VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebačaj?
LEGACY

čaj?

28 odgovora2,799 pregleda

nov 2010.

pozdrav svima, puno je pri e oko ovog a mene zanimaju opa~anja i savjeti nekog tko je probao i zna. Znai kakvi su efekti ako napravimo aj od grana i ima li u tim granama uope thc-a?
tinitusENTUZIJASTA

nov 2010.

ukratko, thc nije topiv u vodi ali jest u mastima pa bi trebao dodat npr. mlijeko u caj. proguglaj malo a vjerujem da ima i ovde sve o tome, ako pravilno uradis i od grana bi mogao biti dobar caj
dr.manijakAMBASADOR

nov 2010.

Uf ja sam pijo pre neki dan, u poveliku dzezvu smo ubacili punu saku lisca. I popili pocasu posle 45 minuta kuvanja na srednjoj vatri. Nakon toga se razocarali i zapalili kucama jer namnista nije bilo.. Ali kako sam zakoracio u kucu, znaci posle nekih 2 sata nakon sto sam popio caj, toliko me je dobro i dugo radilo da sad skoro svaki dan kuvamo caj, danas planiramo da pravimo kolace i da naduvamo neko drustvo koje je zestoki protivnik vutre. :D Valjda nece provaliti HAhaha Mogu ti samo reci da je do jaja. Ali preporucujem ti da kuvas caj iskljucivo ako imas domacicu, inace ova sranja iz uvoza su se vukla po supama gumama rezervoarima i raznim kurci*a.
Z&NZMAJ

nov 2010.

Dobio si rep +,ali sasvim slu ajno,poato sam se premialjao dal da ti oduzmem reputaciju zbog ovoga... Nikad ne radi takve akcije!Ako je netko protivnik,neka je.Ako im ne mo~ea dokazati lijepo da u vutri nema niata loae,nemoj im ni podvaliti da ne znaju ato konzumiraju.To nije lijepo i nimalo u redu.
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC

nov 2010.

Jbg Zlo, ipak je on Manijak, i to ne bilo kakav, ve Doktor... :)) Ma to je on gledao ''Talking Woodstock'', kako je lik napravio kola ie starcima...baa im je bilo lijepo... Ja uvam sve grane, za Novu godinu e bit okoladnih kola ia, najvjerovatnije bajadera, kako tko doe u kuu ( 8-9 sati naveer), na vratima dobije dvije-tri i oko 10-11sati(dok to doe u krvotok) ima da nam bude ljepo... znam da e svi pitat jel ima ata za pljugat i bit tu~ni kad im re emo da nema niata...al' kad ovo krene radit, bit e im to lijepo novogodianje iznenaenje...e onda u im ponudit pljugu, baa me zanima kome e se pljugat...
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

nov 2010.

ja imam plan ve neko vrijeme napraviti taj uveni aj imam podosta gran ica i trima od domaje, pa to treba nekako iskoristiti :) mislio sam taj aj raditi od gran ica, jer ionako se thc ne otapa u vodi, pa po logici aj ne udara ako se ne doda mast, a od ostataka trima, to sam konto baciti u mlijeko pa ato bude :D @dr.manijak, daj reci jeste li vi stavljali neke masti u aj, ili je toga bilo baa masu, pa da se thc mo~da nakupio na povrainu? ili nekako druk ije?
NikolicaISTRAŽIVAČ

nov 2010.

Kad sam video temu mislio sam da se radi o ne emu drugom. Zapravo, da li postoji neki aj koji ako se smota i ispuai mo~e da udari nekako? :D
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC

nov 2010.

Midnight_Toker, ja u ti odgovoriti...na home stranici imaa recepte, meu kojima je i aj, ili na forumu pod Kulinarsvo...ali da, treba ti neka masnoa u vodi na koju e se uhvatiti THC, pa ako ve kuhaa aj, onda radia aj sa mlijekom, gdje se THC hvata na mlije nu mast...
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

nov 2010.

hvala Odin_of_Asgard, jasno mi je to da se THC hvata na mlije nu mast, samo pitam iz znati~elje, to kako su napravili, jer je rekao da ga je udarilo, a nije spomenuo da su stavili neku mast/mlijeko, pa me baa zanima jel ga je udarilo bez masti ili je ipak bilo masti u aju, a po nekoj logici je bilo masti? uglavnom, mislim da e danas na repertoar ii aj, ili ak mo~da mlijeko :) ako bude danas, onda svakako podjelim report rezultata s vama :)
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

nov 2010.

evo, rekao sam da e biti report :) napravili smo to ju er, moja standard ekipa (3 osobe, uklju ujui i mene) imali smo trima od domaice i kojekakvih gran ica ovako sastrane, moja procjena je ta da je bilo tri grama gran ica, i jedno 3 grama trima fino smo to stavili u cirka pola litre mlijeka, i na laganoj vatri po eli kuhati (napominjem da je mlijeko bilo punomasno 3,2%mm) zna i lagana vatrica uz konstantno mjeaanje, kuhalo se to ja bi rekao 50 minuta, onda smo tu smjesu iscjedili i mlijeko ostavili na sobnoj temperaturi nekih 20 minuta i nakon toga pospremili u hladnjak kuaanje je doalo tek neato kasnije, sjeli smo, nato ili si i popili u tri navrata, okus je, hmm udan, ne mogu rei da je gadno, ni da je fino, ostavlja neki gorak aftertaste, a boja je bila mlije no zelena onako, a miris nisam osjetio jer imam problema, nos mi je malo za epljen u zadnje vrijeme uglavnom, svatko je imao oko 1,5dcl 'napitka' :D nakon nekih 40 minuta, osjetio sam lagani utjecaj, kao ono kad povu ete 4 dima pljuge, i osjetite lagano pospjeaavanje konverzacije s ljudima nakon toga je uslijedio i nekakav ugodni pritisak na podru je ela i o iju, te o i lagano postaju krvave :D moram napomenuti da sam to pio na taate, zna i nisam niata jeo proteklih tri sata ako se ne varam mene je br~e uhvatilo od mojih kolega, jer imam znatno br~i metabolizam od njih, i zato jer sam pio na prazan ~eludac dr~alo me je, mogu rei jedno dobra dva i pol sata, high je bio jak i dug :D moram priznati, pristupio sam tome sa nekim skepticizmom, jer ipak su to bile gran ice i neato malo trima, a nas je bilo troje i travu koristimo moderativno esto u svakom slu aju, preporu am svima, pijte ovo arobno mlijeko, ideja je da idui puta stavimo iste hedove, i mlijeko pomjeaamo s kakaom, tj. nesquikom :D
bozgaLEGENDA

nov 2010.

svia mi se ovo s mlijekom; napravit mlijeko za zalijevanje s THC-om s kojim se zalije neki aj (ili kava), malo meda unutra i onda prije spavanja ili pak ujutro fino napitak. no samo je pitanje koliko je mlijeko za zalijevanje jako XD jer ako se stavi previae - la la land makar nemam pojma kaj je to la la land :icon_lol: boz :sun2:
Z&NZMAJ

nov 2010.

Ja sam prvo dobro usitnio trim i onda ga na laganoj vatri prvo u vodi kuhao.Napominjem da je bilo rije o malo vode,tj. izgledalo je kao neka kaaa. Zatim sam dodao joa malo vode i pustio da joa malo prokuha,i iscjedio vodu.Zakuhao sam mlijeko (punomasno) i zalio tu "kaau" te joa nekih 20-tak min kuhao i zatim procjedio kroz gazu. Tako sam dobio mlijeko malo tamnije boje i vrlo ugodnog biljno/mlije nog okusa koje lupa u potiljak ako se samo malo viae popije :)
ImenkoISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Ja sam cuo za caj u svrhu ljeka, frendica je skuhala liae i to popila, imala je onda temperaturu oko 39 i svega 10 -ak minuta temperatura joj je pala na 37 a u pola sata se normalizirala.
bobach79LEGENDA

dec 2010.

To no tako, i druga ije ne morate ni isprobavati kad je u pitanju teku ina. Ko se voli muaki odradit a da ga ne opre neka paranoja samo dajtr, po~alit neete sigurno. Probao i sa liaem, i sa trimovima, i sa hedovimA. Normalno, i udarac a i okus puno bolji sa hedovima:icon_lol:(manje zelene mase) , dodate kakao i predobro, bar meni, ~eni malo smeta okus, meni baa paae:icon_lol:.Obavezno prazan ~eludac i o ekijte udarac prije nego bilo koji drugi na in koji ide kroz ~eludac ( osim naravno ulja:icon_lol:) PROBAJTE I U}IVAJTE:icon_lol:
GarincoENTUZIJASTA

mar 2011.

Niko ne govori koliko se vremenski aj zaista kuva?40 -50 min ili 10 15 min.Hvala Konkretno.Jer imamo raspon od 40 do 20 min?`ta je ta no?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se