VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaKoliko cesto pusite?
LEGACY

Koliko cesto pusite?

1320 odgovora77,834 pregleda
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

Ja jako rijetko, ne volim cesto, nemam priliku i mjesto tako da mozda 1-2 puta u 2 mjesecam, ali kada bih bio u ugodnom drustvu mozda bi i vise
s.t.a.r.s.ISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Ja navise volim da varim sam... nisam asocijativan,cak naprotiv.....ali variti sam nesto dobro je poseban gust...(bar meni) :twisted:
svaki dan.
gensAMBASADOR

sep 2006.

-||- :D
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

-||- :D :D ja skoro svaki dan..ali to po jednu frulu.tek toliko da se malo spustim i to je to..nepuaim vani.... kada starci odu negdje na put e onda se vari :D
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

-||- :D :D ja skoro svaki dan..ali to po jednu frulu.tek toliko da se malo spustim i to je to..nepuaim vani.... kada starci odu negdje na put e onda se vari :D Tako i ja samo sam jedan put zapalio vani, ovo ostalo sve u kuci, na balkonu
s.t.a.r.s.ISTRAŽIVAČ

sep 2006.

I zaboravih: SVAKI DAN ! vec nekoliko godina!

sep 2006.

svaki dan, no pod uslovom da ima sta da se zavrsi ;) ps: jel imate trip da vas bolje radi vani nego u zatvorenom prostoru !?

sep 2006.

cca. jednom u dva mjeseca.
ReggaesaurusENTUZIJASTA

sep 2006.

Ja to periodicno Evo bio sam totalno razvaljen proteklih 10-tak dana da ni forum nisam posecivao

sep 2006.

joint nekad dva na mjesec jbga nema se para bas :D

sep 2006.

Puaim kolko mi se puai :D
DimISTRAŽIVAČ

sep 2006.

ja 10 puta mjesecno :cool_smoking:
gensAMBASADOR

sep 2006.

-||- :lol: 2 do 5 dnevno... s tim da su light, jer ne volim biti baš jako razvaljen... onak da me lagano fura :) sad sam odluèio napraviti pauzu od jedno 3 tjedna, taman bi tada ova moja trebala biti gotova :D
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

Hmmm, ponasate se kao nekakvi ovisnici, koji ce vam kurac to svaki dan???
BloodspillerPOZNAVALAC

sep 2006.

Kad se dobro osjeæam, to može biti i po par puta na dan a može i jedanput mjeseèno...
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Sve zavisi od raspolozhenja..a i od toga da li sam pri nekom keshu da zavrshim koji paket... A sada kada zavrshim berbu, varicu svakog sekunda, dok sve ne potroshim... isto kao i proshle godine :rofl:
sallyISTRAŽIVAČ

sep 2006.

uh... previse. dokle god ima, pusi se. nemos stat, to je. moju biljku smo popusili u 15 dana, a bilo je 100 masnih, masnih grama. mozda vam se ne cini puno, ali dnevno tri jointa je bila mjera za poludit. od jednog si vec bio mrtav, a od tri.... phew.. fala bogu da je nema vise :)
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Au brate, je l' ti chujesh sebe :?: "Fala bogu da je vishe nema"... Pa to je greh prema biljci...povuci rech :rofl:
gensAMBASADOR

sep 2006.

Pa moglo bi se reæi da sam ovisan... ali ne o travi nego o cigareti. Stvar je u tome da sam 15 godina pušio cigarete i to po èak 2 kutije dnevno... minimalno jednu kutiju. Prije 2 godine sam prestao pušiti i 2 mjeseca nisam pušio baš ništa. Onda sam zapalio joint i skoro se srušio :lol: Evo, sada pušim svaki dan, rijetko kad ne zapalim. Juèer recimo nisam cijeli dan i onda sam naveèer naletio na ekipu i jebi ga, povukao sam par dimova... danas recimo nisam zapalio, ali to je iz principa jer sam rekao da neæu više kupovati. Èekam da moja dozrije :) Iskreno, sad bi najraðe zapalio cigaretu... ali mi se gadi :?
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

@ gens - Imash moju podrshku u ostavljanju pljuga... To ti veruj mi ne treba u zhivotu, samo se bzvz trujesh :!: Ja recimo nikada nisam pushio pljuge, a varim od prvog razreda srednje a sada sam vec treca godina faxa i eto, shta mi fali... Nemam hronichan kashalj, nisam zavistan ni o chemu i imam kondicije vishe nego vecina mojih vrshnjaka... :D DOWN WITH THE TOBACO :loshe: LONG LIVE THE MARIJUANA :spliff:

sep 2006.

ja svaki sat, otprilike, osim kad spavam.

sep 2006.

Bilo je vremena kad sam pusio cijeli dan , a nekad i ne zapalim po par dana. bio sam prestao na 2 mjeseca i opet sam poceo :lol:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

A ja evo ne varim vec 10 meseci, devojka mi zabranila... :( Zaklela se da ce me ostaviti bude li chula da sam dim jedan povukao... :cry:

sep 2006.

A to ti je dobro ali ako se ozenis s njom...propast :joint:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ja sam napuco svoju kada mi je to rekla :D ka~e ona ili marihuana ili ja... ja reko marihuana... :D :lol: 8)
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

@ domba: Da, bash si pametan... :roll: Ah, bio sam i ja tako mlad i lud ko ti, ali. brate, kad predjesh 20 'dina tek onda shvatish koliko je sve tezhe naci normalnu devojku a pritom je i zadrzhati... :afro: Nisam ja rekao da sam skroz prestao, samo sam pauzirao tih 10 meseci uglavnom zbog nje, a pored toga i zbog gomile drugih stvari poput faxa itd... Uglavnom, sada kada oberem ovu moju biljchicu ponovo cu se aktivirati...ionako je ova vutra ovde u mom townu sranje... :twisted: :afro:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

a tko je reko da je ta ~enska bila normalna?
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Pa niko nije rekao... :D Ali ja ti sada pricham za ovu moju... Mala je mnooogo fina i dugo sam se neshto lomio oko nje da bih sada popushio pedalu zbog vutre... :x Mislim, nisam ni ja bash toliko zlatan... :) Kada sam rekao da nisam 10 meseci duvao-mislio sam da se nisam naduvao onako nenormalno...ali sam s vremena na vreme cimnuo koji dim,chisto da me prodje zhelja... :rofl:

sep 2006.

Ako te voli volece te i sa Marihuanom Pricam ti iz iskustva (vise njih) 8)
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

@ Ladylover: Brate, hvala ti na savetu ali veruj mi da je stvar mnogo zajebanija nego shto se to na prvi pogled chini... :( Nije samo ona u pitanju, vec i njen burazer koji je posesivno-opsesivno crazy lik... :shock: A i ona je poseban sluchaj...sve moje devojke su znale da varim i to im nije smetalo ali njoj mnooogo smeta i s toga to i ne radim (osim shto povremeno uzmem dim,dva)... Ali naglashavam o5 da ce se sve to izmeniti chim mi biljchica sazri... :twisted:
imported_Petar PanISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Gecko potpuno te shvacam. Imam slican problem :( Meni cura ne brani da zapalim tu i tamo koju, ali ipak primjecujem da joj to jako smeta. Ne znam sta da radim i kako da joj objasnim neke stvari, ali sigurno je necu ostavit
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ma vi sre bolesni:D daj zbog ženske se toliko patite i slièno! Ja uopæe neželim biti sa ženskom ako joj smeta što dimim i kraj.... i imao sam dosta cura koje su volile zapaliti samnom...treba ih samo naæi!
BaphometENTUZIJASTA

sep 2006.

baa tako :wink:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ja sam shvatio da ih nema normalnih pa sam sa vremenom i odustao od tra~enja :lol:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Polako, doci cesh i ti u Baphometove i moje godine pa cesh sam sebe proklinjati shto nemash neku normalnu devojku pored sebe... ja te samo upozoravam na vreme :roll: E, mogli bi 'ladno da otvorimo temu "Ljubav i marihuana" i da tu pishemo sopstvena iskustva i tako diskutujemo malo na tu temu... :?: :D

sep 2006.

Ma neka momak uziva dok jos moze, shvatit ce on jednog dana o cemu smo mu govorili. Sve u svoje vrijeme :D

sep 2006.

Ma neka momak uziva dok jos moze, shvatit ce on jednog dana o cemu smo mu govorili. Sve u svoje vrijeme :D

sep 2006.

sep 2006.

Jel samo ja ovo vidim troduplo ili...? :shock: A nisam nista pusio, majke mi
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Onda sam i ja napushen jer vidim troduplo...xexexexexe :D :afro: :afroman: :bong: :spliff: :hippy:
BaphometENTUZIJASTA

sep 2006.

i ja vidim isto jao :shock: i ja nisam puaio majke mi mislim da je troduplo :wink: :lol:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Ma neshto mu je bagovao comp provereno... :shock: Meni se recimo sinoc desilo da okachim dva ista odgovora a stisnuo sam da se kachi samo jednom... :?
BaphometENTUZIJASTA

sep 2006.

hebi ga,sve se deaava zaato se i to nebi. back on topic lp :wink:

sep 2006.

a mora da sam nesto zaj... :oops: da se vratimo na temu, ja sam nekad pusio svakodnevno, barem 2,3 jointa dnevno. I tako dvi godine. A sad, onako zapalim par puta godisnje i to je to. Sad vise pazim na kvalitet nego na kvantitet
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Takodje... jebesh ti to ako dobijesh i kilo gandzhe ako ne mozhe da te uradi kako treba i ako pochne da te boli glava... :? Mnogo klinaca sa ovog foruma su trenutno u toj fazi gde im nije bitno shta je u pitanju, bitno je samo da ima da se duva... :roll:
P.P.POZNAVALAC

sep 2006.

u zadnje vrijeme skoro svaki dan... ali ne bas puno... kad se pusi onda najmanje 2 a najvise....hehehhehehe... ko ce znat....to niko nezna... :D heh...
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

sep 2006.

pušim koliko mi je namijenjeno, pušim koliko mi je dano i dozvoljeno da popušim... u sluèaju da se desi da ne dobijem svoj dio (što radi neprijatelja, što zbog mnogih drugih stvari Namjere i Svrhe), biva mi pravedno i idealno nadomješteno... u (rijeðem 8) )sluèaju da dobijem više od mog dijela i potrebe, ide pravedna sankcija, ali i Oprost i moguænost ispravke... da, pušim koliko me u Naravi zapada :wink:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

UUUUUUUUH, al' je sinsemila_smajl puk'o ko lajsna... :P ... a onda sam shklobocnu navrnuo na geshprcnu koja pokrece turbo-cincilator a to sve ide preko shpanera do klinastih kaisheva koje pokrecu bombinu da vrti gerblajznu preko lamele i kandele... :rofl:

sep 2006.

al njegove postove milina je napusen citati :rasta:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Ja kad sam napushen ne umem ni komp da upalim a kamoli da se konektujem na net i da chitam neshto... xexexexe :rofl:

sep 2006.

godianje radim pauzu od par mjeseci kad odem vanka radit, neda mi se zajebavat i riskirat sa ilegalnom nabavkom u stranoj zemlji osim kad sam bio u nizozemskoj, onda se dimilo kvalitetno, sa vrha cjenika 8) inace, dimi se onoliko koliko trazi, a to je dosta :lol:

sep 2006.

Trenutno ne duvam toliko, A do pre par nedelja dnevno po 15 grama(dva veca paketa...)
DimISTRAŽIVAČ

sep 2006.

ljudi da li ste imali nocne more od trave ja da jucer sam bio spavao i bio sam u drugom svjetu hodao u snu a popusio sam vutru koju sam nasao u parku i to nije bilo smjeha jedino neko smirenje i na kraju sam imao jaku nocnu moru kako me neko zove da donesem nes i onda kao kaze meni ovaj frend sad ces opet u san (a to je bilo u snu)i opali me strujom i ja opet u nekom mjestu blizu mene hodam i pitam frenda na kojeg sam naisao dali je tebe zvao neki tip u snovima on kaze da 2 puta,na kraju vidis kao da sam u svom krevetu grmi oluja je i vidim pokraj kreveta tipa sa sjekirom,onda sam dosao na glavnu cestu i jedan moj poznanik od kojeg nabavljam vutru me pozvao da odemo u sumu,i zavrsio sam u nekom krugu koje si vrtio i bili su pauci i teleprtirao sam se u skolu i tamo vidim profu kako je stavili guz na rame i na kraju zavrsila mora...
Obièno jednu - dvije gice dnevno, uveèer prije spavanja. Vikendom zdrobimo više... A kad nema... onda ne pušimo. U biti pušenje je postao neki ritual, to nije navika ili štajaznamšta... Onako, ko indijanci... u krevetu, na fotelji, u prirodi... gušt :spliff:
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Pusim dok osjecam kad prestanem osjecati onda mala pauza i tako vec dugi niz godina...
InqAMBASADOR

sep 2006.

Pusim 5-6 puta mesecno... Toliko imam vremena... Ali kada se skinu biljke tada ceo mesec napusen neprestano pa onda iskuliram jedan mesec pa se vratim na rutinu od 5-6 puta mesecno. To mi najvise prija i malo mi je besmisleno biti napusen non-stop... Alo svako najbolje poznaje sebe i ima dozu koja mu prija...
Ras TafariPOZNAVALAC

okt 2006.

Pusim stvarno malo, kad bi pusio josh manje ne bih ni pusio. Svakih 3-4 mjeseca, ako ne i vishe. Npr 5 grama mi je trajalo dva mjeseca, a pola jointa me totalno unisti, popusim cijeli pa imam paranoje :lol:

okt 2006.

ja pusim dok ima. zavisi o raspolozenju taj dan nekada 2-5 ako mi se neda a nekada vise sve zavisi.
Ras TafariPOZNAVALAC

okt 2006.

100-ta poruka :banana_skakutje: :bravo: :banana_rasta: :banana_rasta: :banana_rasta: :banana_rasta: :banana:

okt 2006.

nekad u sedmici jednom, nekad dva put. nekad i triput. zavisi od drustva, mene u datom trenutku i tako te stvari.. nekad se zna desiti da sam sa dobrom ekipom i zaredamo npr 3 dana svaki dan siljimo. pa onda ne siljimo mjesec... nekad u mjesecu 5 6 puta, nekad jednom... nekad 15 puta.. sve zavisi

okt 2006.

ja svki mjesec dana po panj

okt 2006.

a jedan tjedan cijeli pušim, pa drugi ne...pa treæi opet....pa èetvrti i peti ne...kak nam doðe i kolko se nabavi ...ovisi...
MiGiISTRAŽIVAČ

nov 2006.

kad je letnji ili zimski raspust pusim svaki dan a dok traje skola pusim vikendima ali nekad napravim izuzetak...

nov 2006.

Kako u kojem periodu života; pušim 10 i više godina,bilo je perioda (poslije srednje škole npr.) kad sam pušio svakodnevno 5-6 frula,onda doðe da se mora raditi ("ozbiljne brije") pa gotovo i nisam uopèe pušio.Kad si malo stariji poèinje kužiti da je vutra ilegalna, a i likovi koji prodaju ne prodaju samo vutru negu i svu moguèu kemiju i opijate (bar u mom selu)pa im je murija stalno za vratom.No ostala je ekipa nas starijih "ozbiljnijih" koji se nismo odrekli vutre pa se uvije nešto ubode, a puši se uglavnom vikendom i praznicima :D haha, jebiga preko tjedna treba raditi, a nije mi baš gušt napljugan raditi.Vutra je za slobodno vrijeme za guštanje a ne da se njome rješavaju problemi
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Toèno tako! A na ovom forumu postoji masa ljudi koji to još uvijek nisu shvatili! :idea: :idea: :idea:
BeyondLEGENDA

nov 2006.

Ma vutra je za sve! :D Može se primjeniti u svakom dijeliæu života (biljka cannabis)
Svizac_:)ENTUZIJASTA

nov 2006.

Ma ja isto mislim da ju je najbolje koristiti u slobodno vrijeme i to pogotovo u dobrom društvu....i što je najvažnije dopustiti sam sebi da se "otpušiš" a ne npr. na veèer se napušiti ko dupe i onda se probudiš u jutro i uz kavu još jednu pljugu, pa popodne još dvije i na veèer opet ko dupe...i tako iz dana u dan. Od toga se samo zatupi i ne postiže se više onaj high feeling kojeg svi volimo...

nov 2006.

U zadnjih par mjeseci, otprilike tjedno 4-5 puta, imam namjeru ne pretjerivat tak da cim manje to bolje, al zato svaki put kad zapalim mi je odlicno!
ClarenceENTUZIJASTA

nov 2006.

nisam pusio dva dana a imam osjeæaj ko da nisam 100g. oko godinu dana aktivnije pusim i mislim da bi mogao na prste nabrojat dana koje nisam duvo...to me jako zabrinjava zato sto mi se vu trazi svaki fuckin dan...al uglavnom sve obveze mogu obavit naduvan...uglavnom mi bude zanimljivije i lakse...

dec 2006.

Ja ne duvam vec 7 meseci.Pre toga sam duvala godinama,nekada redje nekada cesce kako kad. Sve cesce sam nailazila na prskanu vutru i to je prosto bilo nemoguce podnositi vremenom,uglavnom mi je dan posle bilo bas lose i onda sam odlucila da ne duvam vise.

dec 2006.

Ne valja duvat èesto . Pogotovo svakakvu vutru . Ali pauza je zakon nema ništa ljepše nego zasvirat jednu manju frulicu (sasvim je dovoljna 0.20 gr) nakon 15-20 dana pauze . Pušit svaki dan nema smisla . :wink:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

U potpunosti se slažem s tobom! :)
mnogo èesto...mnogo mnogo èesto >=) ne zato što sam ovisan nego zato što sam neovisan èovjek >=)
DOGGYISTRAŽIVAČ

dec 2006.

svaki dan, kad imam, kad nemam, tu i tam...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

U zadnjih 72 sata definitivno duvam premalo...jer ne duvam! :P Jajks...
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

sram te bilo.srami se i radi ovo :oops: he he

dec 2006.

ja nisam smokao veæ dva mjeseca...
DDPOZNAVALAC

dec 2006.

Duvam kad ima!!!
vecISTRAŽIVAČ

dec 2006.

tako i ja - duvam kad se ima. prosli tjedan sam od ponedjeljka do petka duvo ko alapa. od petka nisam zapalio jer sam jucer imao saslusanje na sudu, al rodjendan mi je u nedjelju, tako da cu morat nabavit neku ganju da proslavim :D

dec 2006.

Prije sam mnogo èešæe, oko 4, 5 puta tjedno... sad par put amjesecno, ako se uspije nešto sredit.
kateISTRAŽIVAČ

dec 2006.

vec vise od 10 god svakodnevno...dva joxa dnevno..a u zivotu od rodjenja :P
2fingaISTRAŽIVAČ

dec 2006.

2-3 puta u tjednu...
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

ovisi...kad bi mogo onda bi svaki dan..al ono...ovisi...ako se ima para,ako su dileri dostupni/nedostupni/mob iskljucen/zdrogirani ko majke pa neznaju disu...ako je susa na kvartu ili nedo bog gradu(a znalo je biti...)...i tak to... al ono...najduze kaj sam svaki dan je 4 mjeseca i to od 9.9.2006 do prije 3 dana^^....
PSG fanENTUZIJASTA

jan 2007.

Jedno vreme duvao sam jako puno, u skoli svaki dan, uvece ovo ono... Jedan ket od 1000din meni i ortaku je trajao jedan dan, sad pusim manje i mnogo je bolje ko sto neko rece posle 10-15 dana zapaliti dzokavac... To je extra... 8)
iffkicaENTUZIJASTA

jan 2007.

Pušim kad ima a u zadnjih 7 godina sve skupa kad zbrojim možda 2 mj nisam pušila... veæinom imam ja a kad nemam uvijek netko ima... nekad pušim više nekad manje...kad nema ne osjeæam nikakvu krizu... recimo imam frenda koji svaki dan od jutra do sutra(to mu je normala ko nekom cigareta)on kaže da ne može uèit bez nje i lik rastura svoj faks,evo ima 3 ispita do kraja faxa... ja npr ne bih mogla uèit jer mi misli lutaju ne mogu se prisilit da buljim u papir... ali me zato puca na kreativnost i ako ti znaš vodit vutru a ne ona tebe onda nema problema... naravno ovisi o tvom psihièkom stanju jer sve doživljavaš intenzivnije na marici...pozz :rasta:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2007.

Vikendom uglavnom i to ne svaki tak bolje bude izgubi se taj tolki guat kad se svaki dan gazi a i doe para to
shooshISTRAŽIVAČ

jan 2007.

pa prodje neko vreme, sta znam, oko desetak dana bez konzumiranja...onda se zaredja par dana konstantnog konzumiranja, pa onda oko desetak bez...i tako...lepo je to...

jan 2007.

stvarno bez ikakvog pravila... totalno bez ikakvog pravila... aman bez PRAVILAAAA!!!

jan 2007.

Kad se ima pusi se, a kad se nema onda nista kolicina nije vazna ;)
Ras TafariPOZNAVALAC

feb 2007.

Imash pravo, ja i bez marice dozivljavam sve previse intezivno, zato ja 95% uzivam u uzgajanju a 5% u caju od marice, zato jer svaki put kada je pusim osjecam se blago receno NELAGODNO, naravno to su traume iz djetinjstva, moj voljeni djeda je umro zbog cigareta, tako da ja nemogu nishta pusiti

feb 2007.

nekad sam prestao puait cigarete koliko sam haplji palio, a to me dovelo do stupnja da jako dobru travu jako dobro nisam osjeo, dok danas apstiniram po tjedan dana kako bi mogo za vikend do~ivjet prosvjetljenje haha blago meni.
BOTANIKISTRAŽIVAČ

feb 2007.

stvarno nemogu skuziti o cemu se ovdje radi lol

feb 2007.

a ono..pusim 3-4puta tjedno..nas troje-cetvero u 4 dana 4 paketa..nekad popushimo 50g u 4 dana..ovisi..:sun2:
outdor@cENTUZIJASTA

mar 2007.

..........svaki dan.......ve 2 godine.......ali sam se bio opr~io preko ljeta i to dobro pa sam smanjio........ali svejedno nema dana kad nije zapaljen oks kakve dobre domaice........

mar 2007.

ama bas svaki dan.=) kod frenda,i meditiramo.predobro.=)

mar 2007.

2-3 puta tjedno; taman koliko osjeam da mi treba 8)
Ja i prika nabavimo svakih misec ipo-dva,otprilike,pa onda nekolko dana svaku vecer zafrulimo. Meni uopce nije gust precesto dimit.Prvo sta oglupim,a i nije mi zanimljivo onda uopce.
PampersPOZNAVALAC

mar 2007.

Svaki dan naduvan. Svake noi, crvene oi. Svaki put izvrnut. O i su mi tijesno Skliljim lijevo - desno Pa se pitam kolko u rolni ima papira Da se prave trube, da se svira Meni treba samo kockica shita To te ja pitam Ljepljiv i sme Samo da je svije~ Odma vadim kea Odma gradim stea Malo improvizacije da docaram kolko previse pusim zelenog stvorenja

mar 2007.

Bok....pu`im Uglavnom Dva Puta Tjedno . Kad Su Praznici E Onda Malo Vi`e, Bolje Re eno Svaki Dan.....uglavnom Obavezno Jedan Puta Tjedno Se Razvlim Da Malo Opustim }ivce I Sve Ostalo
SarmaisterISTRAŽIVAČ

apr 2007.

kad ima , 4-6-7 dnevno , kad nema onda razgodim piz pa 2-3 a ako bas nema , ne izlazim vani i stedim lovu za kad ce bit

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se