VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaPravljenje e tecnosti sa THC-om
LEGACY

Pravljenje e tecnosti sa THC-om

73 odgovora14,158 pregleda

feb 2016.

Pozdrav svima, Nigde nisam naisao na ovakvu temu , ako je ima onda se stvarno izvinjavam... Da li moze ovako nesto da se napravi, i ako moze neka nam da recept.... Ako je neko probao neka nam kaze kako je ispalo i kako radi. .

feb 2016.

Ne ku~im, ata je to e-te nost? De pojasni malo preciznije. Nije valjda za e-cigarete?

feb 2016.

Da, za e cigarete.

feb 2016.

Nemogue je izdvojiti THC u obliku tekuine prirodnim na inom iz vutre. Vidio sam sintetizirane THC kapi, ovo ato slovenci imaju u ljekarnama, ali to nije prirodno i sigurno nije za e-cigaretu. Mislim zaato bi itko to radio kad postoje Vaporizeri i Vape Penovi, u kojima mo~ea puaiti i ulje i vosak i vutru a po cijenama su tu negdje kao i e cigarete.
changadmtLEGENDA

feb 2016.

zato sto bi sa e cigaretom, mozda, mogao da purnjas u javnosti, i slobodno da se setas ulicom a da niko ne izvaljuje... palo mi na pamet jednom, ali ni nemam to, pa nisam ulazio dublje u tematiku...jel ne bi moglo ulje da se stavi u to chudo, ili da se nekako pomesa sa tom tecnoscu (sta god bila ta tecnost)?
siso01POZNAVALAC

feb 2016.

Pa veina vaporizera sada izgledaju kao e cigarete.. Tako da kupi vaporizer i purnjaj u javnosti :D
Honest OneISTRAŽIVAČ

feb 2016.

googlaj ovo : stoners cookbook e liquid - sve detaljno opisano
BuffaloAMBASADOR

nov 2018.

Ma biraz moze, isprobano, Tipa stavis u rernu na 125 stepeni nekoliko hedova, naravno izmrvis ih prstima, i nekih 20 min ih peces, prohladis, (po sopovima za cigare na netu mozes naci neke baze osnovne za pravljenje ulja kao sto je 1.Propalin glicol 2.Biljni glicerin) Vec ranije tipa izmitis 3dela propalin glicol i 7 dela biljnig glicerina Kada su hedovi gotovi, izmeris koliko je tesko i sada tipa imamo 5g zelenisa, onda stavljamo 5 mililitara tecnosti koju smo predhodno napravili, (najbolje je sve raditi sa staklenim posudjem) kada si to izmesao, stavljas u neku teglu i kuvas na pari nekih 30 minuta i mesas cesto, na temperaturi od prilike 120 stepeni, nakon toga procedis ulje kroz filter papir, jako puno cvetovi upiju, ali to sve iscedis, dobar je nacin da iscedis tako sto sve sa filter papirom ubacis u onu presu za beli luk, i jako ga iscedis, 10-tak hita boli glava
FrogKhanENTUZIJASTA

nov 2018.

Ja sam probao direktno ulje od ganje nakapati u bazu za e cig i nula bodova. Nee se mijeaati a ni ne upija se na pamuk od grija a e cig. Samo sam morao provest 2 sata istei to govno van iz atomizera hahaha. Ali imaa za kupiti jeftine (10-12$) vaporizere koji idu na ecig, samo je bitno da imaa opciju temp controla, i radi ko ludo a gotovo se ne vidi razlika od obi nog atomizera. A ovo ato je Buffalo napisao moram probati :D
BuffaloAMBASADOR

nov 2018.

[bez sadržaja]
BuffaloAMBASADOR

nov 2018.

Burke, i ja sam probao kao i ti FrogKhan, nece se izmesati, zato sto u gotovom ulju za el.cigarete se nalazi 10% vode, a voda i ulje ne idu bas, kao sto rekoh porpalin glicol i biljni glicerin, u to se rastvara, ja ovde kod mene imam prodavnicu oko 3-4e 500ml biljnog gliceeina(vg) i 3-4e 500ml propalin glicola(pg), mozes to i sa uljem, tipa dobar hit, jednom sam radio 0,5g wax 0,5 ml vg/pg Mlogo dobro Takodje na you tube imas dosta recepata za ulje
FrogKhanENTUZIJASTA

nov 2018.

@Buffalo ja i radim svoje tekuine pa imam i PGa i VGa na bacanje, al probo sam s tim mjeaat al ne ide nikako...al svejedno ekam priliku za ovaj tvoj gore recept :D :D :D
BuffaloAMBASADOR

dec 2018.

Sta napravi? Samo nemoj stavljati vodu u pg i vg, jer ulje i voda se ne sastavljaju ;)

dec 2018.

IYrD-YAD_Xw ILhtit9wM5Y Ima toga dosta.. Ali ljudi to rade vec duze vremena
kalel1892ISTRAŽIVAČ

jan 2019.

Mo~e se ekstraktirati sa maslinovim uljem ali ne znam koliko je to za puaenje...vidio sam da postoje neki vaporizeri koji su napravljeni za puaenje smole..
sstipISTRAŽIVAČ

nov 2019.

evo malo i mene..

nov 2019.

ima deo gde kazu da nije bas dobro ubacivati ulje u to https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2019&mm=11&dd=03&nav_id=1612299
toomzyPOZNAVALAC

nov 2019.

Sve sto trebate imat za mjeaat e teku inu je vax liquidizer! Mo~e se mjeaat i rso ulje i rosin! I
AfxISTRAŽIVAČ

dec 2019.

Mjeaa se s propilen glikolom bez problema. Isprobano.

mar 2020.

znaci i gotovo ulje bi moglo da se razblazi sa bazom pg/vg i pusi se na e cig?
daktilografAMBASADOR

mar 2020.

Ja sam na ovo naleteo, izvanredna stvar, dolazi sa svojim greja em i aafi se na bateriju od cigare. Vrlo lepo upakovano i piae od kog je strejna a tvrde da je viae od 70 % thc-a a efekat je na tom nivou, 3 dima i aou po inje na 2-3 sata

mar 2020.

Sto ja ne naletim negde na to :confused:
daktilografAMBASADOR

mar 2020.

Hahaha ata da ti ka~em potrudi se malo :zvizd: Zaboravio sam najbitniju stvar, ne osea se, purnja na poslu pred kolegama.
zguzPOZNAVALAC

mar 2020.

jel ima nege to za naruciti, bio bih ti zahvalan do neba :zvezda:::D
zguzPOZNAVALAC

mar 2020.

izvinjavam se na poruci koja je obrisana, cudi me nisam bio uduvan a inace postujem pravila:Deyessss:

maj 2020.

ovo trazim za kupit po cijeloj europi, mislio sam cak da ima u amsterdamu al nigdje ne nalazim. inace prosle godine u americi sam samo ovo koristio, predobra stvar. pokusao sam napraviti i doma kako je netko napisao sa pg i vg tekucinama, isti postupak sam napravio, na kraju dobio ulje al efekt nikakav, pusis pusis i nista. pogledao sam na ju tjubu video di zenska kaze da na gram zelenog ide 8ml mjesavine(pg i vg), pa sam stavio na 5g 40 ml tekucine i u staklenci pario 3 i pol sata. u kojim omjerima ti radis? kolko tekucine pomjesat s gramom?

maj 2020.

Jesi li radio dekarboksilaciju trave? Edit: Jel ti bila pokrivena sa alu folijom?

maj 2020.

naravno, izmrvio, i na 30 min u pecnici. dal je mozda moguce da sam sjebo s krivom temperaturom? jer imo sam tad stariju pecnicu i iako sam ja na onom orkuglom namjestio na cca 110-115 stupnjeva, nisam imo digitalni pokazivac temperature. iako ne vjerujem da do tog bas. a i trava koju sam koristio je bila dobre kvalitete, kad bi ju smoto u oju zatukla bi.
FatOneZMAJ

maj 2020.

Ja sam radio sa THC uljem nije funkcioniralo jer je ulje pre gusto i uvjek bi mi sjeb grijac, jos uvjek imam negdje bocicu toga, Jedino je bilo korisno na drip atomizerima gdje kapas direkt na grijac. Bolja opcija je raditi na principu gdje trava prelazi u tekuce stanje. Kuvas 3 puta u cistom VG obavezno na ako se dobro sjecam 300°c po pola sata. U jednom postupku uspije se izdvojiti nekih 30% kanabioda zato se ponavlja 3 puta. Stvarno sam davno radio da bi ti opisao tocan postupak. Ali guglaj "How to make THC e-Liquid" i gdje vidis da se spominje kuvanje na preko 250°c to funkcionira, ja sam to pretprosle godine pario po cjele dane na poslu doma bi se vratio ugruvan da sam mogao direkt u krevet :D
daktilografAMBASADOR

maj 2020.

Ovo jeste iz Amerike. Elem, bocica dolazi sa svojim grejacem koji se safi na bateriju elektricne cigare i nije moguce otvoriti je (da je ne slomis ili iseces). Stize u vakum pakovanju. Zao mi je sto ne mozes da dodjes do toga, ali mozda je i sreca, citao sam dosta o tome kako je poprilicno opasno za disajne puteve. Ako uspes da dobijes smolu (ono zuto cudo sto izgleda kao staklo) ona ide u bocicu i kasnije se natapa necim (ide 1 kap) sto je razlaze. Ali ja mislim da je fora u grejacu koji mora da bude adekvatan za taj tip ulja. Ono je jako gusto (otvarao sam bocicu).
spoonmanPOZNAVALAC

maj 2020.

Ja kad istim cooling chamber od vape-a uronim ga u 99% (il kolko vec) alkohol u aai, cca 1dcl, aau u plasti nu vreicu, da ne hlapi, i uz drmuskanje aae jednom dnevno tako stoji dok ne doe red na iaenje rezervnog cooling chamber-a, cca tjedan dana. Tad potopim rezervni u istu aau, a ovaj od prije isperem i koristim. Nakon nekoliko tura, uglavnom dok ne povejpam zelenilo koje imam :D, alkohol u aai postane amber boje. Procijedim taj alkohol kroz filter za kavu i ostavim u aai, negdi na toplom, da ispari kroz dan-dva. Na dnu aae ostane tanki amber sloj. Onda u aau ulijem PG/VG, cca 10ml, i mijeaam nekim atapiem dok se amber sloj totalno ne rastopi pa ulijem u praznu boicu od neke potroaene e-tekuine i imam za crne dane. Efekt je blag i eae treba mijenjat atomizer, al poslu~i kad nema zelenila :D

maj 2020.

Mozes ulje napraviti od brzina ili alkohola
caspeZMAJ

maj 2020.

najbolje sta sam probao, apanjolci... koncentrat dobiven co2 ekstrakcijom. o okusu i mirisu ne treba puno govorit team flavour hunting_es na instagramu. platio paypalom doslo iz austrije
Igy_ZGISTRAŽIVAČ

jul 2020.

ekaj, radi li se o ilegalnom proizvodu koji sadr~i THC? Ako da, pretpostavljam da carina ima u bazi podataka naziv te firme.
caspeZMAJ

jul 2020.

ne poslujes sa firmom, nego sa fizickom osobom. dodje u malo debljoj kuverti... eu smo nitko nista ne gleda
Igy_ZGISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Frajer nikako da mi odobri follow request na instagramu. Kako se konzumira taj koncentrat?
caspeZMAJ

jul 2020.

https://www.instagram.com/tfhint/ probaj tu, na zakljucanom profilu koliko sam skuzio nece ti ni prihvatit follow ako ne posaljes nesto u dm za referencu:D
Igy_ZGISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Jel tako ni ovom nisu niata gledali? https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/putem-interneta-narucio-50-grama-amfetamina-policija-ga-na-korculi-uhitila-prilikom-podizanja-posiljke-na-posti-20190227
zguzPOZNAVALAC

jul 2020.

Kako se zove ta no taj njihov proizvod da znam ata da ka~em oveku?

mar 2021.

8A;8< 40 A5 "%& C B5G=>AB8 =5 <>65 4>18B8 :>4 :C[5

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se