LEGACY
Skladištenje trave
30 odgovora6,621 pregleda
nisam
LEGENDA8.131 REP31%
→ Zmaj
nisamLEGENDA
sep 2012.
sep 2012.#1
Pozdrav!!
Ne znam dali je ova tema bila ili nije,a ne znam ni kako bi je nazvao. Naime travu sam po
eo puaiti prije 15-ak godina joa u prvom srednjem,i nikad me nije brigalo kakva e bit ta trava jer koliko god bi je imali(kao druatvo) uvijek bi to isparilo za dan dva,a i bila je jeftina pa nisam ni mario za to,btw sjeam se joa da se 50g moglo nabavit za 250kn a sad jedva 5g za 200kn,ne znam ata se desilo no i to je nebitno. Sad poato sam malo stariji i naravno da manje puaim pa mi tih 5g traje viae nego nekad 50..i uvijek vodim borbu oko skladiatenja iste. Ustvari moj problem je ata mi se trava brzo osuai i onda se pretvara u pilju,iako ona i dalje puca ali ja bi htjeo samo da mi ostane vla~na kao kad sam je i dobio,pa vas molim da mi pomognete oko toga ako se mo~e,probavao sam i u najlone u teglice,u folije i uvijek ista pjesma..osuai se. Dali je to normalno ili ipak postoji neka caka da ostane vla~na? Hvala i ispri
avam se ako sam malo nepotrebno nadrobio u ovaj topic!!
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
sep 2012.
sep 2012.#2
nai manju teglicu da ima manje zraka, stavi je u toplu vodu da se zagrije malo (ali nemoj namo
iti teglu iznutra), stavi travu unutra i dobro zatvori i pusti da se ohladi tegla. tako e se stvoriti vakuum u teglici i trava mo~e stajati koliko te volja (ne doslovno ali mo~e jako dugo...)
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
sep 2012.
sep 2012.#3
istu stvar mozhes napraviti i tako shto chesh teglicu staviti u pechnicu....znash kako?-pogledaj kako ti zhena sprema zimnicu..pa tako i ti pripremi svoju..
mozhesh probati i u vrachici sa duhanom-ako je svjezhe otvorena ( kupovni duhan ) i duhan je josh vlazhan..ubacish unutra i dobro zarolash i zatvorish.
zip vrechice su isto ok..ali ne sve.
neki drzhe u frizhideru-ali , isto bi trebala biti dobro zatvorena..ako ne bash vakumirana..
+dosta je bitno na kakvom mjestu drzhish teglicu/vrechicu/smotuljak/shtovech..za to vrijedi kao za masu ostalih stvari-kada je chuvanje upitanju-zamracheno/tamno mjesto,bez velikih varijacija temperature....itd..
(hmmm...nikad nisam imala takav problem...barem ne sa tako manjim kolichinama)
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
sep 2012.
sep 2012.#4
idealno mjesto za skladiatenje trave bi bilo u podrumu i u vakuum posudama ali nema to svatko (zamrziva
je dobra alternativa za vee koli
ine koje du~e stoje)
nisam
LEGENDA8.131 REP31%
→ Zmaj
nisamLEGENDA
sep 2012.
sep 2012.#5
Super,hvala na odgovorima i dobroj volji!! Probat cu ovo sa teglicom,poato uzimam manje koli
ine a traje mi skoro mjesec dana..jbg podimim svaku ve
er po jednu malu pljugicu i meni super!!
delboy
LEGENDA7.285 REP23%
→ Zmaj
delboyLEGENDA
sep 2012.
sep 2012.#6
Ako ~elia odr~avati vla~nost, odre~i kriaku jabuke i stavi u vakumiranu posudu i pokraj tog na vreici stavi vutru, i ostat e idealnog stanja, to sve zatvoria i svaki dan kad otvoria vidia stanje, ako ti je previae izvadia van, uglavnom fini miris jabuka ostavi na vutru...
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
sep 2012.
sep 2012.#7
to je riskantno sa malim koli
inama trave, stavia preveliki komad jabuke, vutra se napije vlage i ako je na toplome uhvati se plijesan kroz par dana pa mo~ea sve baciti...
natura
POZNAVALAC919 REP35%
→ Ambasador
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
sep 2012.
sep 2012.#9
Meni petica stoji bez beda 30 dana u staklenoj kutijici za tablete. Ona smedje boje svi ste to vidjeti sigurno. Cep joj je odlican i imam cak feeling da ganja nadodje u njoj. Slicno kao dok se kjura .)
gugy
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
gugyISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#10
ja uzmem onu meku foliju za meso sto ima ona aluminijska i ona najlon folija samoljepljiva, e tu najlon foliju uzmes i nju jako dobro omotas oko vrha ako je velikiu tako da popunis sve pore u vrhu :) iliti sa peticom, samo dobro stisnes i umotas u nju(znaci nema zraka) doslovno spreaaa ko bombon i omotas par puta samoljepljivom folijom. tako mozes i na toplini da ju drzis dapace meni je nekad tako i bolja :) kad se usafta sama u sebi a nema zraka mmm :D
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
okt 2012.
okt 2012.#11
Neznam jeli ovo off topic , ali evo ja sam naiaao na jedan klip od UG-a koji mi se svidio pa da podjelim s vama . Dolazi u 3 dijela (1 trim , 2 suaenje , 3 smoke report )
Ako niste gledali , preporu
am !!
Trimming And Drying part 1 - YouTube
Dobar kjuring je 70% skladiatenja :)
nisam
LEGENDA8.131 REP31%
→ Zmaj
nisamLEGENDA
okt 2012.
okt 2012.#12
Evo ve neko vrijeme imam ovu teglicu,naime naru
io sam je preko Ebaya za par dolara..doalo iz Amerike za par dana..mislim da je baa pisalo da je za travu i duhan skladiatiti,ja sam zadovoljan i evo spremam se za ve
ernji ritual!! :bale
green soul
ISTRAŽIVAČ61 REP7%
→ Entuzijasta
faki
POZNAVALAC1.294 REP77%
→ Ambasador
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
mar 2016.
mar 2016.#16