VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaShta mislite o BLUNTOVIMA?
LEGACY

Shta mislite o BLUNTOVIMA?

152 odgovora20,453 pregleda
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Ponekad volim da zavarim ganju iz blunta( tj.tanko presovanog duvanskog listica iliti duvanske rizle koja jako sporo gori ),a omiljeni mi je chokoladni miris/ukus.Interesantna stvar je ta da se ganja iz blunta moze pushiti i u zatvorenim prostorijama u kojima ima ljudi, i niko nece provaliti shta se pushi jer che oni osetiti samo miris blunta,dok se ganja oseca samo u ustima duvacha.Sjajna kamuflaza,zar ne?Exxxtra u vezi sa bluntom je i to shto u jedan blunt moze stati do 5gr ganje,sto me ponekad spase da ne rolam stotke cele veceri... Zanima me vashe mishljenje o bluntu:koliko chesto varite iz njega,koji su vam ukusi/mirisi blunta omiljeni i sl...
RastamanBGISTRAŽIVAČ

mar 2007.

izvini shto ti ne odgovaram na pitanje vec ti postavljam jedno:sad2: gde ima da se kupe bluntovi (jel na trafici kao i rizle, u pakovanju) i jel to vec srolano pa ti samo punish i varish??? sprry josh jednom ni ja ne volim kad na forumu postavim pitanje a neki novajlija mi postavi jesh jedno:signs054:

mar 2007.

brate torpedo pocinje ispitivanje trzista :-) :-) :-) dobri su bluntovi skroz i fensijana ce uvjek kupovati,a geto protuve tesko na banjici je preko puta trznog centra bila trafika koja je prodavala rizle na komad,nisam vjerovao pa su me odveli da se uvjerim a blunt je vrh,popusio sam sve uzorke :-) neznas sta je bolje od ukusa,vjerovatno treba vremena da ti se istanca ukus jer je izbor ogroman,a svi mirisu...mmm
1mcISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Blunt mi je opaka stvar! Preko ljeta sam si znao kupiti rolicu blunt-papira (u smartshopu u Zg-u),Fakat stane dosta,gori sporo i savraeno,a za upuait se,carski! Samo ne pretjerivati u puffovima,blunt se ne puai po 10-15 serija,povuchesh 2 poatene serije i dr~ia,pustia i vu ea ponovo,jer inache ste~e..! Da,uglavnom,Bluntovi su OK ! Ma samo da se puai........ :sun2:
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Nema bluntova na trafikama.Postoje bluntovi koje rolash,a postoje i oni koji su vech srolani pa ih samo punish.Meni su gotivniji blantovi koji se rolaju jer su sveziji od ovih drugih.Treba ih drzati na hladnom mestu,tada mnogo duze traju i drze svezinu....
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

mar 2007.

Ah kad se sjetim proalog do eka Nove godine, suza krene iz oka, hehe ...SUPER BLUNT + ORANGE BUD + MED...
RastamanBGISTRAŽIVAČ

mar 2007.

thx, koliko otprilike koshtaju?
PampersPOZNAVALAC

mar 2007.

Eee, kad se sjetim proslog ljeta... Probudim se, siem u pub izvadim 5g White Widowa i blunt bez okusa sastavim baklju i duvam ko sto bi trebo duvat svaki dan... vrhunski dim u vrhunskom bluntu, slobodan i opusten... Eh da, amsterdam zauvijek u srcu.... Kod nas ima za kupit samo neki smijesni flavor bluntovi od kojih mi se riga i glava boli. Istini za volju i u amsterdamu mi je trebalo vremena dok sam nasao prodavaonicu s bluntovima bez okusa. Blunt je car, a blunt s okusom je mar

mar 2007.

Blunt je zakon...za mene najbolji nacin sa gustom se naduvat...naravno poslije RooR-a
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2007.

Da budem iskren nikad nisam pusio na blunt,jer u mom gradu ih uopste nema ali jedan moj prijatelj sad kad bude dolazio iz Austrije donijece ih. Prosli put kad je dolazio donio je staklenu nargilu kako je uzitak pusiti na to. A kad je bio u Holandiji donio je caj i cokoladu od trave,obdvoje ima jako fin ukus
PampersPOZNAVALAC

mar 2007.

Caj s okusom marije a? Pa ja sam mislio da caj radi samo ako je radjen u mljeku... Kak sad to? Pojasni molim te

mar 2007.

Blunt se ne kupuje...blunt je sleng za ganju koja je upakovana u kubanski cigar...mada eto danas i prodaje neke fisheke koje zovu blunt...ali da razjasnimo blunt da bi bio blunt mora imati ganju u sebi tako daaaa.... Kada velim upakovana ne mislim da se bas upakuje ganja nego se umota kao joint ili jos bolje evo vec sam pisao o tome mada te sam slike uzeo sa neta i tako se NE mota optimo blunt. Jednom prilikom kad nabavim dobar cigar objasnicu kako se to radi kako treba. Uglavnom ukratko: treba naci kubanski cigar sa dva sloja jedan je pravi list duvana a drugi karton/papir u kojem se nalazi duvan. Znaci onaj prvi odozdo izgleda kao na ovim slikama doleje medjutim ako se skine list odozgo onda se moze sve lijepo zarolati u taj list da sve drzi veoma dobro i da pushi veoma dugo. Uradicu vec tutorial kako se to radi. http://forums.vutra.org/showthread.php?t=13&highlight=motaj+blunt
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2007.

Ne ne radi nista mozda malo onako smiren si al to je vise radi reklame
kateISTRAŽIVAČ

apr 2007.

ja ponekad kad odem na party koristim blunt...i to s okusom vanilije ili visnje
kateISTRAŽIVAČ

apr 2007.

[bez sadržaja]

nov 2009.

jel zna iko di se mogu nabavit bluntovi u zagrebu ili hrvatskoj?? mo~e ak i ako neko zna di ima u munchenu, sloveniji, bosni
Big LLEGENDA

nov 2009.

Ajme, refreao temu staru 2 godine Al OK U hrvatskoj kolko ja znam jedino u ZG u smart shopu blizu Ilice ako se ne varam... to su gotovi, a svoj blant mo~ea napravit od kubanske cigare (dobre kvalitete).... ali, iduci put prvo potrazi jer sve to ve negdje piae na forumu ;)
krasta-zgPOZNAVALAC

nov 2009.

U zagrebu ilica a broj mislim da je 25 il tak nesto

nov 2009.

U sloveniji u mariboru , partizanska 30 Ili naru i preko neta ... nije ilegalno , koata 8kn kom . pozz
SiDAMBASADOR

nov 2009.

za blant koristim sigar, izvadim duhansko punjenje, lagano skalpelom razre~em mjesto gdje je postojea cigara spojena, odvojim ju, izvadim duhan, o istim od svega, stavim vutru i zarolam, nikad nisam kupio samo "BLANT", a i slabo puaim na to, "RIZLA, samo UJDO JOK" :D
daa, bluntovi su prava stvar :D osobno, najbolji okus mi je vanilija, a volim i one neutralne ^^
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

Ima li u Beogradu negde,zna li neko?
Noname_ENTUZIJASTA

nov 2009.

haha kako svi spominju Ilicu smart shop,ima svega tamo da.Kolega bio prekjucer i kupio blunt pa isli zapalit kod njega i kasnije skuvali aj...ubili se poateno:sun2:

dec 2009.

Pozdrav svima, novi sam lan na forumu :) this is my very first post :) ... i ve ispravljam (nadopunjem..) Postoje joa Smart Shop duani (gdje se mogu nabaviti blunt-ovi) u Zadru i Splitu...
He-ManLEGENDA

dec 2009.

Ajd jos malo infoa nabaci =) ... sta ima jos u shopovima ? Bongovi, lule ? Ime ducana, internet stranica, adresa ? w00t p.s. Welcome ;)
MedoZGBENTUZIJASTA

dec 2009.

imate temu pod naslovom ostatak i sve i svaata.. otvoren topic Smart Shop Zagreb pa tam su vec svi rekli sve pa sam si pogledajte ... da ne piae se ponovno ovdije ... :)
BugiPOZNAVALAC

dec 2009.

a ja im svako malo dam aansu, al zapravo svaki put zaboravim feeling i kako mi je bilo tako da zbilja nemam pojma. isto sr*** drugo pakovanje. :D al eto. stvar je ukusa pa je glupo ata iata piaem. e a moram priznat da ljepo izgledaju, fotogeni ne su al to je otprilike to.

dec 2009.

A molio bi da mi odgovori onaj ko je stavio travu u kubansku cigaru,da li je tesko pusit..s obzirom da je ona rizla tvrda,mislim jel bole pluca? :)
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2009.

ne..dobrano je izli~ea natovaria opet zali~ea smotaa i udri kakav je okus cigare koru si razjebbbo( eri,vanilija itd;) takav je okus + vutre gr.do 2
Big LLEGENDA

dec 2009.

Mi u blant ne stavljamo ispod 3-4 kad nemamo, a normala je 5-6 Mislim da se ne isplati ispod 3, 2 eventualno ako je neki opasan skank
PimplaManAMBASADOR

dec 2009.

Zapalija sam sam zarolanu u blunt iz smarta u zg i zavrtilo mi se od duhana :D. Dosta su jaki za sam popusit sve bar meni ,a bija sam ovisnik o cigarama tad.
idui tjedan dolaze bluntovi, jedva ekam :D a moje mialjenje o bluntovima je to da blunt treba puait kada se ima viae, i kada je viae ljudi 4,5 jer blunt nije za puaenje ako puaia sam :)
MedoZGBENTUZIJASTA

dec 2009.

sad ste me tak razhebali s tim bluntovima... evo digo sam na kladionici neki dan pa idem kupit baa bluntove i odma do frenda uzet petardu pa baa da probam... al tek poslije etvrtka sad sam pun kolokvija na faxu pa moram uit...
Big LLEGENDA

dec 2009.

U i u i, bit e puno jabu ica malih slatkih (kupi si blunt s okusom jabuke)
MedoZGBENTUZIJASTA

dec 2009.

hehe ma jabuka imam uvijek... frend mi ima planta~u jabuka i baa se bavi time cijela familija vec naraatajima... tak da uvijek kad sam kod njega dobim gajbu punu jabuka tak da ih uvijek imam :D iskreno ve mi ih je dosta .... ahhaha al neka uvijek dobro dou kad su suha usta :) uzel bum si prvo normalan blunt da probam kakav je pa cu onda kemijat s okusima :)
MedoZGBENTUZIJASTA

dec 2009.

evo sad se vrnul upravo iz smart shopa i ekipa mi nema bluntove... da bi trebali doc uskoro i do ponedeljka da ce bit... nemaju ni weed bags kaj sam pito ni drobilice... da su dobili juce male pajpove i vagice .. al vidil sam par dobrih majca :D
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Blunt imas da kupis u zla shopu u ulici paralelnoj sa takovskom i dusinom. Imas 10 vrsta blantova i mnogo toga!
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

To je vrh sto se ne oseca! meni su visoki plafoni i dok izluftiram prodje ceo dan! hvala na info.
napokon bluntovi stigli :D okusi: kava, okolada, kruaka, vanilija i maslac od kikirikija X od kave je isproban, ali samo sa duhanom i dobar je, a ovo ostalo tek sutra :D

dec 2009.

Probaj vanilija/vianja i B.I.G ... sve su do jaja , a i dobijea 3 kom . po pak. Javi kaka je kruaka ...
Big LLEGENDA

dec 2009.

Biggievi su zakon da, al zanima me ovaj od maslaca od kikirikija jer mi je to najdra~a davilica kad sam high.... xD I da, ima u Umagu jedan smart shop (mo~da se nezove tako) al imaju veliku ponudu bongova, pajpova, gila itd....
evo me napokon :D evo report hehe zadnja tri dana u igri je orange bud i ''obi na trava'' koja je isto dosta dobra, o.b. nismo htjeli kvariti bluntom s okusima jer sam po sebi ima specifi an i super okus, nego sam motao jednoslojke :D a isprobali smo blunt od kruake sa dimom obi nim, i mogu rei da mi kruaka dosta dobro paae uz miris obi nog dima, uniatili smo se poateno :D imam joa par komada, a slijedei na repertoaru su b.i.g. bluntovi pa emo vidjet :D
Big LLEGENDA

jan 2010.

Preporu am Sky's the limit ako ima, ako ne onda Juicy definitivno

jan 2010.

Ma probao sam jako veliki broj do sada , i najviae mi paau juicyjevi ... ovi B.I.G su svi do jednog pre jaki ...
dogo argentinoENTUZIJASTA

jan 2010.

da budem iskren nikad u ~ivotu nisam puaio ganju s bluntom jer svaki put zaboravim i onda se sjeti kad sam upljugan ve i kad smo spuaili sve ve

jan 2010.

Pa evo da ti iskreno ka~em ...Ja sam tolko bio nabrijan da sam uzeo jedno 20 vrsta , ali ubrzo shvatia da to nije dobra aema za svakodnevno konzumiranje . Evo klasi ni primjer sam sada ja , nemogu gutat koliko me grlo boli , a sve to zbog par dana bluntiranja kao da sam na cannabis kupu ...a i da bi smoto poateni blunt treba ti jedno 2g marimahune ili u prijevodu za jedno 3 dobre trube. Tako da ... ko voli nek proba , ali nikako nije za u estalu upotrebu . Sada se treba lje it sa ajem , medom i light pljugicom :) ALi za sve koji ~ele probat preporuka je vanila /cherry ... najbolji blunt do sada ...(ovaj u sredini )
dogo argentinoENTUZIJASTA

jan 2010.

ahahahahaha siroti. sad moraa tu ajeke pit i lajtice. :D brz oporavak
nice :D joa se i ~alia ali da, svakako, blunt nije za esto puaenje, ni ja ne volim pre esto BigL daj reci kakvi su ti ''bigijevi'' imaju li okuse, u em je razlika?

jan 2010.

B.i.g su prejaki , svi su istog nedore enog slatkastog okusa , i ima ih 3 u pakovanju za razliku od 2 kom. koje daje juicy ... Pobao sam sve B.IG -e i jednostavno nisu fini kao juicy ... jbg mo~da se ukusi razlikuju ...
Big LLEGENDA

jan 2010.

Ajme ju er sam ukro na kiosku neku kubanku ima nekih 10 cm, bila je u ljubi astoj plastici, onako srednje debela, predobar list ima, razrezo sam ju i smoto gram unutra ubio se ko svinja ali prefino je bilo meni najja i blunt do sad. Stvar je u tome ato je kubanka imala aromu i okus cherry (neznam na hrvatski ata je to xD) i prefino mi je bilo bolje od bilo kojeg "gotovog" blunta. A Biggievi, imaa mislim 4 vrste, Unbelievable, Sky's the limit, Big Poppa i joa jedan koji joa nisam probo mislim da je Hypnotize Nazvani su po pjesmama Notorious B.I.G.-a (new yoraki rapper) koji je viae od svega volio dobar blunt i ak u Urban Dictionaryu imaa frazu "biggies blunt" ato ozna ava velik i debel blunt u kojem je najmanje 4 grama dobre vutre i da je zamotan negdje u brooklynu... hehe I da, Biggie je bio njbolji rapper ikad... Natrag na bluntove, preporu am Unbelievable s okusom grejpa. Al i svi ostali su dobri, svaka pjesma nosi svoj okus, i u Americi su dosta isplativi ti bluntovi jer za 1 dolar dobijea 3 komada u paketiu, a 1 i pol dolar koata neka kubanka koja je dobra za radit blunt.
BigL_ hehe ma znam ja tko je biggie i sve to, sluaam baa tu vrstu glazbe...nego me zanimalo baa to kakvi su generalno ti bluntovi, pogledao sam komentare, a sad mi jedino preostaje da isprobam :D prvom prilikom za zg ili negdje van, i u nabavku :D a nekoliko puta sam radio blunt sa kubanskom cigarom, ne znam, nije mi bilo dobro kao iz ''pravog'', ili jednostavno nisam naaao dobru cigaru za to...
ee i ovaj, joa nisam probao blunt sa okusom kikiriki maslaca, to mislim da je zakazano za sutra :D pa u onda joa to lijepo opisati jer je bilo pitanje baa za to. a danas, hehe, danas ipak ide orange bud u blunt od kruake. pa da vidimo do ega e doi :D (piaem u drugi post jer ateka i nisam mogao editirati ovaj gore)
Big LLEGENDA

jan 2010.

Mmmmm, od peanut buttera mora bit bolesno iako mi zvu i nespojivo xD Al obo~avam to najviae na svijetu uvijek cijelu teglicu pojedem kad sam high.
uh, cijelu teglicu, morao bi biti poateno napuaen da ju pojedem, ina e mi kikiriki maslac osuai grlo, volim piti jogurt uz to e da, kruaka blunt + orange bud = nezaboravno iskustvo... :D nas troje, jedan hedi mali od cca 1 i neato grama...jooj X komedija prava, a dok puaia ajme, dim miriai po kruaci, a okus dima u ustima onak ista naran a i vono osvje~avajue... ~elim tako stalno hahah isti high u glavi onak lijepo, a nakon nekog vremena tijelo kao da vibrira, nisam imao mira osjeaj neki energi an :D a ova druga kombinacija, dim + kikiriki maslac blunt fijuu, dim se uope ne prepoznaje, tj. uope ne miriai trava, lagano onako, ali zato okus, isti kikiriki :D vrlo udno nekako fino ali ne znam...neuobi ajeno :D eto toliko :D

jan 2010.

Meni najbolji miris blunta je Purple Haze nr.1 + neki skunk ....Preduvno....Savetovao bi ga svima da probaju...To mi lici na neke zvake ili bonbone nemogu bas da uporedim
Big LLEGENDA

feb 2010.

Evo danas mi iz ZG doala 3 pakovanja Biggievih Big Poppa (omiljeni...) Pa krenimo... xD

feb 2010.

Totalno su me razo arali ti B.I.G bluntovi ... Bolji su mi juicy ! Na ove B.I.G bluntove moram potroait 2dcl sline i joa se moliti da izdr~i ...u~as !

feb 2010.

king pin bluntovi od gro~a...nema boljeg meni :P super high osjecaj :)
James BongISTRAŽIVAČ

feb 2010.

bluntovi su mi sou za onako ponekad zapaliz iz njih kad nas je malo al kad nas je 5-6 nikako. a jel zna neko di ima za kupit bluntova u Zadru sad kad su nam zatvorli smart shop?
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

meni je to- kao prokisao sir...
StonerLEGENDA

mar 2010.

ak se mene pita nema nista do prave gumificirane rizle i to ka . grupno multimass puaenje ionako viae ne prakticiram . Radi vlastitog zdravlja razmialjam o vaporizatoru ...
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Meni najbolje ista u rizlu (smoking gold od konoplje), al naopako zamotam pa ima manje papira, a i lakae je. Vaporizator je super stvar, da se lako napraviti sa bongom, samo ti treba jedan grija i malo kreativnosti, ne moraa davati 200 i viae ojra.

mar 2010.

ekaj malo a ata ti istu travu puaia? pa ata se nisi pohvalio, sad ea morat(jer te "volim":)) pa brate vidi i meni gold rizle ata ti puaia pred o ima, iako nisam joa naao najblje, a dobre su mi smoking crne u roli, a i one male nisu loae, e pa sad idem vidit ata imam, pa u re :)) a, imam i smoking kratke plave, ali mi je joint sve vei, pa ne stane :) nego da i ja motam unatrag kratei rizlu, a okus koji ima samo dobar istunka uh.. joa kad se ugasi koji put dok puaia, pa stanea razmialjati i onda pripalia i totalno neki fini okus se stvori, nego sku~ila sam da treba uvla it lagano, duboko i po jednom dvaput (triput^^=) jer ak se zakaaljea cijeli joint prodje tak ak se ne skuliraa...nego krive informacije sam dala, da treba pro i dva dana bez dima da se mo~e ista osjetit, jer ako je jak dim, tad se osjeti dim isti dan, ve sam frendice neke navukla pomalo :=) dobar ti onaj beat, ja ina e tekstove nikad nesluaam(valjda nisam koga ata uvrijedila) u pjesmama, ve osjeaj koji ona pru~a :sun2: jesi ti iz zg-a Tarki, mo~da ti se posrei da zapalimo pa da ti pusu dam :))) i pou ia taj vaporazer napravit...a jel ima kakva dobra "lula ili boca" di bi ista taman legla, a da grlo ne gori...sad se sjetih,, tako sam se izrigala pred koji tjedan kad sam mjeaala s duhanom i na bocu puaila, i onaj osjeaj sam imala"samo da joa ovo pre~ivim" a tako mi je bilo samo na alkoholu :)) cigara fuj, ista fino i sve finije puca, a bo~emoj, treba i neku mjeru imat...
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

A o ito da imamo isti ukus... Ili se poznajemo iz proalog ~ivota... A mo~da si mi sestri na u 14. koljenu? Samo se prestani uditi, ovdje ti je to sve normalno... svi su isti, samo drugo pakiranje. I da, sve si u prav ato si napisala, a nai em ose svi jednog dana prije ili kasnije, to je ionako neizbje~no. Polako, polako... Najrae bi ja svima crto i sliko, al ata u kad nemam foti a boga mi je mobitel star 5 godina. I bez ljubavnih sapunica, onda tu nastane itav film ili dinastija santa barbara marisol :icon_lol: Samo ti itaj, sluaaj, gledaj i itaj... I da ne zaboravim, itaj ;) Ina e, pravi si primjerak radoznale ~enke... kad po ne, ne mo~e stat :D

mar 2010.

a je , ja to sve iz srca o itavam svoju ~elju i volju za i im, samo ili opuateno :) :) ma eto u inio mi si se drag i nenapastan da me iskoristia dok sam napuaena xD nego to isto istu zapalit da mogu s nekim , jer frendice ata su probale puae i cigare pa opet mjeaaju, a tvrdi mi jedna da ga ista zabija prejako, a dimi mjeaano, pa ko tu koga :icon_lol: a to da emo se na, ata u ja bit jedina ~enska meu vama a=? joa e ti re, ata si jadan propustia :))) a kad ve nea, pa daj mi rec otkad puaia istu i neato nevedi uz to, jer ako istu smatraa boljom, trebaa ju propagirat ako mo~ea ko ja :) nebiste vjerovali ali to je ~iva napast, cigareta,. spoznate tek kad prestanete...

mar 2010.

hmmm blunnnnnnttt... blunt je fakat jebena stvar ako se ovijek o e preparirat, tada se blunt koristi. Zbilja povuces samo 2 dima i drzis, jer ako povuces vise iskasljat ces dusu, ne odmah, nego nakon 5sec sto drzis. kad bi se mene pitalo sta mi je dra~e reko bi da stvarno neznam 50-50 tu i tamo mi ne sjedne bas blunt, jer se preubijem, a katkad mi je prejebeno jer zabrijem na neke sheme znate ve... smijalice.... ato se rizli ti e prva u koju sam motao je bila enjoy (rs) sa filterima i nekako mi je i dan danas najbolja makar je i crni smoking jeben... ali definitivno su mi najgore one kamenjarke (rips) ko da a4 papir pusim... fuj D:
el fuegoENTUZIJASTA

feb 2014.

koliko trave stane u jedan blunt? :maryjane: :maryjane: :maryjane:
Z&NZMAJ

feb 2014.

Puno!
el fuegoENTUZIJASTA

feb 2014.

:thumb: :thumb: haha koliko grama odprilike? :goldmaryjane: :goldmaryjane: :goldmaryjane:
doc_docENTUZIJASTA

feb 2014.

zar je toliko bitno koliko grama. stane koliko naguras, odprilike isto kao i u komad rizle

feb 2014.

"uhhhh....i could roll a .3 gram joint or a 5 gram joint....a 1 gram blunt or a 6 gram blunt....how ever much you want to put in..."
doc_docENTUZIJASTA

feb 2014.

dobra fora je taj blunt

feb 2014.

mislim...sve najbolje

feb 2014.

blunt je dobar kada se karta bela, zato jer sporo gori pa dugo ide u krug... :)

feb 2014.

Zig - zag razni okusi...cherry, grape, straight up, blueberry.... iznimno ukusni za duvat ako je unutra ukusna i kjurana ganja, ali primjetio sam da bole plua iza... fora je, ali ipak se ja dr~im RAW rolica... ovo je puno kemije unutra...
fourtwentyENTUZIJASTA

feb 2014.

Pa ljudi moji pa blunt je cudo.Traje dugo,lupa kvalitetno,odlicnog je okusa, a stane koliko zelite da stane ako se potrudite moze i od kg,a moze i gram :D nebo je granica.Samo nebih vidjeo svrhu tog od kg :D
StrijelaENTUZIJASTA

feb 2014.

Blunt je mnogo dobar kad se skupi viae ekipe, zapali ih se dva na 7-8 ljudi pa polako u krug :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se