VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKoja Vam je rizla/papir za motanje/rege najbolja?
LEGACY

Koja Vam je rizla/papir za motanje/rege najbolja?

1948 odgovora206,302 pregleda

jan 2006.

Ljudi...imate oèi, èitajte naslov. Ne smatram Vas papigama. Pitanje i dalje stoji. :tjaos: Nego, da i ja kažem koje su meni zege najboljima. Bijeli Rips. Taman napravljene za vutru, tanke al opet elastièno-èvrste pa se lako rola i kad ima više vu (ne presavija se), odlièan okus, lagan i ne guši dim. Osim njih odliène su i Smoking, Rs, Legendarna Rizla + koja se nažalost u plavoj svima nama dobroj verziji više ne prodaje, rizla original u poveæanoj king size verziji, OCB i Rasta-Man. Želio bih poslušati i Vaša Mišljenja.
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

:evil: uze mi pitanje sa tastature :D

jan 2006.

Ja sam imao jednom rizle napravljene od nekog zelatina koji se istopi dok pusis tako da nista ne uvlacis u sebe samo cistu gandzu. Nazalost nisam vise u mogucnosti da ih nadjem.

jan 2006.

Odlièno zvuèi, želatina... Inaèe što se tièe Rs rizli, one su mi odliène; od žita napravljene niti ih ne osjetiš...al loše se mota u njima...mislim može se bez problema motat al s drugim zlama je bolje. Ljepilo je takoðe dobro.
SLO-EraLEGENDA

jan 2006.

smoking blue

jan 2006.

A ata ka~ete na Rizlu + (plava u roli, naravno)? E, to su bile legendarne rizle...pa i sam papir za motanje je dobio ime po njima. :fala_fala:

jan 2006.

ah, plava dobra stara rilzla + rola!!! rola moje mladosti!! :lol: :shock: :) nikad necu prebolit sto su je povukli!!! rips rola je uzasna, predebel papir i tesko se mota; cist promasaj po meni. i josh u svakoj trafici samo ta jebena rola!! :x :( r s je cisto dobra a ni smoking nije losa!! treba ponovo vratit rizla+ ; hitno!! :D

jan 2006.

Al sad je kao promjenjena Rips plava...papir su malèice stanjili al je svejedno sranje...Kakve su to uopæe rizle kroz koje ne možeš vidit i guše ko da si moto s papirom od kutije cigara :punch: ? Da, i mene izluðuje šta na svakoj trafici samo one. Igrom sluèajnosti, našli smo u Ri jednu di imaju Rs... Okus znaèajno ovisi o papiru za motanje... Iako, stvari više nikada neæe biti istima bez "Good old Rizla +" :jashe_konja:

jan 2006.

u malom kiosku na zabici (ri) ih imaju! :rasta: :offtopic_ljut: a millenium??!! one nisu lose; zbilja tanak papir, oslicno ljepilo, samo sto su preuske za moj ukus! iako sam vidio i siroku varjantu, nigdje ih vise nema za kupit :loshe: !! isto dobre za motat a papir proziran tako da se uopche ne osjeti :ok: povukli su sve dobre zle i zatrpali nas sa rips :goMno: ali ajd, ovdje kod nas barem ima rizle u rola izdanju dok sam ja cuo da u SiCG toga nema!!??jeli to istina neka netko kaze??!!

jan 2006.

Da, mali kiosk u sredini :D Tamo sam prvi put prije nekih 2mj kupio i Smoking...Sreæom pa mi ih stara uzela i osto bez dobrih rizla veæ 2. dan. Millenium se još proizvodil il? Jer èuo da ne više. Da, pretanak je...za skunk, haš... Al zato Rips tanki je odlièan. Uske jesu al bih zato u bilo kojem trenutku raðe njih nego njenog pripadnika porodice "Original Blue Old Rips"... Kako su to loše rizle, ne ide mi u glavu kako proizvoðaè može takvo što napravit ako imaš tvornicu, istraživanja i još 95% ljudi ti se žali da su najgore rizle u povijesti i opet su napravljene i plasirane. :x
dombaPOZNAVALAC

jan 2006.

Najbolje rizle: Zadnje stranice biblije novi zavjet! :D :D :D :D :D

jan 2006.

nema vise ni milleniuma!! :( tanke rips nisam ni vidio; cim mi ponude rips ja uzmem rizla+ king size (bolje da je djomba mala nego gadna!! :!: )

jan 2006.

Uzimaa li Extra King size Rizla Original? To ja znam uzet, al samo kad imam vu pa su mi to zleki za motanje za mene privatno...Al kad smo svi zajedno kao Druatvo, trebaju se rizle u roli...
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

a najgore je kad se ima vutre a nemas zleri... onda se moze smotat i u racun iz ducana... :D sve je dobro glavno da se moze popusit...

jan 2006.

Kad se nema zleki, najbolje doðe uzet papir iz kutije cigara...Njih uvijek ima baèenih po ulicama, pljugu kad pušiš ko da pušiš kubanku, al u sluèaju nestašice: "Bolje išta nego ništa" 8) Sjeæam se kad smo jednom zapalili i u papiriæ od Crvenog Križa...Papir obièan A4 koji se koristi i za printanje zapravo... nije se moglo zalijepit nego sam držo s dvije ruke da se ne otvori i svi su èekali u redu da bi iz mojih ruku povukli dim... Takvih je sluèajeva, na moju Radost, bilo minimalno :lol:
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

ja sam jednom pusila u papir iz biljeznice... nismo imali zleri, a htjeli smo malo pusit prije skole pa smo u to smotali... nije se ljepilo, ali moglo se popusit.... :lol:

jan 2006.

glavno da je vutrica tu, djomba se uvjeki u nesto smota!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

jan 2006.

Tankoæa papira za motanje inaèe se mjeri po gramima na metar kvadratni. Tako težine variraju od 11.5gr/m2 do nekih 15 gr/m2. Smoking...Španjolska firma koja ponosno distribuira svoje proizvode od 1879. Jako kvalitetne Kolko èitam, najbolje po sastavu i tankoæi su nove Master (srebrne), a od konoplje su Eco i Green. Odlièno lijepilo i lagan dim. Rips...Firma iz Velike Britanije sa 150 godina iskustva. Evo crveni i bijeli Rips... Bijeli je inaèe od konoplje i meni osobno najdraži; kako i po okusu, tako i po rolanju i lakoæi pušenja. Evo i zelenog... Plave su najdeblje, guše dim, i najgore lijepilo koje sam vidio u bilo kojem papiru za motanje... Ližeš i ližeš...al se opet odlijepi kod filtera. Rs ilitga Rolls, talijanske kompanija nastala 1984...Na našem tržištu su bile Millenium do nedavno, koje su nastale 1996. Sad ih više nema nego su zamjenjene originalnim Rs 2004 godine, re-dizajnirane su. Postoje 3 vrste i velièine; crvene koje su najuže, zelene koje su 1/1.4 i plavi Rs sa svojih 1/1.5 velièine. Jako tanke rizle i meni osobno najbolje lijepilo... Iako, okus...hm...definitivno se ništa ne osjeti, što je ogroman plus...al mi bolje leže rizle od konoplje. OCB rizle, francuska kompanija...Tanke, al se loše u njima mota...Inaèe, za pušit su jako dobre i ne osjete se. Lijepilo: srednje. I naravno papir za motanje u okusu... Najjaèe su mi u okusu vutre...Ono, ako kurim vu zašto bi to itko kupio? Al opæenito, uvijek kad sam pušio u okusu, nikad ništa ne osjetim...Al zato kolko kemije unutra ima... Evo Rasta Role o kojima prièo...Odlièno se u njima rola, jako odlièno...i lagano se puši...Al toliko boja i kemikalija... I za kraj legenda, Rizla + ...sam papir za motanje je dobio naziv po njima. Plave u roli više nažalost nema, veæ je na mnogim prostorima zamjenjena sa plavim Ripsom... Al u formi listiæa i dalje je ima u razlièitim oblicima i formama. Nastala u Francuskoj 1532. sa strane Pierra de Lacroixa od papira boce šampanjca, usavršene 1860. i ostale po jednakoj recepturi i dan danas. Inaèe, zanimljivo je da je odobrenje za proizvodnju Rizla papira za motanje de Lacroixu izdao sam Napoleon...Naime njegovi su vojnici tijekom rata motali duhan u obièan papir, stranice i druge za to neprikladne stvari...no Rizla je riješila problem. 1942. braæa de Lacroixa dobijaju i licencu za stavljanjem lijepila na Rizle a 1954 dobijaju svoj prepoznatljiv logo "+". Kao dokaz njene proširenosti i dobre zarade, 2002. Rizla + postaje generalni sponzor Suzuki motociklistièkog tima. 16 milijuna Rizli + je prodano 2005. godine samo u Velikoj Britaniji a kad bi to preraèunali u udaljenosti: 52 puta od Zemlje do Mjeseca. I meni jedne od osobno najdražih papira za motanje Rizla + Original, koje koristim za vlastite Potrebe, od konoplje, odlièno motanje, odlièan papir, fenomenalno lijepilo (meni osobno najkvalitetnje i najjaèe) i odlièan okus. Sve najbolje za ovaj proizvod. Najtanje Rizle + su Srebrne a njihova debljina iznosi 20mikrona, dok npr. ljudska kosa iznosi 50-100 mikrona. Zbilja su legende.
SLO-EraLEGENDA

jan 2006.

baš si potrudija,svaka èast :) ja sam letos uvijajo u planini u prastare:Tvornica papira Rijeka.Složene u zeleni papir,bez lepka i vrlo debele.Datum proizvodnje-odmah nakon II. svetskog rata :D

jan 2006.

svaka cast doors_of_perception; zbilja znas svoje zlice :lol: !! a sto se tice tvornice papira rijeka ona je svojevremeno proizvodila vrlo kvalitetan cigaret papir koji se izvozio ekskluzivno za americki malrboro ali je kao i vecina rijeckih tvornica neslavno propala---) standardno!! :cry:
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

Preferiram Rizla (plava i srebrna) i Smoking Maiz(one cetvrtaste od kukuruza).
korisnièko vimeENTUZIJASTA

jan 2006.

ja volim narandzastu rizlu +, od èokolade.
TaTaRISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ljudi crvena rizla + je skroz ok. U Krusevcu jos po negde moze da se nadje plava, ali veoma retko. ne znam koja je vrsta jer sam uzimao na komad, ali na rizli pise hemp i ima znak canabisa, ali se veoma tesko vidi. dakle ne znam kako se zovu ali su isto ok. mozda neko zna koje su to rizle ?! Rizla + rulzzz ... :lol:

jan 2006.

Hehe...našo sam king size Smoking sve vrste!!! I odma kupih Green i Master (srebrne). Green jer su od konoplje (a najviše volim rizle od konoplje) a ove Master Srebrne su tako bolesno tanke rizle, staviš ih na neku podlogu ko da ih nema...prozirno!!! Ovih dana se isprobavaju pa æu znat dal su green bolje od Rizla + Original konoplja extra king size. 8) I da...vidjeh one èetvrtaste o kolima GreenMan prièo: Smoking Maze od kukuruza...Htio sam ih kupit da probam (nikad nisam probo rizle od kukuruza) al su tako male! Takvu pljugu malu nisam nikad srolo za sebe. Šteta šta nema veæih. :cry:
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

Male?!Pa veca je od standardne a manja od velike Rizle.Hm sta vi to motate kad joint mora da bude ogroman?Ja kad napunim ovu Smoking nas 3-4 (zavisi od kolicine duvana) se dobro navari.Ili nam je slab kapacitet?:)

jan 2006.

Kad pušimo ovu lošu vutru(s naših prostora županije), rolamo pljuge od nekih desetak cm... Kad pušimo pravu vutru u Zg, pljuge su od dvadeset cm i svaka ima po 5g u sebi... A kad smo sa vu iz Zg ovdje, 15g dnevno/100g tjedno...naravno, Prijatelj i Ja. Što je bolja vu, to je više pušimo. Zato kad smo dvojica imamo rolu, a kad sam pušim imam king size jer mi je smisao tek da osjetim rad prije faxa i sliènih situacija.

jan 2006.

Pušili smo u 2 navrata sa king size Green Smoking. Razoèaran sam, neugodno i neoèekivano. Lijepilo srednje do loše kvalitete. To me najviše iznenadilo. Rola se osrednje do ok, a okus je dobar (ipak su od konoplje). Crne smoking u roli su mi se boljima pokazale. Smoking Master (srebrne) nažalost nisam ni stigo isprobat jer sam ih izgubio veæ prvi dan kod frenda u stanu, bit æe lijepo ako mu ih naðu starci, al tako mi i treba kad sam mu išo napušit pit bulla. Hehe....kiho je 5 minuta :lol: :lol: :lol:
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2006.

Osjetio sam nevjerovatnu potrebu da i ja totalno popljujem plave ripsice. Teske za smotat, uvijek mi ubiju gust motanjaa kad zapalis, ko da si smoto u novinski papir. Katastrofa. Ipak, najbolje rizle su mi one u smartshopu, neka kutijica sa ganjom naslikanom, a same rizle su full tanke i prozirne, sa jebenim ljepilom, bijele boje, ali po sebi imaju neku zelenu grafiku. Ili listove ganje ili vec nesto.. To su mi najjebenije rizle u kojima sam srusio rekord. (djoja od 42cm koju sam sam smotao, samo je frend drzao jedan kraj dok sam ja oblikovao) Ostatka tog dana se nekako bas i ne sjecam... :)

jan 2006.

jel ko kad smoto u kladionicki listic

jan 2006.

U još gore brate, u listiæ prve pomoæi. Onaj po 1kn, 2kn i 5kn.. Naš je bio od 1 kn.
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2006.

U sta su prije nasi preci rolali?? BAs me uvijek zanimali u sta se ðiba prije rolala dok nije bilo rizli

jan 2006.

nisu ni rolali oni su zvakali marihuanu kazu dobra protiv karijesa hahahahha

jan 2006.

ma smoking je najnaj...pogotovo zlatni je moj favorit jer je uska rizla, a ne one plahte tipa rizla+ plava, pa kad smotass fin tanak a dugacak j oko dzeje ima 12 slojeva papira i ugussiss se... SMOKING rulz
ClarenceENTUZIJASTA

jan 2006.

za sada su mi najbolje rs(zelene) jer nisu tolko siroke ko plave...naravno najbolje rizle ikad su rizla+ al ih kod nas vise nema nigdje za kupit,najgore rizle su rips plave mi ih u ekipi zovemo tapete.

jan 2006.

da, Rs zeleni je odlièan jer je 1/1.4, tj. kao šta kažeš manje širi od plavog, a kao zleki su ful tanke i odlièno lijepilo. jeste primjetili kako su plavi rips promjenili prije nekih mjesec dva? al zajebi ti to kad ih zapališ ni ne gore, a kad izgore ostane pol tone pepela kolko su debele...ccc. :shock:
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ja isto ne volim široke, zato što volim tanko motat, a ne preferiram baš ni najuže, iako su bolje od najširih, lol. Najbolje mi odgovara 44mm. Zašto niko ne spominje HEMP rizle (rola)? Bijela kutija sa zlatnim isprepletenim "granama" po sebi. To su mi jedne od najboljih. Volim i smoking (crne), Millenium (dok ih je bilo), RS su odliène, Party in House kombo kutijica sa filterima nije loša, Enjoy (hrvatski kombo proizvod) RS + filteri (najbolji koje sam vidio iako malo predugaèki, al to je najmanji problem)... RIPS plave su najgore rizle koje sam u životu svom vidio/probao/rolao. Prvo i prvo tolko su suhe da se sve zapinju dok rolaš tako da se to teško može nazvati rolanje. Drugo, tolko su debele da je to katastrofa, a treæe - tako smrde i imaju gadan okus da mogu pokvariti okus i najboljoj travi. I za kraj, neko je pitao da li se u Srbiji mogu naæi role...ja nisam uspio...dok sam bio na Exitu 3 dana sam tražio rolicu, al na trafikama su me èudno gledali...haha...
OresarISTRAŽIVAČ

jan 2006.

meni su isto te party in the house dobre,ono dobijes sve u njima i mozak na pasu :lol:

jan 2006.

ne znam za vas drugari, ali ja u motanju dzointa uzivam skoro kao i u pushenju.. kao, najbolje motam u drushtvu pa mene stalno teraju. ah, kakav je to uzitak. od komada papira i gomilice gandze stvorish jox. chak imam i nazive za razlichite vrste motanja. omiljeni mi je "celestial beam" spojish dve rizle od 100s a pre toga ih uchinish malo uzim... onda tu je "volcano" ili kako ga drushtvo zove "top" ili "granata" tu se ide u shirinu a ne u duzinu, onda "double barrel shotgun" -znate onu anomaliju u motanju kada se rizla savije tako da unutar dzointa postoje dve komore? jednu napunish duvanom i shitom a drugu skankom -veoma pipav posao..skoro kao cepidlachenje hehe. omiljena rizla mi je bila jeste i uvek ce biti pirinchana rizla plus... ali moze i crna smoking 100s. jel neko gledao film PUSHER?

jan 2006.

ti si obrazovan u tom pogledu

jan 2006.

Hehe...mi smo bili i stvorili u ekipi filozofiju: Pato: rijeè nastala za oblikovanjem pojma top skanka ili pato skenðe. Pato je nakon toga posto veliki mislilac, um 21.st., lièilac, zoolog, botanièar, filmolog, zidar, konobar, vrtlar, vodonoša, znanstvenik itd. Nedavno smišljena mu je žena: Debrenka. No to je druga prièa :wink: :lol: Inaèe što se tièe hemp rizli (od konoplje), najboljima su mi se pokazale: Extra King Size Rizla + (one naranèaste): meni osobno predobre, odlièno motanje, odlièno lijepilo (dok ližete jezikom osjeæate kako vam ne zapinje nego klizi...), i odlièan okus. Bijeli Rips: takoðer predobre rizle, tanke, odlièan (meni osobno najbolji) hemp okus, dobro se rola i u roli su, što je najbitnije. Smoking Green: evo baš sam juèe osto bez role i sa frendom sfrljio pljugu na L (sa 2 king size rizle) sa Greenom. Lijepilo srednje, sporo gore, motanje srednje. Okus je zato dobar.
TaTaRISTRAŽIVAČ

jan 2006.

verovali ili ne, iako se vise ne proizvode, plave rizle+ su nadjene i to u PROKUPLJU na trafici pored autobuske ... :banana_rasta: ! Samo je steta sto nisu 100s... ali i ove su super. Taman za keca ili josh jache kada sa ima dosta vutra pa svako sebi po jednu pljugicu :) ! Kupio sam 1 pack jer je u njemu 50 zliri ... igrom sluhcaja sam naiso na njih iduci busom za nish, a u nishu sam kupio plave i crne OCB. Ja sam ih prvi put video, pa reko aj da probam ... Ima ih u chuvenom podzemlju. Nisu loshe, lako se pecaju . :wink:
DomeISTRAŽIVAČ

jan 2006.

najbolje su rizla + sive,definitivno,i zlatne smoking. ne podnosim rs kartine,neznam zaato ih neki vole. party in the house nisam prova,ali sam ih vidija,imaju dobre filtere. enjoy sa zlatnim smoking kartinama je zakon! p.s.enjoy sa rs rolom ima loaije fltere od gore navedenog comba.

feb 2006.

Baš sam veèeras pušio, nakon dužeg vremena, sa crnom rolom Smokinga. Srednje rizle. Inaèe, kupih si neki dan king size srebrne rizle +... Nevjerojatno tanke i odlièno lijepilo.
ClarenceENTUZIJASTA

feb 2006.

ja nekontam kako vi u srbiji ne popizdite bez rizli u roli, mi kad nemamo rolu svi pizde.
sektorISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Pa kad ste mamina deca :D :D :D Njache rizle su Crni Smoking,u stvari sve shto je poteklo o Smokinga :oral: smoking.....

feb 2006.

`ta u Srbiji nema rola? :evil: Ma i ja kad ostanem bez role, a ~elim zapalit pato (topa) vu s frendom, srolam na L sa 2 king size rizle... i niti se ne primjeti da se nema role :wink:
GreenManAMBASADOR

feb 2006.

Ja ne znam da li ima ali,vala mi i ne treba.Jedna klasicna dobro napunjena je dovoljna da se dvojica izvrnu naopako. :banana_mrtva:

jun 2006.

Mi kupujemo samo rizle u roli ovdje u Puli...Meni su najdraze Party House jer nisu ni presiroke ni preuske a imaju odlicno ljepilo(a usput dobijes i za neke sugave filtere),a dobre su mi i RS plave.U Rips motam samo kad je neizbjezno.Al ipak su najbolje bile Rizla +...
sallyISTRAŽIVAČ

jun 2006.

millenium rola, 1/2 sirine. idealna sirina, a duzine kolko hoces. i tanka je totalno, prozirna skoro.

jul 2006.

Al te Rs su jebeno kratke... mi kupovali prije nekih 4-5 mjeseci Rs i èudimo se zašto ostajemo bez rizla svakih 2 dana... i nije nikome jasno... Nakraju razvukli rolu i bilo šugava 3 metra... užas :evil:
ClarenceENTUZIJASTA

jul 2006.

RS=Coca Cola
M e m e n t oISTRAŽIVAČ

jul 2006.

Kada su Smoking u rolici dosle u Rijeku, samo njih kupujem jer su za sada najbolje.....imaju samo crne, za druge neznam......a imaju i king size..... :lol:

jul 2006.

Smoking crne u rolici su odliène rizle! Ne preširoke ne preuske...taman. Ne guše dim, odlièno gore i imaju fenomenalno ljepilo :)
skrivasISTRAŽIVAČ

jul 2006.

.... SMOKING? jebo vas pa sta vi motate ... frula vam izgleda tipa .'. ================' ' ? ljudi moji samo da nije papir debel i da je sto SIRA! dakle RS SIROKA PLAVA RULZ! meka rola se ok.. a za jednoslojku je bijeli rips i kraj. valjda ja znam, 8) dakle KRMACHA RS Jednoslojka Rips ( BIJELI ) svi ostali su ko da u karton rolas jebo ga :roll:
skrivasISTRAŽIVAČ

jul 2006.

... upravu si Skrivaa Evo ja se slazem s tobom! 8)
gensAMBASADOR

jul 2006.

Ja dajem glas za RS 1.1/4 (zelene), kvaliteta papira je ok, a i airina odgovara. Ne volim motati debele pljuge, pa je ova idealna, a pohotovo za shit.

jul 2006.

Bijeli rips je odlièan i meni jedan od najdražih zbog svog sastava od konoplje ali što se tièe tankoæe nije nešto pretanak...ima mnogo boljih po tom pitanju. A ljepilo mu u kurcu. No, odlièno gore i imaju odlièan okus koji ne šteti dimu. Po pušenju, meni osobno, meðu najboljima. No, ne rola se nešto u njima zbog njihove mekoæe. Ja volim reæ da se najbolje rola u rizlama koje su "hrskave" :D Što se tièe jednoslojke, Rs-ice su meni osobno majke po tom pitanju zbog svoje jake i koherentne strukture koja se ne para ni kad se poliže. A ljepilo je meðu najboljima tako da se ništa ne raspada. Najgore po strukturi papira su trenutno plave rizle u roli koje nisu više ni približno šta su nekad bile (kad poližeš moraš pustit malo duže da se osuši inaèe kad zatucaš se zaspara). Smoking u roli imaju tu manu šta su malo uže, pa i pljuge ispadaju malo uže, no debljina, okus, ljepilo su na zavidnoj razini i kad nema drugoga, odlièan su izbor bez ustruèavanja (iako i kad ima drugoga su meðu prvima). Napominjem :!: Postoji deseci i deseci tipova rizli i svatko od nas ima svoje omiljene. Neke se mogu pohvalit svojom kvalitetom u ljepilu, neke u tankoæi, neke u ne-gušenju dima, neke u širini/tankoæi a neke pak u kvaliteti sastava. No èinjenica jest da svatko ima one koje mu odgovaraju i one koje ne. Netko voli šire rizle kako bi srolao deblje topove a netko voli talijanke. Govoriti da je netko u krivu na temelju njegove subjektivnosti jest u krivu. Držimo se objektivnosti po pitanjima materijalne naravi :wink: :)
Daaaaa, i meni je millenium najdraža. Inaèe, nauèila sam rolati uz Gizeh. Hahahaha!
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

jul 2006.

sam sa sobom sam prevazišao papir kao papir te se pokušavam otvoriti, ponekad i dodvoriti najlepšoj... pokušavah lule i bongove, tulipe i boce, kukiz en svitiz, te ina mnoštva kreacija inspiracija spajanja s Dimom... Da sad ne spominjem slanje molitava tim istim Dimom, otvaranje, spoznavanje sebe, drugih, percepcije sagledane i one samo na tren oseæene, ispreplitanje životnih sokova i tokova...ljubav razloženu na milijune predivnih svjetova, od erotike do suze, i zajedno, i nisko i visoko... pa æu da ukratim i pojnteva se uhvatin - joint je ipak... joint :lol: , nije loše kad je lep (da, u pravu ste, papir), mada je možda važnije da je pušljiv, il je to jedna te ista stvar, :wink: irelvnt; te Vam reèen da mi problem nije ni u novine srolat bez obzira na zavidnu kolièinu teških metala i (ne)slobodnih radikala :P ,pa sam stajališta da je svaka rizla/papir/rola za motanje/rege najbolja u datom trenutku imanja ganje i raðanja želje Dima i dimljenja :)

avg 2006.

Pravo iz nbg hooda blk 63 info....sve rizle koje ste napomenuli gore su upotrebi u bg-u sem ovih rips, ali kako chujem i ne treba da se rola u njima. ja lichno najvishe volim da su smoking, a sada ne bunim se blue , black il' green zlama, jedino shto ne gotivim su one ultra uske zle, znash kao vari nas 7 i sad treba se srola u to sranje, znachi ne gine u g ... rol rizle su nesto sto 90 % ljudi koje sam video da vari ne koristi a u stvari kao logicno je- odcepis koliko ti treba, iako se ne mogu natji bash na svakoj trafici.... zanimljiv i beskonachan topic... sve u sveu samo da su tu i da nisu crvene + mada sam pushio i u novinama, i braon papiru, toalet papiru, maramici, papiru iz sveske (dok sam josh bio u shkolici) i tako... samo dobra vutra- plutja su jedna a vutri mnogo! :roll:
doomerLEGENDA

avg 2006.

Smoking Green *Pure Hemp malo su siroko al ja ih skratim, np.
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2006.

Pisat ce ti na njoj ako je hemp
ClarenceENTUZIJASTA

avg 2006.

svim ljubiteljima hemp rizli preporucujem rips hemp rola, papir je pun qrac tanak, jeftin a dobije ga se 5m...

avg 2006.

Smoking 100s crne 8)
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2006.

rips hemp nije tanak, ali je hemp
DimISTRAŽIVAČ

sep 2006.

smoking crni meni najbolje rizle :)
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

u zadnje vrijeme motam samo sa rs rols..jer nemogu nigdje više naæi rizla + :( ali mogu reci da su rizle za tako malu cijenu dosta jeftine!
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Shta god mi padne pod ruku, ja smotam vutru u to... xexexe :D A kada bih mogao da biram, naravno Smoking rizle rulaju... :not_nice:

sep 2006.

Smoking crne u roli su odliène rizle; fine glatke teksture koja se dobro lijepi za prste dok se mota, visokokvalitetno lijepilo i jako dobru dužinu u samom pakovanju. Ali su medium size tako da nisu za one ful debele pljuge, teške topove. Ali i za mene takoðer, jedne od boljih rizli na tržištu. Nasuprot njima, RS kojeg se može kupit ovdje kod nas u Op (od pred tek nekih 5mjeseci), je katastrofa. Ja brijem da su to ili škart zalihe ili nekako sjebane od lošeg skladištenja... Lijepilo im žešæa koma, ližeš ko budala odljepljuje se (a dobro se zna kako RS im odlièno lijepilo), a u roli ima samo 3 metra. Ugl, užas žešæi...

sep 2006.

U Amsterdamu sam kupio rizle sa "ukusom" breskve 8) Bas su dobre bile. I ukusne i lake za rolanje... Mnogo mi je bilo zao kad sam srolao zadnji dzoint sa tim rizlama... :cry:
RIZLA+ rules. I millenium su dobre. Najvolim smoking. Fine su mi za motat, ni preairoke ni preuske, fini papir. Ma smotam i u novine ak zli nema :roll:

okt 2006.

Meni su najbolje Party in House - imate i flokove i rolicu.
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

i ja uzimam party in house... te su mi dobre... ali trenutno ih nema u mom seljackome gradu, tj nema ih vec skoro mjesec dana... pa kupim rs nemamo bas neki izbor.... imamo rips...hehehe ali to je katastrofa od rizle.. to su prve rizle, s njima sam pocela motat.... heh...

okt 2006.

Kvaliteta papira za motanje naglo pada. Rs nekoæ meðu kvalitetnijima, sada sa osrednje-lošim ljepilom, te i u takoðer manjoj dužini. Party in da House sam danas prvi put kupio sam, koristio sam ih veæ prije i takoðer sam bio zateèen njegovom deterioracijom i padom kvalitete. Takoðer, preuske su za one "masne bateve" i ljepilo šteka. Zasad mi najviše odgovaraju Smoking crne u roli...dobra dužina, odlièno ljepilo, gladak papir... Za za osobnu upotrebu, sad kreæem u pohod traženja svojih najmilijih Rizla + Original king size extra large hemp... predobre rizle :wink: Pozdravljam vas... :D

okt 2006.

party definitivno. i rs nisu lose jedini problem je sto imaju samo oko 1 metar a party 5 + 50 filtera :) problem ovdje sve so imamo za uzeti su party, rs, rips (listice uzimam samo u teskoj nuzdi)a party nema uvjek za uzeti tako uzimamo rs.
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

:ok:

okt 2006.

smoking zelena
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

sada trenutno koristim smoking crne. Ima ih kupit na pumpi blizu mene i jako sam zadovoljan njima. Inaèe jedino što ima za kupit u kiosku u mom gradu je glupi plavi rips! :x

okt 2006.

rizla +. plava, ili ako nemaju vise plave onda crvena..

nov 2006.

da vam kazem ak niste znali postoji rips crni najtanje role na svijetu lako se mota a papira ko da nema. ja sam ih jednom kupil na èrnomercu ali ih brijem nema više.
DOGGYISTRAŽIVAČ

nov 2006.

ja koristim bijele rips, a i rs tu i tam, kad idem do v~-a jer ih tu kod mene nema... meni su one plave u roli rizla + bile nekak predebele... milenium su jako dobre i tanke... e, a postoje rizle od kanabisa??? to sam negde cul...
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

video sam rizlu totalno providnu....95% papir je naravno u pitanju... ali zato joj je cenaaaaaaaa :shock:

nov 2006.

jeste probali rizlu+ silver? to je najtanja rizla u kojoj sam pusio!!! extra gori!! dobio sam je od ortaka i pre par godina i imam jos 1 listic i zao mi da je iskoristim. inace imam kolekciju od 72 razlicite vrste papirica za rolanje 8) 8) 8) omiljene su mi stara plava plusara i crne smoking stotke ili 1i1/3!! mada je jedan lik srolao u celofan od BEST cigara nisam mogao da verujem!!!!!
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

a nije u celofan...valjda mi smo to radili tako sto polijemo vodom onu foliju na kojoj je vakumski nanet papir i onda odlepimo osusimo i smotamo... jeste debelo kao 2 rizle ali....

nov 2006.

Brate kad nismo imali zle a ne volim da rolam u pljugu i kaze lik gle sad!!! i srola u celofan zalepi ga upaljacem to je tako sporo gorelo da smo popadali u nesvest koliko smo se uradili :D
delboyLEGENDA

nov 2006.

najsladje mi je u bluntove ,ali inace rollsice RS ...al u krajnjem slucaju budu dobri i listici od rizle+

nov 2006.

Da...i ja ju vidjeh nedavno. Pitam se samo koja je kemija unutra :? :lol: Evo par slika da ljudi pogledaju.... Ludo izgleda :D http://img215.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img215/4138/1163500766cbm.smil
delboyLEGENDA

nov 2006.

hihihi ovo bolesno izgleda. a jbg rolalo se i u novi zavjet i od kutije cigara papir kad nije bilo papira , al ovo fakat izgleda zanimljivo... :lol:

nov 2006.

Zajebo sam se pri citatu Neznalice... on govorio o prozirnoj rizli, al od papira... Ovo je pitaj boga od èega :lol:
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

nov 2006.

meni se i po izgledu i nacinu gorenja cini kao kakav celofan, ma pitaj boga sta rade frikovi :lol:
ClarenceENTUZIJASTA

nov 2006.

u zadnje vrijeme dosta cesto koristim rips crne, ali one najuze...skontas da nije potrebno pusit puno papira a labiji su dosta debeli...

nov 2006.

Jebite me svi ako sam èuo za ovaj rips ikad prije , a bezbeli sam obišao dosta toga , E(majka smoking papira) , NL , D , itd. A što se tièe ovih šarenih(šupljak za malu djecu,da se dokazuju)gluposti(ko biva malo govneta raznog u ovim nazovi-kanabis-ima,pa mi još i farbe treba,...,pa nije mi mozak super-kreèko onaj što boji sve površine) u obliku bilo èije zastave(nije bitno) ne bih pušio tinte i ostale derivate , ako veæ motam u rizlu i duhan gledam da što manje svih ostalih nus-govana dobijem , pa onda smotam ko Avram što mota bez viška papira unutar joje (on se zove joint,svaka mu dala), tj. kad sam u nas ovdje drugo mi i ne preostaje nego smoking i zlari , jer nema ovdje naprdivanja ,..., oæeš pipe???( aa-haaa ona grupa iz švedske , norveške odakle li su bili :lol: ) oæeš water-pipe , hoæeš ali iz gaæa :lol: :RastaBong: i ostalo , a kamoli pomislit o Vaporizer-u , mogu samo sanjat o odlasku opet na Sjever daleki . Vulkan iz Tuttlingena . :lol:
ClarenceENTUZIJASTA

nov 2006.

pregulupo mi je misljenje kad ljudi na moje pitanje:zasto motas u tolko debele,siroke rizle, zasto ne povadis sjemenke, zasto ne ocistis madi od svih granèica...odgovore:kad se vec trujem boli me kurac... :lupkanje:

nov 2006.

Meni isto tako , najbolje ne imat posla s takvima , ponašaju se ko da su na heroinu , cupkaju u mjestu dok se mota i govore hajde , hajde oæe li to više , koliko ti treba šta vadiš to sjeme ,.. mislim takvih sam imao pun kurac situacija ,ali kako sam prestao sa pušenjem osjemenjenih vutri više nemam problema s takvima , doduše , radije ne pušim ništa , i sa bilo kim kao prije kad sam samo gledo gdje æu zapalit bilo koje smeæe koje doðe u ruke ,u biti veæinom takvi i skrenu s puta, za razliku od mene . Ali nije da ih krivim nešto previše , jebiga i društvo je tu krivo i dosta i ova situacija kakva je kod nas , ja bih vrlo vjerovatno završio 2 metra ispod zemlje da sam nastavio dimit svakakvu robu,jer sam bio debelo zaglavio ,zamisli 25-30 jointa na dan a ništa od higha,samo tupo glupilo u biti nisam ni skužio šta je high u stvari dok nisam zapalio pravu robu . Ali nisam pod zemljom najviše zahvaljujuæi èinjenici da sam jedne veæ davne godine završio u Amsterdamu pa sam vidio o èemu sa radi. Kažu kad se ionako truju u biti i truju se jer dosta ih puši ove zajebe od trave, jednostavno reèeno neznanje vlada ovom prostorom i teško se šta može uèinit , jednom sa lika s ulice odvukao na internet da mu pokažem par slika kako roba prava izgleda ,ono white widow neki nije bitno, pun smole cvijet uslikan u krupnom planu ,trichome na ekranu velièine malenih gljivica, a on mi kaže ko zna èime oni ovo prskaju pa ovako ispane , papku ne možeš dokazat da u NL rade ljudi zapošljeni od države i provjeravaju kvalitet ,naravno ne mogu ni oni sve provjerit , ali gore se ljudi takmièe da uzgoje bolju robu i na taj naèin privuku mušterije i prave lovu a ne kao u nas još uvijek velika veæina prska vutru svaèim da te navuku i onda te vrte oko malog prsta , mene su mogli vrtit neko vrijeme ali kurac im neæe više . Taj lik kome sam pokazivo šta je prava vutra sad je na heri i zna se kolike su mu šanse . Tad je još bio u fazi "ma nisam ja puno ja to samo nekad u dva tri mjeseca ne može se tako lako navuæ ni na jednju droge ", on kao pametan , a mozak mu ko crni rižot od eksa i èega sve ne . Danas je situacija nešto kao bolja nego prije 5-6 godina , što se tièe poznavanja vutre , mnogi su svjesni da ima i dobra vutra da nije sve otrov , ali kad bolje razmislim u neku ruku još je gore nego prije , sad ih imaš dosta koji svjesno puše govno ,iako su koji put vidjeli pravu stvar kad poneko rijetko donese izvana prave robe ili neko nekad uzgoji za se malo , onda se to popuši i kad nestane preprièava se sljedeæih par mjeseci poslije ,kako je bilo dobro ,"šta je ono majko mila gdje je raslo i kako je onakvo ispalo..." a za to vrijeme dok nema prave robe dimi se šta se naðe. Nemaju ljudi karaktera i jebiga , varaju sami sebe , i niko neæe kurcom da mrdne da uèini neki korak pa da se ne truje više. Ja æu sebi nabavit vaporizer(vulkan)kad tad skup je možeš kupit štednjak i frižider za onu lovu,ali kad tad ,nisam lovaš ali želim jednostavno da dimim što kvalitetnji dim . A od vulkana nema bolje stvari barem vani tako prièaju i proizvodi se Njemaèkoj u gradu koji je svjetski poznat,meðu vodeæim po proizvodnji medicinske opreme , aparata i ostalog . A do tada joint sa što manje duhana i granèica ,a ako ima sjemena takvu travu i neæu ni da pušim veæinom u njoj nema ništa ostalog,ajde ono 4-5 sjemenki u 10 gr vutre i ono vidiš,znaš da je dobra,nego je vjerojatno neko samo malo oprašio da dobije par sjemena za sljedeæu sadnju,u redu to,ali kad izbaciš 40-50 sjemena iz 2 gr to je onda sranje nema u njoj THC u tragovima i ono ako te i pukne nešto budi siguran da je neko hlapilo(recimo razrjeðivaè neki i sl.) U pravu su oni kad kažu trujemo se jer ipak oksidacija, i ostalo èine svoje ali što me nerviraq kod takvih je da neæe ni sekundu da se potrude da se barem 10 puta manje truju , samo daj hoæe li više taj joint ima veæ 5 minuta èistiš sjeme , kad bolje razmislim ko ih jebe ,ono što kaže onaj lik iz Hladnog Piva ," zato krepaj budalo kad nije ti stalo ,sretan put ..." Ne isplati se živcirat zbog budale/a kakva sam i sam bio neka uèi svak za se možda je najbolje . :wink:

nov 2006.

U jebote brate pa gdje ti živiš kad moraš èuvat rizlu silver za uspomenu kod nas ih ima na skoro pa svakoj benz. pumpi . PM mi adresu pa ti pošaljem par paketiæa u pismu ako imaš povjerenja u me ,ozbiljno. :wink: Meni su najbolje , Smoking bilo koje ali najbolje su mi bilo koje od rižinog papira a nisu loše ni one zelene ili žutozelene slim od konopljinog papira samo su mi malo deblje . Rizla silver je isto super . Gdje se glasa ovo koji je papir bolji ne mogu da skužim , ili sam veæ sinoæ glaso ,pa mi neda više, bio sam pijan ko truba ,pa se nesjeæam . :lol: Alkohol mi je sranje ali nekad jednostavno ne mogu da odolim , a s pivom jednostavno nema granice dok se na zalijepim za pod . Gori mi problem predstavlja alkohol nego vulja , evo ne pušim ima mjesec veæ skoro i ne pada mi napamet pušit ono šta trenutno ovdje imaju vrli dileri.A ako hoæu da nepijem zabijem se u kuæu i šta sve ne èinim samo da se zabavim da ne pijem , ali s obzirom da imaju dosta dobrih piva u nas ako poènem nema stajanja , bure bez dna sam što se tièe piva . Trava mi u stvari i doðe kao lijek protiv alkoholizma jer kad ima vutre ne pada mi na pamet popit preko dvije tri one malene a i nema smisla mješat to dvoje , totalni promašaj , IMO .
smoking...toèka... mileniumke su najbolje ali ih nema više nigdje tako da jebiga...

dec 2006.

libo me ckura za rizlu .. ne obracam preteranu paznju na to, mada rolam u smoking rizle, jer samo te imaju u trafici preko puta ;>
StonerLEGENDA

dec 2006.

Meni su isto RIPS crne zasad najbolje i relativno su duge :D
ClarenceENTUZIJASTA

dec 2006.

rips je poznat da da uvijek puno rizle...
botanicarISTRAŽIVAČ

dec 2006.

smoking crni

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se