VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaHitan odg. molim!
LEGACY

Hitan odg. molim!

84 odgovora4,892 pregleda

apr 2013.

Puaim vutru ve pola godine, ranije je to bilo po 1 d~oint svaka 2-3 dana, danas je druga prica, svaki dan popuaim 1 eventualno 2 d~ointa. Jedne subote mi se desilo da sam ostao kui, taj dan nisam popuaio d~oint, sve je bilo ok dok uve e nisam legao u krevet. Desilo mi se to da nisam mogao da zaspim naredna 2-3 sata, vrteo sam se po krevetu, razmialjao o raznim glupostima... Noas mi se neato sli no desilo. Sino sam takoe ispuaio d~ok sve je bilo ok kad sam legao. U toku noi sam se probudio 1-2 puta okretao se po krevetu i odma zaspao.. E, sad, mene brine da li su to neke posledice od mard~e.? Nisam naveo da puaim ve konstantno 3 meseca svako ve e po 1 eventualno 2 d~ointa. Da li neko od vas ima sli ne ili iste probleme? `ta predla~ete da uradim povodom ovoga? HELP! :icon_cry: PS. Viae volim da popuaim d~oint nego da popijem par piva i da se napijem.. Mo~da je to dobro ali ko zna zaato.
doomerLEGENDA

apr 2013.

Pusi d~oint jedi banane to ti je zdravo za sve organe : D
BladeZMAJ

apr 2013.

Dobrodoaao na forum. .... :ohno: ...nisi jedini kojem se desilo takvo iskustvo potra~i po forumu ima vec tema u kojima se raspravlja o tome....
vinerPOZNAVALAC

apr 2013.

imao sam i ja takve nesanice to ti zna i da smotaa jos jedan usred no i pa dok se nenaviknes..ne ea spavati mirno...
Mr. FrajerENTUZIJASTA

apr 2013.

Jedno pitanje, dali se ti bavia sa ne im, tipa sportske aktivnosti ili sli nosti gde se umoria?? Jer po mome iskustvu prije nego li te joint spusti nakon nekih 2-3 sata imaa i vreme kad te digne , probudi ti mozak i razmisljanje te recimo nisi za spavanje.. ono ato ja mislim da je , ako se ne bavia ikakvim aktivnostima je da imaa viaak energije te kad legnea ti ne zaspea (nisi umoran i visoka ti je razina glikogena) nego ti mozak joa radi te spre ava u snu :)

apr 2013.

Ne, ne bavim se nikakvim aktivnostima.. Trenutno sam ne zaposlen, nigde ne troaim energiju. Kontam i ja da kada bih bio umoran zaspao bih kao mala beba. Pokuaau neato da uradim povodom toga, da odem na tr anje, aetnja i tome sli no pa emo videti ata se deaava. :) Uglavnom, ranije (tokom leta) sam sa drugarima puaio d~oint tako ato smo aetali ulicom. Tu sam mnogo km prelazio aetajui, evo, sad npr. kad je hladno, ja i joa 3 drugara kada hoemo da popuaimo d~oint sednemo u kola, zavu emo se u neku vukojebinu i kurimo. Kontam da se tu uopste ne umaram, i zbog toga ne troaim energiju. Videemo ata e biti kad se vreme prolepaa.. Sve u svemu hvala na odg.! :) :leafblunt:
Mr. FrajerENTUZIJASTA

apr 2013.

Eto ti odgovora na tvoje pitanje :) .. jer pazi, ako ne radia niata preko itavog dana, jedino gde se umaraa je psihi ki!! `to deluje na to da se oseaa i fizi ki, a onda joa i popuaia dzoju, stoga kad legnea u krevet jedino ato radia je psihi ki odmor ALI zbog velike razine glikogena i ostalih tvari u tvom telu ne mozes da zaspea .. probaj recimo svaki dan proaetat prije spavanja, otr ati par krugova, ako imaa bazene otici , opate=bilo kakva aktivnost koja ce ti smanjiti energiju u telu, reait ea se svakih tegoba prije i u spavanju , provereno ;) .. E vidia, to je to :) niata uzivaj i zdravlje u telo, puai ti koliko hoea no nemoj si raditi to da ea okrenuti lea svome telu i organizmu, negde sva ta koli ina energije izai mora :) uzivaj :smoke18: :snooze:

apr 2013.

Hvala na savetu! Posluaau te, uradiu to ato si rekao pa ti za par dana javim kakva je situacija. :icon_smile: :wave:
Vu ing.POZNAVALAC

apr 2013.

Odma se vidi kad covek zna o cemu prica! :icon_wink: Odi malo do teretane, podigni neki teg, bicikla traka... Potrosi neku kaloriju i ima da spavas ko beba. I jos da dodam iz licnog iskustva: ja pusim samo kad sam skroz opusten, ako imam neki problem onda mi se ni ne pusi trava. Krenes malo ranije u opustanje da ima vremena da prodjes sve stadijume tipa euforija, smejanje, nenormalna glad za grickalicama i posle na kraju pospanost. Ja krenem oko 9 uvece i vec oko 1-2 mi se spava i spavam bez problema.
GrowGrowwENTUZIJASTA

apr 2013.

ista stvar i kod mene ako nisam napuaen nemogu spavat tek zaspim nakon 2 sata..
weedoyeLEGENDA

apr 2013.

ja se bavim sportom, teretana plus nekad odradim kadrio znaci umoran sam fizicki ko konj, legnem u krevet i opet uvece ne mogu zaspati, nesanica je zaebana stvar, ima dosta uzroka koji je aktiviraju, depresija, stres,anksioznost itd, a ako ti mara pomaze, drmaj 1 pre spavanja i sta te bole brige...

apr 2013.

hahaha...naletio si na nekakvog mindefuckera..nekakvu sativcugu..hahha. :nana:
ceebeedeebeedooISTRAŽIVAČ

apr 2013.

meni je ganja resila dugogodisnji problem sa nesanicom inace, ako imate problema sa spavanjem, ne trenirajte barem 3 sata pre odlaska na spavanje, isto vazi i za klopu

apr 2013.

no sikiriki...bude nesanice,ali ne traje u vijeke vjekova,po et ea spavati :) vjerujem da bi ti pomoglo puno,onako...neki normalan posli,hehe...ne bi razmialjao o nesanici onda ziher
Mr. FrajerENTUZIJASTA

apr 2013.

Svakako se slazem sa tobom, sve treba imati svoju granicu i vreme, jer i teretana podigne razinu adrenalina u krvi ato onemogucuje spavanje no zato kad se telo "odmori" krene potreba za spavanje.. No najvaznije ato nismo spomenuli , ako vam se ve ne da niata raditi od fizi kih aktivnosti tu je najbolji LEK ZA SVE == SEX ! :snupi: :lml_spam: omogucuje vam miran san, zdrav zivot i sve ostalo :p

apr 2013.

e taj rad majstore :)

apr 2013.

Ma vutra je boli glava, uai mi bride dok je puaim. :D

apr 2013.

Nekad mi se cini da se svi duvaci djele na one koje vutra uspava i one koje ne mogu zaspat kad se napuse. Ja kad NE duvam spavam ko zaklan. Ukoliko sam duvao taj dan teze zaspim a ukoliko duvam pred spavanje nikako da zaspim. Medjutim ukoliko cesto duvas i stanes onda tjelo trazi nesto na sta je naviklo i desava se da ne mozes zaspat. A opet ako kupujes robu onda nemas predstavu ko ti sta moze uvalit. Nema jbg nikog da prati koliko alfatoksina ima jedan hedic :)

apr 2013.

boli glava, usi otpadaju... oce to ako je ozracena ;)
FroggyLEGENDA

apr 2013.

Upravo ovo ato je genjo rekao. Ako ti je tijelo naviklo da svako ve er zaspia ko beba omamljen okom, a desi ti se da jedan dan ne zapalia, normalno da e tijelo tra~iti opet onakav san kakav je do sad imao..
ceebeedeebeedooISTRAŽIVAČ

apr 2013.

kazu da djoka najbolje omamljuje :]
CikariPOZNAVALAC

apr 2013.

To ti se zove ovisnost o travi ;)
mlstPOZNAVALAC

apr 2013.

Evo doso iz 3 smene oko 4:20 vrteh se do malo pre , kao hoce nece , i na kraju ustanem da vidim sta radite :D sad cu malo do grada pa cu verovatno oko 12 da legnem spavam do 18 pa opet na rabotu . Inace nisam palio ima mozda 2-3 dana . Dzabe rad i umor kad zverovi napadaju negativnom energijom . Opet kazem ako ne mozete da spavate ne tracite vreme , citajte , setajte , odgledajte nesto pametno san ce sam doci . Nije decko zavistan nego samo treba da nauci telo i duh sta kad da radi . Vreme je relativna stvar , ne gledajte koliko je sati vec kako se sami osecate u datom trenutku . Mir
Mr. FrajerENTUZIJASTA

apr 2013.

A istina, verujem da je veina palila ak i kad nisu bili raspolozeni za to, moze vama da bude sve kako kad se napuaite no mslm bar po meni da ako nisi raspolozen, dosta toga te mu i, radije odi proaetaj, bilo ato da izbacia negativnu energiju nego zapalit dzok.. ako te to smiri onda pali i radi ato hoea :)
Promjena iz zimskog u proljetni period uzrokuje meteoropatima svakojake ''nevolje'',to je prirodni tijek i znak da ti treba drugacija zivotna navika.Ne pisem ti ovo jer pametujem,ali navikni se na neki redoslijed ustajanja i lijeganja,jedi dobru hranu,keksaj se i spavat ces ko beba!
Mr. FrajerENTUZIJASTA

apr 2013.

Evo joa jednog zagovornika najbolje metode , keksa :P :respect:
južnibudISTRAŽIVAČ

apr 2013.

e, ako govoris da ti je to sad pocelo, tj da ti se to sad desilo, onda je najvjerovatnije taj prelazak u proljece, a bilo je i na vjestima, umor skoro kod svih ljudi(kod meteoropata najvise).. nesanice etc..
11111987ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Dali mi moze itko od ovdje prisutnih potvrditi,svojim iskustvom ne doktorskim nebulozama da je ovistan o travi,...

apr 2013.

ja ne mogu
usrnameAMBASADOR

apr 2013.

ni ja :D :thumb:

apr 2013.

Konzument sam 35 godina i odgovorno tvrdim da nisam ovisnik !
StuporovskiISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Evo da i ja podijelim svoja mialjenja i iskustva. Prvo da ka~em da nisam neki veliki puaa a takoer nemam ni neato puno "sta~a" al za ovo vrijeme koliko puaim sam uspio sebi u glavi izgradit neke standarde puaenja pa tako uglavnom puaim u dvije varijante: 1. Sa ekipom kad su neka dru~enja i sli no pa puaimo i zajebajemo se pola dana i ono baa se raskujemo ko telad.. 2. A drugi na in koji mi je puno dra~i i posebnij je kad sam kui puaim, starci legnu spavat i ja smotam jedan manji joint (cca 0.2g) i onda to ispuaim na balkonu, vratim se u sobu i vozim tako sam..sluaam muziku,gledam filmove,razmialjam,na~derem se ko svinja... U po etku budem baa naduvan i nimalo mi se ne spava, al onda postepeno me poe puatat i nakon neka 3-4 sata legnem da spavam sretan i zadovoljan, zaspem ko mala beba i to je to.. U prosjeku tako puaim jednom tjedno, nekad proe i 2 tjedna da ne zapalim nikako, deaava se da mi gram potraje i po 5-6 tjedana, sve ovisi koliko vremena imam jer kad imam ispite i neke sli ne situacije onda ne duvam nikako, pa onda kad imam slobodnog vremena onda malo u~ivam. I sad zadese se tako neki periodi kad sastavim 3-4 ve eri da zaredom duvam(par puta se samo dogodilo) i tad mi se jave razne nuspojave, ne mogu dugo da zaspem, a ina e mi treba 15-30 minuta da zaspem, onda mi se deaava da nakon ato sastavim dvije ve eri, treu ve er ve vutra ne radi kao ato je trebala (poe se organizam navikavat) i budem samo nekakav smoren i loa i onda ve er nakon tog ne mogu nikako da zaspem, budem sav nekakav napet i samo se vrtim po krevetu i imam poriv da zapalim da se smirim.. A da napomenem joa da sam fizi ki totalno neaktivan.. Zbog ovih nuspojava suzdr~avam se da ne duvam esto jer mi ne odgovara ni fizi ki ni psihi ki, ovako zapalim s vremena na vrijeme i izgotivim se ko ovijek i onda opet tako neka pauza pa opet, tako mi savraeno odgovara i fizi ki i psihi ki i svi prijatelji mi zavide jer se oni ne mogu tako kontrolirat, njima je uspjeh kad izdr~a da ne puae preko dana nego samo nave er, il kad zapale samo jedan na dan il ponekad kad se desi da ne puae 1-2 dana jer nemaju xD Meni ovakav odnos odgovara jer stvarno zabavim, ne troaim puno, a budem dobar i fizi ki i psihi ki... Ugl. da ne smaram viae, preporu io bi svima koji imaju neke negativne reakcije na travu da smanje na neku razinu koja e im bolje odgovarat, meni evo ovako najbolje odgovara al eto zalo mi se ponekad :rofl:
rKj420ZMAJ

apr 2013.

Ma to ti je samo trip :) navikni svoj organizam na neku normalu.Svima se desilo da okrenu dan za noc,pa ustaju u 5-6pm, lezu 5-6am-tako se sjebe metabolizam.Legnes malo ranije oko 12-1,ustanes lepo ujutru,popijes kaficu,pljugicu itd,imas redovne obroke ne preskaces ih...ja kad sam strejt i ne treniram imam problem da zaspim.Posto pijem gejner,proteine i kreatin svaki dan imam viska energije i treniram tipa od 7 do 8,pa pod tus onda klopa i izadjem na 1-2buxne,pa sex sa ribom(imam srecu i ona vari).Posle svega toga spavam ko zaklan.Znaci hormoni srece ti se luce kad jedes,kad jeb*es i kad duvas :DTrostruki uzitak!Nedeljno rivam jedno 3-4 puta,pre je to bilo svaki dan spusavanje po 10-12buxni sa ekipom,al onda dolazi do gubitka motivacije za bilo cim,sve te mrzi,ko kad si prepusen i mrzi te da dovatis koka kolu da ugasis zedj ahahahah...Tako da ne duzim,aktiviraj se,radi nesto,trosi energiju i na kraju buxna legna samo tako :D Pozzz svima koliko vas ima!

apr 2013.

ovako ja radim u tri smjene tjedan noc tjedan popodne tjedan ujutro, nakon nocnih treba mi 10dana da se privknem na normalan san da ponoci spavam i da se probudim ajmo reci nakon 4-5sati spavanja, ako imas problema sa spavanjem velika sansa ti je da ti neodgovara polozaj kreveta (neki vele podzemne vode ) a mogu biti uzrok elekromagnetska polja i ostala sranja. preporuka za ljude koji imaju problema prije neko odes spavati skuhaj obiznu kamilicu popij caj( kamilica opusta misice i pshu ali za razliku od grasa ne radi nista perceptorima u mozgu) nadam se da sam barem malo pomogao zajebano je to kad nemres spavat ej bimba ajde molim te nemoj zapaliti dva tjedna pa onda reci nesto ja priznajem ja sam ovisan o grassu pusim min gram dnevno ali grass je najmanja ovisnost posto nema fiz ni psih nuspojava kao recimo cigarete. pa ljudi su ovisni o cokoladi, treningu o svemu ovisnost je ucestalo ponavljanje jedne radnje (uzmes mirka cro cupa i on je klasicvan ovisnik o treningu) samo je pitanje koliko je ta ovisnost stetna, i dalje kazem sex je najteza droga jednom probas i nikako da stanes :)
roowerPOZNAVALAC

apr 2013.

rakija_srb Ma to ti je samo trip :) navikni svoj organizam na neku normalu.Svima se desilo da okrenu dan za noc,pa ustaju u 5-6pm, lezu 5-6am-tako se sjebe metabolizam.Legnes malo ranije oko 12-1,ustanes lepo ujutru,popijes kaficu,pljugicu itd,imas redovne obroke ne preskaces ih. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- slazem se upotpunosti,,sav zivot na Planeti je prilagodzen ritmu dana i noci, Sunce je izvor svijetlosti ,,topline, energije i zivota,,,bez sunca,,kazem samo,Zombi ljudi su fizicki i psihicki uklopljeni u taj proces,, opce poznato je koliko vitamina preko koze covjek apsorbira od suncevog svjetla ne kaze se bez veze,,proljece donosi zivot,,,osjecamo se puni elana i zivota,,ajmo svi na sunce napuniti baterije ,,i sad silom prilika ,,moderni covijek krene nekim drugim taktom plesat,,i cudi se da mu podijum izmice pod nogama ,neki ljudi bez ikakvih problema prelaze preko promjene,,tj. zamjene dana i noci ,,drugi to pak nisu u stanju (vecina),,najefikasniji smo po danu,,sto se tice Posla,,bilo kojeg,,fizickog ili umnog a da ne govorimo o zivotinjama i biljkama,,,,uzmimo samo ove nase biljkice kao najbolji primjer, :smoke18: ,,sve je podvrgnuto i ovisi o Suncu i njegovoj energiji,,tako i mi ljudi
mlstPOZNAVALAC

apr 2013.

@cj1980 Covek kaze da pali vec 35 dine . To je dug period tako da ne osudjuj, i ne mesaj zavisnost sa navikom . Verovatno je prosao vise faza pusenja i da celu godinu nije vario ja mu dajem za pravo da je navede medju ovih 35 :D I sam si rekao da ljudi rade svasta svaki dan , stvar navike i samog trenutka u kome se nalazis . Mozda ti puke k**** i bacis sve , samo budi svestan sebe i sta tebi odgovara . Mladi smo mi koliko god stari bili . A ovo dan noc , ja radim vec ne znam 3-4-5 godine samo 3 smenu , i vutra mi tu najvise pomaze. Nije da ja hocu da radim tako , ali sta je tu je, idem dan po dan a univerzum ce mi vec vratiti ulozeno . Mir
roowerPOZNAVALAC

apr 2013.

srecom je ovisnost od Trave samo psihicke prirode,,po mojem skoromnom misljenju vec nakon dva tri dana ,ako sam odlucio da ne zapalim neko vrijeme, vise i ne mislim na travu,,ajmo reci dimljenje je manje vise navika, kolko god puta da sam u svojem zivotu prekinuo dimit,,nisam imo problema,, covjek je sklon navikama

apr 2013.

Ja ako imam, zapalim. Ako nemam prvih par dana me to muci, ali nakon toga ko da niti nikad nisam.
weedoyeLEGENDA

apr 2013.

Nakon npr mesec dana svakodnevnog duvanja i prestanka prvih 2-3 dana posebno uvece vam je dosadno bez marijane, kasnije se situacija popravi, eto to je neka vrsta zaviosnosti a uporedite tu zavisnost i zavisnost kad ostanete bez neta, pa vidite sta je gore, sto bi rekla pesma ako je covek budala postace i od cokolade ovisna(mada su seceri vas zavisni al ajde). Rakija ortak zaebi gejnere, to su ti proteini napunjeni secerom to mozes i sam praviti, kupi protein napuni ga dekstrozom, obicnim secerom i eto gejnera ne bacaj pare na to :D ja npr ne pijem nista od toga pa na metar 80 visine ima preko 90 kila a posle treninga samo pojedem mesa belog ili ribe :D

apr 2013.

ko nije imao probleba sa cugom, ne zna sta su problemi, vutra je mila majka...

apr 2013.

istinu je sto zboris alkohol zajebana stvar ali jebi ga ja i dalje volim rakiju

apr 2013.

fuck the radza drug, moj dobronameran savet, a ti je voli u svojoj kuci koliko zelis, i molim malo se pridrzavaj pravila foruma

apr 2013.

Ovo je jedna od boljih definicija ovisnosti o marihuani :thumb: No,da se malo osvrnem na san i gand~u. Kad zapalim nave er i kad me proe rad te nakon ato mi utrne nadrepak od stolice na kojoj sjedim dok blejim na Vutra forumu...u veini slu ajeva zaspem na kau u,televizor laufa zidovima,troai struju umjesto indoora :( A ~ena ljuta jer je osuena samo na zornjak :) Nakon tree smjene zaspem za cca 5 minuta kao top. Nesanicu sam imao jedino kad me murija opila na sajtu :spliff: Rakiju pe em ali ne konzumiram nego gomilam...puna apajza rakije :) No sikiriki,nesanica se ne dobiva od marihuane nego od '~ivota i okoline'

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se