VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaGrace Glass Bong
LEGACY

Grace Glass Bong

32 odgovora2,002 pregleda

feb 2015.

Bok! Planiram uskoro baciti stari bong na smeće jer je prošao sito i rešeto i nemoš na njega više ništa,a u ostalom bio je i malo žešće sranje pa jel..uglavnom riješila sam napokon odvojiti krvlju zarađen keš i kupiti novi pa me zanima mišljenje malo iskusnijih kolega o grace glass bongovima,konkretnije o ovom http://www.gracebong.com/images/GG.jpg , u obližnjem hedšopu prodaje se za 50€. Hvala unaprijed svima koji su voljni pomoci :)

feb 2015.

eJ0Ya-YpmFk ;)

feb 2015.

nikad nisam imao kontakta sa bongom koji ima difuzore i sli no. to je svemirski brod prema mome... edit: lijepo to izgleda kad se provla i dim kroz sve te cijev ice, al ne bi ti ga ja istio... ;)

feb 2015.

Indeed, vjerojatno piaaa krv dok ga o istia...

feb 2015.

Oj oj. Totalni (pa i nije bas) off. Kako cistite bong? Ja se mucim jakom improvizacijom sa zicama. Probao alkoholom. Probao solju. Probao kombinacijom tog dvoje. Nula bodova Takoer: vrua voda, ocat.

feb 2015.

prvo vrua voda da smola omekaa, onda unutra alkohol i aaku soli i mukaj i tresi dok ne skinea. tako ja istim i funkcionira super. mora biti puno soli da sastru~e ostatke smole, ina e niata od iaenja.

feb 2015.

Koja tlaka izs.

feb 2015.

istio bi ga ja :) Moj najvei problem kod bongova je ato nestane ket u vidu ajnih kolutia.

feb 2015.

zato ja svoga istim tek kad se nakupi dobar sloj THC-a, kad bude sve smee :D valjalo bi to otopiti 96% alkoholom ili med. benzinom, pustiti da ispari pa opet popuaiti.

feb 2015.

na~alost,potoaeno ... moram se ponovo ogrebati jer izvrsno isti bong najjednostavniji bong je najbolji bong :D

feb 2015.

ti to ozbiljno? :D
highFlyISTRAŽIVAČ

mar 2015.

vidio sam dobar defuser za jednostavan bong samo se ubace kuglice u vodu tako da se dim bori sa njima da izade na povrsinu samim tim provede vise vremena u vodi i ohladi se vise. fina ideja
MOSKRI_FenomenENTUZIJASTA

okt 2015.

Pozdrav decki imam pitanje ejdno,sutra mi dolaze 3 bonga sva tri imaju usjek za led, 2 imaju i perculatore i zanima me dali je moguce upaljacem zagrijati dovoljno staklo na bongu da mogu pusiti ulje jer plamenik nemam ? dobit cu nastavke za jedno i drugo pa me zanima

okt 2015.

kupi ugljen za crtanje i u~ari ga upalja em pa tim ugljenom isparavaj ulje, nemoj grijati staklo upalja em jer mo~e puknuti. drugo rjeaenje je da naea neki masivni metalni predmet i ugrijea ga na svijei pa njime isparavaa ulje.
trubabubaLEGENDA

okt 2015.

koliko znaci imati bolji bong sa onim cudesima unutra umjesto obicnog ravnog u koji se moze umetnuti led? koliko sam shvatio taj perculator il kak se vec zove, sluze za ohladit dim? zar nije dosta imati dugacki 50-70cm i oladit dodatno sa ledom, tak da se lakse cisti? lp

nov 2015.

perculator je joa jedna posudica sa vodom ispred glavne posude, tako da dim dva puta ide kroz vodu i bolje se filtrira, difuzori razbijaju dim u sitnije mjehurie kroz mnogo sitnih cjev ica, u istu svrhu. vjerojatno se kroz takve bongove dim ve dovoljno ohladi da ni ne treba led, nisam probao pa ne znam. ato se ti e ovog zadnjeg, tu se sla~em, najlakae je istiti obi ni stakleni jer kad se sve one sitne cijev ice na difuzoru za epe, a ne mo~ea do njih, jedino ato preostane je da ulijea u bong 2dl medicinskog benzina i mukaa dok ne ode sve...

nov 2015.

ono je meni se cini ash collector vecina prljavstine ostane u prvoj vodi/boci tako da se manje mora cistitti bong

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se