VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaNatjecanje-Bong Tjedna Domaće Izrade
LEGACY

Natjecanje-Bong Tjedna Domaće Izrade

12 odgovora1,906 pregleda

maj 2008.

Zna i, ovdje se radi o jednom jenostavnom natjecanju za ljubitelje bongova. Da nebi bilo off-topica, svadjanja i tih standardnih gluposti i prepirke oko toga sto je pravi bong,a sto nije, ovdje se moze kvalificirati svaka sprava kod koje se dim marihuane hladi pomocu vode, zemlje,leda ili bilo vec cega. Ocjene se daju od 1-5 kategorije su: Dizajn Orginalnost Funkcionalnost Izvedba za pocetak, ja stavljam svog ljepotana
FarmerLEGENDA

maj 2008.

mali ti je ljepotan :) no, daj vecu sliku, krivi link si postao. cheers

maj 2008.

Nadam se da je ova dovoljno velika =)
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

ljepi primjerak, nabavi onu mre~icu za dno toga da ne propada i sretno, pazi da se ep ne otopi ako se puno lo~i i mo~ea to spojit joa kroz jednu tikvicu ili ono hladilo kemijsko, neznam to an naziv, ono ata onolo prolazi voda a u sredinu ono ata se treba hladit, pa ti napravia da voda stoji u sredinu a dim ide okolo, e to bi bio bomba bong, odma dajem lovu za njega :D, mo~ea li spakirat par djelova da ti dam ata treva, ili obrnuto pa da spakiraa i poaaljea i dam ti lovu (odgovor aalji PP om, a i ja sam ovo trebao tako poslat, ali obriaem poslje) edit: mislim da ovo nije ok natjecanje, poato rjetko ko svaki tjedan radi bong, a malo je korisnika (aktivnih) pa da e svaki pravit svoj bong za natjecanje - nevjerujem, bolje bi bilo na poludogianjem ili godianjem periodu
FarmerLEGENDA

maj 2008.

zove se leibigovo hladilo. I bas si mi dao finu ideju, posto imam jedno koje stoji i skuplja prashinu vec 3-4 god. :D

maj 2008.

sto se tice mrezice, stavio sam umjesto nje jedan mali limic (onaj iz tiskare) oblikovao sam ga u lijevak i s vanjske strane izbusio rupice,tako da nimalo ne propada (duhan naravno =) a za hladilo cu vidjet, ako uspijem doci do njega,eksperimentirao sam ja s njim dosta,i spajao druge tikvice, al to mi je bilo preglomazno i trebalo mi je previse hm duhana. u zadnje vrijeme ga i ne koristim bas, kriza kod nas, a i kesa se nema... ja ti javim za ovo na PM, kad stignem doci do kabineta kemijskog pa pokupit nove stvari. ako je netko zainteresiran za kupovinu, slozim mu mrcinu od bonga, al ne prihvacam ponude u novcima, nego samo u ...duhanu... =) =) =) =) =) =)
wu-traENTUZIJASTA

maj 2008.

darko moze neki bong za 2 kutije marllbora...? :P htjeo sam reci...trebalo bi ovo napravit da je kao nagradne igre koje su bile koje nm je organizirala nasa vutrolina....mislim ne da se nagradjuje al da je tako...stavimo datum do kojeg ljudi mogu staviti uratke i onda opalit glasovanje....tako bi bilo najbolje...neka najbolji pobjedi... :P

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se