LEGACY
Podloga za motanje
18 odgovora991 pregleda
RAOZA.
ZMAJ19.127 REP
RAOZA.ZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#1
Kako se cvjetovi ne bi rasipali okolo ili ostavljali masan sloj na stolu, knjizi ili nekom drugom predmetu dobar izbor je da imate rolling tray naaih omiljenih cvjetova ostavit e vas bez nereda za
iaenje, a da ne spominjemo manje otpada vaaih omiljenih biljka.
Tacne za valjanje takoe mogu olakaati motanje vaaeg cvijeta. To je zato ato ih mo~ete dr~ati u krilu ato je preferirana metoda mnogih entuzijasta kanabisa. Nema viae prljanja vaaih radnih plo
a ili mu
enja da dobijete pravi ugao za savraenu rolnu.
Ovdje aaljite fotografije vaaih podloga za motanje cvjetova.
Nekad kad hou ru
no da izmrvim koristim prirodnu poliranu zdjelu od kokosa kupljenu u Yerba Mala.
Trenutno koristim Mossy Gaint metalnu tacnu od 34 x 27cm.
Mossy Giant Super Pack (Rolling Tray & Art)
RAOZA.
ZMAJ19.127 REP
RAOZA.ZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#3
Hvala :)
Lijepe su. Ovu dole crnu sam i ja htjeo kupit prije cca mjesec jer je lijepa ali i manje ofirna za stavit u ruksak i otii na izlet od one gore moje. Na~alost neko je br~i bio u aipingu smiley9934
Ćyro
ZMAJ67.043 REP
ĆyroZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#4
Super tema da :)
Ja godinama vec od vecernjeg spliffa radim ritual, ne rjetko i rano ujutro dok moji jos spavaju znam ustat i zapalit na miru uz kavu i docekat zoru. To je moja komfor zona i vrijeme za mene i u to upada sto ja zovem rolling station :D
Iako bi volio da je nesto vecih dimenzija ali nemogu naci da mi se svidja a da je bas velika kutija ali nema veze. I ova me za sad zadovoljava :)
Btw, nekoliko najbeskorisnijih naljepnica jer u ovom polozaju kutijicu nikad ne drzim :p
Ispod drvene tacne za motanje je skladisni prostor u kojem ne drzim vutru vec par sitnica koje mi ponekad zatrebaju.
A na kutiju sam ugradio dva lanca da drze poklopac u polozaju koji ja zelim i da malene aarke ne pate pod tezinom poklopca i svega na njemu jer bi s vremenom popustile.
Ovako to izgleda u pogonu :)
A ovako izgleda u nocnoj/ranojutarnjoj smjeni, meni osobno, najdrazoj :)
(Kutija nije bas toliko sitna gledajuci prema solji, solja je od 8.5 deci pa zato.. :p )
U biti dok ovo pisem dolazim do spoznaje da je nas dragi Mravak samo takav drvodjelac.. u vise navrata mi se nudio da mi napravi muatiklu, cigar spic, moguce da cu ga zaposlit ako bude htjeo da mi napravi bas onih dimenzija koje mi pasu. Da bude KUTIJA a ne kutija :) vidit cemo, veselim se vidjet rolling tacne i kutijice ostalih clanova :) pozdrav! :wave:
Ps. U kamionu uvjek imam limenu manju tacnu spremnu. ;)
RAOZA.
ZMAJ19.127 REP
RAOZA.ZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#5
Komfor zona samo takva :) :respect:
I meni isto treba takva jedna kutija za dr~ati sve to ali nije baa sad hitno.
`to se ti
e @Mravak-a i DIY izrade to je isto super opcija takoer mo~e i osvetljenje ubaciti na baterije/punjenje mo~e se nai jeftino da krasi cijelu pri
u. Naravno to je puno bolja opcija :)
jesam
ZMAJ41.782 REP
jesamZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#6
Jeste li skontali da je Barney Farm kutijica sa sjemenkama ujedno i rolling tray?
Wendigo
ZMAJ59.626 REP
WendigoZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#7
Odli
na tema, thumbs up friaki, jerbo se trima NYCD upravo :D
Koristio sve i svaata, uglavnom stripove - imam ih dosta a pojedini imaju one 'gloss' korice, pa ne ostaje skoro niata na njima - meutim, proale godine naletim na ovu kerami
ku porodicu, kod nekog kineskog fast food-a (kontam da koriste za salatice), i
im sam je video - to je bilo to, zaljubio sam se :Di znao sam odmah kakva je njena sudbina zapravo
(I jedan Somango cvet, nedelju dana kjura)
}ena godinama ve koristi kutiju u kojoj dr~imo 'alat'
Natalo~ilo se tu bogami desetak razli
itih kultivara. u napravim kuglicu jednog dana, pa da se rastajemo :D
:vutra:
RAOZA.
ZMAJ19.127 REP
RAOZA.ZMAJ
feb 2024.
feb 2024.#8
@jesam na~alost joa nije pao aoping kod njih ali uskorije vrijeme sigurno da hoe.
Sad baa gledam i upravu si
ak i piae Rolling Tray.
Fotka je sa neta:
Meni je ~ao ato je Dutch Poison 2022 povukao pakovanje u metalnim kutijcama koje su nakon klijanja sjemenki mogle biti koriatene za
uvanje haaiaa, rizli, d~oksa.. sada pakuju u ambala~i kao tik tak :D
@Wendigo vala se kod tebe fino nagomilalo :D
Kod mene na tablji se ne primjeti dok se ne pree prstima :D
Odli
no :thumb:
Pikacu
AMBASADOR3.718 REP63%
→ Legenda
Crazy Smoke
ZMAJ30.799 REP
feb 2024.
1 / 10