VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaČišćenje staklenog water pipe-a
LEGACY

Čišćenje staklenog water pipe-a

26 odgovora2,409 pregleda

mar 2011.

Zanimalo bi me kako tj. kojim tekuinama/kemijama i sl. o istiti smrdljivi talog u pajpu..

mar 2011.

Ja imam za iaenje apsolutno svega masnog,prljavog i sl.,neku bardal-ovu tekuinu...truck cleaner bio...koja se ina e koristi za ispiranje vodovoda u slu aju one iaenja.Bez problema otklanja sav talog i ne istoe.Finog mirisa i lako se ispere.
ChehehePOZNAVALAC

mar 2011.

Kuhanje u vrucoj vodi bez ikakvih dodataka ako nije novoljno ispralo ponoviti ...ne mirise ali je sigurno zdravije od bilo kojeg sredstva.
tinitusENTUZIJASTA

mar 2011.

ako je staklo mozes slobodno uzest bilo koji deterdzent i vruce vode, a ako je bas "zapeklo" morat ces mehanicki sastrugat
Sensi*JanaAMBASADOR

mar 2011.

potopi u vrucu vodu u koju dodas soda bikarbone i neke kiseline (sircetna,limunska,limuntus),odlicno skida kamenac i necistocu.Ili napravis pastu od soda bikarbone i kiseline i malo izribas.

mar 2011.

Evo napravio jucer aceton + kuhinjska sol, sve ide dolje.. I kasnije samo dobro isprati...
NoTrippinAMBASADOR

mar 2011.

Stavia alkohola i soli i mukaa-to je za bongove dobra aema.Mo~ea kvasinu(ocat) i vruu vodu kombinirat.

mar 2011.

Na koj alkohol mislis? 70% pa na viae ili moze npr. sa rakijom?

mar 2011.

Ja sam limunsku kiselinu otopio u medicinskom alkoholu i acetonu.To ulijes u neku posudu, unutra stavis pipe, pricekas dan, dan i pol, izvadis pipe isperes ga vodom i bit ce cist koda si ga tek kupio. Radi 100%.

mar 2011.

Samo ga prokuvaj u vodi i ne trebaju ti nikakve druge tecnosti, deterdzenti i sl.

apr 2011.

E a sad iduce pitanje.. =) Kako se rijesiti vodenog kamenca iz pipe-a?
indian_summerISTRAŽIVAČ

apr 2011.

to nema veze s pipom nego s vodom... naae vode su na~alost bogate kamencom... neznam kako se toga rijeaia na banalan na in, ali postoje razne gluposti, instalacije koje zaatiuju pipe od kamenca... (to nije GRIJA E) ako se radi o vodenom kamencu na staklu, otopina alkoholnog octa...
SekachAMBASADOR

apr 2011.

Alkohlolni ocat ili limunska kiselina...oboje pomaze... A ako si u mogucnosti gurniti ruku unutra, onda ce ici jos lakse...samo papirnatom maramicom obrises pomocu te otopine...

apr 2011.

Sta samo alkoholni ocat ili jos nesto?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se