VUTRA
ForumMarihuanaUpotrebaŠtetnosti trave (kanabisa)
LEGACY

Štetnosti trave (kanabisa)

21 odgovora2,010 pregleda

okt 2018.

Slu ajno sam otkrio za forum danas, meutim pro itao sam da trava atiti mozak od trauma. Mo~da je i mene spasila pri udaru u glavu sam imao traumu mozga nakon koje sam prirodno pao u komu. Mene sad zanima koliko je realno da me trava spasila. (pro itao sam ovdje da administrator stranice zna uporozovat ljude da takve teme ve postoje pa se ispri avam ako sam neato pogrijeaio)

okt 2018.

Nitko ti ne moze sigurno odgovoriti dal te je uistinu trava spasila ali daleko od toga da ti nije pomogla bar u nekom slucaju :)

okt 2018.

vrlo lako, kao uostalom i nasem drugaru https://www.vutra.org/threads/prst-sudbine-dar-}ivota.17406/ ziv bio joke!
hazeriZMAJ

okt 2018.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28787375

okt 2018.

Iskreno nije mi to jasno dali je to kao da mogue da je pomoglo? I zanima me smijem li ja sad tu i tamo zapalit
.i.ZMAJ

okt 2018.

Rei bi da se to odnosi na emocionalne traume i neke stvari vezane za ljudsku psihu, isto sumnjam da thc ili cbd ili bilo ato osim npr. zaatitne kacige mo~e sprije iti fizi ku traumu. Svakako da mo~e pomoi pri izlje enju fizi kih trauma ali ne vjerujem da ih mo~e sprije iti (ubla~iti).

okt 2018.

a sto ne bi mogao, ne kontam sta je problem. da li ti je vutra odmogla, da li ti pravi problem
misko123AMBASADOR

okt 2018.

Mala beba nema neki pretjerani strah prilikom pada pijanac nema neki pretjerani strah prilikom pada pa u veini slu ajeva prodju sa ogrebotinama naime kada padnea na lice facu kako ~elite udaris nosom od tvrdu podlogu postoji velika mogunost da povreda bude fatalna jer miaii se zgre u tom momentu pa ateta zna biti vea zna i beba opuatena pijanac takodje pljas dole i samo eventualno modrica mislim da je slu aj i sa vutrom takav opuata te pa sve prolazi lakae bolje.Huh ato se ja ispametova sri neato me stiglo:eek:

okt 2018.

Ima logike definitivno :D Ljudi moji koliko sam ja upadao i upadam. Pa to je hebeno xD a nikad nisam ni koa icu slomio. Upadam, bacam se, skacem u 100% free modu i opuaten u trenutku :D
ŠEksISTRAŽIVAČ

nov 2018.

Ljudi. da li vam se ikada desilo da noc nakon koriatenja trave ne znate gdje ste ostavili ostatak trave?? :fuck::fuck: Znaci ujutro se budim i trazim po kuci travu i ne znam gdje sam ostavio, da li me baa odalamila ili nezz inace ne zaboravljam gdje ostavljam vutru al ovo...
trubabubaLEGENDA

nov 2018.

ne.
Mihaela7LEGENDA

nov 2018.

Zato uvijek ostavljas na istom mjestu i problema nema :D

nov 2018.

Gdje ces to zaboraviti... :D I kakve veze ima sa temom? :crazyd:
ŠEksISTRAŽIVAČ

nov 2018.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se