VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKupiti ili uzgajati
LEGACY

Kupiti ili uzgajati

24 odgovora2,188 pregleda

feb 2022.

Zdravo, Nove sam clan i nije mi sve bas jasno ali imam jedno pa meni licno jako bitno pitanje da li je bolje kupovati ili uzgajati canabis za relaksaciju. Imamo sam 2 mozdana udara pa mi treba nesto za opustanje. Nasao sam gde da kupim seme posto mi realno samo jedna biljka dovolja i da li je bolje to ili kupiti i gde? Ps: izvinjavam se ako sam nesto prekrsio sa pravilima iskreno ima ih previse na brzinu sam ih procitao.
Z&NZMAJ

feb 2022.

Uzgoj uvijek prije kupovine. Iako pravilnik ne brani direktno ovakvu raspravu, rekao bih da je suviana. Pustit u forumaaima da ka~u joa pokoju pametnu ;)

feb 2022.

Uzgoj prije svega. Bar znaa ata gajia. Seme imaa. Ovo ti niko na forumu nee rei, i kosi se sa pravilnikom foruma. ;) Dakle posadi svoje, i ne beri brigu. Imaa dovoljno vremena da pro itaa najbitnije teme o uzgoju (indor, ili outdor) Ako se ne snalazia na forumu, lako emo oka iti linkove. Siguran sam da ea pronai ono ato ti treba. Nadam se tvom ozdravljenju, i ne daj se. :) Veliki pozdrav!

feb 2022.

Bolje je kupiti ako imas pouzdanog proizvodjaca i love. Izbjegnes tlaku oko sadjenja. A nije lose ni imati svoju :)
TravanLEGENDA

feb 2022.

Sve stoji ali nema vee radosti od znanstvenika koji gleda svoj izum kako funkiconira. Re e Nikola Tesla. Isto bih definirao i ovaj slu aj i dao prednost vlastitim sposobnostima ruku i nogu. "From little seeds grow mighty trees" Vjerujem da ste ovo ve pro itali :D :razvaljen:: Edit: svaki po etak nebi trebao biti lak.. Ovo s uzgajanjem je isto dosta teako za uhodati se. Ovisno i tomu koliko si i iskusan u uzgajanju openito. U indoor trebaa znati i o struji, vodi, opim informacijama o dosta stvari. Moraa simulirat prirodu a tu se svaata dogaa. Ovo indoor mi se ini br~e, ali zahtjevnije. Neznam. Ja mislim da se ovo svidjelo svakomu tko je pokuaao, uz malo truda, ve nakon prvog growa jednom si nogom samostalan. Netko i prije. Ka~em po sebi. Nema svatko ni istu volju ni mogunosti. Ali satifakcija je tu. :rasta: :D

feb 2022.

Hvala na pomoci uzgojicu bolje ipak sto kazu svi znas sta pusis a ne neke hemikalije.
TravanLEGENDA

feb 2022.

Sretno i strpljivo :) Netreba ti gledati dalje. Na pravom si mjestu! :vutra::sun2:
ČađaraAMBASADOR

feb 2022.

Ako kupia, na~alost, podupirea kriminal.
BadiZMAJ

feb 2022.

Marko J. Ako imaa mogunosti, uzgoji svoje. Ima dobre uli arke ali danas je preskupa, da je ne znam kakva vutra u pitanju. Uli arka je nepoznata i upitna. Tebi treba lijek koji je siguran...mislim da si me shvatio :).
Z&NZMAJ

feb 2022.

Ako posadia, na ~alost, sam si kriminalac... Znam ato ~elia rei. I ja sam neato slino napisao, pa obrisao. U tom pisanju/brisanju mi promaklo ovo na ato je @sale82ful upozorio :)
ČađaraAMBASADOR

feb 2022.

Ma kriminalac si i ako kupia, uhvati te sa gramom i problemi. Nema tog mjesta gdje imaa ra unicu kupovat gram, uhvate te sa 20 i u belaju si do vrata a sa ovom cijenom danas ne isplati se ni 20 uzeti. Mislim, bezveze piaem jer tako je kako si rekao zbog glupih zakona i pravila. Ono je manja aansa da 'budea kriminalac' ako gajia za sebe i znaa samo ti ali ea se uvalit u vei belaj ako se sazna.

feb 2022.

Edit: Aj da ne krsim pravila obrisao sam, uglavnom bolje je sadit
StipeZMAJ

feb 2022.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se