LEGACY
Savjeti za stednju trave
50 odgovora6,976 pregleda
34 REP68%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#1
Daklem, ovdje mozete pisati (u crno doba recesije prijeko potrebne, lol) korisne savjete kako stediti travu, da petica za 300kn bas ne izgori u 3 dana ko sto je meni cesto znao bit slucaj :D
Evo ja sam skuzio da mi puno duze traje kad motam frule s DOSTA manje vutre neg inace (ko bi reko, 5 iz logike), al skoro jednako se napljugam. Probajte pravit male frule, uzmes pauzu od 10-15 minuta izmedju njih, pa ak ti nije dosta, uvijek lako zamotas jos jednu, bolje neg da su ti oci vece od zeluca (il pluca u ovom slucaju, hehe) pa zamotas palicu od 2g na dvije osobe, prebijes se, a pusti te za par sati isto ko sta bi te pustila ona od pola grama.
Takodze, nema smisla imat vise od 1-2 smoking sessiona po danu, pogotovo preko duzeg vremenskog perioda (ak se stedi) zato kaj nijedan "high" nece bit tak fin i "svjez" ko prvi dnevni :) Wake 'n' bake je super stvar ak ne moras na faks il nis korisno radit ostatak dana, al onda ces cijeli dan bit polumamuran i svaka sljedeca dzoja ce te jedva okrznut na pol sata-sat (barem iz vlastitog iskustva) nakon ceg se vracas u umorno kljucanje.
Sljedece sta cu isprobat je one-hitter, bas dobio izmedju ostalog simpatican portabilni one-hitter/stealth pipe/privjesak za kljuceve od cure :D Navodno su 2-3 hita dosta da se fino napljugas, a potrosis nemjerljivo manje trave (stane mozda 0.05-0.1g u pajpic).
Vasi savjeti?
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#2
Neznam,svak ima svoje,ali ja za sebe kao za trojac klasi
an stavim,malo manje,i ako sam gotov ve
na pola idem do kraja jer ako stanem mislit
u na tu polovicu dok god ne izgori.Kad puaim radije zapalim pravu tako da mi 3-4 sata ne pada na pamet drugu.
Naravno,nekad paae samo malo posoliti,tek tako da zasmrdi i podigne raspolo~enje.
I joa neato,po meni...atednja i preveliko razbla~ivanje duhanom za mene je nekako kao bacanje vutre,ili u~ivaj bez ograni
enja,ili u~ivaj bistre glave:)
Sajt je baziran na savjetima kako da se recesija sa vutrom nikad ne dogodi,ali netreba zaboraviti ni zdravlje.
A ovo me sad inspiriralo za neato...:)
James Bong
ISTRAŽIVAČ70 REP13%
→ Entuzijasta
James BongISTRAŽIVAČ
mar 2010.
mar 2010.#3
kod grupnog napusavanja nema recesije jer ekipu nije tako lako zasitit. al kad pusis sam najbolje imat listice i kad te pukne da zapalis uzmes neki mali kifi i zapalis ga ili pajp neki nabavit, al treba posadit sad u ovo vrime neimaatine nesvida mi se nikako davat pare ovim dilerima jer je trava jebeno precjenjena
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#4
Ma te stvari sta si naveo dosta su logicne:) tako i ja radim sa ovim smecem sa ulice,ali primjetio sam da je bolje nepusit to smece i prestat na nekih dva tri mjeseca jer onda vise nemas potrebu za zapalit,a ovako zapalis joint te smecarske pa dok dodes na pola vec ti se puai drugi !!:)
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#5
Slazem se sa greenom , kada probate pravu vutru , koju ste po mogucnosti i odgojili sami , necete vise olako uzimati jos jedan dz :)
Nema nekog velikog saveta za stednju osim ' ne preterujte '
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#6
Ma ja baa zato sto sam provo pravu vutru ova me nista ne kolje,kao da zapalim malo ja
u cigar heheh...ali evo kad nezapalim po dva tjedna pa zapalim ovu ulicarku zakolje me ali me na riganje baca... a green sta se tice mjesanja sa duvanjom mrzim kad pusim jox neciji a ono samo se duvan osjeti zao mi trave:(..a nemogu ga podnijet nikako!!:)
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#7
Uzmea ono svo liae ata ostane fino umjesto duhana i motaa s hedom :)
Il napravia shit od toga, pa liae + hash + hed u malu bezopasnu.. i onda nekom to smotaa ato uli
arku puai pa ti se smije a kad povu
e 3 hita ispadnu mu o
i i plua a ti se smijea :D
Al zajeb je kad napravia hash od jedno 4-5-6 vrsta.. e to je kaos u glavi, pogotovo ovim ljudima koji kao "samo hash mlate".. Pa pitaju ata si mi to dao nakon 3 dima shita koji izgleda onako loae :icon_lol:
Moj jedini savjet je da periodi
no puaite jednu sortu ako imate viae na raspolaganju, jer konstantno duvanje i degustiranje malo poremeti glavu, pogotovo ako su same sative u igri proklete bile :D
Ulg.. pazite kad motate drugima, najbolje ljubomorno
uvat za sebe i malo iskusnije, a od uli
arke bje~at na 100 metara i posadit svoje biljoze ;)
wannabeshaman1
POZNAVALAC934 REP37%
→ Ambasador
wannabeshaman1POZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#8
jep ne pretjerivat je najbolji na
in za uatedu.
jer trava,haa...te mogu dovest samo do odreenog stadija, a ata e bit poslje toga ovisi samo o tebi.
zato sam iskustvom otkrio najmanju dozu, koju mjerim u noktima, ato me dovede do tog stadija
i kad dimim solo tu koli
inu si strpam u pajp, a ostatak haaa spremim na ormar u
drugom kraju sobe tako da se ljenoau prislim da od***** "pro~drljivost" :D.
34 REP68%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#10
Ne znam bas kolko je to znanstveno moguce, vjerojatno je urbana legenda, ko i ono sto je pred koju godinu kruzilo po zagrebu, da je skunk trava "spricana" LSDem lol. Dop u direktnom dodiru s vatrom izgara i karbonizira se tak da od samog heroina ne ostaje ama bas nista.
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#11
Ma lova
ka pri
a,pa tko da baca pare na to sme
e i kao prska...LOL!
Vjerovatnost 0%.Realnost 0%.
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#12
I THC u direktnom dodiru s vatrom izgara pa se opet napuaia?
Vidi, da, izgara droga u vatri.. isto ko i THC na nekih 135 sutpnjeva, a ~ar ima oko 700.. a kak se onda opet napuaia?
Hmmmmm? Kako to da smo uope svi onda napuaeni ako je ta jednostavna logika ispravna?
Stvar je da topli dim koji vu
ea ima ni~u temperaturu od temperature vreliata psihotropa.. tak da ak ti neko naaprica vutru se zapravo urokaa i tog naapricanog, premda je ekipa donedavno,
ak i tu na vutri tvrdila suprotno, ali zapravo je prava istina da ako ti neko aprica vutru govnima da i ta govna zavrae u tvom organizmu.
Aj nemojte kupovat vutru i to je to.
I nije Green vjerojatnost 0%, ima dilera koji ne prezaju od ni
ega, zapravo su mnogi takvi, takav je to tip ljudi ne jebe ih 5% za njihove "klijente", stavljaku kojekakva gora govna od dopa samo da bi ekipa bila high..
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#13
Ma ljudi,o
emu se tu uop
e raspravlja? Kad imaa puai,kad nemaa onda nemoj.Kakva atednja,wtf? `to se prskanja ti
e,ne znam,ali sam siguran da sam svakakva sr*nja podimio i mislio da je super,dok nisam u ruke dobio vutru koju lik za sebe sadi i ne prodaje nikom,ali eto,kolega mi bio na kemo,a znali su se,pa je napravio iznimku.E to je bio dim,a ne ona g*vna ato dileri prodaju.
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#14
Upravo sto Tarki rece :icon_wink:
Joint je nista drugo nego primitivni vaporizator, i osim sto tako udisete razne nusprodukte sagorijevanja dio vutre vam izgori bezveze.
Zato djeco :sun2: Nabavite Vaporajzer i rokajte se zdravo :sun2: :icon_lol:
(a da ne kazem kolika je tu usteda na travi)
kiLDer
POZNAVALAC649 REP5%
→ Ambasador
kiLDerPOZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#15
Vaporajzer je odlicna stvarcica,ali nekako sam dim mi predstavlja uzitak...
Inace kod nas ne prskaju lsd-om (kome bi se to isplatilo?) vec izdrobe par eksera,rastvore i time prespricaju vu. Zbog takvih likova sam poceo da gajim svoju...
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
mar 2010.
mar 2010.#16
MA joj kako prskanje lsdem, uniatio bi se skroz od temperature kad vutra gori
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#17
da... nemojte fantazirat ljudi, te uli
ne pri
ice s prskanjem zadr~ite za sebe, nije kul
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#18
To
no ato je netko gore rekao, kad imaa puai, kad nemaa nemoj, jebo atednju na ato emo spast. Jedva
ekam sad po
etak
etvrtog da zasadim svoju prvu ljubav......
Meni i frendu (nas dva zna
i) petica izgori u 3 dana, tolko o atednji.
Kreso1988
ENTUZIJASTA383 REP46%
→ Poznavalac
Kreso1988ENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#19
to sa pusenjem umjereno svakako treba, sjecam se kada bi kesu od 10g u jednom danu a da smo 5 pupusili bilo bi nam isto ali jbg, treba se naterat, bolje da se opcenito stedi s novcem pa ce biti vise love za ganju:D
4 REP8%
→ Istraživač
4 REP8%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#21
mene ubije prvi jutarnji a sve poslije nekako slabo, mada se sjeam da nije uvijek bilo tako. Neznam dali to ima neke veze s mojim godinama ili sa kvalitetom vutre.
kako atediti! Poato imam specifian posao pa radim 6 tjedana pa onda odmor 6 tjedana. za vrijeme dok radim znai tih 6 tj. nema nikakvog puaenja, ama baa niata. To nije mojom voljom nego je u toj dr~avi gdje radim za konzumiranje i slino predvidena smrtna kazna. Hou rei ovo: kada doem kui nakon toliko vremena i kada smotam prvi to je neopisiv osjeaj,(prvi tjedan je najbolji) Stvarno se isplati stati puait na odreeno vrijeme. Znam da nije lako i neznam dali bih ja mogao tako da nemam takav posao. Tko mo~e SVAKA AST zadovoljstvo i uateda ZAGARANTIRANI:ohno:
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#22
daj mentol nemoj bit ikan...jer ces zavrsit kod plavaca pa ces plakat ko mala beba
James Bong
ISTRAŽIVAČ70 REP13%
→ Entuzijasta
James BongISTRAŽIVAČ
mar 2010.
mar 2010.#23
ma sto ti pricas jbt jesi normalan kakva smrtna kazna???
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#24
pRIKA radi u emiratima ... bit u slobodan pa predpostavit da se radi o u dubai-u ....
10 REP20%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#25
moj savjet je du~i, a tanji joint-i, duhana tek toliko da ti se ne gasi, al ga smotaj tanko ko slims cigare, ako je ve do uatede ili puai na one lulice u koje stane taman za jedna dobra plua
big buddha
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
big buddhaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#26
ma koja stednja, jel se vi volite namazat ili nevolite, treba filter da mude sto siri, a pljuga da bude ko penkalo, kad povuces da ti se okrene u glavi, a ko nemoze tako nek nepusi, seme sa tanjim pljugama je samo bcanje trave, a osim toga dok povucem dim pluca me zabole :P
mar 2010.
1 / 26
mar 2010.
apr 2010.