VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaAnksioznost
LEGACY

Anksioznost

90 odgovora6,886 pregleda

mar 2021.

Verujem da je vecina vas prosla ili se i dalje bori sa ankcioznscu,a poznato je da vutra stvara ank....neki savet kako da se otarasim tog osecaja ? Ili jednostavno da ostavim vu ili barem da smanjim konzumaciju na ponekad.Nemam neki visok nivo ankcionzosti da cu da poludim ili sta vec ali smeta,a nju imam kad sam u okruzenju nepoznatih ljudi.
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Anksioznost. Ovisi od straina, recimo nekad bude da mi mozak radi 100 na sat i budem anksiozan. Knedla u grlu. Onda sve pustim na miru, upalim si you tube, slozim neko pice i pustim mozak u stanje mirovanja. Ne znam, meni ovo pomaze. Sa sativom mi zna tako biti, dok jaka indica koja kuca na spavanje - zaspim hahaha. Mislim treba razumjeti kako koja vutra dijeluje, i prilagoditi se tome. Barem ja to tako gledam. Prije sam pusio cisto uzalud. Sad sve vise biram trenutak da zapalim - ne jer filozofiram nego meni tako najbolje odgovara. Nakon teskog treninga zapalim jer mi opusti misice, ali onda samo tv ili mobitel i cure. Nekad me nesanica lupi, zapalim da lakse zaspim (indica). Kad je vikend, posla puno - zapalim sativu jer radim kao lud. A nekad dode ekipa i cisto pusimo da se druzimo. Ne bi vise nikad pio depresive jer su me dobrih pola godine samo kocili na poslu.
BadiZMAJ

mar 2021.

Opet anksioznost:fuck:. DzimiDzarmus pitaa nas ata da napravia sa sobom...meni je to malo nelogi no. Smanji i puai samo u ugodnom okru~enju ili jednostavno prihvati da si takav i nau i se nositi sa tim u svim situacijama. I ja se znam vrlo neugodno osjeati meu nepoznatima, tako da znam kako ti je.;)
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Inace ljudi koji se neugodno osjecaju medu nepoznatima, ili sute u drustvu - su cesto vise inteligentni na socijalnom nivou. Kanabis kad pusis, ne mora znaciti da ce ti izljeciti stres. Moze ti ga i produbiti. Treba shvatiti kako djeluje, a ja to mogu shvatiti tek kad sam napusen. Recimo ove godine imam plan na seansu Ayahuasca, ako epidemija stane. Osjecam da sam spreman to doziviti, da necu imati los trip.
BadiZMAJ

mar 2021.

Potpisujem :thumb: :respect:
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Ljudski ~ivot je slo~en proces. Bilo bi lakai kad bi ~ivjeli u druga ijem okru~enju, na druga ijim pravilima. Ali onda bi mo~da bili manje "inteligentni" i pametni. Kad gledaa naae bake i dedove - bili su dosta "kruti", tupi, kako bi rekao za neke stvari. Ali su ~ivjeli puno slobodnije i lakae. Zato su nam i otiali u starim godinama. Mi danaanje druatvo samo nekuda letimo, doea u mirovinu, umrea za par godina zbog zdravstvenih imbenika. Mene je djed godinama vozio u gajbi sa Zetorom, to je samo injenica koliko je bio zdrav - a puaio je i pio. No psihi ki je bio ist. A evo - danas ljudi sa 65 u mirovinu, sa 70 u ljes. Zaato? Prije pola godine me krenulo nervirati jedno veliko pitanje - ato je nakon smrti? I to najviae kad sam napuaen, doslovno sam bio lud od tog pitanja. Da li nam pred nosom bje~i neki znanstveni dokaz, da ipak neka sila ili neato utje e na naau svijest? Ili su znanstvenici u pravu kad ka~u da je smrt zadnja? Zaato je Tesla izjavio da nakon smrti postajemo svijetlost, i da to nije kraj? Da li je on neato znao ato mi nismo? Pa prije u vjerovati njemu nego modernoj znanosti, ili nekoj religiji. I to me dr~alo par tjedana, dok nisam sku~io da me to pitanje samo di~e u mom privatnom ~ivotu, na na in da sam shvatio da zbog tog pitanja moram svaki dan ~ivjeti kao da je zadnji. `ta ti vrijedi bogatstvo, ata ti vrijedi prelijepa ~ena, obitelj - ako te drugi dan bude pijana budala ubila? Sad kad me uhvati to pitanje, samo odmahnem rukom i isti dan si slo~im da bude bolji nego ikad. Moramo po eti shva ati da je ~ivot o ito jedan, da je svaki dan poseban i zaseban. ak i kad se probudia umoran, nenaspavan, bez ljubavi, bez novaca, sa sto problema - pronai neato ato te bude diglo i popravi si dan. (ne mislim na kokain hahaha) Mi smo samo skupina atoma i svih estica koja djeluje na druga iji na in nego bilo koje drugo ~ivo bie na svijetu. Mo~da su ~ivotinje pametnije nego mi? Mo~da psi sa svojih 7-10 godina ~ivota pro~ive ono ato mi nikad neemo, jer ne vidimo "neato" ato oni vide? Pa prije 100 godina su ljudi izjavili da je znanost sve otkrila, pa eto tek neku godinu smo pronaali Higsonov Bozon (bazinga Sheldone haha). Ja sam shvatio da moj mozak, moja sloboda tek doe na doticaj kad sam sam. Kad nemam ~enskog partnera. Tad mi najbolje ide, najja i sam. Najviae dajem od sebe i trudim se. Da, nedostaje mi "~ensko" bie, ali rekao sam da dok ne naem sanjara kao ato sam i ja, neu se upuatati u neke ozbiljne veze. To bi svi mi trebali shvatiti, za ato smo stvoreni i ato mo~emo. Mene u tjedno barem 2 dana dr~i "knedla" u grlu, tj anksiozan sam. Ali viae me to ne brine, to mi je znak da moram prona i neato novo da me okupira ili rijeaiti neki problem. Probleme sam po eto rijeaavati proale godine kad sam 50% prijatelja odbacio. Jer to nisu bili pravi prijatelji, to su bili ljudi koji su me samo iskoriatavali, hvalili pred drugima kad sam bio prisutan, a kad me nije bilo pri ali svakakve la~i. Jer su bili ljubomorni. Gle - zapali pljugu, uzmi ips, neke grickalice, nato i si viski kolu ili otvori pivu, legni, pusti mozak i probaj se usredoto iti na muziku. Ozbiljno, muzika je lijek za puno stvari. Samo treba sku~iti koja ti odgovara u kojem trenutku. Ja se ispri avam ato sam se raspisao, samo ~elim rei da se svi opustite i u~ivate u onome ato imate i ato ste si stvorili. I ovo piaem nenapuaen. :banana_rasta:
BadiZMAJ

mar 2021.

Ovo kao da sluaam sebe:D , jedino ato sam ja svoju sanjarku pronaaao a i ti ea vjerujem kad tad;):respect:

mar 2021.

Oni zive zivot i ne razmisljaju sta ce biti sutra i sta je bilo jucer. To sto vide,a mi ne ...to je zivot.Nama promice u sjecanjima i mastanju..njima ne!! Sta cemo sa ovom temom...jos jedna u nizu !!?? Ajd se malo raspisite,pa cemo na groblje.

mar 2021.

Moze li se spojiti u neku od postojeih tema? `teta da ovi lepi biseri zavrae na groblju. :D
SitriPOZNAVALAC

mar 2021.

@DzimiDzarmus nije nu~no da ti sva vutra poti e anksioznost. Neki strainovi ti poma~u kod reguliranja anksioznosti. Posebno oni koji imaju omjer THC i CBD 1:1. Mo~da ti ne odgovara vutra koju puaia. A mo~da i nije do vutre nego imaa neki izvor stresa zbog kojega si anksiozan pa bi to trebalo staviti pod kontrolu. Ina e postoje tehnike disanja koje mogu zaustaviti napade anksioznosti. Npr. wim hoff ili 4-7-8 metoda ili disanje u papirnati akanicl. https://www.quora.com/q/psychologyoflife1/What-is-a-good-way-to-de-stress-quickly?ch=3&share=bdbde56c&srid=uZrGnI https://www.healthline.com/health/anxiety/breathing-into-a-paper-bag
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Da, 1:1 thc i cbd i letia na Beta Centauri. Probao sam ovo prije mjesec i pol, kolega koristi, jako jako skupo, ali sam rekao da iduci strain ide barem jedna ovakva. Ne sjecam se naziva, ali imala je oko 10% thc-a, mozda i mrvicu manje, no omjer je bio 1:1 , po njegovim rijecima Bas ono, milo mi je bilo.

mar 2021.

A ata je anksioznost? Mislim do~ivio sam razna psihi ka stanja, mogu da ka~em sva, upozno sam sve emocije i njihov uticaj na tijelo. Znam na ata ljudi asociraju anksioznost, i osjeao sam se tako, al nikad nisam za sebe reko da sam anksiozan, uvjek sam bio loae volje. Znalo je trajat po mjesec-dva, al uvjek je bila samo loaa volja :D
SitriPOZNAVALAC

mar 2021.

Pod tim pojmom mogu biti razna stanja od kojih se neka lakae podnose, dok druga mogu u initi osobu nefunkcionalnom. I ovo ato si spomenuo ulazi u anksioznost. Ali posebno gadni mogu biti napadi panike pogotovo ako se dogaaju jedan iza drugog u neprekinutom slijedu. O samim napadim panike mo~ea vidjeti ovdje: http://www.msd-prirucnici.placebo.hr/msd-prirucnik/psihijatrija/anksiozni-poremecaji/napadi-panike-i-panicni-poremecaj A ovdje imaa i o anksioznosti i njenom utjecaj: http://www.msd-prirucnici.placebo.hr/msd-prirucnik/psihijatrija/anksiozni-poremecaji/generalizirani-anksiozni-poremecaj Ako sam dobro shvatio @DzimiDzarmus spominje bla~i oblik, socijalnu anksioznost. Nelagodu u socijalnim kontaktima zbog koje osoba ima problema sa komunikacijom, fokusiranje i openito predstavljanjem pred drugima.
TrulyoZMAJ

mar 2021.

@Infinity Da, imaa viae tih stanja. Meni je joa ostalo jedno stanje, a to je kad imam hrpetinu briga, u ~urbi sam, razmialjam o tome - krene me "gutiti" u grlu. Osjeaj knedle u grlu. Pritisak. Prije 5-6 godina to me dr~alo par mjeseci svaki dan, da sam iaao par puta na snimke jer sam bio uvjeren da imam neato u grlu. Dok me nisu uputili doktoru za psiho bazu i u 2 tretmana sku~io da nisam normalan radi posla i bivae ~ene. ::sex:::svadja: Drugi slu aj je bio kad me zbog iste ~ene - toliko prala neka nervoza, tlak, knedle, tuaenje, slabost - da sam imao predinfarkt. Sruaio sam se na krevet, srce mi je toliko lupalo (nakupljalo se par tjedana) da sam preko majice vidio kako se cijeli trbuh i prsa mi u. Spasilo me ato sam se sabrao, legao, opustio i odmah drapio normabel. E tad sam doslovno pukao, potjerao ju van iz kue, i rijeaio se veine problema. Dakle mene su pratile 2 stvari - loa posao, i loaa ~ena hahaha. Nekad mi se javi knedla, ali to kad imam puno obaveza. No onda sku~im da mi je razgovor sa nekime najbolja stvar, i zapri am se sa bilo kime oko sebe i puno poma~e. Imam nekad i svoje ~iv ane ispade, ali to nema veze sa time - to je do gena, eksplozivne smo naravi kad neato "ne ide". Tipa ~urim se nekamo, dva puta mi ispadne mobitel, prekrenem ovo, zaboravim ono - e onda krenem nabrajati sve mogue religije, ~ivci rade, i proe im se ispucam. Nekad treba puknut, izbaciti sve iz sebe, makar bile psovke. Ru~no je, ali poma~e hahaha.

mar 2021.

Ja sam sinoc imao mini napad panike kad sam osjetio nakon serije jakih dimova da sam slucajno smotao critical a ne og kush. :D Nije zezanje, stvarno je critical iznimno jak strain a ja ne volim bas hybride sa visokim udjelom sative, ja sam vise indica type. Inace nikada od indice nemam takvih problema, ali od sativa i jakih hybrida znam imati, pogotovo ako me jos i posao stresira.
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Hmm, ja imam auto critical od bulk seed bank, 80 posto indica, ostalo ruderalis. I cbd medium, jedva cekam to probati.

mar 2021.

Ovo je RQS fem, mislim da je 50-50% hybrid. Necu nikada zaboraviti kada sam procitao strain report tu na vutri od nekog lika bas za critical od RQS, kaze da mu je toliko jaka vutra da par dimova mu je dosta, i da je cak prejaka za njega. Ova je bas tako brutalno jaka a ima tipa 18% THC-a, sto ce reci da sam na papiru pusio i jace, ali u zivo se ne cini tako. :)

mar 2021.

To je onaj osecaj kao strah ali nije strah neko jednostavno se osecas uznemireno ali nemas razlog za to...npr meni se desava u busu da mi se razvije takav osecaj i ako nisam narivan.Nzm vrv cu vremenom uspeti da sredim to

mar 2021.

Neki do~ivljaj iz proalosti, preko kojeg joa nisi preaao ti izaziva tu nesigurnost. Pronai ga i prihvati kao dio ~ivotnog iskustva i ti strahovi e prestat da se javljaju.

mar 2021.

koliko ja znam i critical i og kush su dominant indike (~70%), nesto drugo tebi smeta a ne udeo sative, moguce % thc-a

mar 2021.

Ocito ovisi o breederu ali rqs je 60-40%. A sativa je sigurno i provjereno sto meni nekada smeta, ne uvijek. Da se razumijemo ja volim critical ali samo ponekad kada ga se pozelim. Kad trgujem i kad sam u tome i pod stresom tu mi je og kush najbolji.

mar 2021.

Da i ja malo spamnem, jel to znai da je ovaj moj auto afghan skunk, kao neki kriti ni. I da e me fino pucat kad bude gotov? :))
caspeZMAJ

mar 2021.

imao ima par godina, neki bi ljudi izgledali kao da su izgubili boks mec poslije criticala
ggeosISTRAŽIVAČ

mar 2021.

Tema kao stvorena za mene. Da li neko vari sa 4 mg rivotrila dnevno (ostalo ne bih da nabrajam)? Mislim, njega navodim jer je anksiolitik. Posle godinu ipo sam po ela da sanjam od kako redovnije konzumiram vutru, a ne bi trebalo... Naravno, sa psihijatrom ne mogu o tome, cuz many reasons.
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Mene unazad 2 tjedna pere knedla u grlu. Ponekad ata god da radim, nemo~ea vladati tim osjeajem. Poma~e jedino kad sviram, onda mi valjda mozak ne luta. Poato taj osjeaj se veinom javlja kad imaa neke "nerijeaene" probleme - to emo vidjeti kroz 10 dana. Rijeaavam neke stvari sa bankom, imao sam puno planova ove godine, neki kredit itd, no o ito u morati pri ekati, pa me to malo rashebalo. Sutra to idem zavraiti, i do kraja tjedna rijeaavam joa 2 problema ato ekaju - ako tad stane - da, anskioznost. ak i kad zapalim, joa ja e se javi, pogotovo kad sativu zapalim, onda baa "pere". No poato me i glava boli, te imam osjeaj da mi i plua ponekad ne rade punim kapacitetom dok treniram - mo~da je alergija, jer imam i sa time probleme. itam da je dosta problemati no odgonetnuti uzrok, da ta "knedla" mo~e doi radi viae slu ajeva, ak nepovezano sa stresom, a mo~e se dogoditi da i u isto vrijeme imaa 2 uzroka pa bude izra~enije. Kad sam prije 6-7 godina iaao psihiu, prije njega sam iaao na sva snimanja, pretrage, od stranih tijela u grlu do refluksa - sve 100% ispravno hahaha. Pa su mi rekli da je na psiho bazi. Recimo odem iz svog kraja na teren, bude mi odli no. im krenem doma i bli~e sam kui - eto "knedle". Ili ne znam, moram u kratkom roku obaviti par zadataka, ili na poslu ili doma. Zna se javiti. Ali kako se javi, tako i ode. No evo, ve 2 tjedna je stalno tu. A nikad nisam pio niata protiv alergija, jer mi je doktorica uvijek pri ala da ti lijekovi mogu izazvati probleme da budem viae ~iv an. A imam bronhitis, kao mali radi astme par puna hospitaliziran. Mislim da bih komotno mogao uzeti neato protiv alergija, probati - ako stane - onda mi se knedla mjeaa sa stresnim situacijama. Stvarno je ljudsko tijelo zanimljiva tvorevina.

mar 2021.

@Trulyo malo odmori od vutre, ja nevarim vec 5 mjeseci i odlicno se osjecam, a iste sam probleme imao, zdrava hrana, i malo sport, ne pretjerano, jer smanjen dotok kiseonika u mozak ce jos pogorsati stvar.
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Zapalim 2-3 dana u tjednu. Treniram 4 dana, prehrana nema greske. Mozak ima greske hahaha.

mar 2021.

nemoj pretjerivati sa vjezbanjem, ja sam poceo imatu nesvjeatice blage, cigare i trrning
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Pa uvijek imam oko 48h odmora, kazem ti da treba malo poservisirati mozak. Recimo izlet u nekakvu jako siromasnu africku zemlju, pa da onda naucim cijeniti i komad kruha, a ne razjebat se jer banka trazi da pricekam pola godine radi nekih uvijeta,a gospon Trulyo bi radio garazu.
tursijaISTRAŽIVAČ

apr 2021.

supeer

jun 2021.

ja sam primjetio da me anksioznost puca samo kad moram u nepoznato ili medu ljude al npr kad sam u nizuzemskoj nemam nikakav problem jer mi mozak misli legalno je boli te k.a kad kuci pusim sam isti strain je sasvim normalan, a slucajno moram vani pocne paranoja srce neugodnost fuj.

sep 2022.

Anksioznost-moj dobar drugar Anksiozan sam otkad znam za sebe.Od osnovne akole do dana danaanjeg .I svi vi koji to jeste neete umrijeti ili skrenuti vjeruj te mi.Sa 19 me opralo i to prvi moj godianji i prvo ljetovanje na moru sa ekipom doslovno da se ubijea ,nakon toga jebacki dani dolaze .nisam se vise mogao ni napiti a ni napuaiti ,opuaten nisam mogao biti,pamtio sam ko riba od prevelikog stresa s tim da sam kroz cijeli taj period ~ivota radio i skrivao svoje pravo lice.trava mi vise nije pasala pa sam se prebacio na pivo i sakrivao sam tako svoje simptome.starci su znali za moje stanje al su govorili da sam ~iv an i takav kakav jesam na djeda i da su to geni sto sve ima smisla al ljudi moji svi koji su zapeli sa tom anksioznoscu pitali su se zaato bas ja.mater mi je imala problema sa tabletama za smirenje i svakaka luda sranja tako da prema tabletama nisam imao dobro mialjenje.znao sam ja vrlo dobro sto mi se dogaa i bio sam svjestan nereda u sebi i koliko god sam se ja trudio to poslozit nisam mogao jer godinama unazad je bila prevelika ateta mome mozgu u injena te se kemija u glavi pobrkala.trebao sam pomo.odlu io sam otic kod psihijatra i pomoi sam sebi.dobio sam terapiju i odmah me nije dobro aljakalo(sto je i normalno jer 10god poslije tog sam se uvjerio)tako da sam ja odjebao te tablete od kojih mi je bilo samo joa gore.nakon toga kao sto sam i pisao upoznao sam ljubav svog ~ivota koja je bila cijelo vrijeme podraka dok terapija nije po ela djelovati.sad sam sretan ovjek i znam da postoji rjeaenje za sve.imao sam obitelj al podraku nikakvu.sam sam sebe lije io i jebacki se trudio da se izdignem.na tome putu nije bilo vutre jer mi nije pasala i mislio sam da vise nikad neu puaiti ,evo me raja sretan do jaja tu je i anksioznost al u drugom planu ::listomahanje:::spliff::rasta:
ĆyroZMAJ

sep 2022.

Imam jako dobrog frenda, takodjer ga pere anksioznost do jaja. Njegova vec zna graniciti s napadom panike. Njemu je od stresa na poslu. Tako da da sam upoznat s tim. Sjedimo na kavi sve pet nista neobicno i njega krene hvatat iz cista mira. Neko vrijeme je pio nekakve tablete za smirenje. Odustao je od njih jer jebiga kaze da se ne zeli dovest do toga da mora pit tablete da izadje iz kuce. Polako je naucio kontrolirat stanje i postepeno se smirit. A bilo je jebackih situacija, zamisli kad zoves hitnu jer mislis da ces se ugusit, a dok hitna dodje, napad prodje..nekoliko puta tako i postane ti neugodno zvat. Misle da ih zezas il sta vec. Prozivio je svasta. Ali naucio je kontrolirat. I veli da mu je lakse kad je s nekim tko zna za njegovo stanje, koji ce sjest s njim pricekat, pomoc dok taj napad prodje. To nije stramota ni nikakav tabu. A vutru covjek ni ne pusi. Sretno dalje i drago mi je da si se doveo do toga da vutra opet kola tvojim venama ;)

sep 2022.

Ma ja ih znam pun kurac sto se gaze sa svime i sva im na dnevnoj bazi samo da pobjegnu od toga,uff kad se sjetim mamurluka i napada i teakog funkcioniranja na poslu i opet sam sa time svime u glavi napredovao sto se ti e moga posla,nekad razmialjam ata da nisam bio anksiozan sve to vrijeme dokle bi dogurao.odjebao sam i faks i obrazovanje al opet ne ~alim zbog toga,ponosan sam na sebe.to je i jedan od razloga zbog kojeg sam i doaao ovdje.biti koristan i pomoi ako mogu.nemam ni jednu druatvenu mre~u,ovaj mi je forum svemir.ima toliko toga da se trenutno osjeam kao djete u tvornici slatkiaa ::roor::
ĆyroZMAJ

sep 2022.

Drago mi je da je krenulo na bolje. Ovdje si dobrodosao, baci oko na pravilnik foruma ako vec nisi, da izbjegnes negativne bodove :) Ja sam takodjer maknuo face (jedina mreza gdje sam bio) i slicna sranja i vratio se korijenima i sto se mreza i growa tice. Sve od pocetka :) ovaj forum je zlato i jedino tu sam aktivan. jos jednom, dobrodosao na :vutra: Siguran sam da ces ovdje naci i gust i mir i znanje il sto vec trazis :)

sep 2022.

Bacio sam oko na pravilnik vise puta Odsad vutra org je moja ruta Pogled iz svakog kuta Deus je u kui i po inje da luta ::roor:: Hvala brate

dec 2022.

Ja imam malkice druga iji problem. Ve desetak godina na dijagnozi anksiozna depresija i apsolutno jedini trenutak kada se ne osetim anksiozno je kada duvam. Plus sam na lekovima i, opet, jedino mi trava pomogne. Problem nastane kad ostanem bez ijednog kontakta, a hvala bogu ekstremni introvert, i lakae bi mi bilo sve na svetu nego socijalizovati se. Otkako sam bez ve jedno tri meseca produktivnost mi je sko ila za 60%, ali taj nivo anksioznosti ne vredi ni ega.
NomadicNixiePOZNAVALAC

mar 2023.

Ne znam jeli ova tema mrtva ali stvar je jednostavna ako vam vutra izaziva anksioznost i napade panike kao i meni prijeite na CBD nema potrebe siliti se na THC ako ne ide, a CBD navodno dobro djeluje na anksioznost i ubla~ava ju.
cypresshillsENTUZIJASTA

jul 2024.

ortak i ja smo juce prekljuce pusili neku mnogo jaku biljku, neki skank jebem li ga, vozi 300 na sat... Bukvalno zamislim se u jednom smeru i onda samo od jednom vidim kako mi prodje flesh i neka druga misao se ubaci u ovu prethodnu i to jedno par puta za redom, toliko da sam poceo vristati od smeha jer mi je bilo neverovatno e. Anksioznost, jebes to, nisu ljudi svesni koliko dzeja moze da ti pomogne u komunikaciji pa cak i da ti da na samopouzdanju. Kod mene tako ide. Nije poenta uhvatiti se za nesto lose sto ti prodje kroz glavu na trenutak i sam sebe tako mraciti, poenta je znati iskontrolisati svoje misli, a da bi to mogao kad je ganja u pitanju, moras prvo dobro da se upoznas sa njom. Posavetovao bih svakog ko misli da pati od anksioznosti onim kliseom, Resi sta imas u svom zivotu, neka ti bude cista savest i onda mozes pusiti i muvati ribice do mile volje, a da i zaboravis na anksioznost totalno. :D:D

jul 2024.

Prije nego ato dijagnosticiraa sebi depresiju i nisko samopouzdanje, obavezno budi siguran da nisi okru~en idiotima :pre e davno Freud i ne pogrijeai:)
Degen erickAMBASADOR

sep 2024.

Godinu dana od prvog napada panike i od tad je krenila anxiety Takoder ne dimin od tad ahahha
BizzzoZMAJ

sep 2024.

imaa ih i dalje? @Degen erick
Degen erickAMBASADOR

sep 2024.

Nemam imao sam 3 puta ako se ne varam Al prvih pola godine mrvicu i vise san svaki dan ima te fizicke simptome poput stezanja oko srca
BizzzoZMAJ

sep 2024.

Navodno anksioznost nije uzrokovana psihoaktivnim spojem nego trenutnim stanjem pacijenta gdje se trenutno stanje poja ava uslijed dejstvovanja psihoaktivne supstance.
NomadicNixiePOZNAVALAC

sep 2024.

To je istina....u principu anksioznost se mogla pojavit i bez trave prije ili poslje,imam anks i pusim samo cbd tj biram strainove koji nemaju vise od 1%thca a anksioznost i panika mi se sve manje pojavljuju.
Degen erickAMBASADOR

sep 2024.

preforsirano tijelo i glava ocito&.
lifeisgreen24ISTRAŽIVAČ

jan 2025.

Ja sam anksioznost imao samo dva puta u zivotu svih ovih godina sto pusim vutru, jednom je bilo jako davno kad sam prvi put pusio i zabrijao sam da imam neku alergiju i da mi se steze grlo i da ne mogu disati, proslo je cim sam shvatio da mi je to bilo samo u glavi ali eto to je prvi put bilo pa vjerojatno nije tako neocekivano. Drugi put je bilo prije koju godinu kada sam sam sjedio naduvan i igrao horror igrice na kompu, kad sam ustao od kompa i krenuo u krevet imao sam osjecaj da mi je stalno netko iza leda pa sam malo brze ipak doestao do kreveta :D:D:D:D U svim ostalim situacijama nisam imao anksioznost i zapravo mi vutra jako opusti i smiri moj (vjerojatno nediagnosticirani ADHD) mozak kojemu misli jako cesto lete sto na sat.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se