VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPrvi put
LEGACY

Prvi put

128 odgovora22,471 pregleda

apr 2008.

uskoro slavim roendan i dogovorili smo sa jednim likom da nam do tad donese 3g trave. pusit ces nas negdje 5, i prije smo se zezali sa bongovima i nargilama puseci aj u njima, tako da nam pluca nisu "nevina". :D inace smo svi dosta opusteni, sa takvim ukusom za glazbu, i zanima me kako da tih 3g najbolje iskoristimo.
OkiyKikuENTUZIJASTA

apr 2008.

Ako vam je prvi put... Nemojte NIPO`TO piti alkohol pa onda puaiti jer ete ~eludac povratiti. Nemojte niata o ekivati jer prvih par puta nikome nije niata osim ato su mu o i crvene XD Nemojte puaiti travu ako ste maloljetni jer bi mogli imati problema, ato sa policijom a ato sa samim sobom. Nemojte misliti da ste face zato ato puaite, takvo razmialljanje e vas SIGURNO odvest u ovisnost o teakim drogama. Poato ste mladi i dok vas alkohol puca ne vidim razlog zbog kojeg bi puaili travu, osim ako baa ~elite biti asocijalni meu svojim vranjacima... A kasnije kada budete stariji i buidete svjesni ato valja a ato nevlja, e onda zapalite koju... Iz iskustava, Okiy Kiku
ranromENTUZIJASTA

apr 2008.

opustite se nemojte nista ocekivat i bit ce vam odlicno. ja sam prvi put trcao svugdi sam htio doc sto prije a prijatelj mi je stao u kut prostorije i suze su mu isle. a kako OkiyKiku kaze nit slucajno se opit prije. posli morete pit sta sumnjam dace te imat zelju

apr 2008.

pa ilegalno je, nemaju godine veze. :icon_confused: sta mislite, kad je ok poceti? s tim da, ne mislim redovito to radit jer mi to nije ni dostupno posto ne poznajem dilera.

apr 2008.

Mozda bi treba procitati: http://www.legalizacija.org/2008/04/04/odgovorna-upotreba-marihuane/

apr 2008.

WTF!!!!!!?????????????????????????????? Ne razumijem uopce takav stav..... Sta ti zelis reci? Pa znaci bolje je svake subote biti pijana budala i pr~it si mozak nego pljugat ako si mlad? Pa ko ato je za 100godianjaka bolje pljugat nego pit tako je i za 1godianjaka.
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2008.

Ni ja ne razumijem ata je doti ni htio rei s takvom izjavom ni zaato bi od trave asocijalni postali ni malo mi nije jasno
OkiyKikuENTUZIJASTA

apr 2008.

Ako budu moderatori promovirali konzumiranje u maloljetnika! Svi, koji su postali dnevnike uzgoja svakako se mogu brinuti zbog problema sa policijom!!!! Pa u PM ako moderator govori klincima nek se napuaavaju... ko normalan onda mo~e mislit da na ovom sajtu nema policije!!!! Da sla~em se da je manje atetno pljugat ali poato se trava nalazi u krugovima u kojima se nalazi i speed i X, djeca sti u krive dojmove o teakim drogama. Ja osobno sam da prije ulaska na forum korisnik mora potvrditi da je stariji od 18 godina i da se postovi komercijalnih grovera ODMA briau. Na taj na in mo~emo stei povjerenje ljudi.

apr 2008.

prezirem teake...niti bi imao nesto para da koristim to, a stvarno me ne zanima. travu zelim probat i nikad nisam imao neki negativan stav prema njoj...
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

OkiyKiku.. nitko tu nikome ne govori da se napusava. Gdje ti vidis da moderatori promoviraju ista?? Ti si taj koji govori maloljetnicima da se drze alkohola dok ih puca!?? Alo.. probudi se.. potices alkoholiziranje i onda prigovaras moderatoru koji pokazuje korisniku clanak o odgovornoj upotrebi marihuane. Nemam pojma tko je taj korisnik, ali na kraju ce ionako napraviti sta ga je volja bez obzira sto mi tu mudrujemo..
OkiyKikuENTUZIJASTA

apr 2008.

A gledaj ja ti nemogu preporucit travu ako znam da si maloljetan. A i rekli smo ti ve da ti ionako prvi put nee biti niata, vrlo vjerojatno. A ove spike bolje alkohol nego trava, u djeci stavraju dojam da je trava potpuno bezopasna i da su druge ilegalne droge manje opasne od alkohola. tj. da je alkohol piju samo papci a "prava ekipa" zna sta je prava stvar za djecu... :drink:
OkiyKikuENTUZIJASTA

apr 2008.

Pardon nisu moderatori, moje isprike. Nemoj se ljutit slonek. Ali svakako kao iskusni korisnici bi morali znati ata valja a ata nevalja
Zabljak 1992POZNAVALAC

apr 2008.

vjerovatno je choek mislio popij pivo s vremena na vrijeme neka ti trava jos si mlad...stvarno ne preporucujem alkoholisanje maloljetnicima niti iko normalan,ako mu je merak neka pusi ali neka se edukuje malo o vutri...evo ja ka neki skolski psiholog:family1:
NarquilaENTUZIJASTA

apr 2008.

Okiykiku nemoj pricat gluposti vise. A ti momak samo polako i nemojte trave puno kolicinski odjednom i nemojte puno alkohola

apr 2008.

ajde mir. pitam vas poput kako dobit najvise od 3g i jel bolji bong il joint i takve stvari, jer cu to napravit, pa neka i dobro bude.:bong7bp:
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

bong je najbolji sto se iskoristivosti tice
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

bong dakako, dalo bi se sad o nekim izvedbama drugim priat, ali najdostupnije je bong
OkiyKikuENTUZIJASTA

apr 2008.

What ever... ne slazem se s vecinom, ali se nemislim niti pregovarat...

apr 2008.

jel ok ako napravimo bong od flase od neznam 1l kojem se sa strane stavi roba i tamo se pali? za caj smo stavili vodu al frend kaze da bi voda pohupila THC pa da nas nebi puknulo toliko...
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

ima po forumu ve na 100-tine home made bongova, svih primjena, a za aj... zaato ne, voda pokupi thc, ali vodu ( aj) kasnije popijete, ali treba malo veu dozu stavit u aj, jer dosta lakae pukne, ali du~e dr~i, tj. du~e ti koli ine ulaze u sistem i zadr~avaju se - logi ki, popijea aj i dok stomak i crijeva sve to obrade tebe puca, ali ne obrauju tipa 100 kristala odjednom nego svako par minuta 1, da ovako lai ki reem :)
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Mozete napravit caj. Za svaku salicu caja koju radis stavis po malenu zlicicu maslaca NE MARGARIN. (znaci npr. za 4 osobe.. 4 zlicice maslaca ide). Ubzacis travu. To sve mijesas povremeno dok ne zakuha i onda procjedis u salice. Na kraju ubacis zlicu meda za poboljsati okus. To sve treba popit i procijedit prije nego se ohladi potpuno. Maslac stavljas zato jer ce on na sebe vezati THC..
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Iskreno,ja o travi nisam ni citala,niti me je interesovala uopste,dok nisam upoznala jednog decka pre godinu dana s kojim sam postala jako bliska. Nismo klinci , ni on ni ja. Kako smo se upoznavali i pricali o sebi,tako mi je on rekao da desetak godina pusi travu i pitao me da li to menja nesto medju nama. To m je bio prvi put da mi neko kaze tako nesto i za trenutak sam se zamislila, medjutim,uzimajuci sebe kao prlicno zrelu osobu,iscitam ja sve sto sam nasla na forumu,od onih medicinskih to ubija mozak i izaziva sizofreniju,do foruma kao sto je ovaj gde vidim da ima toliko mnogo ljudi koji je uzimaju i apsolutno normalno funkcionisu u svim sferama zivota,bas kao i moj prijatelj. Ni za trenutak nisam prekinula kontakt s njim,niti sam pokusala da mu kazem da radi nesto lose. Zaista smatram da svi imamo pravo na sopstvene izbore. Druzeci se,uprkos svojim godinama,koje su vec odavno rekle Ne drogama,kad me je nekom prilikom pitao da li bih probala,opet nisam imala nikakav negativan stav,da smatram da ima bilo sta lose u tome probati travu. Malo,taj prvi put,imala sam neki osecaj da ce se mozda nesto desiti,da ce mi biti lose,zbog ukusa dima ( nisam pusac ) ili ne znam vec cega,ali s obzirom da je on pre svega jako smiren decko i da je isao varjantom,da prvi dzoint smota kao recimo, light, zbog mene,to je proslo potpuno fino,ja sam uzela par dimova,malo mi je bio neprijatan ukus u ustima,ali smo sve vreme pricali,ljubili se i totalno nista. Znala sam da prvi put nista posebno i ne moze da se oseti,zbog toga sam probala jos dva puta,drugi put sam mislim najvse osetila,bila sam nervozna pre toga i trazila sam od njega kad je zapalio i drugu cigaretu da mi da, tad sam u trenutku osetila toplinu u zelucu i blago otezale noge,za trenutak sam se uplasila,gde je on opet odreagovao,tako sto me je naslonio na sebe i pricali smo totalno nevezane stvari,kako bi mi skrenuo paznju s razmisljanja o tome sta se desava i kako se osecam,kad sam se opustila,bilo nam je lepo. Ali,opet ni to,pa ni moje trece iskustvo ne bih nazvala necim strasnim,neobicnim,nisam se osecala kako ljudi zamisljaju van kontrole,samo jos prijatnije u drustvu nekog s kim mi je i inace lepo. Ne mogu da kazem da zaista znam,sta sve trava moze da uradi s mojim malim iskustvom,ali mogu da kazem da oni koji zele da probaju,svakako to ne rade sami,moje iskustvo s nekim ko je u svakom trenutku pratio kako se ja osecam,zaista se moze nazvati prijatno. Da ne pricam da sam se svako jutro posle budila potpuno sveza i pola dana imala energije , kao da sam spavala 12 sati a ne recimo 4. Zaista nista lose,ne bih pusila sama,ne bih ni u svakom drustvu,na kraju to je i intimno,pusiti jednu cigaretu s nekim,ali ovako,kako se meni dogodilo bilo je vise nego zanimljivo iskustvo. A ima i neke veze sa seksom osecajem,prosto,cini mi se , kad je telo,mozak opusten,seks je lepsi...
mlstPOZNAVALAC

jun 2013.

Da se primetiti da sve bolje razumes ono sto mi pricamo ovde samo napred :) prvi ko nijedan drugi kao prvi samo nek se rola samo nek se mrvi
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

hahahaha,meni je bilo smesno kad sam onako potkrepljena svm mogucim informacijama sa sobom za prvi put ponela i flasu vode za slucaj da me grebe grlo i nesto slatko,za slucaj da mi padne secer... A s obzirom da mi je generalno svaki put bilo lepo,prijatno,opusteno...Uz to,sve se dogodilo na moru... Za sve koji bi prvi put da probaju,more je verovatno idealno mesto...Zvezde jos sjajnije,more jos lepse sumi,osecaj stvarno nezaboravan...Svaki put sutradan na plazi kad mi se vratio ukus tog dima u usta,imala sam osmeh od uveta do uveta,bez razloga....

jun 2013.

ahhh.. more, nebo.. sad mi je sve jasnie! to je poseban ugoaj.. :) pametno pametno.. to ata si ponila vode i neato slatkoga! :D
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Slucajno more,decko s kojim sam probala je iz tih toplih i suncanih krajeva... a inace kad sam odlucila da cu da probam marihuanu,prvo sam citala sve one medicinske forume gde su mi obecavali sprzen mozak i nesto slcno,pa onda naisla na ovaj forum i u sustini sve sto sam zaista zelela da znam,nasla sam ovde... Ko god da ga je osmislio,uradio je to perfektno. Mene recimo grlo nije grebalo toliko,koliko njega,jer ga je dodatno iritirao moj parfem,pa se ta voda koju sam ponela visestruko isplatila...

jun 2013.

hehe,ovo moram ~eni pokazati :) neki dan,nedjelja predve er,otuairani,laganice, japanke i idemo na sladoled...auto,parfem COCO mademmoiselle,2-3 prska po vratu ~eninom......skoro sam turio glavu kroz prozor u vo~nji da doem do zraka,hihi potvrujem pri u o iritiranju :)

jun 2013.

chanel mademoiselle!! to mi je najdra~i parfem!! :) molim lijepo.. nikakve negativne komentare neu da vidin.. :)
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

i ja volim madmoiselle,mnogo vise nego cuveni no. 5 ,premda sam to vece nosila gucci - guilty,ali je bilo bas kao sto je VenloNL napisao,samo sto glavu kroz prozor kola nije izbacio,koliko ga je miris iziritirao... ali s obzirom da smo mi jos daleko od braka i da jos nisam u varijanti,on mi je muz i neka mu se susi i grlo zbog mene,nijedan sledeci put nisam imala parfem i bilo je mnooooooogo bolje... :icon_wink:

jun 2013.

sla~em se, puno je bolji od petice.. jest da je petica najprodavaniji parfemi svih vremena, ali mi je.. onako.. za starije ~ene viae.. :) MM je orgazam. nijedan se nemore miriti sa njim.. :) prekrasan je i daisy - marc jacobs, i moschino, pink bouquet .. ;)
DomarPOZNAVALAC

jun 2013.

Ako itko od vas prozove offtopic zadavit u ga. Djevojke nastavite ;)
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

ne idemo u off,ako povezemo da parfem ukoliko je jak moze dodatno da grebe grlo,nekome ko je u nasem drustvu pusio marihuanu,a uz sve ja volim i uvek se hvatam za slatke,puderaste,dugotrajne mirise parfema...
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Inace,ja sam jednim delom u svetu u kome se pusi marihuana,drugim sam izvan...Jer,decko koji mi je bitan,aktivan je pusac,pa je to i bio razlog da se na mnogo nacina upoznam sa istom,ukljucujuci i da je probam...Recimo,mnogo se polemise o tome koliko marihuana moze da se koristi u zdravstvene svrhe,on konkretno ima problema sa stitnom zlezdom,kako sam kaze,uzimajuci marihuanu,nema nekih karakteristicnih simptoma vezanih za ovu bolest,nesanicu,drhtanje ruku i tela,pa cak i nervozu u znatno manjoj kolicini,nego sto bi sasvim sigurno imao... Tako da po mom misljenju,stres je izvor vecine bolesti i sve sto moze da nam smanji isti,a nije stetno po zdravlje,dobro je...

jun 2013.

svia ti se, ha? want some more..? ;)

jun 2013.

parfem mo~e zasmetati i u trenutcima ne napuaenosti.. mo~e doi do lagane vrtoglavice.. u mom druatvu se nikad niko nije ~alia na parfem, da mu grebe grlo ili iti malo smeta.. netriba pretjerivati.. :)
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Nije ga bilo previse,uz to,totalno sladak i prijatan miris,ni ja ne podnosim sve mirise,od nekih mi je muka kad prodju samo pored mene,ali moze da bude da ima veze s ljubljenjem u vrat i direktnim udisanjem istog.... :icon_wink:

jun 2013.

ee to je ve druga pri a :) :ljulj
mihael-aISTRAŽIVAČ

jun 2013.

I ja bih rekla da jeste,a sta cu kad sam plavusa,a jedna od stvari koje su mi rekli,ako ces vec da probas travu sa nekim ko te privlaci,probaj i da li ima razlike u osecaju kad te ljubi...I ja sve morala da probam... :kiss:

jun 2013.

evo otuairala se, namazao sam joj lea sa kremom,izgubila se na trenutak...kad se vratila, :) e o tome pri amo... poapricala se sa nekim sprejom iz doze.. borotalco orginal fresh,ka~e protiv znojenja uz pomo neke mikro talk formule....u~as :) ti sprejevi iz doza ,e to je tek brutalno,za epio mi se nos od reakcije evo.... bit e red zapaliti joa jednoga :spliff:

jun 2013.

hahaha,koji si ti Venlo lik,svaka ti dala osim moje. :D :notnice: :respect: staroj akoli,old skul or no skul...
SoStonedENTUZIJASTA

jun 2013.

Alkohol+marihuana=blackout Marihuana+sok+hrana+ljubav=gotivaaaa Eo ovako je barem po meni,ali ipak ces ti sam sebi morati naci sta ti odgovara.I vjeruj mi,prvi puta ce ti dosta faktora uticati na raspolozenje (vrijeme,drustvo,okolina). Pokusaj da to bude na sigurnom mjestu,da ne moras tripovati da li ce vas neko uhvatiti. Vidjao sam ljude koji su prvi put pusili pa ih paranoja i lose furke udarale pa im se vutra nije svidila.Sve je to upravo zbog tih "faktora".
mihael-aISTRAŽIVAČ

jul 2013.

Meni bas i nije jasno,zasto ljudi zele prvi put kad probaju marihuanu da imaju isti osecaj kao neko ko je pusi vec duze vreme? Za sve treba vremena,pa oni koji puse cigarete,sigurno znaju da im se prva bas i nije dopala... Isto je i s marihuanom,kad probas prvi put,probas malo da osetis dim,ukus,da se malo opustis,,prosto receno,probas osecaj.... meni je taj prvi put prosao,tako da uopste nisam razmisljala da li cu probati i drugi put... Smejali se salili,ljubakali,da nisam ni razmisljala,wow,ja probala travu... E drugi put prvo smo pusili jedan dzoint,ja bila nesto bas nervozna,on je zapalio drugi,pa sam ja uzela i drugi i kad sam osetila da mi je vrelo u stomaku,samo sam rekla-mislim da sam uzela vise nego sto mi treba - onda su mi noge malo otezale i skoro da sam se uplasila...On,je bio u varijanti sta ti je? Ja sam mu opisala kako se osecam i on je samo rekao,dodji lezi kod mene i krenuo da mi postavlja neka za mene u tom trenutku potpuno nebitna pitanja,ali za pola sata odprilike,zaboravila sam neprijatan osecaj i samo smo pricali i pricali i tako,jos po nesto... :icon_wink: Treci put,ponovo samo osecaj da sam opustena.... :sun2:
SoStonedENTUZIJASTA

jul 2013.

Fkt mislim da je bolje da probate prije tog derneka.Cisto da se ne sjebete pa "zakucate" za krevet ili nesto losije.
TarzanZMAJ

jul 2013.

nemojte na bong pusit ak vam je prvi put....... i pogledajte kak izgleda trava uopce da vam nebi neko stvarno donio aj, a tu ste ve stare iskusnjare nece vas ni puknit :D
vu filaENTUZIJASTA

maj 2015.

Okiy Kiku je ustvari upravu. Mozda malo pretjerano al lik je upravu.Neznam koliko ovaj decko sta mu prvi put ima godina a to je bitna stavka. Mlad mozak je podlozan kojecemu a vutra izvrce percepciju i u sekundi si zrtva pogresnih uvjerenja,neznaci nuzno da ces postat ovisnikom o teskim drogama i da ce sve to odvest u asocijalno ponasanje al je to tu negdje,mnogi zaglave i niko od njih nije mislio da ced im se to dogodit. Ustvari su svi bili max uvjereni da im se to nece dogodit. :respect:
smileeeeAMBASADOR

maj 2015.

Hehe.. za sve koji probaju prvi put, ako vam nije dobro, unesite dosta vode. Pozeljno je i secera u nekom obliku, znaci neki sladunjavi sok u povecoj kolicini i imajte mere sledeci put :D

maj 2015.

dobro vece svima....prvi put se srecem sa ovom biljkom i gledala sam neke semenke koje pisu AUTO Flovers....stizu za upotrebu za 77 dana.....interesuje me koliko ploda uopsteno prinose i kakvo je vase iskustvo povodom toga, pisem jer mi treba neka kolicina za ulje a ovo mi lici da mogu brzo doci do ulja kojeg je jako tesko naci....posebno onog pravog kvalitetnog...hvala
Ajme meniAMBASADOR

maj 2015.

https://www.vutra.org/threads/autoflower-automatik.12384/ Eto tu ti sve piae :D

avg 2018.

Koliko moras dugo biti korisnik da bi ti lupalo na psihu.

avg 2018.

150 godina:D
jesamZMAJ

avg 2018.

kako to mislis Letus, ne ovisi to o vremenu i vutri, nego o korisniku :), ajde da koristim tvoj termin :D

sep 2018.

Hteo sam da probam po prvi put i drug mi nabavio dzok sa 0.3g vutre i malo duvana.Ispusio sam ceo dzok za 2-3min medjutim nisam osetio nista.Ako bi moglo neko misljenje ili ti savet.

sep 2018.

nista neobicno, takvih iskustava na forumu koliko hoces, bas kao i mogucih razloga da ne osetis nista. probaj ponovo, opusteno. bolje i tako nego da te uhvatila paranoja ili mucnina i peglanje. onda bi bilo jel mozda spricana necim :) naravno, u startu je pitanje cega 0.3 gr je bilo u rizli, jel vutra od proverenog izvora il samo vutra sa ulice

sep 2018.

Sta reci... Zavaljao te drugar :D
jopezgZMAJ

sep 2018.

Ma mnoge ljude ne pukne prvi put,nemoj se sam presaugat drugi put jel bu ti lose ..

okt 2018.

Pozdrav svima,sinoc sam sa drugom prvi put probao travu,imamo 18 g,naime nasli smo se sa likom dao nam jedan joint popusili smo i nije nas nesto uradilo nakon ega smo ga pozvali i uzeli joa jedan,na pola drugog meni su po ele ruke i noge da trne i nozdrve,to je pustilo za nekih 15 min i onda bukvalno nepovezano pricanje nisam mogao da sastavim normalno recenicu hahaha,sad ne znam je l to efekat ili treba uzeti cistak pa da probamo da vidimo,hvala na razumevanju nov sam
VujsprerAMBASADOR

okt 2018.

Treba vidjeti ata je u jointu tj. poato je ve bio smotan, neznaa koja je koli ina i ega uope ima unutra. Rijetki su slu ajevi da kod prvog puaenja ne osjetia niata tj da te ne izvrti... a kamoli nakon prvog da odmah upalia drugog. Da si probao ne iju divljakuau sa ovog foruma, vjerojatno bi se bio javio u drugoj temi smiley9934 https://www.vutra.org/threads/cudan-osjecaj-nakon-pusenja.18140/ Samo polako kolega i najva~nije je (ve kad eksperimentirate) da to radite sa provjerenim stvarima i nikako ovako ve smotane naprave jer NEZNATE ata je unutra a to zna biti zeznuto u danaanje vrijeme. Mladi ste, nemojte se igrati zdravljem i ~ivotom.

okt 2018.

Drugu je motao pred nama,0.3 trave j pola duvana iz cigare,ocekivao sam nesto vise al mozda ce vremenom biti bolje
VujsprerAMBASADOR

okt 2018.

Ima puno faktora koji igraju ulogu u tome kako i koliko radi... od same biljke pa do skladiatenja i joa mnogo toga... Ako je sorta jaka (i joa prvi put) dosta je 0.3 d te izvrne... ako je materijal dobar. Samo polako i vidi kako se razvija situacija... I nemoj da sad sljedeeg posukljaa kao ~ivotinja jer prvi nisu radili. Svaki je druga iji! Nemoj da se svijet vrti oko tebe :-)

okt 2018.

Pitanje je bil imao snage doi na forum poslije toga... :)) Ja vala mogu, isto ko krava trave.. ali znaju se pronai ove ~eae sativ uge, poslije :grob: JePiga, moraa se uvati, i pomalo, nemoj navaljivati bezveze.. Opuateno, smireno, i pristojne doze, ne drobi u d~oju previae isto ko gladan kuruze u mliko, i sve e biti :thumb: I mani se gotovih zarolanih jointa, rolaj ih sam, barem onda znaa ata si mrvio.. a google je tvoj prijatelj, informacija tona za sve ostalo, ak ne, ekipa je tu sa foruma..

okt 2018.

Pa znaa kako ja sam osetio da mi trne ruke i noge i neki relax osecaj top i proseravao sam se dok pricam masio sam reci haha,sad ne znam da l me provozalo,kako to uopste izgleda nisam iskusan?

okt 2018.

to je to :D

okt 2018.

Kad se sjetim svog prvog puta, eeee, davno te bijase. Uzbudjenje, srce lupa ko bass od gigavata, pritisak udario u glavu, ja nemam pojma jesam li ubo ili sam masio, jel' klizno iznad ili ispod, uglavnom znam da nije mog'o uteci sa strana, prepone smetale. Nekako se to sve zavrsilo, lezim na krevetu blage veze nemajuci dal' ponosan biti i diciti se, ili mudro cutati. Ne da djavo mira tjera me da pitam "kakav sam bio" - veli, gabarite ne mozes popraviti, to ti je bogom dato, al' bi trebao poraditi na tehnici. Poslusam dobronamjerni savjet i sad "jaro" crta, ne ispusta olovku i dize se samo kad vidi dobar projekat, uglavnom masinski. P.S. jbg, kao da nikad na forum nisam virno, umjesto da procitam par postova, ja na prvu opletem po naslovu. Posto je ipak,rijec o dzokavcu mogu samo reci da sto manje ocekujes vise dobijes. Od previse uzbudjenja prodjes kao Romeo u prvom dijelu posta.

okt 2018.

Nista uzbuenje, samo se oslobodi i pusti :D Ona ce odraditi ostalo
hazeriZMAJ

okt 2018.

...i jedno..i drugo... ...a trece sigurno cutati:D:Dda ne ostane na "prvi put":D:D:thumb:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se