VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKoliko ljudi radi ovo?
LEGACY

Koliko ljudi radi ovo?

90 odgovora6,276 pregleda
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

Koliko ljudi ovdje jede filtere?...da dobro ste culi...nakon sto je frula mrtva...dali ima ikog ovdje dovoljno ludog(osim mene) da odmota rizlu i pojede filter=??? ja sam vjerovatno jedina osoba u zagrebu koja to radi...ili mi bar tako svi kazu xDDD ali istina je da ubijaju...jest da efekt tek prima nakon 30 minuta otprilike...ali radi...takodjer nakon jedne pljuge...koja vas drzi otprilike 2-3 sata...s pojedenim filterom drzi po 4-5 sati... da znam da je ogavno al jebiga...napusant u dusi... xD nego...jel ima ikog? x)))
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

ma ti su lud ;)

jan 2007.

Ima i kod nas nekoliko spaljevina sta jedu filtere, opuske, i ne znam sta sve ne... Ista kategorija snifera neostika... ali to su otpisani slucajevi, pojeli bi i govno, samo da ih neko uvjeri da ce ih spustit/dignut/iskrivit/poravnat stagod... opcenito slucajevi kojima nije bitno kakve tvari konzumiraju i na koji nacin, sa kojim posljedicama, samo da se oci sjaje... oni zbog kojih se ljudi zgrazaju kad kazes da pusis canna... :roll:
iffkicaENTUZIJASTA

jan 2007.

Ovo za filtere nikad èula doduše bilo je nekih èudnih spika... tipa da su likovi tolko bili oèajni da su pušili nokte :lol: :lol: :lol: :lol:
InqAMBASADOR

jan 2007.

Mislim da jedenje kartona, flopsa, filtera nema efekta...

jan 2007.

po prvi put cujem ovakvo nesto!! Nikad probao niti vjerovatno necu >< Yami, ti mora da si gro napusen svaki put da takvo nesto radis :lol:
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

nah...ja nit ne smrcem nit ista...ja sam stopostotni kloaarsko/gamerski duvac...i ovo je samo plod jedne od faza kad sam cijelo vrijeme stizao na kraj pljuge i ostajala mi 2-3 dima koja me nisu ubijala...i onda odlucio probat,vidio da radi i nekako ostao pri tome xDDD ma ja sam gro napusen uvjek xDDD
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Mozda da probas bolju travu pusiti pa nebi trebao raditi takve gluposti,skoro sam siguran da je okus odvratan....
growzillaISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Na filteru ti je katran a ne THC. To sto ti osjetis se zove Placebo ;)
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

nah nebi reko... probaj xDD pusio sam ja pun kurac stvai koje daju takozvani "placebo" efekt i nisam nista osjetio...nije to samo tak...

jan 2007.

mislim to je najlakse ispitati nemoj duvati nego samo pojedi filter...mada ja mislim da nas decko zaebae.
MiGiISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Ja sam ga lizo i pusio al nisam ga jeo.....
InqAMBASADOR

jan 2007.

Mislim da jedenje kartona, flopsa, filtera nema efekta... Na filteru ti je katran a ne THC. To sto ti osjetis se zove Placebo I da jeste nista ti ne bi bilo... Sto se hashish ne jede u izvornom obliku?
TripcoPOZNAVALAC

jan 2007.

Puai vas npr. 4 jedan joint iste Thai. I ata onda? Ako do tada nisi napuaen, nee ti pomoi ni 100 filtera. Mani se onda duvanja. Ne deluje to na tebe.
ClarenceENTUZIJASTA

jan 2007.

cuo sam svakakvih stvari...al ovo je preslo sve granice...i onda sam ja nezadovoljan kad nemam hedova neg sam prpu...a ljudi jedu flokove...
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

xDDDD pa pojeo sam ja filtere bez da sam pusio...i bio sam napljugan...mislim..pukne te nakon pol cuke cuku...dok se to razgradi..jer na filteru ostaje smola thc-a... i ne nezajebavam vas^^... najlakse...snimit cu se dok jedem filter i uploadat negdje...sretni? xDD sad sam da frula neka padne danas i ocekujte to ubrzo... xD
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jan 2007.

Vidi ja ti verujem, nema potrebe da se snimas, samo mi to izgleda suvise ogavno(ocajnicki). Ja to ne radim ali...
growzillaISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Ne znam bas... I da je "smola thc-a" a ne katran, svejedno bez neke masnoce taj THC ne mozes apsorbirati. Onda jednostavnije pojedi joint ;) Vjerujemo ti da ga jedes ali smo sumnjicavi o jacini efekta :D I ima li to uopce smisla :)
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

xDDD al svakom svoje a? x))

jan 2007.

spaljen si totalno frende
HeadISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Iggy Pop je pushio pauchinu, vidish, vi ste otprilike tu negde, ako nisi probao probaj, poshto su ti ideje malo sick. Idi negde u neko mrachno mesto, nahvataj pauchine za jedan trombon pa ispali, i naravno ako budesh mogao javi kakav je efekat. srecno sa istrazivanjem predmeta koje nisi do sad, a planirash da popushish :)
cannebosanacPOZNAVALAC

jan 2007.

glasao sam c Jesi kad uo za rak crijeva , ~eluca... ?
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

vec ih je bilo gro..kivi,narandje,nkostice nektarina,neki rozi cvjet,banana,ruzmarin,nadje se xDD
cannebosanacPOZNAVALAC

jan 2007.

Ti se stvarno ~rtvujea za znanost .;)
dombaPOZNAVALAC

jan 2007.

ja se joa uvijek dr~im one,zamotaj i popuai :D
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

xDDD a jebiga...napuaen sam..i teenager sam...stas^^...
EddieENTUZIJASTA

jan 2007.

Pa na filteru se skupi ono najgore i najkancerogenije iz dima, ljudi puse na nargile da bi to izbegli a ti to gutas. Sasvim sigurno radi ali i kamen u glavu radi pa ne bih da probam.
Kad ti milicija dodje pa da vidia kako cijela niz grlo ide!!!:icon_lol:
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

to je bila jedna scena... iso kod nekog rhaste s frendom rhastom iz razreda...i dodje ovaj iz mog razreda ovom..."ej ajd gledaj kaj Z radi...,ajde Z..." i ja onak pojedem filet....i cujes ovog..."rjesavanje dokaza..jebenoooo" onak napuseno razduzeno...e vristo sam^^ jednom sam moro pola frule hasha ugasit i pojest...murja prema nama isla...a frend pojeo 2ije kockice hasha koje je imo kod sebe...ubilo nas obojcu xDDD

jan 2007.

to nisam radio....al sam posle shenja odmotavao flop i smolu namazesh na pljugu(da li ima efekta ne znam al sam radio):icon_lol:

jan 2007.

Yami_Raziel gadno si zabrijao...
ClarenceENTUZIJASTA

jan 2007.

nema........
PSG fanENTUZIJASTA

jan 2007.

ludilo, jesti flopove?? na to jos nisam pomisljao...
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2007.

Nisam probo al uvijek kad motam pojedem mal jer mi ima fini okus
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2007.

Ne mislim floka neg aute i tak toga ato okolo padne
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

xDDD da...
cannebosanacPOZNAVALAC

jan 2007.

Ne znam , ti juna e radi ata god hoea gutaj i flopove jointe zapaljene , ali ja u tim godinama i mlaim danima kad sam bio(21-22 a po eo tek s 18) i puaio u hodu po javnim mjestima, jednom sam i u ZG bio za novu godinu i pi io preko Jela i placa i dimio, ali ne bi ga bacio ili proguto nema tih para ,bje~i pa ako nek me uhvate ako su br~i ,a ovdje kod mene par puta sam namjerno iaao motat i duvat ispred murije svega 15-ak metara od ulaza u stanicu i nijednom budale nisu skontali , jedni su ak proali s autom 2 metra od mene , ja onako samo stojim kao ekam nekog i puaim kao cigaretu , oni ne ku~e kurca idu za svojim poslom , da joa bude lue znaju oni za mene da duvam , ne samo za mene malo mjesto sve se zna ko ata radi. A jednom me je inspektor sku~io ,bio je sam u civilu , na drugom mjestu i poaao prema meni kao da e me pitat neato ,a ja s jointom "bje~te noge posra vas guzica" odmaknem se jedno 150 metar i gledam majmuna stoji samo , neda mu se tr at ili ata ja znam koji mu je kurac bio , na tome je i ostalo a ja lijepo dovraim ata sam po eo . Ali ne pucaju me viae ti buntovni ki filmovi , presto sam s tim davno nema smisla ,zapalim na prozoru ili negdje vani gdje je mirno i nema nikoga , kui me jedino starci more s onim" opet si usmrdio sobu s tim govnima,odakle to samo donosia" , ina e starci mi znaju da duvam ima skoro od samog po etka , jedino me zajebavaju ato se uzgoja ti e strah ih murije gori su mi problem nego murija . A i ne puaim viae esto , ko nekad , samo rijetko kad ima prave vutre .
PSG fanENTUZIJASTA

jan 2007.

Da se na dovezem na post gore, pusio sam u centru Praga, u novembru 2006. na maturskoj exkurziji..Ja i ortak smo motali po raznim pabovima po centru a i pusili smo gde smo stigli, kod njih je to mnoigo opustenije nego kod nas...
BOTANIKISTRAŽIVAČ

jan 2007.

vidio sam da u Kanadi imaju filtere sa flavoured okusom (ne kartonski nit tvrdi..) i posto se pusi cisto dobra roba nije im neki problem jest filter. no ipak osobno nebih.. :)
ClarenceENTUZIJASTA

jan 2007.

nije bitno kakva je vu nije bitno nista...NEMOJTE JEST FLOKOVE...kontam da se ovaj topic treba obrisat...doem ovdje se malo druzit s ljudima koji znaju da postoji vutra bez sjemenki i da skunk nije vutra spricana lsd-om i onda vidim topic o jedenju kartona, katrana i svih mogucih kancerogenih i toksi nih supstanci...pa koji vam je qrac...
cannebosanacPOZNAVALAC

jan 2007.

Za kurac im dobra vutra,BOTANIK, kad je puae s filterima aromatiziranim , a pojest filter ne valja pa da je i od same vutre najbolje na svijetu. Clarence bitno je , bitno je :icon_lol: kako nije bitno sam ka~ea da znaa ata valja . eha je zakon i ja sam uo od mnogih da gore duvaju gdje se god stigne , a pri o mi jedan , isto na ekskurziji bio, da likovi prodaju u javnosti ono murija tu hoda okolo a kao niata ne konta ,a u talu su 100 % . Na nekom veem trgu u Pragu je to bilo. A manijaci ponijeli odavde vutre i trampili se s jednim od tih dilera oni njemu albanke on njima skunka samo takog . Gurnuli mu u kesici od cigareta ovaj nije puno provjeravo ata mu daju , mogu mislit face u lika kad je vidio kasnije sjeme i ostalo granje sa aromom mokrae .:rofl:
PSG fanENTUZIJASTA

jan 2007.

Ziva istina za tah trg, to je centralni gradski trg, jebem li ga ne secam se kako se zove :D I kad god smo bili tamo, uvek je jedna marica sa 5-6 pandura bila tamo a likovi su nam opusteno prilazili i sve zivo ti nude, od exera do vutre, kakve god oces... Samo pazite da vas ne zajebu jer to rade.. Ko je neiskusan sa tim treba da se pazi, to su uglavnom narkomani koji bi vam sve prodali i bukvalno se otimaju za musterije, sami prilaze i pitaju sta treba...

jan 2007.

joj sjecam se, kad je prije nekih par godina u Pragu, ja i kolega pijemo Kozel na terasici nekog kafica blizu centra... i dodje nam neki cigo, da ce nam prodati shita... ja ono, nasmijem se i kazem mu, ajde daj da vidim tog shita, na sta slici... i on onako usred bijela dana vadi par kockica iz dzepa... skriva u dlanu i pokazuje mi.... a kockice crne ko noc... kazem mu, daj mi, da pomirisem to... nece... ne da... ja kazem, ako mi das da pomirisem, uzet cu ti par grama, i da on meni pod nos, a ono smrdi po katranu crnom, onom sto se stavlja po krovovima... kazem mu, malo ti cudno taj shit mirise... na sto ce on "good stuff, good, best..." lol skoro sam ga istukao....
PSG fanENTUZIJASTA

jan 2007.

jeste, bas na taj katran sam mislio... Tako je par debila proslo..
outdor@cENTUZIJASTA

mar 2007.

........pojo sam ga jednom ali zato ato je drot dopalio a ne zato da bi me puko u glavu.........ti si bolesnik........
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2007.

U filteru su svi otrovi/shtetne materije iz vuspre,pa to shto te puca nikako ne moze biti thc....Bolje napravi neki kolach ili napitak pa se fleshiraj do mile volje...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se