LEGACY
---green dragon---
18 odgovora2,379 pregleda
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
avg 2009.
avg 2009.#2
(zahvaljujem ataraxii sto je otvorila temu :sun2: )
Neznam jeli bilo pri
e o Green Dragonu, ali sjeam se sli
nih pri
a u offtopicu ali nikad o ovoj odreenoj metodi. Tek sam danas saznao o njoj, nisam naiaao na previae informacija po netu. pa podijelite atagod!
Sljedi (loa) prijevod tekstova ato sam pronaaao...
Green Dragon je alkoholno pie koje se dobiva ispiranjem listova ili stabljika marihuane u visoko-postotnom alkoholu, naj
eae gin (al moze vodka, tequilla, rakija(loza) ). THC se otapa u alkoholu, i to daje tamno zelenu ili smeu boju tekuini.
Masu ljudi nevoli ove tehnike jer su vjerni dimu. A i ostale tehnike pripreme kao kola
ii, torte su nekima previae spore, zahtijevaju dosta materijala i svakakve jos detalje.
Green Dragon se uz minimalnu potroanju materijala i dobro obavljenu ekstrakciju mo~e pruziti kvalitetniji, zdraviji, brzi efekt. Takoer okus/miris kanabisa se ne primjeti pa je pogodna i za ljude kojima to smeta.
Dobro doe kod konzumiranja u javnosti, kraj obitelji. Izgledati e kao normalno pie. Lagano e dizati, nee smrditi itd.
Na prazni stomak se posti~e vrhunac oko 60 do 90 minuta dok je kod bonga to otprilike 15 do 30 minuta.
`to se ti
e pripreme, postoji razinh tehnika, ima od jako jednostavnih dugotrajnih do kratkih ali zahtjevnijih.
Inace se rade manje koli
ine koje se mijeaaju sa drugim piima.
Budui da mi je ova medota tek novo otkrivena i trenutno nemam iskustva sa pripremom neu niata pisati. Ali eto nadam se uskoro probati.
Izvori(na engleskom jeziku):
http://www.greendragonsoda.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Dragon_%28drink%29
http://www.webestoned.com/Recipes/greendragon.htm
Noname_
ENTUZIJASTA485 REP71%
→ Poznavalac
Noname_ENTUZIJASTA
avg 2009.
avg 2009.#3
za ovo joa nisam
uo...al ne
ini se loae,volio bi imat priliku da probam...al ipak dim je dim
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
avg 2009.
avg 2009.#4
da, ali evo zasto ne dati priliku i drugim agregatnim stanjima :D
samo se nadam da je medota dobra kako se prica o njoj.
budemo vidjeli.
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
dec 2009.
dec 2009.#5
pie isprobano, lud osjecaj. dobar za prvi put, budui da smo samo 0.5 deca provali svi.
nakon 5-10 minuta na prazni drob i efekti se dobro osjeaju.
puno prakti
nije i meni osobno bolje od kola
a. joa alkohol onako podgrije. luda stvar.
uz malo eksperimentiranja i mjeaanja sa pelinom mislim da bi se mogao dobit jako dobar lijek :D
a i zamislite po
astit u kafiu nekoga bez straha da e itko znat o
emu se radi.
24 REP48%
→ Istraživač
dec 2009.
dec 2009.#6
molio bi ako je netko probao, da objasni shemu kako se to pripremi...na prvi pogled zvuci jebeno..
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
dec 2009.
dec 2009.#7
ja probao, ima puno brzih metoda (da sve bude gotovo za par sati) ali su zeznute i nisam sa tim eksperimentirao joa.
mi smo iali ovako, kupili absinthe (oko 50% alkohola) i stavili 2 svije~a (ogromna) cvijeta unutra ,
uvali na tamnom toplom mjestu 1 tjedan, ubacili jos 2 cvijeta :D :D :D i
uvali jos 2 tjedna, i to je to, ludilo je stvar, 4 nas je probalo, svima super.
pa evo joa stoji i
eka novu godinu.
24 REP48%
→ Istraživač
dec 2009.
dec 2009.#8
pa jeli roka dobro, kakav je osjeaj, koliko drzi, Jel istina da ima jaci high od bonga?
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
dec 2009.
dec 2009.#9
treba mu 20ak minuta da krene, dr~i 3-4 sata. snaga je bila tu negdje sa bongom.
ima drugih vrsta ekstrakcije u alkohol koje bi trebale biti ja
e od bonga, neato kao kola
i.
a budui da smo pili sa alkoholom, ljepo je alkohol pripremio "teren" za dobar high.
najbolje je ato mo~ea ponijet vanka, na zidi/klupu ili u birtiju, po
astit prijatelje, zabavit se bez da te itko gnjavi i radi pretres.
avg 2009.
1 / 10
avg 2009.
dec 2009.