VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebastoned vs. high
LEGACY

stoned vs. high

42 odgovora3,970 pregleda

mar 2008.

Evo baa me zanima kakve trave volite.Meni su najdra~e lude trave koje kak da slikovito opiaem........jure...one od kojih puno ljudi bude paranoicno...od kojih zabrijem lude stvari,budem izvan sebe...Zatim one od kojih se smijem ko luak.......cesto je to dvoje spojeno... Nemam ja niata ni protiv onih od kojih zakljucam(ako nije kljucanje=pospanost) ali ipak su mi dra~e drukcije. Primjetio sam da malo ljudi preferira stoned feeling......ja obo~avam i kljucat ali ako to ne ukljucuje pospanost kako je ipak uglavnom..malo te puca pa to prjedje u cistu pospanost e to stvarno ne volim.
Yami_RazielAMBASADOR

mar 2008.

Stoned=Prije spavanja High=tijekom dana :)
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Ma i ja ato lue i energi nije to bolje kad kog
Ramona_RedENTUZIJASTA

mar 2008.

i ja volim high high ... osim aksam baa u krevetu s namjerom zaspat pa mi paae zatu se kamenom :D
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Hm,sto se mene tice-s obzirom da preferiram da zavarim u nekoj home ili outdoor varijanti s poznatom ekipom,mislim da bolje prija taj high rad+ smejanje do besvesti + kenjanje kojekakvih gluposti
bahateeENTUZIJASTA

mar 2008.

jao volim kad me puknu smijalice i gluposti neke kad ti je sve smijeano i blaga paranoja i got to get high or die
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

ako sam vani volim da sam high i da se smijem ko lud, ako sam kod kuce volim prvo da se ismijem ko idiot pa onda stoned i blago potonem u san :)
bozgaLEGENDA

mar 2008.

Samo high! High5! :smoke18: Stoned je malo dosadan... Neato uplifting and mind expanding... Da to se tra~i! :D

mar 2008.

Kombinacija, najbolje iz oba svijeta, u omjeru 75% high.....
wu-traENTUZIJASTA

mar 2008.

pa ono...to je sve dio napusavanja... al najbolje je kad se smijes a neznas zasto se smijes...to je najbolje u to nema sumnje...al ponekad je i dobro kad si kamen pa samo imas neke duboke i cudne misli...makar moram rec da mi je velik gust kad me joint potakne na neko totalno debilno razmisljanje...zapravo nije debilno al razmisljam o nekim sitnicama koje mi nebi pale na pamet kad sam normalan...i onda ako samo na 2-3 sekunde skrenem razmiljanje na nasto drugo onda to zaboravim...i tkao stalno...to je isto super :D :P
gloss_zelenkyAMBASADOR

mar 2008.

60:40 u korist indike ili bolje re eno body efekt sa istom glavom :) Ali opet sve ovisi o prilici... :maryjane:
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

hmm, ja volim high i smijanje do u beskonacnost, ali ona spustalica mi je oke...al spustalica, to nznm...radje high ^^
NoTrippinAMBASADOR

mar 2008.

Ja volim bit zakucan batugom,dakle stoned ato ja i meni dra~i:thumb:-ali bez spavanja,nevolim pospana napuaavanja.
CasperENTUZIJASTA

mar 2008.

ja preferiram sative tj high to the sky.. to mi je najveci guat kad se smijem ko kreten i nesmijem pogledat mali prst na vlastitoj ruci jer cu dobit muskulfiber trbuanjaka od smijeha thats my favourite
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Zbiljka kako kada.. ako je u prirodi, suncano itd onda sve pase.. :]
Bezze_SaAMBASADOR

mar 2008.

Hhehehhehe, malo skanky feelinga?.... btw: ja pored svoje terapije, bilo koju da zapalim.... ne pamtim kad sam se dobro ismijao... Mada najviae puaim kui (vani ne pamtim kad sam zapalio.... i ne volim na polju puaiti....) ina e u zadnje vrijeme, sta god da puaim (ili mi tako naleti....) ali od svake vu, - High stoned feel.... i naravno sativu ne bih puaio pred ve e, (kui, gledajui neki film...) Opet ka~em, sve ovo mo~e biti zbog druge terapije koju pijem, pa onda bilo koja vu, imam stoned feel.... ne pamtim kad sam se dobro ismijao (ok, prije 10 godina...) Zato ko ato i Brain re e, ja najviae volim mix, i to omjeru 75% sat. :icon_lol: ali opet haj nadji "na ulici" ili negdje baa ato hoea.... (nismo u amsterdamu :)) jedino ko uzgaja, taj mo~e sebi "birati".... pozz P.S. Volim bilo koju, samo nek je ima :) ha hah ha ha
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

potpis...:)
Marex888ISTRAŽIVAČ

mar 2008.

high odnosi pobedu :)
rasmcAMBASADOR

mar 2008.

Stoned:rasta1: becks:drink: i deri brale :notnice:
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

Stoned + fotelja + toplina + plejka = do yaya!
hantragaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

ja volim kad se stoniram legenm pokrijem se preko glave samo oci vire i pratim neki dosadan film na tv.u I onda onaj osjecaj talasanja pa svakakve fiks ideje svasta bi uradio a mrsko ti u wc otici hahaha :snupi:
3ananasa2ENTUZIJASTA

mar 2008.

osobno volim hibride(otprilike 60 % sativa i 40 % indica) a od indica najviae mi se svia northern lights , kad bi mi neko ponudio da biram re~im duvanja , to bi bilo : ujutro sativa 100%, popodne hibrid 50/50 , nave e indica 100 % :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se