VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaBeta blokatori
LEGACY

Beta blokatori

12 odgovora1,904 pregleda

sep 2019.

Pozdrav, "mjesa li" iko travu i tablete, beta blokatore. Znam da moze jedno i drugo ii, al me zanima je li ima iko iz prve ruke da to radi. Ja pijem bisoprolol I ponekad zapalim. Zanima me da li vama brzo srce kuca iako pijete te tablete. Ja ne smijem tad da izmjerim, kad bih vidio da su veliki otkucaji, dobio bih napad panike :D
jesamZMAJ

sep 2019.

tu sam :D i ne primjeujem neato pretjerano ubrzanje, mada meni s prvim dimovima pada tlak, ali nakon 5 ili manje minuta se sve unormali, iako ni ne osjetim taj pad tlaka trava i ina e hoe regulirati tlak i ubrzati rad srca, pogotovo albanuae i meni se to s njima deaavalo, ali viae uglavnom ne puaim te zelenjave moraa si izmjeriti te otkucaje pa da znaa na emu si; sigurno nije svejedno jel ti srce kuca 100 ili 150+, a i bitno je koiliko dugo vremenski taje... ako ti trava paae, probaj usporiti s duvanjem: povuci dim pa malo pri ekaj....ili jednostavno poja aj duvku na svaki dan pa e organizam stei toleranciju :) P.S. puaenje je atetno za zdravlje

sep 2019.

Dali si vec imao Napad Panike ? Ja sam zbog napada dobio "Nibel"..kriva dijagnoza u pm.

sep 2019.

Dok sam u rotterdamu bio zapalio sam par puta i posljednji put zapalim i izmjerim puls. Oko 65/ u min, sto je fenomenalno al nisam uzeo puno, 2 dima. Strah me bas te "albanuse", a nisam u mogucnosti trenutno da svoju uzgojim. Jel ti ikad bio uzbrazan pod beta blokerima, jesi izmejerio ? Koliko je trejalo ako jeste ? ps. ne pusim, a travu bih volio ponekad : )

sep 2019.

Da, al to sam regulisao. I ne pijem ja ove tablete zbog tog', imam neki drugi "problem". Nije problem, al' treba se kontrolisati
jesamZMAJ

sep 2019.

ma ne treba te sad baa biti strah :) nitko i nikada nije umro od trave pa neea ni ti ;) zna mi se initi da mi srce ubrzano lupa, ali tlakomjer to nikada nije pokazao :D s tim da sam svojevremeno imala velike tahikardije, neovisno o travi, a koje su proale bez ljekova eo iz teorije u praksu :spliff: s ulaskom THCa u tijelo, a i ostalih kemikalija koje idu uz to, javljaju se i nuspojave: laaagane oscilacije tlaka, treppperenje srca, opuaaaaatanje miaiia, o i na pola, nasmijeaena usta, sve se utiaava......i misaoni party mo~e startati ::lulamira::

sep 2019.

Ma ok, vise me zanimalo pusi li ko i pije li lijekove ove. Drago mi je da sam naletio na nekog. Ne volim sto pusim neprovjereno, volio bih svoju neku uzgojiti, ali to jos nije moguce.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se