VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKako napraviti hashish by Narquila
LEGACY

Kako napraviti hashish by Narquila

84 odgovora21,048 pregleda
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2008.

Ev jedne male od koje je bilo 40-ak g pa sam odlucio napraviti hash od nje.... e sad sta sam koristio: 1.dvije kantice od 2l 2.mikser 3.cjedilo 4.1,5l vode 5. dosta leda 6. malo vise 0d 30g vu 7. flasa od 1,5 usitniti je (ja je nisam previse jer sam se bojao da ce proc kroz cjedilo ;) ) staviti je u kanticu dodati led dodati vodu staviti mikser i polako mijesati nakon 7 minuta nakon 12 minuta evo kako to izgleda nakon 15 minuta miksanja e jbg nisam uslikao proces filtriranja kroz cjedilo al to je jednostavno. Vodu sa vu presipate u drugu kanticu naravno kroz cjedilo. ja sam iz te druge kante sto sam procijedio opet vodu vratio u onu prvu kantu...... ev kako procijedeno izgleda sad sam prelio tu vodu u providnu flasu od 1,5l i cekam (ja cu najmanje dan) da se trihomi slegnu.... p.s. ak budem imao vremena uslikat cu i krajnji proizvod. Toliko od mene.
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2008.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8kbCtKE2Ghk Nemoj ostavljati jedan dan da se slegne talog jer ea dobiti i finiju praainu u heau pa e ti se mrviti i neea ga moi oblikovati! Zadnji put kad sam ga radio ostavio sam prvu vodu 7 sati umjesto 4 i odmah sam znao da to nije to makar sam drugu vodu dobro napravio ve je bilo gotovo. Nije se dao onako fino tanko rezati na kriake nego se mrvio ako bi fulao i uzeo malo za rez... :maryjane:
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2008.

Hvala na savjetu gloss! ev moj je bio 6h i susi se.
neo_81ISTRAŽIVAČ

sep 2008.

a kolko dobijesh iz 40g ;))) i lijep opis :respect:
G e r o n i m OENTUZIJASTA

sep 2008.

Dobar gajd very simple
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2008.

ne znam mozda dobijem 3g a mozda bude i vise
3ananasa2ENTUZIJASTA

sep 2008.

jesi stavio i kifove ili samo autu. meni lijepo izgleda bilj ica nebi ja od nje haa pravio , joa sam vidio u nekom filmiu da te trimingse znaju zaledit prije nego e i pravit haa
ultra'90ENTUZIJASTA

sep 2008.

aaa...daj sliku =)

sep 2008.

daj ajde stavi sliku krajnjeg proizvoda
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

sep 2008.

o lijepo lijepo...samo daj nam sliku konacnice :)

okt 2008.

od 30g maryJ svega 3g hasha...chemu to,zar nije bolje to popusiti ovako:bong7bp:? koja je onda od prilike koncetracija thc-a u ta 3grama? koliko se uopste stavlja hashisha u paket?

okt 2008.

:ludaci_lol::ludaci_lol::ludaci_lol:
m4r3POZNAVALAC

dec 2008.

Lijep opis samo nije mi jasno sta onda sa tom flashom na kraju :S kako iz tog dobit hash :S:S:S:S
deny23ISTRAŽIVAČ

dec 2008.

e zar to cijedilo nema malo prevelike rupice jer sam ja nedavno probao i nije mi uspjelo,morao sam trazit onu svilu,koliko se sjecam rupice bi trebale biti od 120-150 mikrona sta ne?ja imam isto takvo cijedilo i sve mi je propadalo dole sva sreca pa sam stavio liauru.

dec 2008.

stoatamparsko sito ti treba biraa microne po ~elji koliko hoea ist haa

jan 2009.

I mene ovo zanima, nisam shvatio ato na kraju s tom bocom ? Pa, ako nije problem joa malo objaanjenja
TarkiPOZNAVALAC

jan 2009.

Ono sto se nakupi dole ostavis dakle vodu maknes (ne izljevat nego posrkat s nekom cijevi jer ak ides izlit ti se ovo dole ((trihomi)) sve uzmjesa pa dobis manje hasha) e i onda taj "mulj" sto ostane dole stavis negdje tipa iznad radijatora i cekas da voda ispari i opla hashishshshshshs :D

jan 2009.

e to te pitam :vb_wave: thanks
Noname_ENTUZIJASTA

jun 2011.

ja sam napravio proces sve do fri~idera i odstajanja 24h da se slegnu trihomi.e sad danas cu ostatak vode prosut pa~ljivo da se talog na dnu ne uzburka puno.ato mi ostane u posudi promijeaati ~licom i kroz filter od kave.to se mora tako sporo filtrirat?imam jedno litru i pol sve zajedno,malo po malo izljevat u filter i ekat dok se isfiltrira.trebam detaljno objaanjenje za taj dio.
Dobija se tako mala kolicina Hasisa zato sto je Hasis koncentrat i Hasis ovako prave samo ljudi koji biljku uzgajaju za sopstvene potrebe. Inace "Isolator" kako se inace zove Hasis proizveden na ovaj nacin se inace proizvodi od velikih kolicina stabljika i lisca koje bi uzgaivaci inace bacili, sve se stavi u masinu za pranje vesa zajedno sa ledom a umesto filtera koji masina inace poseduje stave se fini filteri za Hasis. Tako da od smeca koje bi inace bacio dobijes jako kvalitetan produkt koji inace u coffee shop-u prodaje i po 25e za jedan gram.
He-ManLEGENDA

jun 2011.

haha :icon_lol: odmah me podsjetilo na scenu iz Weedsa :costumed-smiley-027 Koji btw po inju sutra, sedma sezona :sun2:
defendermaisterISTRAŽIVAČ

jun 2011.

jos uvijek ''ne znam'' pusit hash, ugl uvijek pretjeram da se ne mogu pomac' sa mjesta, al probat cu ga napravit u jesen... btw el ima kakve veze ako je liaoba friaka ili ju moram suait prije procesa, al brijem da nije bitno???
gargamelPOZNAVALAC

jun 2011.

pa bitno je, ali koliko, to ovisi o metodi kojom radis hash... recimo za bubble mozes odmah s berbe u vodu, ali ti se lijepi lisce i to dok miksas, ko mulj da ti se stvori na lopati.... neznam kako da objasnim.. ja sam radio kuhinjskim mikserom, i svakih 6 sekundi sam morao stat i ocistit "peraje" jel bi se sve povezalo u jednu gromadu.... pomaze npr ako zamrznes materijal prije, iako je razlika samo prvih par minuta.. za gumby mislim da ti je isti k. dok za keif treba bit dosta suho....

jul 2011.

a postoji li mogucnost da se popije ta voda iz boce prije nego sto se pusti da odstoji ? msm hoce li to imat nekakvog djelovanja?
alabama_kushENTUZIJASTA

jul 2011.

pa bilo bi djelovanja...al neznam bas kolko je pametno to radit..da valja onda nitko nebi do kraja iso i pravo hash nego bi fino nosio bocu za sobom i bilo bi mu super :icon_lol:
SekachAMBASADOR

jul 2011.

Naravno da ce biti djelovanja...teski bolovi u trbuhu popraceni postenim proljevom 2 dana...ccc...

sep 2011.

ovo moram da probam....
pcuthcISTRAŽIVAČ

okt 2011.

dobivas od 10 dp 15% od ukupnog trima talozenje ej jednostavan nacin i efikasan nacin ali mene ne zadovoljava posto ne patim na kolicinu nego kvalitetu kifa. savjetujem ti da ako zelis dobar kif da pogledas kako to marokanci rade. samo dobro izudaraju vrecicu :) i kif je tu (najednostavnije i najbolje rjesenje ako mene poitas) dobio sam od 25g trima 2.7grama kifa tom mewtodom ovaj bubble bag i tome slicno je prevelika komplikacija a dobijes k.............

apr 2012.

dakle, trava ide u smece a zadrzavas vodu? treba da odstoji na neku odredjenu temperaturu? i kad sve ispari sto raditi sa 'muljem', tj trihomima?

avg 2013.

mo~e koji info viae o tome prebijanju vre ice hihihihhi

avg 2013.

pa frend verujem da znas sta znaci izudarati ili kako ti kazes prebiti... napunis jacu vrecu hedovimai udri ;) ili uzmes i trljas rukama, posle skidaj sa koze umesto sa najlona http://www.hashish-center.com/hashishmaking.html guglaj malo, svasta ces naci ;)

avg 2013.

da da ...jucer sam zguglal sve kaj se dalo od vode,preko pegle do onih kutijica-miksera.....cuda tehnike
cro_botaničarISTRAŽIVAČ

dec 2013.

evo ovo je jedna od najboljih tehnika...a ovo ato on ima neku spravu baa za hash radit to zamijenite nekom drugom tehnikom neko ima na jesen kolinje ~ivotinja a mi naaih biljkica hahahaha
weedoyeLEGENDA

jan 2014.

Hash ekstrakcija, bez puno kompliciranja, nova metoda Vidim da nitko ne koristi ovu metodu , naravno jer sam ja je "otkrio" Ok ne volimo klorofil i vodeno topljive stvari u hashu jer smanjuju kvalitetu. ____________________________________________________________________________________ Recept: Otapalo :Voda, Aceton ili etanol (ili bilo koje drugo ne polarno otapalo) Materijali: trimmizi cijedilo ili filter za kavu kantica Vea boca E pa da po nemo triminge stavljamo pod vodu malo promjeaamo, i stavimo na tjedan dana da stoji pod vodom, uz svakodnevno mjenjanje vode (da pogodili ste isto kao i water curing) , sad kad je voda pokupila sve ato je topivo u vodi...klorofil antocijanini itd. ostaje nam materijal koji je jako pro iaen i pripremljen za kupljanje ostatka Ostatak najbolje osuaiti kako nebi doalo do mjeaanja acetona i vode , zaliti sve s acetonom u manjim volumenima (npr. ako imate 1 litru acetona ako popolovite to na pola litre za ekstrakciju viae e pokupiti nego cijela litra), trimminge zna i acetonom polijemo i ako je mogue u posudi koja se mo~e za epiti i aejkati cijelom snagom ostaviti jedan dan u mraku. Aceton profiltriramo kroz filter papir, ostavimo suaiti i dobivamo hash na razini honey bubble hasha bez potrebe za mre~icma i tekuim CO2 i ostalim piz darijama. ovo je preuzeto sa the.majka, nisam video ovde ovako da se hash radi sa acetonom, materijala imam pa ako nadjem jeftin aceton probam pa javljam dal je stvarno ko med dobro :D
Cvele11ENTUZIJASTA

sep 2015.

Narquila daj jel mi mozes kako poslat sliku te tvoje biljke od 40g.. jel ja imam malu biljkicu pa da malo vidim kako izgleda
StipeZMAJ

sep 2015.

Narquila je zadnji put bio online prije 4 godine. :) al mozda se javi...nikad ne znas. 40g je 40g :cool23:
Cvele11ENTUZIJASTA

sep 2015.

Bitno da mu pise aktivan clan. Ajde stipe nadji mi neke dnevnike sa na kraju malim biljozama:gled: Pomagaj :)
BvanaaAMBASADOR

feb 2016.

Da li je moguce zaledit flasu u zamrzivacu na kraju kad se trihomi slegnu i onda samo smrznutu izrezat odvojit led i has ?

feb 2016.

`ta ti sad re e flaau? ega flaau? Rakije, pekmeza, mljeka ili ne eg treeg?
DegustatorLEGENDA

feb 2016.

meni se iskreno svidja ideja :) Ali ne vidim olaksavajucu okolnost u tome...

feb 2016.

hi Stipe mene svidja i treba sto pre:spliff::bocni:: tekucina
BvanaaAMBASADOR

feb 2016.

Pa ako je ovo forum o pekmezu ili mlijeku onda flasu toga ... Ili mozda ne pricam nas balkanski pa tesko razumit... Procitaj temu ispocetka pa ces skontat cega flasu :)

feb 2016.

Nevidim ja niata od po etka, tema stara 8 godina bez slika, neda mi se nagaat. Ima i svje~ijih o ovome koliko ja znam.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se