VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaVasa aparatura - lule, pipeovi, bongovi, roleri, nargile, vapo...
LEGACY

Vasa aparatura - lule, pipeovi, bongovi, roleri, nargile, vapo...

40 odgovora8,144 pregleda
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Ovdje postujte svoje aparture za pusenje, nosenje, zavijanje, zagrijevanje... trave i njenih derivata. Pocecu sa svojom skromnom kolekcijom. Tu su lulica koju sam ukrao prije 5 godina iz nekog indie shop-a, zatim rucni radi (ruzino drvo) takodje lulica, klik-klak kutijica koju sam dobio od cure, bong i roler koji smo zajedno kupili i nargila (hookha ili shisha) koju sam dobio iz arapskih emirata. Red je na vas... :)

maj 2007.

joooj.. shto je dobra ova ruchni rad:)))) odakle ti?
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Poklonio mi rodjak. :D
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

E kako je motat s tim rollerom ?
Ras TafariPOZNAVALAC

maj 2007.

Zna li netko koliko dode lulica metalna u smartshopu u Splitu??
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

U splitu neznam lega u zagrebu platio 45 ili 55 kuna ponesi si stoju pa ea vald mo kupt
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Molim moderatora da pobrise ove postove! :) Sorry ljudi, ali tema je vasa oprema... Motanje sa rolerom je brzo i jednostavno, makar meni... Straza!

maj 2007.

Hehe , prejake spravice !
P.P.POZNAVALAC

maj 2007.

50-ak kn... ja sam je kupila... ima tamo dobrih stvari... :costumed-smiley-027

jun 2007.

Da li neko od vas ima ruchno napravljeni bong/pajp ili shta vec?
kateISTRAŽIVAČ

jun 2007.

evo mojih bluntove i grinder
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

jun 2007.

ovo mi je improvizirani pajpi...
choki123POZNAVALAC

jun 2007.

e,ako bi mi mogo ko re di ima za kupit ovaj bong ljubi asti na slici ili ako bi se mogo nekako naru it preko neta,ako netko zna link?help...
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

jun 2007.

znam za zagreb...isti takav u smart shopu,ali ne takve boje,samo ato s njim dobijea mali nastavak...a moa kupit ve i...a za ostale gradove ne znam...
SLO-EraLEGENDA

jun 2007.

ovaku nirgilu-aiau,koja dobro funkcionise mo~ete na i u arbskim zemljama vrlo jeftino -pa mo~e bit extra dar za kakvog frenda

jul 2007.

dobro je imati i poneku spravu za pusit ali jedini problem dode kod toga sto u vecini gradova(govorim za hrvatsku) nema se gdje kupiti ni bong a kamoli nesta drugo... mi smo srecom nabavili jedan iz madarske ali neisplati se ici preko granice da se kupi 1 bong....mislim da je to jedini problem s opremom u hrvatskoj...trebalo bi se nesta rijesit u vezi s tim..
SLO-EraLEGENDA

jul 2007.

ipak su meni joint i lula nekako najbolji

jul 2007.

evo jedina moja aparatura i sasvim mi je dovoljna za neke velike vutra ~urke. ejno se sa legom za grama brzine. http://img68.imageshack.us/my.php?image=dsc00209gp0.jpg

jul 2007.

alal vera KOLEGA xD

jul 2007.

ovih sminkerskih ima kupiti ...
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

Evo i moje(sada je u smecu), homemade by me, slika je slikana na tavanu gdje se i pusilo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se