VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaVaporizer list by Zlazla
LEGACY

Vaporizer list by Zlazla

21 odgovora2,537 pregleda

jun 2011.

Dali neko ima ovu spravicu ili je probao istu i kakva su iskustva? Vaporizer List | ZLAshtek Online shop
He-ManLEGENDA

jun 2011.

To je kinesko smeće i ako sam dobro preračunao 5000din = 360kn = 50€ = 70$ Dodaš još malo i možeš kupiti MFLB koji je jedan od najboljih prenosnih vaporizatora na tržištu. Kineska sranja upitne kvalitete ne vrijede niti 20$, bolje onda rokati na joint.
LucidDreamAMBASADOR

jun 2011.

Ipak,to prodaje naa sponzor...

jun 2011.

Postoji gomila slicnih vaporizera na stranim sajtovima po ceni 40+$ plus poatarina tako da je ovo povoljna cena za nekog iz bg-a ko mo~e da ga kupi u radnji. Evo slike za one koje mrzi da stisnu na link dakle ako neko ima ovakav ili slican,tj. da radi na istu foru neka napiae neato o njemu.

jun 2011.

Ispri avam se ako idem malo off topic, ali ovaj vaporizer iznad me podsjetio na jedan moj domai uradak od prije nekih godinu dana.
SenzaPietaPOZNAVALAC

jun 2011.

Cuj u svakom slucaju je bolji nego djoint na rizlu(za mene),al jbg o ukusima se ne razglaba :) Ko kako voli nek izvoli... Enjoy
NoTrippinAMBASADOR

jun 2011.

Alo ziko aj malo pojasni kako si to slo~ia taj kon ar vejporajzer...
DEDEPOZNAVALAC

jun 2011.

Pozz Neznam kakav je taj tvoj ali je skup. Preko eBay-a su jeftiniji. Ja imam ovakav sa postarinom je izasao 35€ vt100 Iskreno nije mi se svideo. Jeftina izrada, izgled, kvalitet nepoznat, tako da posle par puta skuplja prasinu. Ipak kupiti nesto za sta nemas garancije, neznas kvalitet a punis pluca sa necim ( tek kasnije razmislio ). Nemozes tacno namestiti temperaturu a kod jeftinog vaporizera to je najbitnije i kakvo grejno telo ima. Jer kad koristis to cudo od tehnike nesme doci do paljenja materijala. Da pojasnim malo kada upalis dz..... tebi dolazi do gorenja materijala a kod vaporizera nesme, mislim moze ako ti je temperatura velika, jer ti je to klasicna masina koja treba da oponasa inhaliranje ( kao prije lonac razne travcice i peskir preko glave pa inhaliraj ). Mnogi ga hvale generalno jer se manje trujes samo kod ispravne upotrebe. Moze se konbinovati sa lulom ili nekim filterima. Rad je posebna prica. Ako ga uspes redovno namestiti i ispravno koristiti osetices samo rad thc-a jer ti se nepojavljuje drugi dim ( duvan, trava), mora se probati tesko je opisati jer je velika razlika. Nekazem da je bolje nesto nego se manje trujes i drugaciji je rad i sam dolazak. Mnogima se nije svideo strani forumi a mnogima da. Sad koliko je zdravo, jer ima razlicitih neki rade sa zicom kao moj neki imaju kamen, metal, nebiti znao reci ( ovi jeftiniji ) jer koliko sam upoznat mnogo se vode rasoprave po netu. U svakom slucaju je za svakodnevnog korisnika zdravije je nego srolati dnevno dva tri. Jos se razmisljam dali izdati tolike pare ali svi ga hvale pa mozda dodje i kod mene ove godine bozic bato Aromed 4.0 Vaporizer | Vaporizer Shop Test To bi bila moja zelja sad ostaje da se razmisli dobro. Sto se tice tih prenosnih pa zato se i zovu prenosni jer sluze za nuzdu a ne za svakodnevnu upotrebu. iOlite | Vaporizer Shop Test Tako da dobro razmisliti jer to nisu male pare a uvlacis u pluca. Ovaj AROMED se koristi i u bolnicama pravi bolnicki uredjaj al i cena je dobra. Neki bi kazali koliko para toliko muzike, kada je u pitanju tvoje zdravlje moras resiti sam. Nadam se da sam malo mogao pomoci.

jun 2011.

@NoTrippin: Zaboravio sam napomenuti da ovaj moj DIY ureaj nije nikad radio na zadovoljavaju na in baa iz razloga kojeg je naveo DEDE, a to je da nema kontrole temperature i da veoma lako dolazi do zapaljenja umjesto vaporiziranja (ureaj se napaja sa nekog starog napajanja za ra unala). Svejedno kad budem ulovio malo viae vremena budemo otvorio novu temu i bacio opis ureaja isto ako nekog bude zanimalo dalje eksperimentirat sa tim.

jul 2011.

Hvala svima na odgovorima,nije me bilo neko vreme pa eto sad citam, He-Man u pravu si,pretrazio sam malo bolje i stvarno je preskupo, DEDE reci mi dali si platio carinu,porez i ostala sranja za taj VT100 ili si prosao bez toga?
DEDEPOZNAVALAC

jul 2011.

Pozz Ne jer nisam trebao, zivim u jednoj drzavi koja je clanica Evropske unije.
sstipISTRAŽIVAČ

nov 2019.

za po etnike..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se