini

dec 2007.

Ovakvo je moje mialjenje ; Pa Ka~e --- NESANICU IMAM AKO SE NE NADUVAM ZA JUTARNJI PRVI OBAVEZNO SA UVAM --- PRTI BEE GEE Tako vam ja brijem,, ali na~alost nije uvijek tako,, Mo~e se rei i ovako : KOLKO PARA TOLKO MJUZE Tako da,, kolko para imam ja i moji ortaci toliko i pljugamo !!! Ali mi nema lijepae,, kad si uve er smotam masan ok, a poslije njega na Igrice (PS2, komp i te neke brije) Sve u svemu; 1. Ujutro ("Al od prvog jutarnjeg najja e se strada !!!! - PRTI" ) 2. Poslije dobrog jela,, paae i dobar ok 3. Uve er za opuatanje i zajebanciju 4. I naravno jedan prije spavanja -- Za Laku No !!! Ali da je barem tako svaki dan u mom ~ivotu !!! Ali nadam se bit e !!!
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

Jbg, ta no ne znam (mislim na mjesto / radnju /) al' ti mogu "prebaciti" do ZE regularno. Imam druga (isto lan ovdje...) koji ide preko vikenda u ZE, da obidje roditelje, inace je ovdje u SA. Pa ako hoces, mogu vidjeti sa njim, da (ako bude htio) ti kupi ovdje sve sta treba. .....Ili da dodjes u SA (ja u te sa ekati na stanici, autobuska karta nije skupa) i ja u te odvesti da kupia sve ata ti treba (tj. sta hoces...) po najpovoljnijim cijenama... Ali stvarno ne znam niti jednu radnju u ZE i okolo da imaju HPS i tu opremu... obi no i oni uzimaju iz SA, po narud~bi .... jer one se slabo koriste, tj. prodaju. A uz nju ti treba i: - Zna i lampa HPS (npr: 400W) - 43KM - Priguanica, (Balast 400W) - 96km - Grlo E40 - 8KM - Kabl za struja > priguanica - 3KM - vatrootporne ~ice za grlo > priguanica - do 10km (oko 2,5m) - Lanac - isto do 10km (tanji onaj, al' isto mozes nabaviti to, ili skinuti sa necega) ________________________________________________________________________ Zna i ovo ti treba za HPS sistem, pod uslovom da imaa reflektor, jer se on vise pravi kuna verzija, nego da se kupuje. Obi no reflektujui (tanji) lim mo~e poslu~iti, saviti i pri vrstiti grlo na njega.
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Bezze_Sa......... drug pa to je odlicno.Nije ni skupo toliko koliko sam ja mislio. hvala ti za ovu informaciju... A mislim da bi bilo najlakse da ja dodjem u Sa pa da mi ti to pokazes...mislim nesto za neki prosjecan box...dogovorit cemo se jos....hvala jos jednom... Pozdrav

dec 2007.

2 Bezze_Sa - volio bih kada bih me mogao dodati u msn imenik - [email protected], trebao bih ti postaviti par "intimnih" pitanja... nadam se da cemo nekako stupiti u kontakt

dec 2007.

Najbolje je odmah ujutru (oko7) prije kave jedan, pa onda drugi. Onda narednih 5 sati nastupa ono najbolje. Vazno je da se prije toga nista ne jede! Pozzz. sa Skadarskog jezera

dec 2007.

2 Bezze_Sa - ako mozes da me dodas na msn - [email protected] - trebao bih ti postaviti par pitanja

dec 2007.

2 Bezze_Sa - ako bi me mogao dodati na msn - [email protected] - trebao bih ti postaviti par pitanja :D
artuvISTRAŽIVAČ

dec 2007.

dnevno u prosjeku zapalim oko 2, sad zavisi kakvih obaveza imam taj dan. ako tribam u it ili crtat ili neato sli no di triba zatupit uz knjigu/olovku puaenje u manjim koli inama ali ea im vremenskim intervalima (svako uru/uru ipo) mi stvarno poma~e i dr~i me fokusiranim na ono im se bavim naravno, koli ina koliko u popuait zavisi o tome koliko imam (kad se ima i kad situacija dopuata ta brojka drasti no naraste), a jedini u danu kojeg triban zapalit je onaj prije spavanja e i naj ea e puaim doma, a kad je lipo vrime (lito/proli e) u prirodi

dec 2007.

najbolje u petak poslje obaveza,poslusas neku dobru muziku da te digne,2 po pola litre piva,i tada kad te diglo,kad te nista ne moze spustiti,onda zapalit pljugu,najveci gust,tad apiciraa cijeli dan,

dec 2007.

ti mora da se salis :D okrene me za 180 ako nish prie nisam u sebe stavio :D ja preferiram jedan fini doruchak pa onda to zaokruzhit jednom gicom... i naravno neki desert nekon :D evo ja sam nov... i super mi ovaj forum... fora razmjenjivat misljenja iskustva i sve... pozdrav iz rijeke
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

oh, kad gledam sve ove postove kako kad voli zapalit bas mi se pusi al jbg nema se pa se ne pusi,nego ja najvise volim zapalit predvecer, taman nekad pred spavanje onda malo na komp dok malcice ne popusti to sve i onda na spavanje a nekad kada se ima onda i u skoli al ono to su rjedje situacije al nekad se stvarno toliko nazivciram u skoli da onda odemo i zapalimo jednu i onda ostatak dana samo sjedim i razmisljam ne ***** ostale:-) ali kazem te su situacije iznimne i naravno kada se ima!
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Travicu pusim 8-9 godina, nekada cesce a nekada redje. trenutno je u toku visemesecno pusenje po 2-3 puta na dan i moram priznati da vise ne osecam ono zadovoljstvo i euforiju kao pre. Najvise mi prija da zapalim u toku dana dok me nocu pomalo smara osim posle dve tri casice alkohola, inace cesto duvanje u istom ambijentu takodje zna da zagusi dozivljaj dok za mene stvarno nema lepseg mesta za uzivanje u marihuani nego sto jeto u prirodi. Prelepim carima travice najvise volim da se prepustim sama,tada mi se cesto javljaju novi putevi razmisljanja,pogledi i ideje,sto trenutno utice na pozitivne promene u mojim planovima. A svaki put kada povucem neki dim dobijam neopisivu potrebu da pocnem da radim vezbe(sto retko ko razume). Dakle za mene je nejbolji feeling: SOLO+SVETLOST DANA+PRIRODA
pozdrav svima, baa bih volio da eae zapalim, o kad bi bar mogao da nabavim ili kupim malo viae...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se