VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaDIY Waterfall Pipe
LEGACY

DIY Waterfall Pipe

20 odgovora1,784 pregleda

jun 2016.

1. Potreban pribor: 2. Pri dnu flaae napravite otvor za odvod vode: 3. Zatim na epu probuaite rupu i u nju uglavite joint,ja sam u ovom slu aju iskoristio cigaretu sa flopom umesto filtera,jbg lenj da odem po rizle :rasta: 4. Napunite flaau vodom pri tom dr~ei zapuaenim otvor za odvod vode i zavrnite ep sa jointom nazad na flaau: 5. Sklonite prst sa otvora i pustite da voda te e dok u isto vreme palite joint: 6. Kada sva voda iste e vaaa flaaa e biti puna: Uvucite sav dim od jednom ili iz dva puta (za slabija plua :D ) i u~ivajte :rasta: Ja sam se razbio od jednog dima i napisao ovaj tutorial :D
L0oDZMAJ

jun 2016.

Hahaha,idem pravit :D

jun 2016.

Mo~e i kroz rupu na epu da se provu e duga ka slam ica i da bude potopljena u vodi skroz do dna flaae a u ovaj gornji kraj slam ice uguraa joint i onda dobijaa waterfall bong :D
L0oDZMAJ

jun 2016.

Ovo te nista ne kontam sad :D al dobro elem,mozda sto sam razvaljen :rasta:

jun 2016.

Idem se ubit sa ovim. Taman sam se nacitao o ledu - @adrion ubija znanjem o ledu - nista ne berem ja tu struju, ovo mi je doslo sad ko bog da nesto i ja DIY napravim :D edit: pomelo me :D
adriAMBASADOR

jun 2016.

Nema do zakona fizike :-)
TataVutricPOZNAVALAC

jun 2016.

stavia epi na izduv, iznesea na sto kad se familija okupi, otvoria i upoznaa sve sa novim osve~iva em prostorije:mario::
CvećarENTUZIJASTA

jun 2016.

-Poato vidim da ti je flaaa od 1l evo male dopune za flaau od 2l... :) Sve isto s'tim ato dodajemo joa dve rupice identi ne kao ova dole i takoe ih dr~imo dok voda oti e i kada voda pree rupicu broj 2 onda zapuaimo donju rupicu kroz koju odlazi voda, ''otpuaimo'' rupicu 1 i 2 i kroz rupicu numero uno udahnemo sav dim iz flaae,:puuuh:: kada udahnemo i izdahnemo sav dim ponovo zapuaimo rupe 1 i 2 i puatamo preostalu vodu da izae i onda ponovo joa jedan ''HIT''...:puuuh:: Takoe razvaljen pridodah malo inovacije:idea: koja e doneti kom. tipa ''Pa nismo mi hobotnice da dr~imo toliko rupica a da joa pritom palimo d~ok''!!! :D -POZZ. svima!!! :sun2::cool23::sun2:
zxwLEGENDA

jul 2016.

juce probo toliko me odvalilo da sam zaboravio ovde napisat iskustvo ;)
napalmLEGENDA

jul 2016.

@ChiliHead ... nekad smo to nazivali podmornice :) Samo malo druga iji postupak ;) Flaaa bez dna u kantu sa vodom... flaaa se potopi do dna kante samo da ep viri van, stavi se oks na ep ... flaaa se digne (flaaa se napuni dimom)... i onda s ustima potopia flaau :) Da i dok spuataa flaau u vodu ekaa da doe do dna, tek onda udahnea (dok se dim s komprimira). :joint2::grob:
nostromoLEGENDA

jul 2016.

@napalm Upravo tako, kao kroz maglu se sje am da se to zove Gravity Bong... Uglavnom, najbolja varijanta ako vam treba neato quick and dirty , a uz to i vrlo efikasno. :let:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se